ות

PlayGirl3

New member
ות

השרשורפלצת הקודם כבר לא קופץ ומעצבן לגלול למטה כל הזמן אז בואו נתחיל שרשור חדש כי נראה שיש עוד הרבה חדשות עד E3 עוד שבוע.

PlayGirl3

New member
שמועה: בתצוגה של סוני נקבל תאריך ל-TLG, טיזר ל-TLOU2

לפי השמועה התצוגה של סוני תתחיל ב-5 דקות דמו גיימפליי של The Last Guardian שבסופן נקבל את תאריך היציאה של המשחק שאמור להיות השנה.

מנוטי דוג אנחנו נשמע לגבי ההרחבה של Uncharted 4 שצפוייה להיות באורך של 5 שעות. מיד לאחר מכן נקבל טיזר קצר ל- The Last of Us 2 שלא צפוי לצאת עד, תחזיקו חזק- 2018!

נקבל הדגמות חיות של PlayStation VR מהקאסט של הסרט Ghostbusters ואז טריילר לסרט.

תצוגות של משחקי אינדי וביניהם Wild, Rime, Abzu ותאריכי יציאה שלהם.

לבסוף, גולת הכותרת, PlayStation 4 Neo. נשמע על הרכיבים ונראה מספר משחקים רצים עליו בצורה משופרת. הקונסולה נראית דומה ל-PS4 הרגיל.
התצוגה תסתיים בהכרזה על God of War ש"ירוץ טוב ביותר" על הניאו.

מקור:
http://www.videogamer.com/features/...ll_the_info_on_the_big_ps4_announcements.html

אם זו כל התערוכה של סוני אז זו אכזבה גדולה.

רק GOW 4 זה משהו גדול כאן ותאריך לTLG. עם כל הכבוד לניאו אני יודע עליו כל מה שצריך לדעת עוד מ2015.

ספוילר לTLG בתחילת התערוכה.- איזה כייף.

the last of us 2 - אחרי שחרשו לuncharted על הצורה נוטי דוג עוברים לחרוש לTLOU על הצורה איזה כייף.

ברור שאני אשב ואצפה בתערוכה כי עשיתי מאמצים כבירים כדי שאוכל לצפות בה בזמן אמת ועכשיו אני לא יכול לבטל אותם, ואני מקווה שהם יראו בכל זאת ספיידרמן בלעדי או את המשחק זומבים, אבל אם השמועה שהבאת זה כל מה שיש....

אז אין לי מילים לתאר את האכזבה.

PlayGirl3

New member

הפוסט המקורי אם נכנסת לקרוא כתוב בצורה מאוד פארודית, אם כי הוא כן מבוסס על מקורות של האתר, ככה שאני לא מאמינה שזה יהיה 1:1 כמו שכתוב שם.
כנראה שכן נקבל את רוב הנ"ל אבל קשה לי להאמין שזה הכל.

PlayGirl3

New member
Digimon Universe טריילר

זה טריילר לסדרת אנימה שמבוססת על המשחק החדש בסדרת דיג'ימון שעדיין לא הגיע למערב.
יובי, תלמדו איך עושים טריילר על משחק hacking

PlayGirl3

New member
סרטון גיימפליי חדש של Cuphead

נראה מטורף. חבל שלא כל, או אפילו רוב, משחקי האינדי הם באיכות כזו.

איזה שיעמום רצחני פיהקתי.

מזמן לא ראיתי שלב פלטפורמה משעמם כזה,אין גיוון אין כלום ממש משחק brainless

אפילו לא הייתי מסמן אותו

לא קורה בשלב הזה כלום רק קופצים ונזהרים מהאויב צמח טורף הזה, אין אתגר לא קורה שום דבר מעניין, לכי תנסי את ריימן לג'נדס הוא יעיף לך את המוח גם בגרפיקה וגם בשיגעון של השלבים.

V Has Come To

New member
אם עקבת אחרי כל הטריילרים שהם שיחררו...

זה תמיד היה גיימפליי של קרבות בוס(שהיו נראים מצויין לדעתי)
אז אולי עכשיו הם פשוט רצו להראות שיש גיימפליי פלטפורמה רגיל...

