הסרט מועמד ל-8 פרסים בטקס ה-MTV!

N o R i K o

New member
הסרט מועמד ל-8 פרסים בטקס ה-MTV!

אז למי שלא יודע, ל-MTV יש טקס סרטים שנתי... לא ברור למה, כי בסה"כ מדובר בערוץ מוזיקה

אבל יש להם כזה, ומשחקי הרעב מועמד לפאקינג 8 פרסים!!1

הסרט הטוב ביותר
(מועמד מול מסיבת רווקות, הארי פוטר האחרון, דמדומים האחרון והעזרה)

השחקן הטוב ביותר
[ג'וש האצ'רסון עומד מול דניאל רדקליף בה"פ, ריאן גוסלינג ב-Drive, ג'וסף גורדון לויט ב-50/50 (מי\מה זה?
) וצ'אנינג טאטום בלא תשכח]

השחקנית הטובה ביותר
(ג'ניפר לורנס עומדת מול אמה סטון בטיפש, מטורף, מאוהב; אמה ווטסון בה"פ, רוני מארה בנערה עם קעקוע דרקון וקריסטין וויג במסיבת רווקות)

פריצת הדרך של השנה
(ליאם המסוורת' עומד מול רוני מארה המוזכרת לעיל, אל פאנינג בסופר 8, מליסה מקארת'י במסיבת רווקות ושיילין וודלי ביורשים)

הקאסט הטוב ביותר
(מועמד מול מסיבת רווקות, הארי פוטר, רח' ג'אמפ 21 והעזרה)

המהפך הטוב ביותר על המסך
[אליזבת' בנקס עומדת מול ג'וני דפ בג'אמפ 21 (מה?! הוא שיחק שם?! Epic win), רוני מארה המוזכרת לעיל, מישל וויליאמס בשבוע שלי עם מרילין וקולין פארל באיך להפטר מהבוס]

הקרב הטוב ביותר
(סצנת הקרב של קטניס ופיטה מול קייטו עומדת מול הקרב של הארי בוולדמורט, הקרב של שני השוטרים בחבורת הילדים בג'אמפ 21, טום קרוז מול המרגלת הרעה במשימה בלתי אפשרית 4 וטום הארי מול ג'ואל אדג'רטון בלוחם)

הנשיקה הטובה ביותר
(הנשיקה של קטניס ופיטה עומדת מול רון והרמיוני, הלא הם רופרט גרינט ואמה ווטסון בה"פ, אדוארד ובלה בדמדומים, ריאן גוסלינג ואמה סטון בטמ"מ המוזכר לעיל, ורייצ'ל מקאדמס וצ'אנינג טאטום בלא תשכח המוזכר לעיל גם כן...)

וזהו! את הרשימה המלאה אפשר למצוא כאן-
http://www.mtv.com/news/articles/1684181/2012-mtv-movie-awards-nominees.jhtml

מה אתם חושבים? איפה מגיע לנו לזכות ואיפה לא?

N o R i K o

New member
ולדעותיי

הסרט הטוב ביותר - לא ראיתי העזרה או מסיבת רווקות, אבל יסלחו לי אוהבות דמדומים - על זה הוא לחלוטין לוקח
האמת שהייתי רוצה שהארי פוטר יזכה, זה הסרט האחרון והוא אפי בטירוף ובאמת מגיע לו לדעתי. אבל אני לא אתנגד

השחקן הטוב ביותר - סורי ג'וש, ליבי נתון לריאן גוסלינג
אבל ברצינות, דניאל רדקליף? אבל הוא לא יודע לשחק!
וצ'אנינג טאטום עשה הופעה מזעזעת בלא תשכח, הוא היה צריך להיות מועמד על ג'אמפ 21.

