התפקדות חודש ספטמבר 2013\תשרי תשע"ד

שתהיה שנה של התחלות חדשות

אנחנו אנשים בוגרים, ועם כל הכאב יוצאים קדימה ומגשימים את עצמנו. אני יודעת שביקשת, אבל אני מעודדת בכל זאת.

גם אני אתמול יצאתי לסוג של דרך חדשה: הארוס שלי עבר לגור רחוק מאוד ממני (חו"ל) ומדי כמה חודשים יבוא לארץ. ככה זה יהיה בשנתיים הקרובות. לא פשוט, אבל הדרך לחלום היא לא פשוטה.

המשמעות של.... עבורך (כלומר, איך את/ה מרגיש/ה ביחס ל...):
השם שלך: האמת היא שהוא קשור לצבע של השיער שלי (למרות שבסוף הקיץ אני די בלונדינית). ובאנגלית הוא נשמע די סקסי

הגיל שלך: אני מעגלת למעלה ל-30.
המיקום הגיאוגרפי שלך: לכו תנסו להוציא ממני את המושבניקית.
תחום העיסוק שלך: הנוכחי- פתיחת דלת. העתידי- דרך חיים.
הגוף שלך: אין לי משהו מיוחד להגיד עליו. רגיל.
הסטטוס הזוגי שלך: מקווה שזה יהיה לכל החיים, ושנדע להתגבר על הקשיים.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: פרנסה, מילוי הנפש. תלוי באיזה עיסוק תופסים אותי.

הצלחות וכשלונות (פרטו על..)
שמרת על עקרון חשוב שלך: אני תמיד שומרת על העקרונות שלי. אם לא שומרים עליהם, הם לא נחשבים לעקרונות.
חטאת כלפי עצמך: התגמשתי בהקשר לנושא מסויים, וזה נגרר לכדי פשרה וויתור על עצמי.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: בטוח קרו מקרים כאלה. אני פשוט לא זוכרת משהו ספציפי
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: הייתי ככה קרובה ללנצח בקנדי קראש, וזה יצא לי מהאפליקציה (וגם הפעם ההיא שראיתי את הסוף, וגיליתי שאני צריכה עוד צעד אחד, כשלמעשה נשארו לי אפס צעדים).

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת:
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר:
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:
גילית משהו חדש על אדם שהכרת:

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה?

שנה טובה ומתוקה לכולם

גילושיט

New member
היוש

השם שלך- ממש בסדר איתו, מרגישה שהוא יושב עליי בול

הגיל שלך - לפעמים קצת קשה לי המחשבה שאני לא נמצאת במקום שבו חשבתי שאהיה בגיל הזה. מצד שני כן טוב לי עכשיו, אז זה קצת מבלבל..
המיקום הגיאוגרפי שלך - אוהבת! מתכננת בקרוב מאוד לעבור לדירה משלי.
תחום העיסוק שלך: חותמת אבטלה כרגע

הגוף שלך: קשה להגיד שאני מרוצה ממנו במאה אחוז, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שנה או חמש שנים
אני כמובן מבסוטה על השינוי ועל המחמאות, אבל עוד יש לאן לשאוף!
הסטטוס הזוגי שלך:
באמת שמעולם לא היה כזה טוב! טפוטפוטפו.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: כרגע בעניינים קצת מלחיצים, בסוף החודש זה ייגמר ואני מקווה שכבר בתחילת חודש הבא אתחיל בחיפושי דירה ועבודה נורמלית. וויש מי לאק

שמרת על עקרון חשוב שלך: לא עולה לי משהו לראש.
חטאת כלפי עצמך: לא חושבת.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: מצאתי אהבה

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: משהו שתכננתי כבר הרבה מאוד שנים וכנראה לא יצא לפועל בסוף, רגשות מעורבים.

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: כל שירי אלג'יר שאהבתי מאוד בתיכון. רק חבל שזה קרה בגלל מותו של גבריאל בלחסן.
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: בכתיבת הסמינריונים שלי נכנס הרבה ידע חדש

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: מה?
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: רק דברים לא חיוביים לצערי..

