ות

PlayGirl3

New member
Styx: Shards of Darkness

לא ידעתי שיוצא המשך למשחק הזה. הוא היה כזה מוצלח?

חחחח המשחק הזה כזה נראה מהמשחקים האלה

שבטריילרים שלו יש יותר עלילה וסיפור יותר ממה שיהיה במשחק עצמו. מתערב שבטריילר הזה ראינו כבר את כל העלילה ומאכזב שזה ככה.

המשחק המקורי נחשב משחק נחמד יחסית למשחק שחולק בחינם אבל לא משהו שיגרום לי לחכות להמשך שלו.

PlayGirl3

New member
Mafia 3

טריילר קצר עם גיימפליי שבו היוצרים מסבירים על עולם הפשע של המשחק החדש.

זה שקוף כבר מעכשיו ש...

המשחק הזה הולך לסבול מכל הבעיות של סדרת מאפיה לדורותיה. שזה אומר המון משימות נהיגה מעייפות המון רגעים מתים ובכלל פוטנציאל עצום שלא יתממש.

כמובן שכל זה לא משנה לי כי אני הולך לקנות אותו על היום הראשון ולהנות ממנו בכל מקרה :)

איינסידרים: סאקר פאנץ לא עושה משחק ספיידרמן, אז מי כן?

שני איינסידרים אמינים ביותר, אחת עם קשרים בסקוור וסוני והשני זה... שינובי..שהוא אמין בטירוף בנוגע לסוני, טוענים שסקאר פאנץ לא מפתחת משחק ספיידרמן.

אז האם אנשים כמוני שפינו לעצמם את יום רביעי ב4 לפנות בוקר רק כדי לצפות במשחק הזה נחשף, הולכים להתאכזב? לא בדיוק.

השמועה החדשה היא שמפתחי המשחק הם, יוצרי סאנסט אוברדרייב, R&C.

מודה שרציתי לראות משחק ספיידרמן מושקע על המנוע של איינפימוס SS כי זה נראה מושלם לזה.

מנגד, אני חייב להודות שמפתחי סאנסט אוברדרייב פשוט יוציאו משחק ספיידרמן יותר כייפי ואני די בטוח שלא יהיה לנו פה מקרה של פלטיניום עם צבי הנינג'ה או משהו כי הם אחלה מפתחים.

PlayGirl3

New member
זה יכול לעבוד

אני רק מקווה שזה לא אומר שנקבל משחק שהוא יותר על הצד ההומוריסטי/ילדותי, כי דווקא בא לי איזה משחק ספיידרמן רציני בסגנון הסדרה המצויירת של שנות ה-90 ולא כמו של הסדרה המטופשת שמשודרת עכשיו.

את יודעת איזה סגנון אנשים הכי רוצים? :)

הרבה מבקשים עכשיו משחק שאת משחקת בו גם את פיטר פארקר שמצלם את עצמו
בבקרים ויוצא לדייטים עם מרי ג'ין/פלישיה הארדי.

אם סוני היו עושים משחק כזה, הייתי זורק עליהם כסף יותר ממה שהם יכולים לתאר לעצמם. הם היו יכולים לעשות New york city edition עם מפה והייתי קונה את זה בלי להתלונן.

אני מבין את הדאגה שלך, לדעתי עם שתי החברות יש לנו סכנה גדולה לקבל משחקים ילדותים
. אמנם ביידים של מפתחי איינפימוס הסיגנון הגרפי באמת יהיה בוגר, אבל הכתיבה תהיה אינפנטילית עם שתיהן.

ככל שאני חושב על משחק ספיידרמן אני דואג יותר, כי מי חוץ מרוקסטאדי או רוקסטאר או מפתחי סליפינג דוגס יכולים להוציא משחק שיעשה צדק למותג.
ואף אחת מהן היא לא חברה שסוני עובדת איתה.
כאילו היא כן עובדת עם רוקסטאר אבל רוקסטאר לא תיקח פרויקט כמו ספיידרמן.
מקווה שבסוף לא נקבל משחק לVR.

evilplate

New member
חבל רציתי לראות ספיידרמן ריאליסטי

על מנוע משופר של אינפימוס, עכשיו הוא בטח יהיה קארטוני, גם יפה מאוד כמובן, אבל בשביל ספיידרמן אני מעדיף את הסגנון האומנותי של סאקר.

כן גם אני רציתי את זה. אבל בוא נקווה שזה לא VR.