השחקנית הטובה ביותר - ואוו, זה כל כך קשה. חוץ מקריסטין וויג אני מכירה את כולן וכולן מדהימות וראויות לזה!!1 באמת! אני בכל זאת אשמח ממש אם ג'ני תזכה, כי מגיע לה והיא באמת נתנה הופעה מדהימה

פריצת הדרך - בגלל שחוץ מרוני מארה לא ראיתי הופעה של אף אחד אחר... אני לא יכולה להגיב כאן אובייקטיבית, ליאם היה מדהים ב-HG! מצד שני, לו היו 5 דקות בסרט לעומת רוני מארה שהיה לה סרט שלם, והיא מדהימה אמיתית

הקאסט הטוב ביותר - אנחנו חייבים לקחת! ליהוקים מושלמים!!!11

המהפך - כמו שאמרתי, לא זיהיתי את ג'וני דפ בג'אמפ 21
אבל גם המהפך של אליזבנקס לאפי אדיר, כך ש... אני נמנעת.

הקרב - צר לי קייטו יקירה, הקרב של הארי וולדמורט חייב לקחת. קרב אגדי ואפי. נכון שבספרים הוא היה מדהים פי 283940239 בערך, אבל קלאסיקה זו קלאסיקה...

הנשיקה- רונמיונירונמיונירונמיונירונמיוני.
סורי ג'ושיפר. אני הכי בצד שלהם.

E l S i

New member
התחלתי להגיב אבל הגעתי למסקנה

שזה לא באמת מעניין אותי, וגם שאין לי איך להשוות או להעריך... אז:

*ג'וסף גורדון לוויט הוא מ500 ימים עם סאר ולפני כן היה ב"מפגשים מהסוג האישי"

*העזרה הוא סרט מעולה, ואולי יגיע לאמה פרס עליו אבל היא מועמדת על "סרט טיפשי, עם שחקנים יפים ושחקן ראשי מעצבן"? ברור שמגיע לג'ניפר
*וכל השחקנים בסרט באמת מעולים

*לא מגוחך להעמיד את "הארי פוטר" לפרס על קאסט? הקאסט לוהק לפני אי אלו שנים...

N o R i K o

New member
אההה הוא חמוד!

הוא הציל לגרום לי לשנוא את זואי דשאנל... כמובן שהתאהבתי בה מחדש אחרי יומיים בערך

דווקא אהבתי את טיפש\מטורף\מאוהב, סרט טיפשי אבל הוא היה חמוד

ג'ני מדהימה, אבל גם אמה ווטסון מדהימה, וגם רוני מארה מדהימה... אוף זה קשה! מגיע לג'ניפר כי היא לקחה את כל הסרט על הכתפיים שלה, אבל אני לא 'אתבאס' אם מישהי אחרת תיקח.
ג'ניפר צריכה להיות מועמדת לאוסקר שוב. והפעם לנצח

MaiRLow

New member
נקרעת בין משחקי הרעב להארי פוטר, אבל

שייקח כל סרט שהוא לא דמדומים. אין שום סיבה לתת לעוד ילדות מפגרות בנות 12 לקרוא את הספרים האלה.

N o R i K o

New member
אני לא רוצה שדמדומים יקחו,

כי בלי קשר לכך שזה סרט נורא ואיום בעיניי, יסלחו לי המעריצות, הם מנצחים כבר 3 שנים ברציפות. זו ההזדמנות המושלמת לתת לסדרות ספרים טובות יותר, חכמות יותר ומוצלחות יותר את הבמה.

ורדונה2

New member
מה שאמרת נשמע מאוד מתנשא

דברים הם לא כאלה שחור-לבן, וזה שזה "באופנה" לרדת על משהו לאו דווקא אומר שיש הצדקה מאחורי זה.
אולי ספרי רומנטיקה זה לא הקטע שלך, אבל ממליצה לך לפתח קצת חשיבה עצמאית ולא ללכת אחרי העדר אוטומטית רק בגלל שזה מקובל לרדת על מישהו/משהו.

גם ספורט, למשל, זה משהו שלא מעניין אותי, אבל זה לאו דווקא הופך את כל התחום לאידיוטי רק בגלל שהוא לא לטעמי.
או עוד דוגמא לאנשים שנהיה "מקובל לשנוא"- רבקה בלאק וג'סטין ביבר- שניהם לא הטעם שלי במוזיקה, אבל זה לא אומר שאני חושבת שהם מזוויעים ונגררת אחרי כולם לרדת ולצחוק עליהם.

