גרסת הויטה של Project Setsuna בוטלה.

PlayGirl3

New member
הסתכלתי קצת בוידאו והבנתי משהו עצוב

עד כמה שזה נראה מעפן, זה עדיין נראה יותר טוב ממשחקי פוקימון האחרונים

מוזר שגרסת הויטה בוטלה. דווקא סקוור כן השקיעה עד עכשיו בקהילת הויטה ונראה שזה משחק שתוכנן לקונסולה הזו.

לא מסכים, את אומרת את זה כי את לא רוצה להשקיע ב3DS.

אני מכיר אותך ברגע שמשחק לא יוצא לקונסולה שאת חושבת לקנות הוא לא ממש מעניין אותך.
זכותך כמובן וזה לגיטימי כי למה להתעניין במשחקים שאת לא הולכת לשחק, אבל זה ממש לא נראה יותר טוב ממשחקי הפוקימון האחרונים בעיני.

עדיין אני מסרב להאמין שאת יכולה לראות את הסרטון ששמתי ולהגיד שהקרבות שם לא נראים שנות אור מהמשחק של סקוור, וכמובן שהמשחק פוקימון נראה שנות אור יותר טוב מהסרטונים ששמתי כי שרואים אותו בפרופורציה הנכונה ובגודל הנכון, הוא יפהיפה.

עכשיו שנחשפו משחקי הפוקימון החדשים והם ינצלו את ה3DS עוד יותר טוב אז בכלל.

PlayGirl3

New member
יש משהו בזה שהקרבות יפים יותר

אבל החקירה בפוקימון מבחינתי לא נראית טוב.
ולמה המשחקים האלה כל כך מפוקסלים?

בגלל זה את צריכה לראות אותם על ה3DS עצמו.

כל הפיקסול הזה לא קיים על המכשיר האמיתי.
כמובן שאם את מסתכלת על הדגם עם המסך הXL אז יש קצת יותר אבל, בדגם הקטן, או בדגם הבינוני? זה נראה חלום.

החקירה באמת נראת לא משהו, אבל את 99% מהזמן בקרבות, וגם המצב הזה יתוקן במשחק הבא, ובכלל מזל שיוקאי וואץ בדרך אלינו לPS4/ויטה אחרי שנאמקו מפשלים עם דיג'ימון.

גם SMT 5 בוודאות יהיה משחק PS4/ויטה, לפי הסקר של אטלוס.

יהיה לנו כייף.

מבחינת סקוור עדיין אפשר לשחק את זה על הויטה.

דרך remote play זה גם לא משחק כזה שדורש המון כוח אז גם מחוץ לבית זה יעבוד פצצה.

אני למשל מתכוון עדיין לשחק את דיג'ימון הרבה על הויטה אבל זה פשוט תענוג שאפשר
לעבור בין הPS4 לויטה כל הזמן, המשחקים עובדים כמו חלום.

רוצה לשבת עם אנשים בסלון של הבית ועדיין לשחק בPS4, הremote play מאפשר
ועובד כל כך טוב שאני משתמש בזה הרבה.

משחק oddworld חדש ייצא בסוף 2017 ישששששששששששששששששששש

אחת הסדרות האהובות עלי בכל הזמנים תקבל משחק חדש לקראת סוף שנה הבאה.
מדובר בריימיק מלא לoddworld 2, לפי היוצרים, המשחק יציג קפיצה גרפית משמעותית לעומת הריימיק הקודם, יכלול מאפייני גיימפלי חדשים ובכלל יהיה משהו מטורף.

אם גם הריימיק הזה יהיה הצלחה נקבל משחק חדש לגמרי.

איזה יום שמח לי היום, איזה יום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

אפיק מוציאה טריילר משחקי אנריל 4.

אוסף של משחקים שהמשותף לכולם שכולם רצים על אנריל 4, והאמת? יש דימיון גרפי בין כל המשחקים האלה כתוצאה מזה :) יפה בעיני שיש לדור הזה מראה מוגדר, גרפית.

זהו מייקרוסופט מאפשרת cross play עם המחשב והPS4.

מייק הודיעה היום ששחקני המחשב יוכלו לשחק עם שחקני האקסבוקס של רוקט לייג, והדגישה כמובן שלא מדובר רק במשחק הזה.

מעבר לזה, מייקרוסופט אמרה שהיא מזמינה רשתות של קונסולות מתחרות/מכשירים אחרים לאפשר אונליין משותף.

אז עוד אין איזשהו הסכם בין סוני למייק אבל היות ואנחנו יודעים כבר המון זמן שלסוני אין בעיה לאפשר קרוס פליי עם מייק (ואף פעם לא היתה לה התנגדות בנושא)

אז הייתי אומר שזה יגיע אלינו במוקדם או במאוחר
http://www.technobuffalo.com/2016/03/14/xbox-one-pc-ps4-cross-platform-multiplayer/

צבי הנינג'ה מגיעים לקונסולות ב24 למאי. יש טריילר חדש

לא משנה מה אמרתי על המשחק הזהל יש לי חולשה לצבים אני מסוגל לקנות את המשחק בהשקה.