Blue Potion

New member

השם שלך - אחלה. אני לא אוהבת כשקוראים לי בשמות חיבה.
הגיל שלך - אני בסדר איתו לשם שינוי (תמיד שאפתי ליותר
)
המיקום הגיאוגרפי שלך - כמה שיותר מהר לעזוב, יותר טוב

תחום העיסוק שלך: נהנת ++
הגוף שלך: אחלה!
הסטטוס הזוגי שלך: כפרעליו!

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: לימודים

שמרת על עקרון חשוב שלך: אני לא חושבת שהייתה לי הזדמנות להפר את העקרונות שלי. בכל מקרה, אני מתנגדת לשיטה של עקרונות שבל יעברו.
חטאת כלפי עצמך: אני צריכה לעבור לתזונה בריאה

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: אהבתי.

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: היצירתיות שלי.

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: כל יום!
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: פסיכומטרי?
לריב עם המעסיק?
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: להיות סבלנית.
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: לאמא שלי אכפת ממני ולא רק מעצמה

אני בתשובות חושפניות משהו..

השם שלך- קוראים לי נעה, זה השם הכי נפוץ בישראל בשלושת העשורים האחרונים. באמת, בדקו את זה מחקרית. זה גורם למשבר זהות יומיומי, שתדעו לכם, ואני מגזימה. לא הייתה מסגרת בה לקחתי חלק שלא הייתה עוד אחת כמוני, וזה מעיק ומעייף ומרגיש כל כך לא מיוחד.
א-ב-ל-!! בחור שיצאתי איתו לפני כמה שנים חשף אותי למידע שנעה הייתה הפמיניסטית הראשונה בתנ"ך, מבין חמש בנות צלופחד, ומאז אני מרגישה גאווה על השם.

הגיל שלך- כמעט בת 22. צעירה נורא יחסית לכל הדברים שעברתי בחיים שלי ולרמת הבגרות שלי, ומצד שני - מרגישה כבר כל כך מבוגרת יחסית לזה שרק עכשיו סיימתי שירות לאומי ויוצאת לחיים האזרחיים בגיל מאוחר. ככה זה אצלי- אני מרגישה זקנה וילדה במקביל, וגם רואים את זה עליי- ביומיום אני נראית בת 16, אבל ברגע שפותחים איתי בשיחה אפשר לחשוב שאני בת 30. מצד אחד אני מרגישה שכל החיים לפניי ושעשיתי המון - שנת שירות, עבודות, שירות לאומי ועוד, ומצד שני אני מרגישה ש'בזבזתי' שנים.

המיקום הגיאוגרפי שלך
לא מחוברת אליו. מתכוונת בקרוב לעזוב את עיר הולדתי ולהצפין, במטרה להצפין עוד יותר בהמשך. רואה את עצמי משתקעת ומקימה את חיי בגליל. הלוואי.

תחום העיסוק שלך: הדבר היחיד שברור לי לחלוטין בחיים שלי הוא תחום העיסוק שלי - חינוך והדרכה בלתי פורמליים. זה מה שאני יודעת לעשות, אוהבת לעשות ורואה את עצמי עושה במשך כל חיי. אני אוהבת את זה ורק מחכה להתפתח עוד בתחום, ללמוד ולהתרחב.

הגוף שלך: מסובך. כל החיים הייתי רזה מדי ובשנתיים האחרונות סוף סוף התחלתי להיראות כמו בן אדם ואז התחילו שאלות כל הזמן האם אני בהיריון... אני חוששת שכמו כל בחורה יש לי בעיות עם הגוף שלי, אבל היום אני הרבה יותר אוהבת אותו מפעם.

הסטטוס הזוגי שלך: רווקה. וטוב לי עם זה. לא זוכרת אם כתבתי את זה פה או בפורום אחר אבל ליבי שייך לגבר שנמצא בצד השני של העולם, ולטוב ולרע זה לא הולך להשתנות בקרוב. אני לומדת לקבל את זה ולחיות עם זה. אני יודעת שאולי אני מפסידה הרבה כשאני לא מסוגלת לראות גברים אחרים היום, אבל זה פשוט לא יהיה בסדר כלפי כל בחור שאהיה איתו, שהמחשבות שלי נסובות לגבר אחר.

