גרסת הויטה של Project Setsuna בוטלה.

CallMeCavanaugh

New member
אני מת לשחק ב-FPS עם קסדה כזאת

ואם אפשר גם עם Move ו- Sharpshooter אז בכלל.
&nbsp
שיחקתי ב-VR שהיה בשנות ה-90 המוקדמות בתל אביב. הגרפיקה הייתה מזעזעת, המשחקיות הייתה מחורבנת, הקסדה הייתה כל כך כבדה שכשהסתכלתי למטה כי הייתי צריך לרדת במדרגות בתוך המשחק כמעט נפלתי, ועדיין - זו חוויה שאני לא שוכח עד היום. לחוות חוויה כזאת בבית יהיה מדהים, אפילו אם זה יתחבר לפלייסטיישן 1.

amithas190

New member
אני מת לשחק בזה עולם פתוח . .לחקור את העולם בסיבוב של הראש

outrigger

New member
ה-vr של דיזנגוף סנטר

עד היום יש לי כרטיס כניסה חופשי שלא השתמשתי בו...

עטלפוני

New member
הם אומרים שחייבים מצלמה ובקר "מוב"

זה אומר שצריך להוסיף בערך עוד 110 דולר לעלות של הקסדה עצמה (זה לא כלול בערכה).
&nbsp
אז למי שאין כבר מצלמה ו "מוב" זה בעצם יעלה 500 דולר.

CallMeCavanaugh

New member
יש לי אבל זה עדיין מבעס

אני חושב שזה היה יכול להיות מגניב אפילו עם בקר רגיל.

evilplate

New member
אתה לא חייב בקר MOVE

אפשר לשחק הכל עם ה DS4, אומנם זה יהיה מעפן כי כל הקטע ב VR זה האימרסיביות ולהזיז ידיים וירטואליות עם כפתורים אנלוגים במקום עם הידיים שלך עצמם זה מוריד מהחוויה לא מעט.
&nbsp
אז אפשר, אבל מומלץ מאוד מוב אם רוצים חוויה נורמלית, זה לא במקרה שכל המתחרים הרימו גם שלטי תנועה שכאלו (שעושה רושם שברמה גבוהה בהרבה מהמוב), מדובר בחלק חשוב מאוד מהחוויה.
&nbsp
מצלמה כמובן שחובה, לא ברור לי איך סוני מביאים ערכה שאין בה את הדברים שחובה, הם היו חייבים להכניס מצלמה לשם, מה זאת אומרת שעכשיו כל צרכן יתחיל לחפש אותה בחנות בנפרד, איזה מן טמטום זה?
הם אשכרה בנו ערכה בשביל ה 15 איש שקנו MOVE בזמנו ולא נפטרו ממנו מאז?
&nbsp
לא ברור בכלל מה הם עושים שם, גם המחיר 400$ ללא מצלמה ומוב הוא לא בדיוק אטרקטיבי, למרות שהוא עושה עבודה פסיכולוגית טובה בליצור מראית עין של תוסף זול בהרבה משל המתחרים, לפחות אוקולוס, למרות שהפער לא כזה רחוק ואוקולוס אמור להיות רמה טובה מעל.

עטלפוני

New member
אני חושב שהם מנסים לייצר VR לאנשי קונסולה

אוקולוס דורש מחשב מפלצת. סביר להניח ש ה VR של סוני יהיה פחות איכותי מהאחרים, אבל יתן אפשרות להכנס בנוחות ויחסית בזול לעולם ה VR. בדיוק כמו שמשחקים רגילים יכולים לרוץ טוב יותר על מחשב, אבל המחיר/נוחות של קונסולה [לחלק מהאנשים] מחפים על זה.
&nbsp
בטח יהיה באנדל בהמשך של פס4+מצלמה+VR במחיר אטרקטיבי בהרבה מעלות של VR + מחשב שמסוגל להריץ אותו כמו שצריך.

מישהו 2

New member
יהיה באנדל VR שיכלול את המצלמה ואת המוב

ככל הנראה גם יהיה חסכוני יותר מאשר לקנות כל דבר בנפרד , אז זה יהיה הבאנדל המושלם לכל מי שירצה להתנסות

סוני אישרה שוב שThe Last Guardian יוצא ב2016.

