משפצים את הפורום!
אז בעודי מנצלת את ימי הבטלה שלי, שוטטתי קצת באפשרויות הניהול שלי וגיליתי שאנחנו יכולים לתרום עוד המון לפורום!
ואם גם ככה אנחנו בבית מול המחשב, עם המזגן, אז שלפחות נייעל את זה, לא?
אז קודם כל, יש אופצייה מקסימה שנקראת "
אלבומי הפורום", ואפשר להוסיף אליה המון תמונות קשורות משחקי הרעב! אז שלושה אלבומים: אלבום פאנארטים, כי זו אהבה
אלבום תמונות מהסרט, כי יש המון כאלה
ואלבום לתמונות נוספות, שאפשר לשים בו תמונות של השחקנים, של סוזאן קולינס, של אנשים שהתחפשו לדמויות, של כריכות הספרים, מה שמתחשק לכם...
אז אם משעמם לכם, אתם מוזמנים להעלות לשם את מאגרי התמונות שיש לכם במחשב - זה לוקח פחות זמן מלהעלות אותם הודעה אחר הודעה לפורום
חוץ מזה,
בלוג פאנפיקים כבר יש לנו, וגם
פינת פאנפיקים, אז במקרה ועדיין לא כתבתם על הפעם הראשונה שבה כתבתם פאנפיק, זו בהחלט ההזדמנות
ו... מה בעצם חסר לנו?
מילון מונחים!
אז מה זה בעצם?
מילון המונחים משמש כמין 'אנצקלופדיה' של הפורום, שבה נפתח ערכים על כל נושא שמקושר למשחקי הרעב, החל בדמויות, כולל חפצים ומקומות וכלה בנקודות ציון משמעותיות! כל דבר שאתם חושבים שראוי לערך - אתם מוזמנים לציין!
אז איך זה בעצם יעבוד?
בכל שבוע, ביום רביעי, אני אפתח את שרשור מילון המונחים עם אחת מאותיות הא"ב. לשרשור זה אתם מוזמנים לשרשר כאוות נפשכם את כל הערכים שאתם רואים לנכון לציין במילון!
משום שהמילון הוא עברי, מן הסתם שנשתמש במושגים המתורגמים של הסדרה - מיועד, עורבני-חקיין וכיוצ"ב.
במקרה של שימוש נפוץ במושג בשפת המקור, ניתן לציין אותו כערך תחת האות, אבל הפירוט יהיה- ע"ע מושג מתורגם. למשל- באטרקאפ
- ע"ע נורי.
במקרה של שמות דמויות- שמות הדמויות יופיעו תחת אות
שם המשפחה שלהן. למשל - אוורדין, קטניס - תחת א'. מלארק, פיטה- תחת מ'. הות'ורן, גייל - תחת ה'.
במקרה של דמות שלא ידוע שם המשפחה שלה (קייטו, קלוב וכיוצ"ב) ניתן יהיה לציין אותם תחת אות שמם הפרטי.
במקרה של דמות שלא ידוע שמה הפרטי, יש לציין אותה על פי תואר, למשל- אוורדין, האב (תחת א') אורליוס, ד"ר (תחת א').
תרגישו חופשיים לגבי תוכן הערך - הוא יכול להיות בן שורה בודדת ויכול להיות ערך אנציקלופדי שלם! תתפרעו.
אפשר גם להוסיף לערך שהעלה גולש ערך, אם יש לכם דברים נוספים לציין על הערך המסוים.
שימו
- במקרה של כל דמות שמופיעה אחרי HG, יש לסמן ספויילר בכותרת לגביה!
רצוי ואף כדאי לפצל ערכים שבהם מצב הדמות\המקום\החפץ משתנה עם הספרים. אתן דוגמה מפאנדום אחר כדי למנוע ספויילרים - הארי פוטר הוא בנם של ג'יימס ולילי פוטר [...] בהודעה נפרדת -
(7) - הארי הוא למעשה ההורקרוקס הנוסף של וולדמורט ועליו למות כדי להרוג אותו סופית.
אל תהססו לפתוח את הספרים בעת כתיבת הערכים - אנחנו בכל זאת רוצים מידע כמה שיותר מדויק.
כרגע המילון נקרא "מילון המונחים של הפורום, מהדורה 1.0" - ברגע שיעברו 22 שבועות ונסיים את כל אותיות הא"ב, נשוב חזרה לאות א', וזו תהיה ההזדמנות לתקן ערכים ישנים ולהוסיף ערכים חדשים!
אז השבוע אנחנו מתחילים עם
האות א' שיש בה המון המון ערכים - קטניס, פרים, אבא ואמא, היימיץ', פיניק - ואפילו ד"ר אורליוס... אז קדימה חברים, אני רוצה לראות אתכם בשיא הראבק!
בברכת 'ושהסיכויים תמיד יהיו לטובתכם'
(שלחלוטין נכנסת תחת האות ו'
)