התפקדות חודש ספטמבר 2013\תשרי תשע"ד

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש ספטמבר 2013\תשרי תשע"ד

איזו השלמת פערים מטורפת אני חייבת לכם, הא? :) אז 10 ימים... האיחור הכי לא אופנתי שיש להתפקדות!
למי מכם שנפגעו אנושות מהמצב, אני מבקשת סליחה, כדי שלא תרכלו עליי עם האלוהים שלכם ביום כיפור

אני יודעת שאתם מרגישים מווווי לא מעודכנים, אז בואו נניח את הקלפים על השולחן, ללא פירוט וללא חדירה לפרטיות בבקשה - אני ובנזוג (שיש כאן מי שמכירים אותו, ומכירים גם פחות או יותר את סיפור הרקע שלנו, לפחות מבחינה וירטואלית..), נפרדנו. אין צורך במילות נחמה ונימוס, כיוון שזה היה תהליך ארוך של שנתיים ככה, שאפשר לומר שהוכרע סופית לפני חצי שנה, ככה שהיה לי מספיק זמן לעכל... בימים האחרונים התרחשה הפרידה הטכנית (מבחינת מגורים משותפים).
[בצד המנהלי, לא אסבול אאוטינג ודיבה בדיוק כמו שאנחנו לא מאפשרות זאת כלפי גולשים אחרים. מובטחת מחיקה וחסימה לצמיתות
]

ההתפקדות הפעם תעסוק במה שחשוב לכם, בעקרונות, בהחלטות, בהתחלות חדשות... לכבוד ראש השנה

המשמעות של.... עבורך (כלומר, איך את/ה מרגיש/ה ביחס ל...):
השם שלך
הגיל שלך
המיקום הגיאוגרפי שלך
תחום העיסוק שלך:
הגוף שלך:
הסטטוס הזוגי שלך:
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית:

הצלחות וכשלונות (פרטו על..)
שמרת על עקרון חשוב שלך:
חטאת כלפי עצמך:
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי:
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם:

התחלות חדשות (פרטו על..)

גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת:
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר:
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:
גילית משהו חדש על אדם שהכרת:

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה?

שיהיה חודש מקסים, ברנשים!

BloodyRose

New member
שאלון לא קל, ננסה

ברוכה השבה (לא זכור לי שכבר נפגשנו בפורום הזה, אבל בכל זאת
). אצלי "הפרידה הטכנית" הייתה לא פחות קשה (ואפילו יותר) מ"הפרידה המהותית", אני מקווה שאצלך זה עובר יותר טוב

ולשאלות:

השם שלך
לא אוהבת אותו, אבל למדתי להסתדר איתו
הגיל שלך
איזו ברירה יש לי מלבד לקבל את זה? אז במראה אני הרבה יותר צעירה, ובאופי הרבה יותר זקנה. כנראה שאני ממוצע של השניים.
המיקום הגיאוגרפי שלך
ביחס לארץ - אחלה! בגלל זה אני משכירה פה דירה. ביחס לעולם - אני בטוחה שבלונדון יותר טוב

תחום העיסוק שלך:
מתאים בול לאופי שלי. (אחותי פעם צחקה עם הבוס שלי על זה ש"סוף סוף יש שימוש בכל התכונות המעצבנות" שלי...)
הגוף שלך:
אין תלונות
הסטטוס הזוגי שלך:
מקבלת. לא תמיד זה קל, נורא נהניתי להיות רווקה, היה לי מאוד טוב, אבל אני לומדת איך זה להכניס עוד בן אדם לחיים.
מושלם, אחרת לא הייתי עושה את זה...

שמרת על עקרון חשוב שלך:
כל הזמן. כל החיים שלי הם רצף של התעקשות על עקרונות. החיים שלי תמיד היו רחוקים ממה שמקובל ו"נורמלי", ותמיד הצלחתי להישאר נאמנה לעצמי
חטאת כלפי עצמך:
לא זוכרת. משתדלת להימנע מהדברים הללו, ולרוב מצליחה
העבודה שלי.... מעולם לא דמיינתי שאני אהיה בורג חשוב בחברה...
בינינו? לא זוכרת.

התחלות חדשות (פרטו על..)
למה שיר? להקה שלמה. REM.
בעבודה, אני מניחה.
אה?
הו... מאיפה להתחיל? מסובך מדי.

שיהיה טוב. שימשיך להיות טוב.

spaysi8

New member
אחלה פיצוי :) שאלון מושקע ממש :)

שמחה שבחרת לשתף, כי שאלו אותי ולא ידעתי מה לענות :)
ועכשיו לשאלון..

