דלף הלוגו של Dragon Quest הבא

sky121

New member
דלף הלוגו של Dragon Quest הבא

סקוור אמורה להכריז מחר (יום שלישי, 28.7) על הכותר הבא שלה בסדרת Dragon Quest. בטעות סקוור העלתה לאתר האינטרנט הרשמי של הסדרה את הלוגו של המשחק. שמו של המשחק בתרגום מיפנית "Dragon Quest 11: In Search of Departed Time".
עדיין לא ידוע תאריך יציאה, ועל איזה פלטפורמה המשחק יושק.
http://www.polygon.com/2015/7/27/9047693/dragon-quest-11-leak-square-enix

אני כל כך מתרגש זה סוף סוף קורה!!!! שיגיע כבר מחר.

6 שנים אני מחכה לרגע הזה. סוף סוף הסדרה חוזרת לבית הטבעי שלה, הקונסולות. אפשר להיות בטוחים שזה יוצא לPS3/PS4 או אולי
PS4/3DS/PS3. אני מקווה שזה לא יוצא ל3DS כדי שהמשחק יראה יותר טוב מ8, אבל בכנות? המשחק מצדי יכול להיראות כמו משחק מגסון ואני אתרגש.

מחר רוב הסיכוים שנקבל טריילר, כמו בכל מסיבות העתיונאים של דרגון קווסט עד היום. אני מקווה שהם ילכו על רעיון יותר מקורי מדרגון קווסט 8. עם כל אהבתי העצומה לDQ8 אני חייב להודות שהPlot הראשי שלו, הוא הכי חסר דמיון בסדרה והכי בנאלי.

בדרגון קווסט 4, שיחקת את המשחק שהוא מחולק לפרקים, שבכל פרק דמות אחרת מהחבורה היא הדמות הראשית, בDQ5 שיחקת
דמות, מהילדות שלו מהרגע שהוא לא יודע לקרוא, עד שהוא אבא לילדים וגם הילדים שלו היו בחבורה שלך, במשחק ה6, נדדת בין עולמות המציאות לעולם של חלומות ותת מודע.. במשחק ה9 היה לך המון סיפורים נוגעים ללב על המוות ועל משאלות לב...
בדרגון קווסט 3, מפת העולם והערים היו כולם בהשראת העולם המציאותי שלנו...
רק 8 היה די חסר מקוריות... במובן הזה....

מה שכן, שיביאו לנו דמויות עם אישיות, שני משחקים בלי אישיות בקבוצה (3, ו9) זה מספיק לסדרה אחת.
אה, ושלא יחזרו על התועבה שהיתה ב9 שאם רצית לפתוח class מתקדם, היית צריך לעשות איזה סייד קווסט משעמם תחת כדי לפתוח אותו, זה הרס לי את כל הכייף בבניית הצוות...

וזהו, שיעשו את המשחק ממש ארוך,יאפשרו דיבוב יפני ושיהיה קצת יותר יפה מני נו קוני, ואני אהיה מרוצה עד הגג.
האיינסידר של סוני אמר, שכל משחקי הDQ על הפלייסטישן יגיעו למערב בלי יוצא מן הכלל, אז אם זה משחק לPS4 .. זה יגיע אלינו.

אה, וכבר מעכשיו זה ברור שהמשחק ייצא ב2016....

בשבילנו זה בטח אומר 2017 או אם נהיה ממש ברי מזל ואנשים אשכרה יקנו את משחקי הספין אוף כמו הירוז, אז אולי אפילו סוף 2016.
הולך להיות מטורף KH3,FF15,DQ11,דאוס אקס,סטאר אושן 5 .... סקוור השתגעו.

מישהו 2

New member
גם מתוך האיכות הירודה של הסרטון

עולם המשחק נראה לי מרשים, בא לי רק לטייל שם ולהיכנס למפל חח

אני מאוכזב, זה נראה... ריאליסטי....

כל הקטע בדרגון קווסט, זה להרגיש כאילו אתה בתוך אנימה של אקאירה טוראימה והסגנון הריאליסטי הזה ממש הורס את האווירה נראה כמו מוד של חובבנים.

כאילו זה נראה יפה, זה פשוט לא נראה דרגון קווסטי. נראה יותר כמו "בלו דרגון 2 " מאשר דרגון קווסט 11.
אולי שאני אראה קצת קרבות ואשמע את מנגינת הקרב אני קצת אקבל ממנו אווירה יותר דרגון קווסטית.

אבל אני אוכל לסלוח להם על זה, אם כמו שאמרתי, הם יחזרו למקוריות שאפיינה את הסדרה לפני הPlot הבנאלי של 8.
(היו לו דמויות מצויניות ועלילות משנה מצוינות אבל עדיין.. )

PlayGirl3

New member
אני לא חושבת שזה נראה ריאליסטי

אולי לפני 10-15 שנה זה היה נחשב לריאליסטי.
זה נראה הכי קרוב שאפשר לאנימה בתלת מימד לדעתי.

חבל באמת שלא הראו קרבות, זה אחד החלקים שהכי מעניינים אותי.

אבל זה לא מתקרב ליופי של ני נו קוני בטח תסכימי.

לני נו קוני יש הרגשה הרבה יותר של אנימה חיה ממה שיש כאן, לעזאזל אפילו דרגון קווסט 8 ב1080P נראה יותר אנימה מזה. גם דרגון קווסט 8 לא היה סל שידינג אבל הוא עדיין היה נראה ממש מצויר. זה מה שרציתי.