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: בדיוק סיימתי את השירות הלאומי ואני מנסה לברר לעצמי איך אני רוצה שהחיים שלי ייראו. אז כרגע אין לי יותר מדי ביומיום, אני מקווה להתחיל לעבוד השבוע, בחודשים הקרובים לעבור צפונה, לשנות סביבת מחייה וחברה, נתעדכן על השאלה הזו עוד כמה חודשים.

הצלחות וכשלונות (פרטו על..) סיימתי את השירות הלאומי, למרות כללללל הקושי שהיה לי כל השנה, ולמרות שאף אחד, בעיקר אני עצמי - לא האמין שאסיים אותו. זו הצלחה כבירה ומדהימה בעיניי ואני גאה בעצמי מאוד.

שמרת על עקרון חשוב שלך: לא וויתרתי על הדברים שרציתי לעשות בשירות, לא נתתי לצוות בבית הספר לרמוס אותי, הצלחתי להתחבר עם הילדים שרציתי, עברתי איתם תהליך מדהים, הייתי דמות משמעותית בחבורה שלהם, העברתי שם דברים חשובים, העברתי את הקורס שרציתי, ובסופו של דבר - גם זכיתי להערכה של הצוות. כל זה - בלי וויתור על עצמי.

חטאת כלפי עצמך: לא עשיתי פעילות גופנית, בכלל. ולא עשיתי דברים שמפתחים ומעניינים אותי כל השנה הזו - ללמוד שפות, ריקוד, להצטרף לקבוצות חברתיות. אבל החטא הכי גדול שלי נגד עצמי הוא ההאשמה העצמית. אירוני משהו.

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: סיימתי את השירות הלאומי. כל הכבוד לי!

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: האמת שאין משהו כזה. וויתרתי על לנסות לצאת לשליחות השנה, אבל זה ממש לא היה מובטח, ואני לא מוותרת על זה, אלא רק דוחה.

התחלות חדשות (פרטו על..) אני מתחילה את החיים האזרחיים שלי וזה מרגש נורא! אני חופשייה לעשות כל דבר שאני רק רוצה בעולם, וזה מדהים!
אני רוצה לבלוע את העולם! לטוס לחו"ל, וללמוד שפות ויהדות, ולהכיר אנשים חדשים והכל הכל הכל!

גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: solo para ti של להקת camila
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: 'קשיבות'. זו מיומנות שלומדים בפסיכולוגיה. גאה בעצמי שאני מצליחה(לעיתים) ליישם אותה.

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: אולי הקרמיקה? אבל הפסקתי כי אני פרפקציוניסטית מדי, אז לא ממש.

שהבחור ההוא, מפעם, עדיין בלב שלי. ושיש לי כמה חברות נהדרות שלא נעלמות כל כך מהר, אפילו כשאני מבריחה אותן.

שלוות נפש,בעיקר. אם זה יהיה - אני מאמינה ששאר הדברים יבואו בעקבותיה.

שיהיה חודש מקסים, ברנשים!

אני עוברת על ההודעות ורואה שכתבתי הכי הרבה..

פתאום אני מרגישה שאולי הגזמתי..
לא נורא, שאפו למי שיקרא ושאפו לי על החשיפה!

spaysi8

New member
קראתי,

ואני מתלהבת לספר לך שידעתי הכל או לפחות 99 אחוז :p
כנראה שהשיחות שלנו בפייס עשו את שלהן ;)

togi12

New member
באיחור לא אופנתי, תורי D:

משמעות השם שלי:
האמת, עד לפני כמה שנים בכלל לא אהבתי את השם שלי. חשבתי שזה שם של בן. עכשיו אני בסדר איתו ונהנית להסביר לתיירים ומטיילים את המשמעות שלו מילולית.

משמעות הגיל שלי:
היום הייתי בשוק כששמעתי שיחות של חיילים באוטובוסים, כי פתאום הבנתי שאני כבר לא בגיל של חיילים.... שוק הזוי מבחינתי. אני יותר מבוגרת מהם :(

משמעות המיקום הגיאוגרפי שלי:
קשה. בשביל להגיע לכל מקום אני צריכה מינימום טרמפ ואוטובוס. ברוב המקרים זה טרמפ, אוטובוס ורכבת. באסה'לה.