השם שלך:
אוהבת מאוד, חושבת בכללי ששמות אומרים הרבה על בן אדם, ואני מנסה (מקווה שמצליחה) לייצג את השם שלי בכבוד :)

הגיל שלך:
מצד אחד, אוהבת להיות צעירה, בעיקר כי להזדקן מפחיד אותי..
מצד שני, אני נמצאת במקום אחר לגמרי מאשר רוב בני ה20 (כבר למדתם להכיר שאני בדירה משלי, והשרשור על החבר גם מוכיח זאת..),
אני בנאדם מאוד עצמאי, חדורת מטרה, אפילו לא טסתי לחו"ל וישר מתחילה תואר, יודעת מה אני רוצה מגיל 12, רוצה להתחתן ולהקים משפחה בגיל צעיר,
זה מאוד לא מתאים לגיל שלי (או לפחות לרוב האנשים בגיל שלי) ככה שלפעמים אני חווה בעיות עם מציאת או שמירת קשר עם חברים,
וגם בעיות בזוגיות..

המיקום הגיאוגרפי שלך
מאוד מרוצה.
ההורים גרים בזכרון- המושבה האהובה שלי, מתכננת לגור שם בעתיד,
כרגע גרה בחיפה בשביל הלימודים, חיפה זו העיר היחידה שהייתי מוכנה לגור בה, כי היא מגניבה ממש :)

תחום העיסוק שלך:
כרגע אני עושה הרבה מאוד כלום, אבל עתידה להתחיל תואר באדריכלות, וזה הדבר הכי מדהים ומרגש ומושלם ביקום!

הגוף שלך:
אז, עליתי כ-20 ק"ג, אתם יכולים לנחש שאני פחות מרוצה ממה שיכלתי להיות.
א-ב-ל, בניגוד להרבה בנות, דימוי הגוף שלי מצוין, אני מרגישה ויודעת שאני נראית טוב, גם אם עליתי,
אוהבת את מבנה הגוף שלי.
שואפת לרזות, לא עושה מספיק מאמץ בשביל זה, גם כי מכורה לאוכל, גם כי חבר שלי אוהב אותי ככה, וגם כי אני אוהבת את עצמי ככה,
אז קשה לרדת כשאני די סבבה עם עצמי..
אני בכל זאת אנסה לעשות דיאטה בעתיד, כי אני בעודף משקל וזה לא בריא, בעיקר כשאני לא עושה ספורט בכלל..

הסטטוס הזוגי שלך:
בחיים לא הייתי מרוצה יותר!
נכון שהתבכיינתי לכם בשרשור הקודם, אבל רק בגלל שהוא אהבת חיי, ואני רואה את כל העתיד שלי איתו!
קרה לי בעבר שראיתי עתיד עם בנזוג, אבל זה היה מהסיבות הלא נכונות,
אני נורא חרדה מלהיות לבד, ומלחוות פרידה (חוויתי לצערי לא אחת ולא שתיים), ולכן כשפגשתי בנאדם שמתאים לי, ישר תכננתי את כל החיים איתו,
כי פחדתי לראות אותנו נפרדים.
עם החבר הנוכחי זה בא ממקום הרבה יותר בוגר,
אני יודעת שאם ניפרד זה לא סוף העולם ויודעת שכנראה זה לא נועד לקרות,
אני לא חוששת מהאופן שבו נתנהל בתור זוג נשוי, להיפך, כל דבר ודבר בו מתאים בול להתנהלות שאני רוצה, אנחנו ממש משדרים על אותו הגל בנושאים קריטים לזוגיות, חינוך, אהבה.. הדבר היחיד בעצם שמהוות מחלוקת בינינו זה הראייה לטווח ארוך, כי הוא כרגע לא רואה חתונה באופק למשל,
אבל אם מדברים על גידול ילדים, הוא כן יודע לענות מה יהיה לו חשוב ומה לא.
חפרתי, בכל מקרה, מרוצה מאוד מהסטטוס הזוגי שלי, מקווה שישאר ככה לנצח 3>

לא מרוצה בכלל.
אני פדלאה, לא עושה עם עצמי כלום..
מנסה לסדר, להתארגן על עצמי, ללמוד דברים, לעשות כושר,
בפועל במחשב או בטלווזיה כל היום.
מקווה שאצליח לעשות משהו פרודוקטיבי לפני תחילת הלימודים :(

שמרת על עקרון חשוב שלך:
מאוד חשוב לי להיות כנה ואמיתית, ואני שונאת צביעות.
אני משתדלת ביום יום לא ליפול למקום הזה של התנחמדות, צביעות, שקרים.
אני גם לא אוהבת להיות מגעילה, אז מה שאני עושה לרוב זה לנסות להפחית עד לאפס סיטואציות שבהם איאלץ להיות צבועה
(למשל- להמנע ממפגשים חברתיים עם אנשים שאני שונאת, או, אם מישהו שואל שאלה שלא באמת רוצה לדעת את התשובה שלי עליה, להעביר נושא)
אז אני גאה בעצמי שסה"כ אני מצליחה להתמיד בזה.