מנגד, שמתי לך את בלו דרגון שתזכרי איך הוא נראה. לפחות שאני משחק דרגון קווסט ישנים אז אפשר לדמיין בראש איך הכול נראה כמו אנימה בראש, כשהמפלצות והדיוקנים של טוראימה לדמויות נותנות לדמיון שלך לעוף, כאן הם הרסו כל אפשרות לדמיין את זה כאנימה.

כאילו אני עדיין אשחק בזה ואני עדיין נורא מצפה לזה, אני פשוט... זה לא מה שרציתי, זה מתאים למשחק spin off כמו הירוז.

לפחות אנחנו יודעים על סמך גרסת הגרביון שהמשחק הוא באמת בתורות, ולפחות זה שקוף שגרסת הפס4 היא הגרסה הראשית.
רק נקווה שיש דמויות נורמליות ולא עושים לנו עוד פעם דמויות שתקניות.

עוד משהו שהייתי רוצה לראות, זה שנוכל להשפיע על כיוון העלילה כמו במשחקי WRPG ולא רק לענות "כן ולא" שאין להם בכלל השפעה.

מישהו 2

New member
קשה לתאר את זה

זה בהחלט ריאליסטי יותר מאנימה אבל עדיין שומר על ייחוד של עולם פנטזיה.
בכל אופן אני מבין את chrono אם הוא ציפה באמת יותר למראה ני נו קוני. איפה שהוא שם זה כבר היה המקסימום בערך שאפשר להגיע איתו מבחינה גרפית במשחק שנראה כמו אנימה.

משחקי נארוטו גם שומרים מאוד על הגרפיקה של האנימה שנראת כמו בסדרה, לא הייתי רוצה שזה ישתנה

בדיוק! בוא תראה למשל איך חלמתי שהוא יראה כל השנים האלה.

ככה. ככה אמור להיראות משחק דרגון קווסט. בצורה שמכבדת את השורשים של הסדרה ואת המעריצים, לא משהו שנראה כמו איזה TOY STORY.

הגרפיקה של משחקי נארוטו מושלמת! המראה של האנימה עבר כולל כל הפלאשיות המדהימה של הקרבות, בגלל שהפס3 כל כך התקרב למראה מושלם של אנימה, באמת כבר הייתי מזיל ריר רק מלדמיין לאן הפס4 יכול לקחת את זה.

מישהו 2

New member
מבין אותך

https://youtu.be/YcivluyINc0?t=33s

שים לב בסרטון הבא ~ תעצור על 0:38-0:39 איך שהמים ברקע מאחורה זזים בצורה עדינה. זאת המושלמות שאני מדבר עליה חח. אבל זה רק בסטורי של המשחק נראה ככה.
על הקרבות הרגילים יש עוד מה לשפר

PlayGirl3

New member
עיצוב הדמויות כרגיל ע"י אקירה טוריאמה

זו הדמות הראשית (לא כל כך אהבתי...)

מישהו 2

New member
טוב, אין ספק שזה אקירה

אני יכול להבחין בין יוצרים של מנגה רק על פי סגנון הציור

לא אהבתי, הגיבור של DQ3 עדיין הכי יפה בסדרה by long shot.

לא אוהב גיבורים בלונדינים, נראה כמו אנדרואיד 17 מדרגון בול שצבע את השיער או משהו.

PlayGirl3

New member
זאת הבעיה איתו

יש לו 5-6 סגנונות שיער וכל הפרצופים נראים כמעט אותו דבר, אז על כל דמות חדשה שלו אפשר להגיד שנראית כמו X שצבע את השיער

כן, אבל שהוא מנסה לגוון זה לא יוצא לו טוב.

תראי למשל את העיצובים שלו לDQ7 ברור שאפשר לזהות שזה עדיין הוא ושאלה עדיין הדמויות שלו, אבל יש להםשח מראה יותר צ'ובי כזה שמנמן.. והדמויות פחות נראות כאילו נלקחו מדרגון בול, ולדעתי אלה העיצובים הכי חלשים שלו בסדרה...

לטעמי ברוב משחקי הסדרה הוא אמנם מצייר אותם כמו גוקו/טרנקס וכו' אבל עדיין מצליח לתת להם אישיות משל עצמם, גם בגלל סיפור הרקע שלהם ששונה, וגם יש להם איזה פריט לבוש שממש מבדיל אותם מגוקו, נגיד בDQ9 הדמות היא מלאך אז היא גם נראת מספיק שונה מגוקו, בDQ4 יש לה עגילים אז היא גם שונה מגוקו בDQ8 יש את האוגר ואת הבנדנה שזה עושה את הגיבור שונה מגוקו.

הדמות של 11 חלשה, כי זה פשוט עיצוב עצלני כבר, אין שום פריט לבוש מיוחד, אין שום דבר memorable בדמות הזו שיבדיל אותה
מאנדרואיד 17 שהיא מבוססת עליו.

זה לפחות נראה כמו דרגון קווסט אמיתי.

זה לא נראה להיט או משהו אפילו לא למה שה3DS מסוגלת אבל לפחות אני יכול להגיד שזה נראה כמו המשחקים הישנים, מה שאי אפשר להגיד על מה שהם חשפו לפס4...

למעלה