משפצים את הפורום!

N o R i K o

New member
מעין!$!@$#!@

מתלבטת בין לשבח אותך ולהפוך אותך מאדומה לורודה זוהרת, לבין לנזוף בך על זה שלא השארת מקום לאף אחד בערך!!!

סתאם, את

את יודעת שהעשרת את הידע שלי? בחיים לא הייתי יודעת שאנובאריה ניצחה במשחקים ה-62... אומרים את זה? XDDD |סנילית|

pennylane11

New member
יש ורוד זוהר?! :O

לא יודעת, פשוט זרקתי כל מה שהיה לי בראש והנחתי שזה פשוט לא הרבה יותר מדי ושבטח יש עוד

על אנובאריה- נו, את יודעת שאני שוכחת את הדברים החשובים אבל יודעת את אלה שלא צריך...

N o R i K o

New member
(ה)אווקס (ה)אדומה

(aka הערך היחיד שנשאר לי להוסיף אחרי שמעין עשתה הכל
)

אווקס שקטניס פוגשת בהכנה למשחקי הרעב ה-74. קטניס זוכרת שפגשה בה בעבר כשהיא ניסתה לברוח יחד עם שותף מהקפיטול למעבר למחוז 12, נתפסה, שותפה נרצח והיא כעונש הפכה לאווקס.

N o R i K o

New member
MJ

לאחר שפיטה נשבה בקפיטול קטניס מגלה ששמה של האווקס היה לוויניה, ושהיא למעשה ניסתה לברוח למחוז 13. כשנלכדה בקפיטול היא עונתה יחד עם אוכף השקט של מחוז 12, דאריוס, במטרה לערער את שפיותו של פיטה, וכך גם מצאה את מותה.

ellendili

New member

נראה לי זה היה הקו עלילה היחיד שהצליח באמת לרגש ולהעציב אותי. הרבה יותר מכל התקפי הסכיזופרניה של קטניס ו/או פיטה. דאריוס

N o R i K o

New member
אנדרסי, מאדג'

(aka הערך היחיד שציפיתי שמישהו יעלה על כך שהוא חסר!
)

בתו של ראש העיר במחוז 12. קטניס מגדירה אותה כחברתה הטובה, על אף שהקשר ביניהן לא אדוק, משום שהיא חשה שלמאדג' אכפת ממנה.
מאדג' היא זו שמביאה לקטניס את סיכת העורבני-החקיין שאיתה היא נכנסת לזירה.

N o R i K o

New member
MJ

לקראת כניסתה למשחקי הגמול הרבעוני, קטניס מגלה שסיכת העורבני, שהופכת עם הזמן לסמל המרד שלה, הייתה שייכת לדודתה של מאדג', מייזלי דונור, שהשתתפה במשחקי הרעב ה-50, בהם ניצח היימיץ'.
מאדג' נהרגת, יחד עם משפחתה, בפיצוץ מחוז 12 ע"י הקפיטול.

למעלה