חטאת כלפי עצמך:
בחודש דצמבר האחרון עשיתי משהו בלתי נסלח.
אמנם הנפשות הפועלות סלחו או לפחות טענו שסלחו,
אבל מבחינתי עברתי על עקרון מאוד מאוד חשוב שלי, ועל זה תמיד אכעס על עצמי.
לפחות למדתי ולא אעשה זאת שוב.

כן!
התקבלתי ללימודי אדריכלות!
לא הרבה האמינו שאתקבל השנה, היו לא מעט שהורידו אותי למטה (בין אם בכוונה או לא),
בסופו של דבר התקבלתי ל2 מקומות, שזה ממש נדיר כי הרבה לא מתקבלים בכלל,
ואני כ"כ מתלהבת וגאה בעצמי על זה!

היה תפקיד בצבא שהייתי אמורה להגיע אליו,
תפקיד קידום מטורף שבלב שלם אני יכולה להגיד שמתוך סך הבנות ששירתו בתפקידי, לי הגיע אותו,
גם שלחו הקצאה ליחידה שלי במיוחד בשבילי,
אך הקצינה הזו** לשעבר שלי החליטה לתת את התפקיד למישהי אחרת, כי שנאה אותי באופן אישי.
בסוף יצאתי על רפואי בכל מקרה,
אבל עדיין מעצבן ממש :(

התחלות חדשות (פרטו על..)

הייתי תקופה שקצת פחות שמעתי את רג'ינה ספקטור אהובתי,
בעקבות ההופעה שלה חזרתי יותר לשמוע שירים,
ובהופעה בכלל כמעט התעלפתי מאושר.
החזרתי לצלצול הטלפון שלי את אחד השירים האהובים עלי שלה (samson)
אוי היא מושלמת!

להודות שאני טועה.
בעקבות הזוגיות הכמעט מושלמת שלי, למדתי בזכותו להודות יותר בטעויות שלי.
תמיד הייתי מנסה להודות, אבל לא תמיד מצליחה,
הוא למשל, כשאנחנו רבים ואני כועסת, יודע לעצור שניה, לחשוב, ולהגיד "יודעת מה? את צודקת, לא חשבתי על זה ככה",
וזה משהו מדהים בעיני, ולגמרי גרם לי ללמוד להסתכל גם על עצמי שניה ולחשוב איפה אני לא בסדר ואיפה אני טועה.

כן, למדתי להרגע מכעס יותר מהר.
כעס זו אחת התחושות שקיימות אצלי מגיל צעיר מאוד (לצערי),
אני עדיין כועסת, הרבה, ועל שטויות,
אבל אני מצליחה להרגע יותר מהר, אז אפשר להגיד שזה סוגשל דרך חדשה להביע את התחושה..

כן, היה לי ידיד טוב מאוד, וגיליתי עליו שהוא מושלם, ושאני מאוהבת בו, ועכשיו הוא חבר שלי :p

והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה?

להספיק לשלב בין לימודים, כיף, חבר, חו"ל בקיץ, עבודה..
להיות וונדר וומן בקיצור!

Saladin

New member
זו השעה ביממה לקחת על עצמי אתגר שכזה.

באמת שאלון מושקע.

השם שלך - אם לומר את האמת יש בשם שלי משהו קצת אינטימי עבורי. לפעמים אני מרגיש קצת לא נוח כשגברים משתמשים בו (נשמע מוזר?) אז אולי אני צריך לפתור משהו עם עצמי
. יש לי שם משפחה די קליט וכשאנשים משתמשים בו זה גורם לי להרגיש נוח ו"אחד מהחבר'ה".

הגיל שלך - האסטרטגיה שלי היא לא להתייחס אליו. עובד לא רע בינתיים

המיקום הגיאוגרפי שלך - קצת רחוק לטעמי מת"א הממגנטת (אותי) אבל לשמחתי עדיין בטווח המיגנוט. את המיקום עצמו אני אוהב, זו העיר בה גדלתי.

תחום העיסוק שלך: אוהב להיות סטודנט נצחי אבל גם נמאס.

הגוף שלך: קומפקטי. שימשיך ככה בלי עין הרע

הסטטוס הזוגי שלך: רווק. אשמח לשינוי.

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: למידה, ספרים, מחשב, ספורט ועוד שאר תחביבים וירקות.

שמרת על עקרון חשוב שלך: שאלה קשה. לא זוכר כרגע מתי נתקלתי בדילמה

חטאת כלפי עצמך: אני לא חושב שממש חטאתי כלפי עצמי. היו הרבה פספוסים של כל מיני דברים אבל לא ממש חטא.

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: לימודים לתואר ראשון-שני שהתחלתי לפני שנתיים. בשנה הראשונה היה קשה לחזור לשגרת לימודים.