אגב, שמחה לראות שההודעה שלך לא נמחקה.
אפילו שאני לא מסכימה עם הדעה שלך והיא גם קצת מרגיזה אותי, אני שמחה לראות שנותנים מקום כאן לדעות שונות (גם אם יש חוסר הסכמה ואפילו אם טיפה מתעצבנים על אמירות מסוימות
). מקווה שזה ככה גם The other way around

Sharonmxx

New member
זה מצחיק כי היא לא התנשאה

אלא רק אמרה את הדעה שלה, את לא באמת יכולה לדעת אם היא שונאת דמדומים בגלל שכולם שונאים או כי היא קראה בעצמה ולא אהבה. נכון שיש את אלה שישר שופטים שאיכס דמדומיםםםם ערפדים מנצנצים איזה גיי זה וכאלה, אבל לא כולם ככה! אני לדוגמה לא אוהבת דמדומים בכלל, אבל זה כי הסיפור הזה לא מדבר אליי. ניסיתי לתת לספרים הזדמנות, נשברתי איפשהו בין השני לשלישי, אני לא זוכרת איזה בדיוק. איך תמיד יוצא שאני סוטה מהנושא? בקיצור זה שאני שונאת דמדומים לא הופך אותי אוטומטית למושפעת. דרך אגב רק לי ממש מוזר שפעם כמעט כולם אהבו דמדומים ברמות של אובססיות והארדקור אבל עכשיו כמעט כולם שונאים את זה? מה פספסתי?

ורדונה2

New member
לי זה נשמע מאוד מתנשא

לקטלג את קוראות הספרים כ"ילדות בנות 12 מטומטמות"
אני שמעתי המון זלזול, מעבר להבעת דעה אישית.

N o R i K o

New member
היא לא אמרה

שרק ילדות מטומטמות בנות 12 קוראות את זה.
היא אמרה שעצם העובדה שהסרט יזכה בפרסים יעודד ילדות מטומטמות בנות 12 לקרוא את זה. לא שזה לא מזלזל - זה פשוט לא מזלזל באופן אישי בקוראות הקיימות.
מרגיש כמו שאלת הגיון בפסיכומטרי

כל מי שילדה מטומטמת בת 12 אוהבת דמדומים אבל לא כל אוהבות דמדומים הן ילדות מטומטמות בנות 12...

ורדונה2

New member
בכ"מ זאת אמירה מאוד מזלזלת.

אפשר לדבר כאן ולהתקטנן (כן, מילה שהמצאתי הרגע
) על שטויות, אבל האמירה הזאת יכולה להעליב אנשים שאוהבים את הסדרה. אני בטוחה שאת זה את מסוגלת להבין.

N o R i K o

New member
אני חושבת שמאי כבר הסבירה את עצמה טוב ממני,

ולהתקטנן זו מילה די משומשת

N o R i K o

New member
ומה שאת אומרת לא נשמע מתנשא?

עדיף להיות כן עצמך ולומר מה אתה לא אוהב מאשר לא לרדת על דברים בגלל שזה "מקובל". אני די בטוחה שמאי באמת לא אוהבת דמדומים ובאמת חושבת שאין הצדקה לתת לסדרת הספרים האלה פרסים, כי בעיניה הם פשוט לא טובים. זה לא עניין של אופנה, זה עניין של דיעה, זה שמדובר בדיעה יחסית גורפת לא אומר שזה היגררות אחרי ה"עדר". אין מה לעשות שלדעת הרוב מדובר בסדרה לא טובה. זה לא עניין של ספר "רומנטיקה."
לומר שאת לא נגררת אחרי כולם זה כבר התנשאות.

ורדונה2

New member
עניתי למעלה. בכ"מ, שמחה לראות שבחרת

לאפשר חופש ביטוי בפורום.
הרבה יותר נעים ככה, גם אם יש חילוקי דעות.

N o R i K o

New member
תמיד איפשרתי חופש ביטוי,

עד שזה הגיע לרמות אישיות ובנות ביקשו ממני באופן אישי למחוק הודעות.
נדמה לי שבעבר כבר שוחחנו על זה מספיק במסרים. אני אודה לך אם תסיימי את הדיון הזה כאן

למעלה