הודעה לכולם

atlantis13

New member
האמת, חופש הדיעה - ומשהו שמנוגד לדעותייך

דורש חסימות? סתימת פיות, איומים או חסימת הגישה של איומים לאינטרנט?

אה - את מייפלס.. סליחה -אנחנו "מתעלמים" מאיומייך, סליחה, "הודעתך"..

תחסמי. את עצמך - מאיתנו - כי הפעם זה הדדי - או שתאיימי בחסימה. תשלחי הודעה מתחננת לרותי על כמה סבלת לקרוא משהו ש-לדעתך - לא מתאים - לך - ועוד לאיים בלןהעיף שם משתמש מסויים "כי זה נוכר לך לקרוא דיעה שונה משלך"

* ושלא תנסי לקחת את ההודעה הזאת כילדה קטנה כגון "הוא הגיב לי - ביקשתי שתכבדו אותי" - ואז עוד לאיים בלחסום דיעה של אדם אחר.
תודה.

לרותי.

atlantis13

New member
מספיק - אנחנו לא ילדים. נכון?

את ביקשת במפורש - שתנעלם ממך. את ביקשת את זה. ואנחנו כיבדנו. המשכת לאיים. התעלךמנו., פנינו לרותי - נאמר לך מה עשית - ומה נכתב לך בחזרה. הפעם את רוצה לחרחר ריב - לזה אנחנו לא מוכנים.

אנא ממכך - אם יש בך צד נימוסי - כמו שידעת לבקש בנימוס לא להעיר או להגיב להודעותייך - נאמר לך כי גם תרצי - לא נגיב לך.

זה עדיין תקף. ולא תקיף.

בהצלחה.

atlantis13

New member
אנחנו - כיבדנו את כולכם.

עד שקיבלנו כתשובה - כדיעה שלנו - "כתשובה" - איומים "שמור על פיך" וכן הלאה. איומים ותיקשור - לא מתחברים יחד כמקור אמין לכל תיקשור - ובטח לא לאחר בצע כסף/ דיעה מנוגדת ל"בעל התיקשור" - ואנחנו ראינו לנכון להביע תשובה לא כדיעה - האמת רוחנית - לא משוחחים על מלאכי שמיים סתם כך - ולא מחליטים מהם תפקידם - אלא אם כן את מתיימרת להיות אלוהים - אז תכתבי למטה - קודם כל תנזרי את שמות המלאכים - כי הגייתם מסוכנת לבעל הקורא עצמו - וגם יכול להבין טיפה על "סוג המתקשר" המביא עימו כזה דבר - מצד שני - תני את זה לאנשים בפרטיות - ותני להם להחליט אם הנזק שייגרם להם עם מידע מאגי שכזה - באמת יתרום לאדם הזקוק לתקשור אמיתי ועזרה - מלאכי שמיים לא קשורים אליכם - ולא קשורים לנימוסי הושלחן של הפורום הזה - שמו יהיה אשר שמו - גם לא ממש קשור לישויות אור- ישויות אור - לא מאיימות - ולא מסבירות מהם תפקידם של מלאכים שמיים, כרובים וכן הלאה - ידע כזה עלול לגרום למוות - את זה אתם כן תבינו? מוות.

ובטח לא כעיצה רוחנית.

זה לא קשור בכלל.

franse

New member
אתה בסך הכל משרת של האפורים

שבאמצעותך מעבירים איומים על חיי אדם בתואנות רוחניות למיניהן.
בזה לפחות אתה אומר את האמת: האפורים הם רוצחים.
זו לא הגיית שמות המלאכים שגורמת למוות, אלא האפורים שמקשיבים ומענישים על "מילים אסורות".
כך הם יוצרים אצל בני אדם התניה שיש דברים שאסור לחשוב עליהם, והנה יש לנו משטרת מחשבות.
כאשר אנשים מתרגלים שהמחשבות שלהם בכלא, הרבה יותר קל להכניס אותם לכלא ממשי.
זה בדיוק מה שה- New World Order מתכנן לעשות: נאציזם עולמי.
אבל אתה כמובן לא קשור לזה. אתה מלא כוונות רוחניות נאצלות.

הנה הקישור שהבאתי למעלה:
Why I Am No Longer a Light Worker

neophile

New member
אני איתך סנופי

לדעתי כדאי לפנות להנהלת תפוז ולפתוח פורום חדש שיעסוק בנושאים האלה. בפורום הזה רוצים לדבר על שיעורים ועל קארמה ועל גילגולים וכו'

אני לא יודע כמה עמוק הגעת במחקר שלך אבל האג'נדה של האו"ם ( של הארגון עצמו ולא של המדינות המשתתפות הספציפיות עם האינטרסים שלהם) היא אג'נדה ניו אייג'ית פאר אקסלנס בייחוד מודגשת ההשפעה של התנועה התיאוסופית , אליס ביילי וכיום בנג'מין כרם .

לפני מספר שנים היתה לי תקופה שקראתי מספר מהכתבים\תקשורים של אליס ביילי והיא כתבה\תקשרה המון ... אין דברים כאלה היום מבחינת כמות ולדעתי הרבה מתקשרים אחריה העתיקו ממנה המון .
אין כמעט שום דבר מתורגם שלה לעברית ולדעתי כל מי שבעניין של הניו אייג' צריך לבדוק אותה .

בכל אופן עדיף לפתוח פורום חדש ..

snoopytush

New member
הי

אכן שמעתי על זה. לא התעמקתי אבל כי אז לא היה לי אנרגיה לנושא
הזה הסיבה שאני מפנה לזה אנרגיה כעת זה כי אנחנו בזמנים קריטיים.
אין לי כוח לנהל פורום אז אני אוותר על זה.
לגבי מה שדיברת מצאתי על זה סרטונים ביטויוב שמתי לך תקציר
יש שם סרטונים יותר ארוכים של שעה פלוס ויש גם בקונספיל כמדומני.
למרות שעדיין לא קרת כתבות מקונספיל אני מקווה לעשות זאת
כי יש לי המון הערכה למנהל האתר שאם אינני טועה הוא גם מנהלה של
הקבוצה ישראל נגד אג'נדה 21.
http://www.youtube.com/watch?v=Qc9ygEGLdmk
שיהיה יום מקסים ניאו

snoopytush

New member
מעניין אותי איך התחברו כל חלקי הפאזל כי לפי

מה שהבנתי הארגון של הבונים החופשיים הוקם במטרה טובה כדי להפוך לאדם
טוב יותר ואחר כך אומץ על ידי אנשים שרצו לשלוט ולהשתמש בו ככיסוי ובין השאר
על ידי האילומינטי. אבל איך הכל התחבר כולל התיאוסופיה והניו אייג' עדיין אל הבנתי
את זה עד הסוף..