משמעות תחום העיסוק שלי עבורי:
כרגע אני פרפרית בכל הנוגע לעיסוק.. אבל מה שעשיתי בצבא, פשוט נהניתי מכל רגע. זה היה שילוב של יכולת טכנית גבוהה עם יכולת הדרכה ופיקוד. אני מקווה שבעתיד אני אמצא תחום עיסוק שכיף לי בו לפחות כמו שהיה לי כיף בצבא.

משמעות הגוף שלך עבורי:
טוב, היות ותפוז כנראה לא יתנו לי לכתוב כאן את הספר שיש לי לכתוב על הנושא הזה, אני אסתפק בלספר שעברנו דרך ארוכה ביחד ואני אוהבת אותו יותר ויותר עם כל פעם שאני מבקרת בחדר כושר. :)

משמעות הסטטוס הזוגי שלי:
אממ, עד כה הייתי פרפרית גם בתחום הזוגי. ועכשיו משהסתיימו נדודיי, אני מקווה להחליף את הסטטוס הזה, שנשאר בעינו מזה 3 וחצי שנים. :(

שמרת על עקרון חשוב שלך: אני לא אוהבת להיות חייבת לאנשים. כל דבר שאני לוקחת, אני מחזירה.
חטאת כלפי עצמך: היום , היה לי יום נהדר, ונסחפתי לאכול את הבורקס-משולש המושלם הזה של נאמן שמלא בקרם שוקולד כ"כ מדהים........ :( מחר עוד חצי שעה בחדר כושר. החטאים שלי הם בעיקר דברים שאני עושה למרות שאני יודעת שלא טוב לי לעשות.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: חח, איפה להתחיל? פיקדתי על מחלקה, העברתי קורסים והרצאות לקהלים ענקיים, למדתי ספרדית תוך חודשיים, טיילתי לבד לגמרי בדרום אמריקה ובצפונה, קפצתי ממטוס (!!!!)
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: אה... ניסיתי להיזכר. לא עולה לי. אני אחזור אליכם אחר כך....

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: באדיבותו הרבה של אחי המוצלח נזכרתי באלבום האוסף של גאנז אנ רוזס. היינו באוטו אני הוא ואבא והיה בהחלט כיף לזייף בקולי קולות כל הדרך הבייתה.
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: למדתי שבשביל לקבוע את דעתי על בנאדם צריך לדבר איתו לפחות חמישה משפטים ולעולם לא לפסול לפי מראה חיצוני בלבד.
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: לא מצאתי שום דרך חדשה :( אם כבר, הפסקתי לצייר והפסקתי לכתוב :(
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: גיליתי שהאקס שלי עוד מתרועע עם האקסיות שלו שהן גם (תחזיקו טוב) אחיות. :S

אני רוצה, לפי הסדר הזה: 800 בפסיכומטרי, חבר, למצוא עבודה ולעשות מלאאאא כסף! אה, ולדעת מה אני אלמד בשנה הבאה. :)

ofleibo

New member
מתפקד מפיטסבורג הרחוקה

השם שלך
אצלי במשפחה לא נהוד לקרוא למישהו על שם מישהו שעדיין בחיים, אבל כדי לתת כבוד לסבי ז"ל (שנפטר לפני חודשיים ולא לפני שנולדתי), קראו לי עופר- צבי קטן.
הגיל שלך
23?! מייקל ג'ורדן!!
המיקום הגיאוגרפי שלך
פיטסבורג, פנסילבניה, ארה"ב- משפחה כחלק מטיול ארוך בארה"ב הרחוקה
תחום העיסוק שלך:
בדרך לסטודנט
הגוף שלך: לא מושלם, אבל שלם איתו אחרי הרבה שנים של מלחמות עם עצמי.
הסטטוס הזוגי שלך:
http://www.youtube.com/watch?v=H3G7r13cNBQ
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית:
ב3 חודשים האחרונים אין שגרה- כל יום שונה מקודמו.

