דלף הלוגו של Dragon Quest הבא

PlayGirl3

New member
הפתעה אחרונה- המשחק יגיע גם ל- Nintendo NX

הקונסולה החדשה של נינטנדו

PlayGirl3

New member
Dragon Quest X מגיע ל-PS4

ה-MMO של DQ מגיע סוף סוף גם ל-PS4
עדיין לא ידוע תאריך יציאה או האם יגיע למערב...

לפי האיינסידר של סוני....

כל משחקי הDQ על הפס4 יגיעו למערב. נשמע אמנם הזוי ש10 יגיע למערב, אבל אם כן, נסיים את העלילה שלו ונפסיק לשחק אחר כך, העלילה שלו נחשבת לממש יפה.

גיימפלי מגרסת ה3DS כולל קרבות (בתורות)

חבל לי שהם עושים שתי גרסאות, זה פגע בני נו קוני בעיני שהיו לו שתי גרסאות, גרסת הDS של ני נו קוני היתה בתורות לגמרי והלוואי שגם מערכת הקרב שלו על הPS3 היתה בתורות לגמרי במקום מה שקיבלנו.

רעיון מגניב שהם עושים גרסת 2D של DQ11, על המסך התחתון זה נראה בדיוק כמו DQ3 שאין מעריץ דרגון קווסט שלא חולה על DQ3
רק את 8 אני אוהב יותר ממנו.

על המסך העליון זה נראה סוג של הכלאה בין 9 ל7.
אם אתה משחק עם הD-PAD אתה מקבל גרפיקת 2D אם אתה משחק על האנלוג סטייק אתה מקבל גרפיקת 3D.

אני לא יודע איך להסביר, זה המשחק הדרגון קווסט הראשון שההפקה שלו מרגישה לי חפיפניקית, משהו לא לא נראה טוב לגבי המשחקים האלה, על הPS4 המשחק
נראה כל כך לא מוכן, איך הוא בדיוק ייצא בשנה הבאה?

נקווה שבTGS הם יראו לנו הרבה יותר.

PlayGirl3

New member
מה המסך הכפול תורם פה? נראה ממש מוזר

למה צריך לראות במקביל שתי גרסאות של אותו משחק? ועוד אחת שנראית כאילו שלפו אותה מימי המגסון...
גרסת ה-PS4 כמובן גם לא מוכנה עדיין, ההדגמה הייתה די דומה למה שהראו בסטאר אושן החדש. אבל עדיין נראה שזה יהיה משחק יפה וכיפי.

אני מסכים שזה מוציא מריכוז כשזה ביחד...

זה נראה מבלבל מאוד וגם מוציא מהאווירה, אבל אולי אפשר לכבות את המסך התחתון כשאת משחקת את גרסת ה3D.

הרבה אנשים בפאנבייס ביפן לא אוהבים את השינוי הגרפי שדרגון קווסט עבר עם 8, דרגון קווסט 7 כשיצא על הPS1 ב2000 היה נראה כמו משחק מגסון/מגה דרייב בעערך.

זו סדרה שיש לה המון המון שחקנים קאזואלים ביפן, סבתות, שחקני ספורט, סופרים, עובדים בחנויות בגדים, אנשי עסקים, ילדים, נערים, וכו' בקיצור אין מישהו ביפן שלא משחק במשחקים האלה והרוב שם אוהבים את המראה הקלאסי, אני כמובן רוצה לראות את הסדרה מתקדמת עם השנים ולא נעצרת, אבל זה נחמד שחשבו עליהם.

אני רק מקווה שגרסת הפס4 תמכור יותר טוב כדי שסקוור תשתכנע שזה הכיוון. זה די ברור שאנחנו (המערב) קהל היעד של גרסת הPS4
והיפנים הם קהל היעד של גרסת ה3DS

למעלה