אמממ ? אם הוק היה ארוחה, איזה ארוחה הוא היה?
Shiri from the block Active member 31/1/13 #1 מקס ברנר! כי הוא כזה מתוק ולוהט כמו השוקולדים שלהם ואהבתי את הבחירה של רג'ינה נראה עדין אך yet קוצני אמממממממממ אם אמה הייתה סוג של שתייה, איזה שתייה היא הייתה?
מקס ברנר! כי הוא כזה מתוק ולוהט כמו השוקולדים שלהם ואהבתי את הבחירה של רג'ינה נראה עדין אך yet קוצני אמממממממממ אם אמה הייתה סוג של שתייה, איזה שתייה היא הייתה?
S shirush3 New member 31/1/13 #41 סודה והתכוונת בבחירה של רג'ינה לטורף אם דיוויד היה חיזר, מאיזה כוכב הוא היה?
J Jimmy Kane New member 31/1/13 #43 תגובה כוכב היהלום שהתגלה לפני כמה חודשים אם סידני היה דמות מהמומינים אז מי הוא היה
A ayalam44 New member 31/1/13 #49 הקנגרו ההוא.. שכחתי את השם שלו אם סנאו הייתה מכשיר חשמלי איזה מכשיר היא הייתה?
א אנטיבס300 New member 1/2/13 #59 קשה......קיצ'נדאייד!!!!!! כשהוא פועל, הוא עושה דברים נפלאים (סנואו), שהוא לא בשימוש, הוא גוש מתכת ענק שתקוע על השיש ומעלה אבק (מ"מ)
קשה......קיצ'נדאייד!!!!!! כשהוא פועל, הוא עושה דברים נפלאים (סנואו), שהוא לא בשימוש, הוא גוש מתכת ענק שתקוע על השיש ומעלה אבק (מ"מ)
א אנטיבס300 New member 1/2/13 #61 השאלה שלי! (מה יהיה?) אם רד הייתה דמות ב: יומני הערפד/פל"ל/גיבורים, איזו דמות היא הייתה?
Shiri from the block Active member 2/2/13 #1 ארממממממ בגלל שאני רואה רק יומני הערפד אז אני אגיד קרוליין המתוקה שלי כי היא פייטרית כזאת כמו רובי, ושתיהן כוסיות אם רג'ינה הייתה גיבורת על, איזה גיבורה היא הייתה? (אפשר גם להמציא סתם גיבור על עם כוח מסויים כלשהו )
ארממממממ בגלל שאני רואה רק יומני הערפד אז אני אגיד קרוליין המתוקה שלי כי היא פייטרית כזאת כמו רובי, ושתיהן כוסיות אם רג'ינה הייתה גיבורת על, איזה גיבורה היא הייתה? (אפשר גם להמציא סתם גיבור על עם כוח מסויים כלשהו )
S shirush3 New member 31/1/13 #44 אני יודעת שאת לא זוכרת אז תזכורת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=165568843 זה חלק גדול מהפוביה שלי מפרחים
אני יודעת שאת לא זוכרת אז תזכורת http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=165568843 זה חלק גדול מהפוביה שלי מפרחים
א אנטיבס300 New member 31/1/13 #46 אהההההה נכון כל הכבוד מותק (סליחה ששכחתי, אם הייתי זוכרת, הייתי שמה גם הזהרה
S shirush3 New member 31/1/13 #52 לא נורא האמת שהייתה לי הרגשה שתשימי תמונה של זה *חוש שיש של פוביה* עוד צעד נגד הפוביה
S shirush3 New member 31/1/13 #53 על צמחים טורפים?! אוי ואבוי! למה???? אצלנו בביולוגיה הדבר הכי פרוע שהיה לעשות זה מעבדה על נשימה תאית של פרחים. כמובן שבמעבדה הזו ישבתי בפינה ורעדתי עד שנגמר
על צמחים טורפים?! אוי ואבוי! למה???? אצלנו בביולוגיה הדבר הכי פרוע שהיה לעשות זה מעבדה על נשימה תאית של פרחים. כמובן שבמעבדה הזו ישבתי בפינה ורעדתי עד שנגמר
A ayalam44 New member 31/1/13 #54 כן שלמדנו אקולוגיה הנושא הכי מרדים שיש וכל הביו חקר שלי זה על הפרחים איך אפשר להיגעל מהיפים האלה?