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: מלא דברים (שומר את הקלפים לעצמי
).

התחלות חדשות (פרטו על..)

גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: קורה לי הרבה עם שירי אירוויזיון משום מה. בשבוע שעבר קרה לי עם שיר של סי היימן ("מלחמות כבר לא קורות בחורף") וזה הפתיע אותי.

למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: היתה לי שנה של סטגנציה. סתם, אין לי תשובה בשלוף.

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: שאלה יפה ומעוררת מחשבה.

גילית משהו חדש על אדם שהכרת: בשבוע שעבר. תשובה מפתיעה?

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה? השיר הזה מפרט את מה שאני רוצה להספיק לא רק השנה אלא הגלגול הזה.

שנה טובה!

Purple Mushroom

New member
השתמשנו באותו שיר:)

כתבתי לפני שקראתי. יש לשיר הזה גם וידיאו מזהו זה, ככל הנראה. :)

Purple Mushroom

New member
מה?-התפקדות-ספטמבר-2013-ה'תשע"ד-תשרי

אני בהלם, קריסת מערכות. קשה לכתוב, וגם מאוד עייף. העיקר שאתם בחיים. זה מה שחשוב. ממש דאגתי לך בפורום. גם אחותי השנה נפרדה, אחרי כמעט 6 שנים של מערכת יחסים.
אנסה לענות, למרות שאולי אין לי כרגע תשובות. (מח לא צלול, ועייף):)

השם שלך: בסדר. גאווה, חוזק.
הגיל שלך: כבר מבוגר מידי.
המיקום הגיאוגרפי שלך: נכון, מדוייק, ממורכז. כמו השם גם, גאווה, וחוזק. ובטחון. מרכזי.
תחום העיסוק שלך: אהבה. תחביב. חופש.
הגוף שלך: גם, כמו הגיל. מזדקן. בתקווה לשיפור סטטוס. (זה בטח לא מובן).
הסטטוס הזוגי שלך: אני מרגיש טוב בכל סטטוס ,כבר הרבה שנים. בשאיפה לשיני זוגי.זקוק ל(עוד) נס.
.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: מעניינת. מרתקת. שגרה עם עיניין ותוכן יומיומי, בשאיפה גם לשיפור, בנושאים הקרדינליים: מגורים, עבודה\פרנסה\תעסוקה, זוגיות\? .

שמרת על עקרון חשוב שלך:כן.
חטאת כלפי עצמך: כן. בקטנה, כבר בקושי זוכר, ולא רלוונטי.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: חחח, כן. להתחתן ולהתגרש. :)

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: הנישואין שוב? מערכת יחסים מסויימת. (אני בהשפעת השרשור הקודם אולי, ואולי בעקבות ההודעה שלך שמגיב גם. )

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: אוף. לא זוכר. אה, יכול להיות בגלגול הזה של שלום חנוך, שיצא ב 88. 89? וגיליתי מחדש שוב ושוב, פעם ב 2006, על הקיר של מועדון אנוש ברמת גן, ושוב בזכרון, ובבלוג שלי, ובפייסבוק שלי. שוב ושוב.

למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: לא זוכר.
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: תחושה ישנה. אולי אהבה, במהפכה של אהבה.
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: לא זוכר. באמת לא זוכר.

השנה הזאת או השנה הבאה, תלוי איך מסתכלים על לוח השנה, עברי או לועזי.
הדבר הכי בולט שמתוכנן זה בסוף ינואר 2014, לעבור דירה עם חבר שלי אלדד, וחבר חדש וטוב בשם י', לחברת נתן, מתעקש על תל אביב, צריך להתחיל תהליך שיתחיל אותי בפגישה עם מנהלת הדיור, ברמת גן, ב 23 לספטמבר, סוכות, תאחלו לי בהצלחה.
האדם מתכנן ואלוהים צוחק. יכול להיות שישתנו התוכניות אם יקרה נס, ותכנס אישה חדשה לחיי. (זה בשאיפה יום יומית, וגם שותף שלי ש' שבזוגיות מאוד רוצה, שאכנס הביתה עם בחורה, מה שלא קרה לי כבר יותר משנה, מאז מאי 2012 :)
זהו בערך. מקווה שלא חפרתי יותר מידי כמו כולם
.
א.א.
אלון. א.
פורומיסט, ובלוגר, מחובר לרשת יותר מ17 שנים (שוב לא ברצף):)

=]

ebi83

New member
עוד כאן

לאור הפתיח שלך, אני מרשה לעצמי פתיח קצר שרק מציע אמפתיה למי מהמעורבים בפתיח שלך

השם שלך: מרוצה ממנו, לא שהוא משנה או שונה מאם הייתי עם שם אחר, אבל אני רגיל אליו והוא משרת אותי נאמנה (על שלל עיוותיו
)

הגיל שלך: אמנם בקרוב יחסית אני מחליף קידומת אבל אני פשוט לא כ"כ מייחס לו חשיבות. חוגג את ההתקדמות שלו וההתפתחות שלי, אבל לא מעבר.

