ההופעות החיות - תכנית ראשונה

juspan

New member
ההופעות החיות - תכנית ראשונה

אז מה, לפי מה שבר אמרה מקודם, היום ניפרד ממישהו, הכצעקתה? הם לא ינצלו את הימים עד לתכנית הבאה כדי לגרוף הרבה סמסמים? או שאין אמת בפרסום ונבין את זה בהמשך?

LiRs Lullaby

New member
וואי, איזה מגזימנים

איזה מוזיקה תקעו על כניסת השופטים... כאילו המשיח הגיע. טוב, נו, על מי אני עובדת, גם אני די חיכיתי לשמוע את כולם בלייב
(רק שלא ציפיתי לאובר-דרמטיזציה)

ובר רפאלי יכולה לעבוד עוד קצת על הדיקציה והעמידה מול הטלפרומטר. שלא תהפוך לגינזבורג#

juspan

New member
לחובבי הקונספירציות

כל הבנות הולבשו בשחור או בנצנצים (כסוף מבריק או משהו בסגנון), רק תמר קיבלה שמלה נאיבית א-לה דורותי מהקוסם מארץ עוץ, ועוד בלבן!
(טוב, ייתכן שפספסתי מישהי)

juspan

New member
זה לא היה סתם לבן, זה כן היה מנצנץ כזה, לא?

שאין להשוות מבחינת אימאג' ללבן טהור מבד טבעי:)

אורישקי

New member
עברי הרס את הקרכוכליות

הן הכי טבעיות ומוצלחות עם הפסנתר, זה היה מאולץ וצווחני הפעם

השורד

New member
...וזה בדיוק מה שחשבתי שיקרה כשיוציאו אותן

מהמשבצת היותר מדי מצומצמת שלהן.
זה מבחן שבהחלט רציתי שהן יעברו (לצערי די נכשלו בו ווקלית..), אם הן ימשיכו באותו סגנון כל הזמן זה יעייף אותי ואת הצופים מהר מאד.

הכרקוקליות חלשות מאוד ווקאלית, חוזקן באלתור

באינטרפנטציה ובמקוריות. אך ווקאלית הן מאוד חלשות, והמנעד שלהן מאוד מוגבל. ואת זה יכולנו לשמוע כבר באודישן שלהן.

LiRs Lullaby

New member
האחיות כרקוקלי

1. איזה אנרגיות טובות!
2. איך אפשר לא לשים לב למייק אובר שעשו להן?
3. התחילו טוב אבל
4. נושא השיר קצת מחלחל, כשהן מסתכלות אחת על השנייה ככה תוך כדי שהן שרות "איי קיסד א גירל אנג איי לייקד איט". בחירה לא טובה של שיר. למעשה, אני לא חושבת שיש מישהי בכל נבחרת שיכולה לשיר שיר בעל אופי כל כך מיני ולצאת בזה בשלום.... ועוד על ההתחלה.

juspan

New member
אז הדבר הראשון שעברי עשה

כמו שאיים - העיף לכרקוקליות את הקלידים. לדעתי זה חבל, ואפשר היה לחכות עם זה להמשך. לא כל אחד צריך לפזז ולרקוד (הגבוהה קצת גמלונית...).

גם השיר עצמו לא מה שהייתי בוחרת להן, מה, זה הדליק את עברי בקטע של לסבואירוטיקה? הן אחיות רחמנא לצלן
הן עשו את זה אחלה, אבל אם זה הקטע הראשון שלהן שהייתי רואה, לא הייתי נדלקת עליהן כמו שקרה לי עם הקלידים והשירים באודישנים (הראשונים לפחות).

LiRs Lullaby

New member
זה כל כך מעצבן

שהוא החליט להעיף להן את המקלדת ולתת להן שיר עם נופך לסבו-שיק. לזוג אחיות. למה? למההה?!1

הוא הפך אותן לזמרות פופ גנריות

שזה כשלעצמו בסדר, מה גם שחסרות כאלו במדינה, אבל הן יותר מזה אז קצת חבל.
אבל עדיין, היו רגעים קרקוקלים כאלו בהרמוניה בינהן, אז בסך הכל ביצוע טוב.

juspan

New member
בהחלט חבל

הן היו צריכות את פורטיס כמנטור (גם אם עם תמר לא עשה עבודה משהו).
ורגע, לא הוחלט שיש להן איזו כ' גם בשם? כל פעם שוכחת איך כותבים אותו.

למעלה