עטלפוני

New member
אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהמשחק הזה

כן, הגרפיקה ייחודית ועשויה טוב מאוד, אבל המשחקיות ממש מבאסת. יצא לי לשחק את זה שנה שעברה בכנס משחקים בטורנטו וזה הרגיש בדיוק כמו שזה נראה בסרטונים, משחק שחוזר על עצמו ופשוט לא מעניין. קרבות הבוס היו סתמיים, ולמרות שלא שיחקתי אז את השלבי פלטפורמה כי הם לא היו קימיים בזמנו, הם נראים שידוך בכוח וסתם כדי לצאת ידי חובה.
&nbsp
תנו את המנוע והאלמנטים הגרפיים האלה לחברה שעשו את ריימן, ותקבלו משחק אדיר.
&nbsp
אגב, אני חושב שזה גם יוצא למחשב, אז למי שכן מעוניין יהיה איך לשחק. לדעתי זה משחק שלא יחזיק כמו ORI מבחינת האהבה של שחקני הX1 אליו.

הגרפיקה באמת מדהימה, נראה כמו פליקס החתול/דיסני

של שנות ה30 הסרטונים האלה שהיו בפנטומימה, שהייתי ילד היו משדרים את זה לפעמים.

אבל כמו שאנחנו אומרים הlevel design נוראי, מה זה? שלבי הפלטפורמה במריו 1 יותר מתוחכמים.

אני יכול לומר בוודאות שהכריחו אותם לעשות את השלבי פלטפורמה.
התכנון היה באמת לעשות שלבי בוס בלבד, אבל באינטרנט זעמו על ההחלטה הזו ולא הפסיקו להעביר עליהם ביקורת ואי אפשר שלא להרגיש שהם נכנעו ללחץ.

ולפי מה שאתה אומר אפילו שלבי הבוס שהיו אמורים להיות המנה העיקרית הם לא טובים כמו שהם נראים...

ORI שנות אור מהמשחק הזה (משחק המילים לא בכוונה חח)
ORI הוא בוודאות המשחק קאסטלבניה/מטרויד הכי טוב של השנים האחרונות/של הדור הזה.

ברור שהוא לא יזכה לאותה אהדה כמו ORI.

אי אפשר שלא להרגיש שהמפתחים סומכים על הגרפיקה שתסתיר כמה שהמשחק עצמו מחורבן.

הסינגל פלייר של סטריט פייטר 5 - הוא 4 שעות כל הפרטים.

הסינגל נקרא Shadow Falls בעלילה של המשחק ארגון הרשע Shadaloo משתמש ב7 ירחים שחורים ומסתורים כדי לתת לM.BISON כוח אולטימטיבי ולהביא על העולם של SF אפלה מוחלטת.

בעלילה הכוכבים הראשים הם, ריו, קן וצ'ון לי כשהם רואים שהירחים הופיעו בשמים הם יוצאים למסע אפי שבמהלכו הם פוגשים את יתר הדמויות של SF שמצטרפים אליהם כל אחד מסיבותיו הוא.

במהלך הסינגל פלייר העלילתי כולנו נוכל לשחק ב6 דמויות הDLC גם כאלה שעדיין לא זמינות לרכישה, נוכל להתנסה בהן כמה שנרצה בסיפור ולהחליט אם אנחנו רוצים לרכוש אותן.

לקמפיין יהיה מצב קושי של נורמל, ואחרי שנסיים אותו תפתח לו דרגת קושי קשה בשם אקסטרא מוד.כשנסיים הסינגל פלייר בשני המצבים נקבל על זה 80,000 FM
שזה כמעט מספיק כדי לקבל דמות DLC אחת בחינם.
מי שירצה לרכוש בכסף אמיתי כל דמות תעלה 23 שקלים.

סוף החודש, אבל אם אתה תקנה בשביל הסינגל הזה אתה פרייאר.

שממש לא מעריך את הכסף שלו.לא שאני חושב שהסינגל לא יהיה אדיר אבל זה מטומטם לקנות משחק מכות בשביל סינגל פלייר.

V Has Come To

New member
אם אני אקנה זה לא רק בשביל הסינגל...

אלא בשביל כל החבילה...אבל העדפתי לחכות עם הקניה של המשחק הזה עד שיצא לו גם מצב סינגל...

למעלה