איוול, פתח לנו שמפניה טובה אחי. נקווה שהמשחק הזה הולך לקבל חתיכת מצגת בE3! יאי.

evilplate

New member
כן איזה מבסוט הייתי :)

יותר עניין אותי מאשר ה VR.
&nbsp
אבל הבנתי שהראו אותו בתמונה של המשחקים שיוצאים השנה ביחד עם הוריזון וכל מה שהכריזו ב E3, זה לא שאמרו במילים שהוא יוצא השנה ואין מה לדאוג או משהו, סכ"ה מצגת על הבמה.
&nbsp
אז ברור שאי אפשר לנשום לרווחה עדיין אבל זה סימן טוב שלפחות הוא במצב מתקדם וקיים, אם הוא לא היה מופיע זה היה מדאיג מאוד.

אולי עדיף שהמשחק בכלל ידחה לתחילת 2017

אולי זה לרעתנו כל העניין הזה שהוא ייצא השנה אני רוצה שסוני תתן לו את ההשקעה שמגיעה לו ולא שתמהר להוציא איזה משחק מעפן, כמו מה שקרה עם דיוק ניוקם.

evilplate

New member
המשחק הזה מפותח מאז שפרס היה ילד

לעוד שנה אתה רוצה לדחות אותו!?

אני רוצה שהוא יהיה טוב, אם כבר סוני השקיעו בו כל כך

מסמך הפיתוח שלו הושלם כבר לפני שנים, אז יש להם הוראות design הכול מפורט, הם רק צריכים לדאוג לא לפשל בביצוע, ואם סוני תוציא את המשחק הזה בחגים, רק כדי שיהיה לה משחק מפציץ לחגים, אז זה יהיה כל כך עצוב :(

תזכר מה קרה עם דיוק ניוקם פוראבר כשהוציאו אותו, מה לא קיבלנו ממנו שלבים שעוצבו ב1997-1998-2001-2007 ו2011 ביחד, כולם מעורבבים ומנסים לעשות חוויה שלמה, מחלקים שאף פעם לא יצליחו להתחבר ביחד.

לא רוצה שזה יקרה גם לTLG ונרגיש שקיבלנו משחק שכל מפתח אינדיי היום יכול לפתח :)

לדעתי הכי טוב לתת לו עד אפריל מאי 2017.

evilplate

New member
למה זה יהיה עצוב?

אם הוא במצב גרוע כמו דיוק ניוקם אז גם שחרור ב 2017 לא יעזור לו, הוא באמת תחת פיתוח on and off המון זמן, מבחינתי אם הוא יהיה מוכן השנה אני אשמח.
&nbsp
לא יקרה כלום אם לסוני תהיה שנה טובה "מדי" לשם שינוי, הם חייבים לנו אחרי השנתיים השחונות שהם סיפקו לנו עם הפס4, שנתיים שבהם יצאו רק 2 משחקים שממש אהובים וגם הם נישתיים יחסית (בלאד בורן ו Until Dawn), גם TLG נישתי, זה לא שמדובר ב GOW4 שזה יותר מדי עומס לשחרר עם AAA אחרים.

סקוור ישקלו להביא את סטסונה לויטה.

סקוור אמרו היום שהם שמו לב אתמול שאנשים מאוכזבים שגרסת הויטה לא מגיעה למערב ואם יהיה ביקוש מספיק גדול לגירסה הזו בפורומים וברשת הם ישקלו להביא את הגרסה הזו.

סקוור בכל זאת מדגישים שהמשחק תוכנן בראש ובראשונה להיות משחק ps4.

אתמול חקרתי קצת על גרסת הויטה והיא מלאה בזמני טעינה ארוכים ובאגים וזו כנראה הסיבה שסקוור לא רוצים להביא את הגרסה הזו למערב.

סקוור ממש רוצים שאנשים ישדרגו לps4 זה שקוף. זה בשקט יכל לצאת לps3.

סוני : נשמח לדבר על cross play

סוני אומרים שהם ישמחו לדבר עם כל מפיצה או חברת פיתוח שתהיה מעונינת בקרוס פליי.

סוני הדגישו גם שמאז 2002 הם מאפשרים קרוס פליי עם ff11.
(בזמנו היה לps2 ולאקסבוקס 360 קרוס פליי.

בקיצור אפשר להבין בקלות שהעמדה של סוני היא

"אנחנו לא נהפוך קרוס פליי לחובה אבל כל מפתחת שתרצה תקבל אפשרות כזו"

למעלה