המיקום הגיאוגרפי שלך: כיום אני בשילוב טוב, חי במרכז ומשלב נגיעות דרומיות בנסיעות להורים. מרכז-פריפריה רולללס

תחום העיסוק שלך: זמני. סבבה בינתיים, מקווה לסיים את המחוייבויות של התואר כדי להתקדם לתחום שלמדתי. לדעתי הוא יהיה הרבה יותר מעניין ומאתגר.

הגוף שלך: טעון שיפור, אבל בו זמנית חסר כוחות, חשק או רצון לעשות שינוי מהותי כרגע.

הסטטוס הזוגי שלך: רווק ומחפש. או בעברית טעון שיפור

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: עבודה ובערב סידורים\לימודים\חברים ולאו דווקא בסדר הזה. לצערי או לשמחתי הלו"ז שלי נהיה מאוד צפוף בזמן האחרון..

שמרת על עקרון חשוב שלך: לא שכרתי דירה בת"א בגלל שלא הסכמתי להתקפל לפי דרישותיו המוגזמות של בעל הדירה. ויכולתי לעמוד בדרישות שלו...

חטאת כלפי עצמך: קורה אחת לכמה זמן (כמה שעות\דקות\ימים
) עובדה שעוד לא סיימתי את המחוייבויות האקדמאיות שלי (למעט התזה)

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: לא קרה, מלכתחילה אני לא נכנס לגישה הזו, אני בוחן כל דבר ודבר ומחליט בהתאם למצב.

התחלות חדשות (פרטו על..)

גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: את האהבות הקבועות שלי אני שומע כמעט קבוע. אבל יש שירים שיצא לי לשמוע שוב לאחרונה כמו זה- http://www.youtube.com/watch?v=ANzKrSuUblc

למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: הרבה! כי ככה זה שלומדים על ארגונים ועובדים באחד

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: כאדם די ורבלי השנה הזו למדתי לחדד ולדייק את האמירות שלי, אז למדתי לנסח מחדש הרבה דברים.. חלקם גם עתיקים

גילית משהו חדש על אדם שהכרת: לא חדש, אבל תמיד טוב שחבר טוב מוכיח לך שהוא כזה

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה? לסיים את התזה

N o R i K o

New member
יאללה, נעביר זמן

השם שלך
לא יכולתי לסבול את השם שניתן לי. לא את איך שהוא נשמע, לא את המשמעות שלו ולא איך שהוא ישב עליי. אז החלפתי אותו
מן הסתם שבחרתי בשם שאני אוהבת וחושבת שהרבה יותר מאפיין אותי.
הגיל שלך
אני מרגישה מבוגרת מדי. אני מתנהגת ונשמעת לפעמים כמו טינאייג'רית, מוזר לי שפתאום אני בת 22.
המיקום הגיאוגרפי שלך
הוא הולך להתחלף ממש בקרוב ואני לחוצה לגמרי
אני אוהבת את העיר שאני גרה בה ולעבור לירושלים שגדולה פי 4 מהעיר שלי לא ממש גורם לי להרגיש "אה בקטנה"
אני מניחה שאני אתרגל. כולם אומרים לי שאני אתאהב בעיר, נקווה לזה

תחום העיסוק שלך:
אני עובדת כמוכרת בחנות ספרים בינתיים, זה הכי מתאים לי בעולם ומאז התיכון ידעתי שזה מה שאעשה אחרי הצבא
האמת שבקרוב אני עוזבת, אני עצובה

הגוף שלך:
כמו רוב הבחורות על כדור הארץ גם אני אשמח להיות קצת רזה יותר... אבל בגדול אני בסדר איתו

הסטטוס הזוגי שלך:
רווקה קצת יותר מדי זמן לטעמי, מקווה שאם כבר אני עוברת לעיר חדשה גם בתחום הזה אני אזכה לכמה התחלות חדשות

האמת שגם בסדר, אני מנסה לאזן בין עבודה לתחביבים לספורט. אבל עכשיו כשסוג של הפסקתי לעבוד אני מתחילה להתמהמה ולעשות בעיקר הרבה כלום, ואני שונאת להרגיש לא יעילה...
טוב נו, עוד חודש לימודים ולא יהיה מנוס

שמרת על עקרון חשוב שלך:
אני בנאדם מאוד דעתן ואני שומרת על העקרונות שלי תמיד... אז לא יודעת, אין דוגמה

חטאת כלפי עצמך:

הממ... לא יודעת

לא חושבת על משהו ספציפי

חחח קטגוריה מבאסת מצידי

התחלות חדשות (פרטו על..)
נזכרתי שאני ממש אוהבת את המחזמר Avenue Q ואת כל השירים שלו

בכל יום לומדים משהו חדש ובכלל לא שמים לב לכך ומשתמשים בזה בכל אופן

... אותן דרכים
וול, גיליתי ביום ההולדת האחרון שלי שהרבה אנשים מעריכים אותי יותר משחשבתי

להישאר שפויה ומאוזנת בשנתי האקדמית הראשונה...

