Hyde, Jekyll, Me סקר

maayanro123

New member
חחח זה מובן גם לי

בהתחלה זה היה קצת מתסכל פשוט מהסיבה שרציתי לדעת עליו עוד/לראות אותו יותר, אבל עם הזמן למדתי לחבב ולהעריך גם את התכונה הזאת וזה לא מפריע לי יותר מדי. (ויש לו תכונות אחרות שמפצות על זה
)

כמובן שעם כל הקיטורים על זה שמעצבן שיש פחות דברים להעריץ כביכול בגלל ביישנות וכדומה, אני לא חושבת שזה מה שיגרום לרוב האנשים להפסיק להעריץ את אותו בנאדם

אני לא יודעת לגבי אהובה של אלינה (זה לא התחום שלי בכל זאת
), אבל במקרה של מי שדיברתי עליו (באנג
) זה נטו בגלל שהאומנות חשובה לו, והוא נהיה איידול כי הוא רצה שהמוזיקה שלו תגיע לכמה שיותר אנשים.

ספציפית לגבי איידולים (אני חושבת שאצל שחקנים זה פחות ככה) - הם צריכים לעשות היום המון דברים מעבר ללעמוד על במה ולשיר. גם תוכניות בידור למיניהן נהיו משהו שחייבים לעשות כדי להיות יותר פופולריים שם ולקבל הכרה, והרבה פעמים הם גם צריכים להפגין שם יכולות נוספות כמו ספורט או יכולות הצחקה למיניהן, שלא בהכרח מתאימים לאופי ולאישיות שלהם.
בשביל הפרוטוקול - אני חושבת שזה רע, ושכל הדברים הנוספים האלה באים על חשבון הביצועים שלהם (מבחינת שירה/ריקוד) בסופו של דבר, אבל הקוריאנים כנראה לא מסכימים איתי , והם גם לא ממש שואלים אותי..

אני חושבת שאצל הרוב המוחלט של האומנים (גם שחקנים וגם זמרים) יש פער בין מי שהם על הבמה לבין מי שהם מחוץ לבמה.. אבל אני מסכימה שאצל חלקם הפער הוא קצת יותר קיצוני, כמו במקרה שציינת.

- מצטערת, הייתי צריכה להוסיף את ה gif גם כדי שיהיה ברור על מי דיברתי, וגם כי זה ממש חמוד

cheburasha

New member
רק שתדעו שהדרמה ממש טובה

אבל היא באמת דומה לקיל מי היל מי, היא פשוט באותו הסגנון - רום קום עם אלמנטים של תעלומה ומתח. וכמובן פיצול האישיות של הראשי.... אז זה שיקול לראות שתיים דומות במקביל.
אני התחלתי אותה ואראה עד הסוף בטוח כי היא ממש טובה. אשמח אם יהיו לי פרטנרים לצפייה כי זה כייף לחפור על הדרמה ביחד

nuly123

New member
תמשיכי לעדכן :)

&nbsp
ואולי תשכנעי אותנו בסוף

&nbsp
העובדה שהדרמה הזו עלתה שבועיים אחרי KMHM לא ממש תורמת לרייטינג גם בקוריאה ולא רק בפורום
בינתיים KMHM מובילה ו"ג'קיל והייד" מסתפקת במקום השלישי בין הדרמות של רביעי-חמישי.
&nbsp
http://beatuscorner.com/28-january-2015-ratings/
.
&nbsp
&nbsp

cheburasha

New member
בסוף אני אגמור לצפות בה לפני שתתחילו

אבל לא פלא שהרייטינג של ג'קיל והייד נמוך יותר. זה רק פרק 3 וקיל מי היל מי כבר בפרק 7. במקרה הראשון הכל רק מתחיל ובשני העלילה כבר בעיצומה.

nuly123

New member
אגב, קראתי שכותב הוובטון

שעליו מתבססת Hyde, Jekyll, Me האשים את היוצרים של Kill Me, Heal Me בגניבה ספרותית, אבל אח"כ מחק את הציוץ הזה מהטוויטר שלו. אין מה לעשות, עכשיו זה הטרנד של ההפרעות הנפשיות בדרמות הקוריאניות... יש כנראה מקום לכולם, אבל הייתי מעדיפה שיגוונו קצת.

http://www.soompi.com/2015/01/25/or...after-accusing-kill-me-heal-me-of-plagiarism/

cheburasha

New member
עם כמות הקלישאות שיש בדרמות קוריאניות

הם יכולים לתבוע אחד את שני כל הסדרות את כולם

&nbsp
ואת יודעת, אלה לא הדרמות הראשונות שמשתמשות בנושא פיצול האישיות. וחוץ מזה העלילות שונות אז שירגעו

nuly123

New member
והם אכן תובעים

&nbsp
אבל לפחות ברוב המקרים שזכורים לי, התביעות האלה עושות כותרות ואח"כ נעלמות... או שהתסריטאים שמואשמים בגניבה משנים את העלילה לפני שזה מגיע לבית המשפט.

cheburasha

New member
יש כבר את התרגום של KBS?

אם כן אז נתחיל מתי שתגידו
כל עוד זה קצב שידור (לא משנה שזה באיחור...) אני יכולה להכיל כמה סדרות. כי אז אין סכנת מרתונים

&nbsp
רק שתדעו, ברוסית כבר יצאו 4 פרקים מדובבים!!! חלק מחבורות התרגום מתרגמות ישירות מקוריאנית. תותחים!

Larc En Ciel

New member
משהו מוזר קורה עם KBS

נראה שהפרקים הראשונים שודרו היום, וגם ישודרו בעוד כמה דק' (14:50). השאלה היא האם הם מתכננים לעלות את הסדרה ללא קשר לתכני לייב שהם משדרים
... זה מה שהם כתבו בעמוד פייסבוק שלהם:
<Spy>
The first episode on this Friday(Jan.30)!
Showtime: Fri 21:00
Re-run: Fri 16:10, 17:00 | Sun 23:40, 12:30 (Seoul, UTC+9)

nuly123

New member
אולי הם יעלו ליוטיוב במהלך הסופ"ש?

&nbsp
אחרי השידור בערוץ עצמו? אני מניחה שאחרי הפרקים הראשונים כבר יהיה אפשר לדעת מתי הם בערך מעלים (נדמה לי שעם WD זה היה בשבת אחה"צ לפי השעון שלנו, אבל SPY משודרת בימי שישי ולא בשבת-ראשון).
&nbsp
&nbsp

Larc En Ciel

New member
כן...

אני מקווה שאולי הם יעלו את הפרקים אחרי שהם יסיימו עם השידורים החוזרים של השבוע...

Larc En Ciel

New member
כן ולפחות יהיה הפרש בנינו לבין התרגום בעברית

ככה שאם התרגום יתעקב זה לטובה
.

למעלה