סוני סנטה מוניקה: אנחנו מתרחבים בשביל הפרויקט הבא שלנו

סוני סנטה מוניקה מודיעים שהם שוכרים מעל 50 מפתחים חדשים לכל תחומי הפיתוח שלהם בשביל המשחק הבא שלהם.

בהתחלה דאגתי שזה אומר שהמשחק רק בתחילת הפיתוח אבל סנטה מוניקה כתבו שהמשחק כבר מתקדם בפיתוח.

אז האם הE3 הזה זה הE3 של קרייטוס? האם רוב הפורום כאן יקבל את מבוקשו?
או שדווקא אני אקבל IP חדש?

איזה מתח!הנה המתח!

ספנסר: קרוס פלי יאריך את חיי המשחקים, רוצה את פפ14

ספנסר אומר שלדעתו ככל שיהיו יותר שחקני מולטיפלייר בכל משחק דתררך קרוס פליי ככה נקבל משחקים שיש להם אורך חיים גבוה יותר בשוק ועם מולטי יותר שוקק.
הוא לא טועה.

מעבר לזה ספנסר אומר שהוא היה שמח לראות את פפ14 מגיע לאקסבוקס

ספנסר הזה אחלה גבר למרות כל ההזיות שלו על שדרוגים שנתיים לחומרה.
הוא זה שפעל לבטל את ההתנגדות של מייק לקרוס פלי כל הכבוד לו.
http://wccftech.com/spencer-mp-players-games-relevant-longer-love-ffxiv-xb1/

גיימפלי מהחידוש של סיסטם שוק לאקסבוקס One ולמחשב.

הגיימפלי הזה הוא אפילו ולא מגרסת האלפא (גרסה יותר נמוכה) אז אל תדאגו זה יראה יותר טוב.

סיסטם שוק הוא אחד המשחקים החשובים בהי סטוריה, מהיוצר של דאוס אקס לפני שהוא עשה את דאוס אקס.

בכללי אפשר להגיד שזה משחק FPS למי שאוהב FPS מתוחכמים ואינטליגנטים כמו דאוס אקס, שזה אומר הכול.

חבל שזה לא יוצא לPS4 :(

Shadow Tactics משחק סטיל קומנדוס לקונסולות ולPC מתרחש ביפן.

זוכרים את קומנדוס? אהבתם? גרם לכם לצרוח ולקלל מול המסך כמו שהוא גרם לי במשך השנים? אם התשובה שלכם חיובית אז יש לכם משחק חדש.

11 דקות גיימפלי מהמשחק של צבי הנינג'ה.

אפשר להחליף בין הצבים כל שניה גם בסינגל פלייר, ואפשר לראות שמנהטן היא סוג של
hub שאפשר להשיג ממנו משימות משנה קטנות והקרב בוס בסוף מול ביבופ :)

נראה לי שאני הולך לקנות את המשחק בהשקה יחד עם Uncharted 4 או מקסימום אחרי שאני מסיים את Uncharted 4.

אני לא יכול לשלוט בזה. המשחק הזה מחזיר אותי לשנות ה90 וכל אחד אוהב את תקופת הילדות שלו הכי הרבה :)

ואם שיחקתי בצבי הנינג'ה על המגסון והגיים בוי ואחר כך על המגה דרייב, אז אני חייב לשחק במשחק הזה.

עכשיו פלטיניום, פליז משחק של דרגון בול (בבקשה)

PlayGirl3

New member
PlayStation VR יוצא לשוק באוקטובר השנה במחיר של 399$

מחיר כמו של קונסולה חדשה. לפי רמת המשחקים לא בטוחה בכלל ששווה.
בארץ כמובן בטח יעלה 2500.

קחי בחשבון שקסדה ממש איכותית עולה 800$.

הקסדה הכי טובה שאפשר למצוא הVive's עולה 800 דולר והOculus עולה 600$ ומחשב שיכול להפעיל את הקסדה הזו כמו שצריך, לבדו צריך כרטיס מסך שעולה בערך 2800-3000 שקלים ככה שהתמורה שסוני נותנת פה ביחס לכמה שVR רציני עולה על המחשב היא טובה למדי.

גם לדעתי לא שווה לנו כגיימרי הארדקור לקנות את הקסדה הזו אבל בטוח יהיה שלב שיהיה לה הוזלה במחיר הרי סוני בטוח רוצה שזה יהיה הקינקט שלה.

PlayGirl3

New member
זה לא משנה אם אין משחקים איכותיים

הנה כמה טריילרים לאקסקלוסיביים שנחשפו לקסדה.

הרוב נראה כמו משחקים שצריך להיות מסטולים או שיכורים כדי להנות מהם.

השאלה היא אם בכלל אפשר לשחק משחק רציני על הקסדה?

את באמת רואה גיימרים לובשים את הקסדה הזו במשך שעות כדי לשחק עליה איזה משחק רציני כמו ביושוק, או אפילו דום וכאלה? אולי אני טועה אבל זה נראה מעייף לשחק על הקסדה הזו במשך שעות. הרי כל מי שילבש את הקסדה הזו וישחק עליה משחק רציני יראה כמו איזה ייצור

נראה לי שהקסדה יותר מתאימה למצב שאת שיכורה כדי להנות ממנה.

למעלה