ההופעות החיות - תכנית ראשונה

pix37

New member
לסיכום - היתה תוכנית גרועה

מראה של הפקה במתנ"ס, מתמודדים ברובם חלשים מאוד, שופטים שלא ממש הבינו מה תפקידם ולא ידעו לעשות את זה מעניין.

הריקודים על הבמה היו מגוחכים - ובר רפאלי נראתה כאילו מישהו הכריח אותה לעמוד שם ולחרטט.

לא נראה לי שאצפה גם בתוכנית הבאה.

GM1988

Well-known member
נייס.

ז"א שאם היא תודח מהX, יש לה כבר את החוזה ביד שימשיך איתה הלאה...

Bar Ben David

New member
ביקורת

הביצועים:
הבנות
עדן - לתת לה שיר של ביונסה בשבוע הראשון היה ממש ייריה במקרפון, נעליים גדולות אך ביצוע טוב + הלבוש הרגיש כמו תחפושת ולפעם הבאה רצוי שיר בעברית כי זה הכיוון שלה
ענבל- החירת שיר כרועה שיר מדהים אך לא מתאים כלל לענבל
תמר - שרה מדהים אבל בחירת שיר תמוהה בעיניי שחר כבד מידי לתכנית ראשונה

בנים: הקטגוריה עם בחירת השירים הגרועה ביותר בעיני
אורי - ביצוע סביר - מרגיש כמו הכוכב הבא
בן - זמר גדול עם פוטנציאל שלא מומש בביצוע
יהב - 4 מילים היה צריך לעוף הבייתה!!!

בוגרים:
אבישחר - כוכב דרגה אחת מעל שאר הבחורים המתמודדים בתכנית
נטע - ביצוע אדיר שינתה את הדעה שלי לגביה
רוז - מלכה!!!!!!!!!!

הלהקות:
שני הצמדים הכרקוקליות והאחים אגמי היו מעולים אחד מהצמדים חייב להיות בגמר!!!!

ועכשיו פינת הכאסח השבועית - הביצוע שהכי חיכיתי לו וגודל הצפייה גודל האכזבה החלק הראשון היה מיותר לגמרי לא מתאים לאף אחד מהלהקה שיר בעברית בטח ובטח שלא פופ ים תיכוני מבית היוצר של משה פרץ החיבור לשיר של ג'סטין טיימרלייק תמוהה בעייניץ החלק השני עם "Mirroer" נשמע מעולה - זה מה שהם צריכים לעשות אם הם לא רוצים לעוף בשבוע הבא.

השופטים:
המנטורים ביאסו אותי, עדינים מידי ועברי חייב להפסיק לשחק אותה סיימון, כשהוא בוכה זה מרגש ונוגע אך שהוא מנסה לעקוץ זה כמו גור כלבים שהלך לאיבוד ונובח לכל עבר מפחד.

משה פרץ, כנראה טוב
רק בלהדריך ילדים כי כל הביצועים של הנבחרת שלו הרגישו כמו סוס טויאנו שבא מהכוכב הבא.

ולפני שאחעברי , אוי עברי כמה התאכזבתי ממך!!!!!
יש לך כישרון פנומלי לדעת להמציא את עצמך מחדש, אז אל תנסה להיות סיימון בבקשה!!!!!!
האחיות כרכוכלי היו מעולות והאחים אגמי גם, אבל כולם יודעים שגול הכורת היא להקת הבנים ופה אכזבת בגדול.
חבורת הבנים הזאת לא מחוברת וטין בינהם שום הרמוניה ועל כל הבלאגן הזה לשים שיר בעברית שזה ברור שהם לא זורמים על בתדר הזה ברדיו הביתי שלהם,
המשאפ הזה גרוע הביצוע של החלק השני של השיר "Mirror" היה הרבה יותר טוב מהחלק של השיר של משה.

אם ההפקה רוצה שתהיה בתכנית להקת בנים שקצת מזכירה את היי פייב אז צריך לעבוד איתם על שירי פופ ורצוי מאוד באנגלית, שם הם נותנים הופעות טובות יותר!!!!

למה יש שתי שתכניות בשבוע וגם פעמיים הדחות? זה לא טוב בכלל!!!!!!!!!
זה אומר שלא יהיה הופעות אורח
?????????????????????????????????????????
תוצאות:
יהב עולה לפני רוז? נו באמת איך דבר כזה קורה?
הבוטם 2 היו יהב ופיוז'ן לא נטע וענבל
נטע נתנה בימוע אדיר היא אמנית אמיתית וענבל עקב בחירת שיר מוטעת הגיעה למקום העצוב הזה.

אסיים במילות פרגון בר רפאלי ממשיכה את המגמה להפוף להיות המנחה האהובה עליי של ריאלטי, היו כמה פאשלות קטנות אבל אני מאמינה שהיא תישתפר ביום שבת ובמשך העונה.
הרקדנים והתפאורה מרגיש ממש כמו בחו'ל ואפשר לומר בקול רם אנחנו חלק מהעולם!!!

אורישקי

New member
תקשיבו - הביצוע של נטע פשוט מדהים

הרבה זמן לא חרשתי ככה על ביצוע מתוכנית ריאלטי-שירה... הפעם האחרונה הייתה "Space Oddity" של רוני פרי מלפני שנה בTV...

פשוט ביצוע חזק, קסום, שלם, נשי, מיוחד, מלא סקס אפיל.

פשוט פספוס!!!

למעלה