Hyde, Jekyll, Me סקר

cheburasha

New member
Hyde, Jekyll, Me סקר

היי חבר'ה! בואו נבהיר את העניין. כדי לדעת אם יש סיכוי לצפייה משותפת, מי מתכוונת לראות את הסדרה הזו?
ושאלה נוספת, אם כן, מתי מתחילים את ה"ביחד"?

סאפירוש

New member
אני מתלבטת (סיבות בפנים)

מצד אחד כולם אומרים כמה היון בין מדהים וזה, ואני נורא אוהבת צפיות משותפות. אבל מצד שני נראה לי שעוד דרמת פיצול אישיות תהיה יותר מדי בשבילי (כשבקושי יכולתי להתחיל אחת כזאת), ואני מעדיפה לא להעמיס על עצמי בכמות הדרמות כשעוד מעט אולי לא יהיה לי הרבה זמן.

&nbsp
אז כן אני די נוטה ל לא אבל נראה

nuly123

New member
גם אני נוטה ללא

&nbsp
או לפחות לא עכשיו.
&nbsp
לראות שתי סדרות שעוסקות בפיצול אישיות עלול לגרום לי לפיצול מחשבתי, או לפחות לבלבול זמני

&nbsp
חוצמזה אני לא מתלהבת במיוחד מביני (ידוע לי שאני בדעת מיעוט
). את האן ג'י-מין אני מחבבת, אבל לא בטוח שזה מספיק כרגע.
&nbsp
בכל מקרה, אשמח לשמוע התרשמות/חוות דעת על הסדרה

Larc En Ciel

New member
כנ"ל

אני בכלל חושבת לקחת הפסקה מקוריאניות, ולעבור לקצת יפניות (חוץ מSPY כמובן).

והאמת שאני איתך בנוגע לביני
.

cheburasha

New member
גם אני לא חסידה גדולה של ביני

כולם יודעים את מי אני כן אוהבת

אבל הוא שחקן מעולה, לזה אי אפשר להתכחש. הרבה מהפרוייקטים שלו היו מעולים ממש. לכן רק בשביל זה שווה לראות מה שהוא מופיע בו כי אז רוב הסיכויים שיהיה משהו טוב.
חוץ מזה, הוא חבר טוב של ג'ו ג'ין מו. וחבר של חבר שלי הוא חבר שלי

&nbsp
וברצינות, בדיוק סיימתי דרמה אחת אז החלטתי לנסות פרק אחד של ג'קיל והייד. חייבת לומר שבלעתי אותו בלי לשים לב וכבר התחלתי את השני. ההתחלה טובה ממש. ההתיחסות לפיצול אישיות שונה מקיל מי היל מי. פרק אחד לא מספיק בשביל לקבל רושם רציני על הסדרה אבל יש כבר שלושה פרקים, אראה אותם ואגיד לכם איך הם. אבל הערכה שלי שזו הולכת להיות דרמה ממש טובה.

Larc En Ciel

New member
בכנות לא ממש התרשמתי מיכולות המשחק שלו בגן סודי

אבל יכול להיות שהוא השתפר מאז, אחרי הכל הדרמה שודרה ב2010
...

Larc En Ciel

New member
המשחק שלו שם היה נוקשה מדי לטעמי

נכון שהדמות שלו שם דרשה משהו בסגנון הזה, אבל זה היה יותר מדי לטעמי
.
ושוב יש מצב שהמשחק שלו השתפר, גן סודי הייתה הסדרה היחידה שראיתי איתו.

nuly123

New member
בדיוק

&nbsp
התלהבתי מביני ב"סאם סון המתוקה" (אבל זו הייתה הדרמה הראשונה שלי, ולא בדיוק היה לי למה להשוות
). אח"כ התאכזבתי ממנו בשלוש דרמות שונות (מלכת השלג, גן סודי ו-Friend our legend). אין ספק שהוא יפיוף ושיש לו סטאר קוואליטי, אבל אני לא ממש מתחברת לסגנון המשחק שלו כנראה.
&nbsp
יצא לי לראות את הסרט Friend (שעליו התבססה הסדרה Friend our legend שנעשתה כמה שנים אח"כ). ביני גילם בסדרה את הדמות שגילם ג'אנג דונג-גון בסרט. לטעמי האישי, ג'אנג דונג-גון היה הרבה יותר משכנע בתפקיד. אבל כאמור, על טעם ועל ריח... אולי בדרמה הבאה אני אתלהב ממנו? הכל פתוח :) אגב, אומרים שהתפקיד שלו ב"ג'קיל והייד" מזכיר במשהו את התפקיד ב"גן סודי" (שלא אהבתי כאמור).

cheburasha

New member
איזה קטע זה עם ה FRIEND

ג'ו ג'ין מו, ג'אן דונג גון והיון בין הם חברים טובים ושלושתם שיחקו בסאגה הזאת...