כי אז זה יהיה הכי גרוע מן הסתם, וספיידרמן הוא כל כך מיינסטרימי שסוני יכולה לרצות משחק שלו על הVR במקום על הפס4 :(

אני חייב להודות שאני מאוד אוהב את הספיידרמן המצויר בגלל שבכל זאת גדלנו על הסדרה המצוירת של שנות ה90 אבל בתכלס? היה כבר משחק בדור הקודם עם ספיידרמן של יקומים מקבילים שדי עשה את כל מה שאפשר עם ספיידרמן מצויר, אז חבל אם הם יחזרו על זה באמת.

evilplate

New member
עזוב נו אין עדין משחק ספיידרמן באמת טוב

ככה שמה שהמשחקים הקודמים עשו לא באמת משמעותי, אני רוצה משחק ספיידרמן ברמה של באטמן, לא משהו שלא יותר מ״נחמד״ במקרה הטוב.
&nbsp
קשה לי להאמין שספיידרמן קודם כל יהיה משחק AAA סטנדרטי, מקסימום יקבל מוד VR שילבישו עליו אבל אין מצב שיהיה בלעדי ל VR, אלא אם כן זה לא AAA אלא פרויקט קטן (אינסומניאק עושה גם כאלו)

יש לי רק דבר אחד להגיד.

ככה אמור להיראות משחק מכות על גיבורי על, לא כמו המשחק הקודם שהיה נראה כמו משחק PS2 בHD.

וואו, סופרגיירל הולכת להיות הדמות הראשית שלי

קאמי היא אהובתי לנצח נצחים אבל עד שDC לא יעשו משחק משותף עם קפקום נסתפק בסופרגיירל כמחליפה.

אני עדיין מודאג רצח מכל האלמטים של הRPG אבל לפחות יהיה כייף לעשות את המצב סיפור של המשחק הזה.

PlayGirl3

New member
משהו בסופרגירל מוזר אבל

באיך שהיא נראית, אולי השיער.

קלטתי בטריילר גם את black manta לשנייה. אני לא חושבת שהוא הוכרז עד עכשיו.

לי היא נראת זקנה קצת.

טוב לא זקנה. גיל 39 כזה אחרי הריון. משהו בפנים שלה לא נראה צעיר כי המנוע הזה עדיין לא מדהים עם המודלים של הדמויות, אבל נראה כל כך טוב בהשוואה לראשון.
ים
עדיין הייתי מעדיף שהם יעשו מה שקפקום ומרוול עושים שזה סל שידינג קומיקסי אבל
נסתפק בזה.

יפה שקלטת את black manta בכלל לא שמתי לב, וראיתי את הטריילר הזה כמה פעמים בגלל ההתלהבות, אז אם יש להודעה הזו הרבה צפיות זה כנראה בגללי.

אבל זה עדיין לא מבטיח לנו שהוא דמות שחיקה.

PlayGirl3

New member
בטוח דמות שחיקה

הוא לא נבל גדול מספיק כדי להיות בוס לא שחיק כמו דארקסייד בראשון וכל ה-moves שלו זה כמו של אקוומן עם הלייזרים מהעיניים של סופרמן/גירל.

מעניין באמת מי יהיה הבוס הפעם. כל הגדולים שאני יכולה לחשוב עליהם כבר היו בראשון. אולי חוץ מ vandal savage אבל זה יהיה הרבה פחות מרשים.

מגניב :) אני חושב שנצטרך עוד שרשור כזה לE3

בחמש בבוקר יש את התערוכה של בטסדה ונראה לי שב11 בלילה את של EA ואני לא אתפלא אם יהיה פה פיצוץ בשעות האלה.

זה נראה אחלה. ממש אהבתי את זה.

נראה שמתי שהתדמויות עומדות זו על זו הן יוצרות HP משותף מגניב. וגם יש action points אני אוהב מערכות כאלה,שאת לא יכולה להשתמש במתקפה הכי חזקה שלך אם אין לך מספיק AP עדיין. ונראה שזה קצת כמו ולקרי פרופיל/לייטנינג חוזרת.
שכל מתקפה מוקצת לכפתור בשלט, ככה שיהיה לזה הרגשה של משחק אקשן קצת.

ולבסוף אהבתי איך שהם זימנו את קלאוד.

לא נראה לי שאקנה את זה בהשקה כי אני חושב שזו חוצפה מצד סקוור לעשות את גרסת הPS4 שישים דולר, עכשיו הם רק יגרמו לי לחכות שגרסת הפס4 תהיה 40 דולר או פחות, והייתי קונה בהשקה בכייף אם זה היה 40 דולר.

חוץ מזה נראה אחלה של משחק.

למעלה