ShacharDawn

New member
עונה פעם ראשונה

השם שלך?:
פעם שנאתי אותו כי הוא גם שם של בנים. היום, אם הייתה נולדת לי בת ולא הייתי נקראת כככה, נראה לי שהייתי קוראת לה ככה
בכל מקרה זה שם שיש לו משמעות מאוד יפה וחיובית בעיני

הגיל שלך:
אין לי בעיה עם הגיל, אבל אנשים נוטים "להצעיר" אותי בחמש שנים לפחות ואני לא אוהבת את זה, במיוחד שעם הלימודים והעבודה עדיף ליצור רושם ראשוני טוב ושיקחו אותך ברצינות... לא? וכן, אני לא מתה על אלה שאומרים לי "תגידי תודה על זה" או "זה יעבוד לטובתך בגיל 40" אני רוצה משהו שיעבוד לטובתי עכשיו!

המיקום הגיאוגרפי שלך:
אני גרה בישוב קטן, 20 דק' נסיעה מעיר. בגלל שהרכב של ההורים עומד הרבה פעמים גם לרשותי, עניין הניידות ממקום למקום לא כל כך מציק לי. אבל כשבמקרה אין לי רכב, התחבורה הציבורית אצלנו היא מכה...רוב החברים שלי וגם בן הזוג גרים בישוב, אז מהבחינה הזאת אני בסדר. כשכל אחד יתחיל השנה לימודים במקום אחר, אז בטח ירגישו את זה, אבל אני לא מודאגת במיוחד. מבחינת המדינה... זה מורכב אצלי. לפעמים יש לי רצון אז לארוז ולטוס למקום אחר, ואז אני נזכרת במשפחה, בזוגיות ובחברים. אפשר להגיד שאני נשארת בעיקר בגללם...
תחום העיסוק שלך:
התפטרתי אתמול מהעבודה
אבל בקרוב מתחילה מכינה לקראת ריפוי בעיסוק, מה שכבר דיברתי עליו בשרשור ההצטרפות ששמתי ממש לא מזמן. מקווה שיהיה לי טוב

הגוף שלך:
לרוב אני אוהבת אותו, אם כי יש ימים שבהם הוא נראה עקום (כמו לכולנו). לא אוהבת כשאומרים לי שאני רזה מדי, כי אני מנסה לשכנע את עצמי שזה נראה טוב ובריא.
הסטטוס הזוגי שלך:
מרוצה עד הגג
שנה וחצי עם מישהו שעברתי איתו כל כך הרבה (צבא, טיול של 4 חודשים ביחד...) ואני מרגישה ברת מזל. זהו

כרגע די בשעמום, מחכה בקוצר רוח לתחילת הלימודים.

שמרת על עקרון חשוב שלך:
התפטרתי מהעבודה שלא הייתה טובה לי, למרות שבדרך כלל אני לא טובה בעמידה על שלי ובעימותים עם אנשים, במיוחד בזמן אמת ובמיוחד כשאני צריכה להישמע כועסת. בטיול פגשתי הרבה אנשים שניסו להמיר את האמונות (הלא כ"כ מאמינות ) שלי בדרכים טורדניות יותר או פחות, ולא נתתי להם לסובב לי את הראש.
חטאת כלפי עצמך:
לא זכור לי משהו מיוחד השנה.
הטיול עם בן הזוג. טוב, לא חשבתי שזה בלתי אפשרי, אבל זה היה סיכון גדול.
לא זכור לי...

התחלות חדשות (פרטו על..)
מכירים את זה שבגיל ממש קטן שמעתם שירים יפים ולא ידעתם איך לחפש אותם (כי לא הבנתם אנגלית/לא הכרתם את הלהקה/לא ידעתם את השם). קרה לי המון. גיליתי מחדש את פרל ג'אם

המון! מלא דברים על זוגיות בעקבות קשר איום (מיישמת אותם על הנוכחי
). בטיול למדתי המון על עצמאות וגם בקטנה כל מיני דברים שקשורים בכלכלה. ובבישול (לפני זה לא ידעתי להכין אורז אפילו
). בעבודה למדתי להכין קפה והיו כמה לקוחות שזה היה להם טעים.
להביע כעס: להתעמת כשצריך, לא רק בשיחות בראש, אלא גם בע"פ, ומבלי לגמגם.
טוב זה כבר חוזר על עצמו, אבל גיליתי עוד כמה דברים על בן הזוג בזמן הטיול (מה? כמעט חצי מהשנה הטיול הזה לקח לי...) והאמת, בעיקר את הדברים הפחות טובים. וכך גם הוא עלי. היפה הוא שבסופו של דבר גם גילינו שאנחנו אוהבים את המכלול אחד של השני ושגם את הדברים השליליים אנחנו מצליחים לשפר.

