ות (without hats)

WSJ: סוני תכריז על פס4 סלים חודש הבא ועל הניאו

במטרה לשמור על הביקוש לקונסולות שלה גבוה. הפס4 ניאו מיועד כמובן להארדקור שעוד לא שידרגו/הארדקור שרוצים לשדג את הרגיל. ועם הסלים סוני מקווה למשוך את השחקנים היותר קאזולים.
http://www.wsj.com/articles/sony-to-sell-updated-model-of-standard-playstation-4-1471833069
 
טריילר מגניב לprey 2 שמראה את הכוחות המיוחדים

שלנו במשחק. (לפחות אחד מהם) אני חושב שזה נראה משחק פצצה, מין דד ספייס בגוף ראשון עם עם כוחות מגניבים ואני ממש לא קולט למה כל האינטרנט שונא את המשחק.

מקווה שזה לא יוריד למפתחים את המורל, זה ממש באסה בטח לקום ליום עבודה שאתה יודע שכל האינטרנט מלכלכך על מה שאתה משקיע בו.

מקווה שכשהוא ייצא אנשים יבינו שטעו כי המשחק הזה צועק איכות.
כמו כל FPS של בטסדה בדור הזה (אולי מלבד דיסהונרד 2?)

 
nier 2 יקח הרבה יותר מ25 שעות לסיים לא ייצא לONE/NX

סקוור/פלטיניום. אומרים שרק הסיפור הראשי עצמו יקח הרבה מעבר ל25 שעות, מלבד זה יש סייד קווסטים, המפתחים לא מכחישים שיש הרבה סייד קווסטים עם משימות פשוטות של "תביא לי את החפץ הזה" "תהרוג את ההוא" אבל הם אומרים שיש גם הרבה סייד קווסטים מושקעים עם עלילות משנה.

ולמעשה בשביל לראות את הסוף האמיתי של המשחק, נצטרך לעשות את הסייד קווסטים המושקעים האלה.

סקוור גם שוקלים לשחרר לנו דמו של 40 דקות לפני שהמשחק יוצא.
אני מעודד מזה שהם כנראה מלאים ביטחון באיכות המשחק אם הם עושים את זה, ואני אעשה כמה סייד קווסטים להתרשמות ממערכת הקרב לפני שאני קונה.

לדברי סקוור הם לא שללו ב100% פורט לNX/ONE אבל כרגע זה לא על הפרק.

לדעתי זה לא על הפרק על הONE אבל בהחלט על הפרק לגבי הNX.

הוכרזה גם גרסת מחשב.
 
יוג'י הוריי: גרסת הNX של דרגון קווסט 11 תראה שונה.ת.

לפי יוגי' הוריי יוצר סדרת דרגון קווסט כל 4 הגראסאות של דרגון קווסט 11 תרגיש אחרת ותראה אחרת מהשניה כולל גרסת הNX כל גרסה תנצל בצורה מיטבית את החומרה שהיא רצה עליה.

הוריי רוצה להוציא את כל הגרסאות במקיביל כדי להימנע ממצב שגרסת ה3DS יוצאת ראשונה ועושה ספוילרים עלילתים לגרסת הPS4 או להפך.

הוא גם די מודאג מזה שכל גרסה נשלטת בצורה אחרת.
(תלת מימד לעומת דו מימד ) ואומר שזה קשה לפתח את כל הגרסאות במקביל כי שהם רוצים לעשות שינוי במשחק הם צריכים לעשות את זה ל4 גרסאות שונות.

(יופי, אז פשוט... אל תעשה יותר 4 גרסאות?!! )
http://gematsu.com/2016/08/dragon-q...imultaneous-launch-ps4-3ds-versions-suggested
 
למעלה