chrono היחיד
New member
אני אומר לך אני לא מבין איך עשית את זה. הסדרה הכי סדיסטית
שאני מכיר (במונחים של רמת קושי) אני גם מדבר כמוך על הסדרה המקורית כמובן 1-6.
בדור הזה כאמור החלטתי שאני אסיים אחד מהסדרה המקורית אז אנשים אמרו לי "שחק ב6 הוא יחסית קל "
וכבר אמרתי, איזה קל ואיזה נעל, התקף לב.
יש שם מצבים שגם אם אתה מתרגל שלב 300 פעם אתה לא יכול להימנע מפגיעה במד חיים של מגה מן כי פשוט הם שמים לך אויבים מול הפרצוף שזה כזה סיפור
להרוג אותם והם כל כך חזקים שעדיף לך כבר לברוח מהם ולתת להם לפצוע אותך העיקר להישאר בחיים.
ואז אתה מגיע לבוס והוא עושה ממך קבב.
אני מניח שהרמאים ששומרים עם save states ישר ליד הבוס יכולים לנצח
אבל אני יותר מדי אולד פשן לדברים האלה, אצלי זה או לסיים כמו לפני 20 שנה או כלום.
מגה מן X אפילו לא מתקרב לסדרה הזו באיכות.
מה שכן יש לי מקום חם בלב למגה מן X כי הוא הראשון שלי בסדרה הזו וגם יש לו את הגרפיקה הזו של ה16BIT שאני מאוד נוסטלגי אליה.
באופן מוזר יש לי יותר נוסטלגיה לגרפיקת 16BIT מאשר לכל גרפיקה אחרת
שאני מכיר (במונחים של רמת קושי) אני גם מדבר כמוך על הסדרה המקורית כמובן 1-6.
בדור הזה כאמור החלטתי שאני אסיים אחד מהסדרה המקורית אז אנשים אמרו לי "שחק ב6 הוא יחסית קל "
וכבר אמרתי, איזה קל ואיזה נעל, התקף לב.
יש שם מצבים שגם אם אתה מתרגל שלב 300 פעם אתה לא יכול להימנע מפגיעה במד חיים של מגה מן כי פשוט הם שמים לך אויבים מול הפרצוף שזה כזה סיפור
להרוג אותם והם כל כך חזקים שעדיף לך כבר לברוח מהם ולתת להם לפצוע אותך העיקר להישאר בחיים.
ואז אתה מגיע לבוס והוא עושה ממך קבב.
אני מניח שהרמאים ששומרים עם save states ישר ליד הבוס יכולים לנצח
אבל אני יותר מדי אולד פשן לדברים האלה, אצלי זה או לסיים כמו לפני 20 שנה או כלום.
מגה מן X אפילו לא מתקרב לסדרה הזו באיכות.
מה שכן יש לי מקום חם בלב למגה מן X כי הוא הראשון שלי בסדרה הזו וגם יש לו את הגרפיקה הזו של ה16BIT שאני מאוד נוסטלגי אליה.
באופן מוזר יש לי יותר נוסטלגיה לגרפיקת 16BIT מאשר לכל גרפיקה אחרת