Lee Kikwang
L Larc En Ciel New member 13/7/14 #31 בדיוק, הרוב פה איידולים בכוונה הגיע הזמן שאנשים יתחילו להזיז את עצמם ויוסיפו גם חוץ מזה שכולנו מכירות נושאים שונים, ככה שלמה לא לאחד את הכל?
בדיוק, הרוב פה איידולים בכוונה הגיע הזמן שאנשים יתחילו להזיז את עצמם ויוסיפו גם חוץ מזה שכולנו מכירות נושאים שונים, ככה שלמה לא לאחד את הכל?
ט טוויסט בעלילה New member 13/7/14 #34 איך אפשר להוסיף? אחרי השרשור הקודם של המנותחים- שהיו שם כמה שחקנים שבחיים לא חשבתי שהם נותחו באיזה אופן- אני מטילה ספק כמעט בכל אחד
איך אפשר להוסיף? אחרי השרשור הקודם של המנותחים- שהיו שם כמה שחקנים שבחיים לא חשבתי שהם נותחו באיזה אופן- אני מטילה ספק כמעט בכל אחד
L Larc En Ciel New member 14/7/14 #35 חחח ובצדק הדבר היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לבדוק בגוגל את השם של האדם + ניתוח פלסטי, ולבדוק לאן זה מוביל וכמו שראית גם אנשים שאני חשבתי שהם לא מנותחים מסתבר שהם כן אהמג'ונקיאהמ
חחח ובצדק הדבר היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לבדוק בגוגל את השם של האדם + ניתוח פלסטי, ולבדוק לאן זה מוביל וכמו שראית גם אנשים שאני חשבתי שהם לא מנותחים מסתבר שהם כן אהמג'ונקיאהמ
F falkor6 New member 15/7/14 #38 יש לציין גם מזל טוב! ב 12/7 היה לו יום הולדת! בן 44 אבל אני לא בטוחה שהוא לא מנותח... בתמונות מהחתונה שלו משהו נראה לי לא טבעי... אולי מתיחת פנים אני מקווה שלא
יש לציין גם מזל טוב! ב 12/7 היה לו יום הולדת! בן 44 אבל אני לא בטוחה שהוא לא מנותח... בתמונות מהחתונה שלו משהו נראה לי לא טבעי... אולי מתיחת פנים אני מקווה שלא