מלכת הקרח הפולניה
New member
שתהיה שנה של התחלות חדשות
אנחנו אנשים בוגרים, ועם כל הכאב יוצאים קדימה ומגשימים את עצמנו. אני יודעת שביקשת, אבל אני מעודדת בכל זאת.
גם אני אתמול יצאתי לסוג של דרך חדשה: הארוס שלי עבר לגור רחוק מאוד ממני (חו"ל) ומדי כמה חודשים יבוא לארץ. ככה זה יהיה בשנתיים הקרובות. לא פשוט, אבל הדרך לחלום היא לא פשוטה.
המשמעות של.... עבורך (כלומר, איך את/ה מרגיש/ה ביחס ל...):
השם שלך: האמת היא שהוא קשור לצבע של השיער שלי (למרות שבסוף הקיץ אני די בלונדינית). ובאנגלית הוא נשמע די סקסי
הגיל שלך: אני מעגלת למעלה ל-30.
המיקום הגיאוגרפי שלך: לכו תנסו להוציא ממני את המושבניקית.
תחום העיסוק שלך: הנוכחי- פתיחת דלת. העתידי- דרך חיים.
הגוף שלך: אין לי משהו מיוחד להגיד עליו. רגיל.
הסטטוס הזוגי שלך: מקווה שזה יהיה לכל החיים, ושנדע להתגבר על הקשיים.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: פרנסה, מילוי הנפש. תלוי באיזה עיסוק תופסים אותי.
הצלחות וכשלונות (פרטו על..)
שמרת על עקרון חשוב שלך: אני תמיד שומרת על העקרונות שלי. אם לא שומרים עליהם, הם לא נחשבים לעקרונות.
חטאת כלפי עצמך: התגמשתי בהקשר לנושא מסויים, וזה נגרר לכדי פשרה וויתור על עצמי.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: בטוח קרו מקרים כאלה. אני פשוט לא זוכרת משהו ספציפי
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: הייתי ככה קרובה ללנצח בקנדי קראש, וזה יצא לי מהאפליקציה (וגם הפעם ההיא שראיתי את הסוף, וגיליתי שאני צריכה עוד צעד אחד, כשלמעשה נשארו לי אפס צעדים).
התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת:
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר:
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:
גילית משהו חדש על אדם שהכרת:
ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה?
שנה טובה ומתוקה לכולם
אנחנו אנשים בוגרים, ועם כל הכאב יוצאים קדימה ומגשימים את עצמנו. אני יודעת שביקשת, אבל אני מעודדת בכל זאת.
גם אני אתמול יצאתי לסוג של דרך חדשה: הארוס שלי עבר לגור רחוק מאוד ממני (חו"ל) ומדי כמה חודשים יבוא לארץ. ככה זה יהיה בשנתיים הקרובות. לא פשוט, אבל הדרך לחלום היא לא פשוטה.
המשמעות של.... עבורך (כלומר, איך את/ה מרגיש/ה ביחס ל...):
השם שלך: האמת היא שהוא קשור לצבע של השיער שלי (למרות שבסוף הקיץ אני די בלונדינית). ובאנגלית הוא נשמע די סקסי
הגיל שלך: אני מעגלת למעלה ל-30.
המיקום הגיאוגרפי שלך: לכו תנסו להוציא ממני את המושבניקית.
תחום העיסוק שלך: הנוכחי- פתיחת דלת. העתידי- דרך חיים.
הגוף שלך: אין לי משהו מיוחד להגיד עליו. רגיל.
הסטטוס הזוגי שלך: מקווה שזה יהיה לכל החיים, ושנדע להתגבר על הקשיים.
הדרך בו את/ה מעביר/ה את השגרה היומיומית: פרנסה, מילוי הנפש. תלוי באיזה עיסוק תופסים אותי.
הצלחות וכשלונות (פרטו על..)
שמרת על עקרון חשוב שלך: אני תמיד שומרת על העקרונות שלי. אם לא שומרים עליהם, הם לא נחשבים לעקרונות.
חטאת כלפי עצמך: התגמשתי בהקשר לנושא מסויים, וזה נגרר לכדי פשרה וויתור על עצמי.
עשית משהו שחשבת שהוא בלתי אפשרי: בטוח קרו מקרים כאלה. אני פשוט לא זוכרת משהו ספציפי
משהו שהיה לך בין האצבעות, מובטח ומובן מאליו, חמק משם: הייתי ככה קרובה ללנצח בקנדי קראש, וזה יצא לי מהאפליקציה (וגם הפעם ההיא שראיתי את הסוף, וגיליתי שאני צריכה עוד צעד אחד, כשלמעשה נשארו לי אפס צעדים).
התחלות חדשות (פרטו על..)
גילית מחדש שיר שאת/ה אוהב/ת:
למדת משהו חדש השנה, והשתמשת בו כבר:
מצאת דרך חדשה להביע תחושה ישנה:
גילית משהו חדש על אדם שהכרת:
ממממ... והדבר הכי בולט שתבקשו לעצמכם להספיק השנה?
שנה טובה ומתוקה לכולם