שמרת על עקרון חשוב שלך: הקיץ הדרכתי במחנה קיץ בארה"ב, דרך הסוכנות. בהתחלה רצו לשלוח אותי לתנועה הקונסרבטיבית- אחת הדרישות שלהם מגברים בסגל הייתה הנחת תפילין כל בוקר. בתור אחד שלא מניח תפילין ראיתי בזה סוג של דוגמא אישית שגויה של לעשות משהו רק כדי שחניכים יעשו אותו ומיד באותו רגע אמרתי להם שאני לא מוכן לעשות את זה והלכתי משם. בהמשך התגלגלתי לתנועה הרפורמית ושם היה מדהים- גם בפן הרוחני.
חטאת כלפי עצמך:
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי:
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: יותר מידי עצוב לדבר על זה כרגע

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: וואו, שאלה טובה-
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: וואו- שאלה ממש קשה.
הקיץ הזה היה פשוט משמעותי אז כנראה בקיץ הזה גם בלי לדעת לשים על זה את האצבע.
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: בכל יום מחדש...

Optimistic Girl

New member
ואני

השם שלך-מאוהבת בו, עיצבתי אותו בעצמי

הגיל שלך-מרגישה הרבה יותר צעירה.

המיקום הגיאוגרפי שלך-בקרוב אגור בחו"ל,רק שאלה של זמן.

תחום העיסוק שלך:סטודנטית נצחית

הגוף שלך:סקסית

הסטטוס הזוגי שלך: רווקה חופשיה

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: נוראית-מצד אחד זה היה כיף להיות בחופשה אך עכשיו רוצה כבר לחזור לשיגרה ומהר!

שמרת על עקרון חשוב שלך: שמרתי בהחלט.
חטאת כלפי עצמך: כרגיל גרגרנות

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי:עשיתי המון דברים כאלו וגם אמשיך לעשות, בקרוב דוקטורט בחו"ל

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: לא היה דבר כזה. תמיד מקבלת מה שאני רוצה גם אם אצטרך להמתין שנים. וכן יש לי סבלנות מיהלום.

התחלות חדשות (פרטו על..)
למדתי המון דברים השנה...
וכן החופשה בהחלט ביטאתי את עצמי והרגשותיי הרבה יותר... והפעם עם האנשים הנכונים ומרגישה שחרור אחרי השיחות שהיו לי איתם

השנה הצבתי לעצמי רק 2 מטרות
א.בתחום הספורט (כי ככה זה כשישחדר כושר חינם ביחד עם החוגים שלו

ב.בתחום הציון הממוצע השנתי -אני שואפת הכי גבוה שאפשר
והפעם ממוצע xx שהגדרתי לעצמי ובהחלט אפעל היטב בכיוון המטרה שלי.

היה לי שיעור על בניית מטרות עם מאמנת האישית שלי (קואוצ'רית) וזה היה מדהים להציב מטרות ולחלק אותן לתתי משימות

h a j b i

New member
שאלון חופר...

השם שלך - שם סבבה, נראה לי

הגיל שלך - מבחינתי אני יכול להישאר בגיל הנוכחי לתמיד
המיקום הגאוגרפי שלך - להיות תמיד במרכז, קרוב לכל
תחום העיסוק שלך - נהנה כמעט מכל רגע
הגוף שלך - בסדר, עושה את העבודה
הסטטוס הזוגי שלך - ככה יצא, היה כבר שונה לכמה חודשים, לא התלהבתי, חזרתי למקורות
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית - אין ממש שגרה, משתדל לשבור אותו בשביל הגיוון

הצלחות וכישלונות (פרטו על..)
שמרת על עקרון חשוב שלך: בכמה וכמה מקרים שמרתי על האמינות שלי שזה מאוד חשוב בעיני כי לדעתי אחד הנכסים הכי גדולים של אדם היא מה המילה שלו שווה.
חטאת כלפי עצמך: אני מבחינתי תמיד משתדל לעשות מה שטוב לי ככה שאני לא ממש מרגיש שאני חוטא כלפי עצמי
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: אני לא נוהג לראות דברים כבלתי אפשריים אבל יצא לי לפחות שני דברים השנה שאחרים טענו שהם בלתי אפשריים או לא שווים ניסיון אפילו
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: היה לי איזה משהו טוב בין האצבעות, לא ראיתי אותו כמובן מאליו אף פעם אבל נראה די מבטיח, קורה

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: לא זכור לי
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: לנהל שיחה באנגלית בלי להישמע עילג מידי
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: :-S
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: גיליתי מאט מאוד כאלה, את הרוב שיערתי מראש

