לוק מספר 7
S shmickey New member 20/1/16 #29 זה מהמם בעיני! אולי את הנעליים הייתי מחליפה, אבל גם איתן אני אוהבת..
R Rosie52 New member 20/1/16 #14 שבעה דרקונים שבעה דרקונים על שבעה מתוך 11 הלוקים שהעלית שלטעמי טובים לה ונראים עליה סביר עד פיגוזי. 1,2,3,7,8,9,10 את השאר פחות אהבתי רוזי
שבעה דרקונים שבעה דרקונים על שבעה מתוך 11 הלוקים שהעלית שלטעמי טובים לה ונראים עליה סביר עד פיגוזי. 1,2,3,7,8,9,10 את השאר פחות אהבתי רוזי
ל לי וולף New member 20/1/16 #33 אני מחבבת את גווינית' ואת ה-GOOP שלה חוץ מכמה בקטנה, אהבתי מאוד את הלוקים שבחרת. היא לפעמים מתאמצת מידי אבל כשהיא לא, יש לה אחלה לוק.
אני מחבבת את גווינית' ואת ה-GOOP שלה חוץ מכמה בקטנה, אהבתי מאוד את הלוקים שבחרת. היא לפעמים מתאמצת מידי אבל כשהיא לא, יש לה אחלה לוק.
S shmickey New member 20/1/16 #35 היא באמת מדליקה בכוונה בחרתי גם בלוקים פחות מוצלחים, יש להראות את כל גווני הגבינית ולא רק את ההצלחות מה זה הגופ הזה??
היא באמת מדליקה בכוונה בחרתי גם בלוקים פחות מוצלחים, יש להראות את כל גווני הגבינית ולא רק את ההצלחות מה זה הגופ הזה??
ל לי וולף New member 21/1/16 #38 גווני הגבינית GOOP זה הבייבי שלה. היא סוג של גורו של לייפסטייל, הוציאה כבר כמה ספרי בישול וכאלה..
ט טליונום New member 20/1/16 #36 עזבו אופנה אני התרשמתי: א. מהעבודה שהיא נותנת בכושר. ר' שרירי ירך בנויים לתלפיות. ב. מבנה הברכיים שלה. מין צורת שעון חול. מאוד מוזר בסה"כ מחבבת את רוב הלוקים, למעט שטיח אדום, שאותם אני לא אוהבת אף פעם. על אף אחת.
עזבו אופנה אני התרשמתי: א. מהעבודה שהיא נותנת בכושר. ר' שרירי ירך בנויים לתלפיות. ב. מבנה הברכיים שלה. מין צורת שעון חול. מאוד מוזר בסה"כ מחבבת את רוב הלוקים, למעט שטיח אדום, שאותם אני לא אוהבת אף פעם. על אף אחת.