לסיים את המכינה בהצלחה ושהקשרים עם החברים שלי ישארו קרובים ולא יתפרקו כי כל אחד לומד במקום אחר בארץ...

einat162

New member

הגיל שלך : אוטוטו מחליפה קידומת.... בתכל'ס לא חשבתי שזה כ"כ יפריע לי, אבל ככל שהיום קרב....
המיקום הגיאוגרפי שלך : מקום טוב באמצע.
הגוף שלך: אוכלת (קצת) יותר בריא בכמה חודשים האחרונים.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: שינה-נסיעות-בית ואוכל בין לבין. (מי אמר ששיגרה זה רע?)

שמרת על עקרון חשוב שלך: לא להיגרר לדיבור תינוקי / דרמטי מוגזם ומזוייף, גם כשהבנות סביבי מתקשרות ככה...
חטאת כלפי עצמך: עדיין לא, אבל אם אני אפסיק 2 דברים שרק התחלתי (ספורט זה לא אחד מהם).
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: עליתי על מתקן ספינת פיראטים (אני לא עולה לרכבות הרים וכו'), עבורי זה היה התגברות על פחד.

התחלות חדשות (פרטו על..)
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: התחלתי ללמוד רוסית בסיסית. לבד. מנסה לקרוא (לא תמיד מבינה) כשנתקלת.
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: שכחתי כמה כיף (וקל) לקרוא ספר "אמיתי". מצד שני, עשיתי מנוי לספריית ספרים מוקלטים....
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: אחד העובדים אצלנו (לא זקן השבט אבל גם לא צעיר וטרי מהאקדמיה) לקח על עצמו כפרוייקט אישי לעזור עובדת ניקיון (עולה חדשה ומבוגרת) שעובדת אצלו בבניין - מתוקף ההכשרה שלו, מזמנו הפרטי, בלי קשר למשרד.

Light18m

New member
מתפקד

השם שלך
אוהב! למרות שהוא די נפוץ
הגיל שלך
28 זה מספר מושלם, והספקתי הרבה דברים יחסית לגודלו
המיקום הגיאוגרפי שלך
אין על ישראל בעולם, ואין על ת"א בישראל. טוב, בני ברק זה די קרוב מבחינה גיאוגרפית.
תחום העיסוק שלך:
משתדל לחיות טוב גם בתור מובטל.
הגוף שלך:
מתגעגע לשיער, אבל הגוף עצמו תמיד סוחט מחמאות
הסטטוס הזוגי שלך:
נהנה בכל מצב, אבל נראה לי שהייתי מעדיף זוגיות.
מה יש להיות לא מרוצה מללכת לים כל יום?!

שמרת על עקרון חשוב שלך:
על העקרון להכנס לכל מקור מים שאני רואה
חטאת כלפי עצמך:
לפני יותר משנה, אבל זה השפיע מאוד עד לפני כשבועיים
כל מיני דברים קטנים
אישי

התחלות חדשות (פרטו על..)
קורס טיפוס צוקים, והשתמשתי בו בנחל רחף שכולם נוהגים לרדת...

להתחיל דוקטורט

Puskas

New member
אז הלכנו על אישי החודש אה?

- השם שלי סבבה, מתלבש טוב על כמה כיוניי חיבה חביבים אז אחלה :)

- הגיל שלי מתחיל להטריד אבל זה עניין יש יום כזה או אחר.. לפעמים אני מתבאס על הגיל ולפעמים אני חי איתו בשלום.. תאכלס? העיקר שיש שיער מלא.

- המיקום שלי הוא טוב, קרוב מאוד לשלוש ערים מרכזיות ומצד שני נהנה מהשקט שביניהן.

- העיסוק שלי זמני וחלקי אז ככה שהוא לא רלוונטי כל כך.. אני לא ממש מתעסק בו מבחינת חשיבה.

- הגוף שלי בסדר, הייתי רוצה לרדת 5 ק"ג אבל תאכלס? אני גבוה, בנוי גנטית טוב לרוחב וגם הבטן הקטנה שלי לא מפריעה כל כך, בגדים עדיין יושבים עליי מצוין.

- מרוצה חלקית.. ברור ש-6 שנים עם אותה אחת זה מעולה אבל הייתי רוצה כבר להתחתן ולהביא ילדים.. בינתיים זה על HOLD בגלל הקטע הכלכלי.