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה? לא יודע אם יש אחד בולט, יש לפחות שלושה שאני יכול לחשוב עליהם אחד פיננסי, אחד מקצועי ואחד אישי. מתכוון להשיג את כולם ויהיה מה

פנינה21

New member
התשובות שלי

השם שלך: פנינה שזה פרל זה מהחלק במשפחה שהגיע מצכוסלובקיה. אני נקראת על שם האחות הקטנה של סבא שם פרטי ושם משפחה . והוספתי את השם משפחה מהצד השני שזה על שם המפקד של הסבא השני שנהרג במלחמת העצמאות. איך אני מרגישה לגבי זה: מישהו צריך עוד הסבר לעובדה שרוב התואר שלי הוא בהיסטוריה ושהתחום היחיד שאני מבינה בו זה אקטאוליה?!

הגיל שלך:25 עוד שנייה וחצי ולא מדברים על זה

המיקום הגיאוגרפי שלך: כרגע חיפה כבר היה קיבוץ וכמה עיירות פיתוח וטיילתי בכל הארץ . מקווה להיות השנה יותר בבית

תחום העיסוק שלך: יש לי שתי עבודות אחת באבטחה והשנייה בהדרכה לשואלים באחת אני עובדת בלילה ובשנייה ביום וכן זה אומר שחצי שבוע אני לא ישנה. מתה על העבודה שלי אבל מתגעגעת לקודמת בטירוף עזבתי כי הפציעה שלי הדרדרה..
בקודמת טיילתי אני צריכה להביא תמונות פעם ..
הגוף שלך: אם הכוונה למבנה אז הפחות 20 ק"ג נראה עלי מעולה וגם לחזור למידה בגינס מכיתה ח שיפר את זה מאוד - תוכניות להשנה הגינס מכיתה ה - זה עוד מידה להוריד.

הסטטוס הזוגי שלך:בדד פלוס לב שבור וזה כל כך מסובך שזה משאיר אותי על תקן בדד מזה כמה שנים. האמת שמתחיל להיות לי טוב לבד ואני עדיין לא בטוחה אם אני מרוצה מזה.

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית:עבודה ולימודים והבטחתי שהשנה אני גם ינוח מדי פעם היום לדוגמה אחרי 7 שעות עבודה הגעתי הביתה ומאז עברו גם 7 קצת יותר ונכון שבישלתי ונייקתי ותלתי המון כביסה אבל חוץ מזה לא עשיתי כלום. אני מתגעגעת לעבודה הקודמת אני לא מסתדרת טוב עם שיגרה אבל אני באמת מנסה ללמוד

שמרת על עקרון חשוב שלך: אני שומרת על יותר מדי עקרונות האחרון שבהם הוא הנהגת חופש ביום שישי בערב מכל התחייבות שהיא כמובן שזה במידה ואני לא בעבודה - ראו ההודעה הקודמת שלי בפורום.

חטאת כלפי עצמך: חטא שאני מבטיחה להיפתר ממנו השנה יש לי מלא פרטים מאפיינים שרק חלק מהאנשים יודעים וזה חייב להיפסק כל פעם שאני שותקת ולא מתקנת מישהו זה מוציא אותי מהכלים .לכל השואלים בבקשה הכותרות :1.דת -הגיע הזמן להודות שאחרי חיפוש לא קטן אני מאמינה אבל עם גבולות משלי .2. נטייה מינית אני דו - עכשיו רק צריך להסביר לכולם .. 3. תרופות כן קיבלתי השנה רישיון וזה מטפל יופי בכאבים שלי.. נמאס לי להסתיר את כל זה כל הזמן!

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי:החזקתי כמעט שנתיים באותו מקום עבודה זה ההישג האחרון .

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם:כמה עצוב לרשום פה את האהבה הראשונה שלי ?! על הרבה דברים שפישלתי בהם סלחתי לעצמי והמשכתי הלאה אבל זה שלא הצלחתי לגרום לזה להתקדם ועכשיו זה פשוט מאוחר מדי מלווה אותי .

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: גילתי מחדש את היכולת להתרגש ממוזיקה אין שיר מסוים אבל יש שירים חלקם דווקא חדשים (וחלקם עתיקים) שגורמים לי לבכות: ההכי חדש זה "נגמר" - נחשו למה: הייתי בשמירות כל הסיבוב בלגן הקודם בדרום וזה היה השיר ששמעתי כשנכנסתי הביתה הייתי מותשת לגמרי וידעתי שיש לי בערך חצי יום לישון ואני חייבת להיות בלילה על הרכבת משהו בשיר פירק את כל המתח .

למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר:בדיוק בחגים של לפני שנה סיימתי קורס חובשים.

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:למדתי שלחייך עוזר לפעמים יותר מהסברים גם כשלא בא לי לחייך גילתי שזה עוזר ואחרי שמישהו זורק מחמאה על זה היום משתפר טיפה.

גילית משהו חדש על אדם שהכרת:אמא שלי, הייתה לנו שנה מאוד קשה (סבתא שלי נפתרה והייתי באמצע משימה בסוף העולם ולקח לי המון זמן להתקרב בחזרה ) אני שמחה שהייתי קצת קרה והחלטית ובאמת סליחה אם פגעתי אבל אני מאושרת מהתוצאה היא מתאוששת יפה ואני מקפידה לדבר איתה המון -גילתי מחדש את היכולת שלנו להתנהל כמו חברות ולא רק כמו אמא ובת.

ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה? אפשר כמה???
לסיים את התואר ולשרוד כל השנה באותם מקמות עבודה.
ועוד משאלה:
אני רוצה שהפציעה שלי לא דירדר השנה .

ShacharDawn

New member
שם המשפחה פרל מצד במשפחה?

גם אצלי יש פרל אבל הוא דווקא מהצד הרומני-הונגרי...

אבל מי יודע אילו הקשרים קיימים...

פנינה21

New member
מאיפה אתם?

אצלי זה מהחלק מעיר בשם אושגרוד זה היה צכוסלובקיה אבל זה עבר הרבה מדינות זה חלק מחבל הסודטים.

השם המלא זה פרל ברקו- בארץ זה הפך לברקאי

ShacharDawn

New member
לא מצ'כיה

(משם דווקא הגיעה המשפחה מצד סבא) פרל אצלנו זה מעיירה רומנית בשם פגרש בטרנסילבניה. לא יודעת אם השם הוא קיצור של משהו או לא.

choco2602

New member
באיחור מוגזם

השם שלך: קארין. או כמו שההורים שלי אמרו לי כשביקשו מאיתנו את משמעות השמות בבית הספר- קרן אור (חרטוט רציני).
הגיל שלך: 24.
המיקום הגיאוגרפי שלך: מרכז? חח לא מתה על העיר שלי.
תחום העיסוק שלך: מזכירה רפואית במקביל ללימודים לתואר.
הגוף שלך: שאלה טובה. אין לי הרבה מה להגיד עליו

הסטטוס הזוגי שלך: מוזר להגיד את זה פתאום. רווקה, ומקווה לא להיות להרבה זמן.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: לימודים, עבודה, ראיונות עבודה. האמת? אין לי הרבה חיים בחודשיים האחרונים.

שמרת על עקרון חשוב שלך: לא עולה לי כלום..
חטאת כלפי עצמך: אני מנסה לא לאכול שטויות בעבודה ולהביא אוכל מהבית. אבל לרוב אני לא באמת עושה את זה.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: אין..
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: כואב מדי לדבר על זה..

התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת: אריק ברמן. בחזרה לשירים הישנים יותר. אני פשוט לא יכולה להפסיק לשמוע אותו.
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר: יש מרצה אחד שכל שיעור היה נותן לנו חידת הגיון. לא מעט אנשים קיטרו, ואמרו שהוא מבזבז את הזמן. כמעט בכל ראיון עבודה שהייתי הצלחתי לפתור חידה בזכות צורת המחשבה שהמרצה הזה לימד אותי. אני צריכה לזכור להגיד לו תודה

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה: =\
גילית משהו חדש על אדם שהכרת: גיליתי חברה טובה שלי מחדש. הרבה דברים שנעלמו חזרו, וזה כיף

EdisonGirl

New member
היי :) וואטס אפ?

השם שלך
שומרת אותו לעצמי בקנאות, לפעמים אפילו בסוד.

הגיל שלך
לא מאמינה שאני בת 28... כמעט 30.. אני מרגישה בת 16.