לגבי ביני, אני יודעת למה את מתכוונת, באמת לא כולם יאהבו את הסגנון שלו. כמו שאמרתי, גם אני לא ממש מתלהבת ממנו. זה יותר אפקט הילה כזה שאני רואה כל מה שחברים של ג'ו ג'ין מו מופיעים בו
אבל לא בדיוק, לא את כל החברים שלו אני אוהבת
בכל מקרה אני לא חושבת שהוא כזה יפה מדהים אבל הוא בהחלט נאה מאוד. והוא שחקן מצויין. התפקיד שלו בג'קיל והייד מזכיר את הגן הסודי בזה שבשניהם הוא צ'בול צעיר. ועוד כמה קלישאות הרגילות... טראומה בילדות, התקפי פאניקה, החלפת זהויות... טוב, הפעם זה שתי זהויות שלו ולא כמו בגן הסודי... כמו שכתבתי, ג'קיל והייד דומה לקיל מי היל מי וקיל מי היל מי מאוד הזכירה לי את הגן הסודי בהרבה דברים. אז אפשר להגיד ששלושתן באותו סגנון ממש ומי שאהב אחת מהן יאהב את השתיים האחרות גם כן.

אה, בג'קיל והייד הגיבורה הראשית עושה לא מעט פעלולים אז חשבתי שחבל שהא ג'י וון לא שם שוב עם ביני. זה היה יכול להיות נחמד

nuly123

New member
קראתי פעם שג'אנג דונג גון התלבט

אם לקחת את התפקיד בקומדיה כמו "כבודו של ג'נטלמן", אחרי שנים שלא שיחק בדרמות, ושביני היה זה שהמליץ לו ללכת על זה (אחרי הניסיון המוצלח שלו ב"גן סודי" - מאותו בית יוצר). נדמה לי שהם גם שיחקו/משחקים כדורגל ביחד באיזו קבוצת חובבים של סלבס...

cheburasha

New member
כן

הוא התלבט אם לשחק בדרמת רומקום כי בד"כ הוא משחק בדברים רציניים וסרטים בכלל. מי שהמליץ לו היה ג'ו ג'ין מו שבהתחלה חשבו לתת לו את התפקיד הזה אבל לא זוכרת למה בסוף הוא העביר את התפקיד לחברו וגם שכנע אותו ללכת על זה. דון גון הרוויח בלי ספק אב אני הייתי מעדיפה לראות את ג'ו ג'ין מו במקומו. זה היה יכול להיות מטורף.
והם משחקים ביחד בקבוצת בייסבול של סלבס. הם קראו לעצמם PLAYBOYS. מדים שחורים עם ורוד ולבן. בתמונה המצורפת רואים אותם, לא כולם והתמונות פוטורצח אבל אפשר לזהות.... ולקצפת תומנה של ג'ו ג'ין מו במדים הסקסיים

nuly123

New member
יאללה, שיעשו דרמה או סרט ביחד!

&nbsp
אבל בטח אף מפיק לא יצליח לגייס מספיק תקציב כדי לשלם לכל סוללת הכוכבים הזו יחד

&nbsp
תודה על המידע והתמונות! אין פלא שהתבלבלתי בין בייסבול לכדורגל - בשבילי כל סוגי הספורט דומים

cheburasha

New member
נראה לי שאין מצב

כי הם פשוט לא יהיו מוכנים להתחרות אחד בשני

למרות שלא הייתי מתנגדת. יש לי רשימה שלמה של מי אני רוצה לראות שם

nuly123

New member
אז לפחות שיופיעו בספיישל וראייטי או משהו...

&nbsp
אולי יום אחד זה יקרה

cheburasha

New member
תוכניות אירוח הוא לא אוהב, זה כבר ידוע

בעייתי הבחור הזה. מש בעייתי. כל כך קשה להעריץ אותו

בורח ממלצמות, צנוע בטירוף, פרטי עוד יותר. לא טוויטר, לא אינסטרגם. פייסבוק פרטי לחלוטין. משתתף בפרוייקטים מינימליים. בזמן הפנוי דג דגים באיזה חור נידח. אפילו חברה אין לו כבר כמה שנים טובות (לפחות לא ידוע על אחת...) פשוט קטסטרופה

&nbsp
אני רואה לדוגמה סו ג'י סופ, אצלו המצד הרבה יותר טוב. הרבה יותר תמונות, הרבה יותר פרוייקטים.יש את הסוכנות שלו, כל מיני אביזרים שלו. יש גם את הקליפים. ובכלל הוא אוהב לחפור על עצמו אז למעריצים יש יותר חומר לעבד

maayanro123

New member
חחח הוא מזכיר לי מישהו, עם הבורח ממצלמות וצנוע בטירוף

רק שאצלי הוא ביישן ואוהב לשמור דברים בפנים והוא בקושי מדבר (הוא אוהב להישאר יותר מאחורי הקלעים ולתת לאחרים את הבמה במקום כמו אבא גאה) וגם כשהוא מעדכן משהו באינסטגרם/טוויטר וכו' (בהנחה והוא לא מחק את זה כמה דקות לאחר מכן) את תצטרכי לנחש למה בדיוק הוא התכוון, כי זה יכול להיות אלף ואחד דברים

לפעמים זאת עדיין תעלומה מבחינתי איך הוא איידול (ועוד הלידר של הלהקה שלו)

לא קל, לא קל..

nuly123

New member
אני יכולה להבין את זה במידה מסוימת

&nbsp
יש אמנים שהשאיפה העיקרית והראשונית שלהם היא להביע את עצמם בצורה יצירתית, בין אם במשחק או בשירה, ולאו דווקא להיות סלב שכל תזוזה שלו מתועדת. אבל במציאות של היום, זה לא פשוט להתנהל ככה... יש גם אמנים שנראים מלאי ביטחון כשהם על הבמה או על המסך, אבל בחיי היומיום הם ביישנים וסגורים. הפער הזה לא קל.

למעלה