- או שעובד, או שלומד או שסתם מגרד ת'תחת בבטלה מוחלטת :)

הצלחות כישלונות:
- שומר כל הזמן בכך שאני מקפיד שעיתונים ובקבוקים בבית לא יזרקו לפח רגיל אלא יושארו עד שאני אוסף אותם אחת לשבוע לפחים ייעודיים.
בנוסף כבר מעל שנה שאני מקפיד שלא ייכנסו לבית מוצרים של חברות או חברות בת של חברות שעושות ניסויים על בע"ח וכן זה עולה במחיר מסוים כי שמפו הקשקשים הכי טוב והדאודורנט הכי טובים ויעילים הם של חברות שעושות ניסויים (clear וH&D בשמפו ורייט גארד של שוורצקוף בדאודורנט). אבל אני מקפיד אפילו על משחת שיניים, מברשת שיניים, סכין גילוח, סבון כלים וכו'.

- אני מניח שאנחנו חוטאים תמיד לא? לא עולה לי משהו ספציפי..

- הצלחתי להכין כתבת תחקיר אחרי שכבר הייתי במצב שפשוט לא חשבתי שאצליח להשלים אותה והצלחתי להגיש שני פרו"סים שלא האמנתי שאצליח לסיים בזמן..

- אין משהו כזה..

התחלות:
- האמת שעם הזמן אני מגלה שירים שאהבתי ועכשיו אני לא סובל.

- לומד כל הזמן דברים חדשים (גם לבד מהטלוויזיה, האינטרנט ומאנשים אחרים וגם כמובן מהלימודים) ומשתמש בהם בשיחות שונות :)

- וואלה לא עולה לי משהו.. בדר"כ אין לי בעיה בהבעת רגשות.

- לא היו הפתעות השנה, כולם היו צפויים חח.

Puskas

New member
H&S כמובן

ועוד עיקרון שאני שומר עליו זה העיקרון הגרמני שאומר לחסוך מים ע"י שתיית בירה

togi12

New member
חיסכון במים

אני דווקא תומכת בעיקרון החיסכון במים- מקלחת משותפת.

:p

(זה לא בטטה. למי מתלוננים?)

השם שלך מרוצה ממנו, בסך הכל. האופציה החלופית הייתה רימון, ואני לא רואה את עצמי כרימון

הגיל שלך אז ככה. אני ילידת סוף שנה (נובמבר), ככה שתמיד הייתי הקטנה יחסית לחבר'ה שמסביבי, שזה סידור מאוד נוח מבחינתי- עד שאני מגיע לגיל זה כבר לא אישיו ואם עכשיו 24 נראה לי ממש גדול (23 כבר לא, זה עוד רגע
), עד שאני אגיע לשם כבר כולם מסביבי יהיו בני 24 וזה ייראה ממש טבעי. בכל מקרה, אני ממש אוהבת את הגיל שלי כרגע, אבל מוכנה להמשיך.
המיקום הגיאוגרפי שלך או, מאוד מרוצה. שונה לחלוטין מאיפה שגדלתי- קיבוץ, על הים, במרכז הארץ. אבל השתלבתי פה מהר וזה נראה לי ממש טבעי.
תחום העיסוק שלך: לא חשבתי שאמשיך באותה המשרה לשנה שנייה, כי חשבתי שיהיו לימודים, אבל אני מרוצה מזה שהחלטתי להמשיך. זה תחום שאני אוהבת, נהנית בו וקמה בבוקר ברצון.
הגוף שלך: ממש בסדר איתו. אף פעם לא היו לי השגות לגבי משהו, ונראה לי שהיחס שלי לעניין שונה מרוב הבנות

הסטטוס הזוגי שלך: לא בזוגיות, שזה חבל לי, אבל לא שוקעת בדיכאון מהעניין.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: אני מעבירה את היום בעבודה שאני אוהבת, רוב הזמן עם אנשים שאני אוהבת ובאופן כללי אני נמצאת במקום טוב בחיים שלי, אז השגרה אחלה

שמרת על עקרון חשוב שלך:
בעבודה שלי כרגע אני מקפידה להישאר נאמנה לדרך החינוכית שאני מאמינה בה, לא להיגרר לסיסמאות או לעשות משהו שאני מרגישה שייעשה נזק, גם אם הוא קל יותר.
חטאת כלפי עצמך: לא עולה לי משהו.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: אני בטוחה שהיו דברים טובים יותר, אבל מה שעולה לי לראש זה שהצלחתי לעשות 3 עבודות בית למבחני קבלה של "שנקר" בשבוע ולעבור לשלב ב'. לשאר המועמדים היו 3 חודשים לעניין.
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: לא זוכרת.

התחלות חדשות (פרטו על..)
בהופעה של "כוורת" ביוני, גיליתי מחדש את "סוכר בתה" ו"לו לו".
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: איך ממלאים צ'ק ואיך מוציאים קבלה

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: אנל'אדעת.
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: כן, יש... אבל לא.

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה? לא לקרוס.

למעלה