אני חייב להגיד את זה סוניק מאניה הוא אגדה.

אני אומר לך אני לא מבין איך עשית את זה. הסדרה הכי סדיסטית

שאני מכיר (במונחים של רמת קושי) אני גם מדבר כמוך על הסדרה המקורית כמובן 1-6.

בדור הזה כאמור החלטתי שאני אסיים אחד מהסדרה המקורית אז אנשים אמרו לי "שחק ב6 הוא יחסית קל "

וכבר אמרתי, איזה קל ואיזה נעל, התקף לב.

יש שם מצבים שגם אם אתה מתרגל שלב 300 פעם אתה לא יכול להימנע מפגיעה במד חיים של מגה מן כי פשוט הם שמים לך אויבים מול הפרצוף שזה כזה סיפור

להרוג אותם והם כל כך חזקים שעדיף לך כבר לברוח מהם ולתת להם לפצוע אותך העיקר להישאר בחיים.

ואז אתה מגיע לבוס והוא עושה ממך קבב.

אני מניח שהרמאים ששומרים עם save states ישר ליד הבוס יכולים לנצח
אבל אני יותר מדי אולד פשן לדברים האלה, אצלי זה או לסיים כמו לפני 20 שנה או כלום.

מגה מן X אפילו לא מתקרב לסדרה הזו באיכות.

מה שכן יש לי מקום חם בלב למגה מן X כי הוא הראשון שלי בסדרה הזו וגם יש לו את הגרפיקה הזו של ה16BIT שאני מאוד נוסטלגי אליה.
באופן מוזר יש לי יותר נוסטלגיה לגרפיקת 16BIT מאשר לכל גרפיקה אחרת :)

Jupiter Jones

New member
הצלחתי לעשות את זה

כי אני מזוכיסט לא קטן והייתי חייב את זה לכבוד העצמי שלי לנצח את המשחקים

לא מעט פעמים היינו כמה חברים שבאמצע היום מבריזים מביה"ס בכדי לראות מי מנצח בהתערבות ומחזיק הכי הרבה זמן ללא פסילה או לחילופין גומר את המשחק ואז בדיוק שאתה בנקודה שעוד ירייה ואתה מחסל את המכונה של ד"ר ויילי -המגסון היה נתקע ואז התחלה מחדש! אחחח הימים הטובים

אלה שאמרו לך להתחיל ב-6 עשו טעות, לדעתי 4 הוא הכי קל וממנו כדאי להתחיל.
אם אתה חושב ש-6 קשה אז תכפיל את זה ב-6 וזה מגה מן 1, הוא הכי קשה.
גם אני מת על הגרפיקה של ה-16BIT ועל הצלילים הייחודים לה.

אגב, לא יודע אם אתה מכיר (כי בד"כ לא מזכירים משחק של מגה מן בגיימבוי באותה נשימה עם השישה מהסדרה המקורית) אבל מגה מן V שיצא בגיימבוי ב-94 - ועוד יש לי אותו ואת הגיימבוי - הוא מבחינתי באיכות של הסידרה המקורית ואפילו טוב יותר מ-5 ו-6, פשוט מעולה! הבוסים שם הם כוכבי לכת ואת המגה באסטר ניתן לשדרג בשידרוגים הכי טובים שהיו שלצערי לא חזרו עליהם, יש במשחק הרבה אויבים, עלילה מקורית ובנוסף לרש קויל יש גם חתול ,המשחק קשה אבל שווה מאוד להשיג אותו איכשהו או לשחק באימולטור.

מגה מן V:
https://www.youtube.com/watch?v=bwtAEweHofg

בואנה אחי יש לך דוקטורט במגה מן.

אז קיצר אתה אומר שהסתלבטו עלי עם מגה מן 6 ? אני אעבור למשחק הרביעי.4.
המגסון הזה באמת היה נתקע איך שכחתי מזה, החרא הזה היה נחנק מכל דבר.

ובדיעבד מגה מן הוא אחד המשחקים היותר מרשימים שהיה לגרוטאה הזו.
לפעמים אני מסתכל על הרקעים ואני אומר איך הפאקינג מגהסון סחב את זה?

זה ממש יפה ל8 ביט.

המשחק גיים בוי הזה אם יהיה לי סוויץ אולי אני אנסה אותו קודם כל אני אנסה לסיים את 4 חחח.

אני מעדיף לשחק במגה מן שיש לו את הslide חחח ככה יותר קל לברוח מאויבים קשים. :)

Jupiter Jones

New member
חד משמעית מגה מן 4

אני יודע למה המליצו לך על 6, כי יש בו את החליפה של רש קויל שמורידה הרבה מהמד חיים של האוייבים וכך כביכול יש לך יותר שליטה על המשחק, אבל זה לא מדוייק כי השלבים ב-6 קשים יותר, יש יותר אוייבים מציקניים והטירה בו סיוטית יותר.
מגה מן 4 גם יותר קל, גם פתיח מצויין למי שלא בקיא באווירה של הסדרה המקורית, יש לו את ה- Slide שאכן מקל והוא הראשון שהביא את אופציית הטעינה של המגה באסטר שלדעתי מתפקד שם יותר טוב מב-5 ו-6, ואולי הכי חשוב - יש לו את הבוס הכי קל בתולדות מגה מן (אפילו קל יותר ממיני בוסים) שאיתו אתה מתחיל ואתה מהר מאוד עולה על השיטה הסופר קלה להרוג אתו עם הכח הרגיל שלך ואפילו ללא פגיעה אחת בך! ומשם הדרך לפיצוח שאר הבוסים והמשחק קלה. בנוסף, הכח שאותו בוס נותן לך כל כך יעיל שהוא ממש מזרז לך את סיום השלבים בהמשך.
ושוב, אתה חייב מתישהו לשחק במגה מן V של הגיימבוי, הוא אדיר!

שכחתי לציין שיש עוד משחק בסדרה הכללית 1-10 שהוא
Mega Man&Bass, הוא יצא ב-98 ל-GBA, SNES. משחק טוב מאוד וקשה בו אתה יכול לשחק כמגה מן או כבס ולכל אחד יש סוף אחר, ואותו כדאי לך לשחק אחרון אחרי שגמרת את כולם כי הוא לוקח לא מעט ממגה מן 8 שיצא שנה לפני כן - העתקת שלבים, העתקת שני בוסים ועוד כמה העתקות ולכן שמו השני הוא מגה מן 8.5, יחד עם זאת יש לו אופי משלו ומקוריות בדברים אחרים.

אם תצטרך טיפים או עזרה ,שאל ואעזור בכיף!

אגב עוד סיבה למה לא לשחק על הסוויץ ....

אם תשחקו על הסוויץ מחוץ לבית כנראה תשחקו בלי אוזניות.
אם תשחקו בלי אוזניות איך תשמעו את הפסקול המדהים של המשחק הזה?

כאילו ברצינות תשמעו את זה ותגידו לי שזה לא לא סאונדטרק של 10/10.

המשחק הזה נוטף קלאסה ואיכות ברמות אחרות והמוזיקה זה חלק ענק.

למעלה