עונהההה
איך הגעתן לפורום וכמה זמן אתן כבר קוראות בו? וואו לא זוכרת, נראה לי שפשוט חיפשתי פורום שבו אוכל למצוא בנות שאוהבות אופנה כמוני..ומתעניינות בזה כמוני. אני קוראת לא כזה הרבה זמן, אולי שנה ומשהו
מתי התחלתן להתעניין ולהתעסק באופנה? תמיד אהבתי. אבל התחלתי ממש לרכוש טעם משלי והשקעה יותר גדולה בזה אני מניחה שבתקופת הצבא כזה (הייתי על אזרחי..) ואחרי הצבא- בכלל... כשהייתי בבית ספר פחות השקעתי
האם הושפעתן מהבית? מודל לחיקוי במשפחה? יש לי כל מיני שלקחתי מהן קצת השראה... שחקנית אוסטרלית שאני אוהבת, שדי התאהבתי בלוקים שלה ואמא שלי, שגם מאוד אוהבת אופנה אבל אמא שלי לובשת בעיקר שמלות, שאני פחות לובשת. אז פחות לקחתי ממנה השראה אלא יותר מעריכה את ההשקעה שלה והטעם שלה בבגדים
מניחה שרוב הטעם שלי בבגדים זה פשוט הטעם שלי, לא חושבת שאני שואבת השראה ממש מאנשים אחרים...
מה הסביבה שלכן חושבת על ההתעסקות שלכן בלבוש? זה מתחלק... יש לי חברות שלא כמוני אבל מעריכות את ההשקעה שלי ואומרות שאני מתלבשת יפה, יש חברות שהן בול כמוני ואנחנו אוהבות לדבר על זה ולחלוק מחשבות וכאלה (הכי דיבורים של בנות- "וואי לא משנה כמה אני אקנה תמיד יהיה חסר לי", "אין לי מה ללבוש!", "חייבת לקנות X"
האם מישהו יודע על השתתפותכן בפורום? מממ לא, האמת שלא
כמה כסף בחודש אתן נוהגות להוציא על בגדים/נעליים/אביזרים? בזמן האחרון מעט מאוד עד אפסי, כי אני מרוששת ברמה אחרת. אני קונה בעיקר עם תווים מהעבודה.
האם אתן נוהגות לקרוא בלוגים בנושא? לא, אני שונאת בלוגים.
מה נמצא בוויש ליסט שלכם לקיץ? אוף כל כך הרבה אבל אין לי כסף.