אני כל כך מתרגש זה סוף סוף קורה!!!! שיגיע כבר מחר.
6 שנים אני מחכה לרגע הזה. סוף סוף הסדרה חוזרת לבית הטבעי שלה, הקונסולות. אפשר להיות בטוחים שזה יוצא לPS3/PS4 או אולי
PS4/3DS/PS3. אני מקווה שזה לא יוצא ל3DS כדי שהמשחק יראה יותר טוב מ8, אבל בכנות? המשחק מצדי יכול להיראות כמו משחק מגסון ואני אתרגש.
מחר רוב הסיכוים שנקבל טריילר, כמו בכל מסיבות העתיונאים של דרגון קווסט עד היום. אני מקווה שהם ילכו על רעיון יותר מקורי מדרגון קווסט 8. עם כל אהבתי העצומה לDQ8 אני חייב להודות שהPlot הראשי שלו, הוא הכי חסר דמיון בסדרה והכי בנאלי.
בדרגון קווסט 4, שיחקת את המשחק שהוא מחולק לפרקים, שבכל פרק דמות אחרת מהחבורה היא הדמות הראשית, בDQ5 שיחקת
דמות, מהילדות שלו מהרגע שהוא לא יודע לקרוא, עד שהוא אבא לילדים וגם הילדים שלו היו בחבורה שלך, במשחק ה6, נדדת בין עולמות המציאות לעולם של חלומות ותת מודע.. במשחק ה9 היה לך המון סיפורים נוגעים ללב על המוות ועל משאלות לב...
בדרגון קווסט 3, מפת העולם והערים היו כולם בהשראת העולם המציאותי שלנו...
רק 8 היה די חסר מקוריות... במובן הזה....
מה שכן, שיביאו לנו דמויות עם אישיות, שני משחקים בלי אישיות בקבוצה (3, ו9) זה מספיק לסדרה אחת.
אה, ושלא יחזרו על התועבה שהיתה ב9 שאם רצית לפתוח class מתקדם, היית צריך לעשות איזה סייד קווסט משעמם תחת כדי לפתוח אותו, זה הרס לי את כל הכייף בבניית הצוות...
וזהו, שיעשו את המשחק ממש ארוך,יאפשרו דיבוב יפני ושיהיה קצת יותר יפה מני נו קוני, ואני אהיה מרוצה עד הגג.
האיינסידר של סוני אמר, שכל משחקי הDQ על הפלייסטישן יגיעו למערב בלי יוצא מן הכלל, אז אם זה משחק לPS4 .. זה יגיע אלינו.