המיקום הגיאוגרפי שלך
אוהבת את החיים ללא הפסקה האלה, אם כי, זו סתם שטות לקרוא לזה ככה. בפועל, אחרי 24:00 נדיר שתמצא משהו מעניין לעשות בת"א (שהוא לא פאב). אוהבת מידי פעם גם לצאת לטבע, בשביל השקט הנפשי.

תחום העיסוק שלך:
אוהבת את העבודה שלי ואת האנשים שאיתם ומולם אני עובדת. אם היה לי לא טוב מאחת הבחינות הללו, הייתי מתפטרת, כיוון שלא העבודה לחוד ולא האנשים לחוד מספיקים בסוג הזה של עבודה (מולטיטאסקינג)...

הגוף שלך:
לא הייתי מתנגדת לכמה קילוגרמים נוספים, אבל בסה"כ הוא מעולה ואני נהנית ממנו מאוד.

הסטטוס הזוגי שלך:
אתם יודעים... עכשיו כל מה שמצוי לי בראש זה איך אני שומרת את עצמי לבד סופסוף.

הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית:
מרגישה שעושה המון, אבל מתעסקת יותר מידי בפתרון בעיות ומעט מידי בהשגת יעדיי.

שמרת על עקרון חשוב שלך:
הצעד האחרון שעשיתי היה חלק מחזרה לעקרונות ישנים שלי שזנחתי

חטאת כלפי עצמך:
לא מאמינה בחטאים

עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי:
יש דברים שאני עושה, שאחרים חושבים אותם לבלתי אפשריים, אבל אני מאמינה שהכל אפשרי

משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם:
פרויקט מעולה שהיה לי בסמסטר הקודם, ופישלתי בו ממש בשלב ההגשה.

התחלות חדשות (פרטו על..)

גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת:
כל הזמן. נכון שביקשתי לפרט, אבל יש לי בשביל זה מילה אחת מסכמת: Grooveshark.

כן, ההגדרות על "סטטי" ו"דינאמי" מתוך ספר שאני עומדת לסיים- "זן ואמנות אחזקת האופנוע".

מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:
הרבה תחושות ישנות קיבלו אצלי תפניות חדשות השנה.. אפשר לומר שזו הייתה השנה הכי פורה שלי מהבחינה הזו. למדתי לאהוב את הטבע בדרך חדשה, את עצמי בדרך חדשה, את ה"לבד" בדרך חדשה..

כשאתה מגיע לרגעים חדשים, אתה לומד דברים חדשים על הרבה אנשים שאתה מכיר, אז הזמן הזה הוא זה. השיא הוא אמא שלי, שגיליתי שהיא מסוגלת להיות הרבה יותר מבינה מששיערתי לעצמי.

לשקם את ה"לבד" שלי, ואין זה אומר להיות לגמרי לבד ובלי שום אדם סביבי, אלא אם בסוף השנה אוכל לראות רשימה מדושנת של דברים שהספקתי לעשות, אדע שהיה לי מספיק "לבד".

חוזר אולי שוב...

(במילים אחרות, הייתי פה בעבר ואולי אני חוזר)
השם הוא אלמוג, הוא לא קשור לים, ואני מרגיש בסדר איתו.
25
ת"א ונוח פה כי יש פה הרבה.
אחרי כמה תיקונים (תודה לד"ר קליין
סתם סתם...), אני מרגיש בסדר עם הגוף. סביר.
רווק וחי עם זה.
אני מצליח להעביר שגרה יומיומית בצורה מאוד מספקת ואפילו מעשירה.
הצלחה היא סיום סמינריון שלא האמנתי שאני אצליח לסיים לבד. זה לקח זמן, זה לא נראה ממש מרשים, אבל זה גמור.
כישלון זה ללא ספק מציאת עבודה. ניסיתי, חיפשתי, ניגשתי אבל לא התקבלתי לשום דבר קבוע וממושך.

אולי זה ישמע מוזר, אבל הייתי מבקש מעצמי ללכת השנה (שנה עברית?) לסרט בקולנוע עם מישהו חדש. אני הולך לרוב עם אותם אנשים, והייתי רוצה לשנות את זה, לגוון. אבל זה צריך להיות נכון, לא סתם לזרז את זה כדי להשיג את זה.

למעלה