ות

משחק אינדי מדהים, בהשראת פפ15 המקורי.

Lost Soul Aside משחק אינדי שמפותח על ידי מפתח בודד! לוקח השראה כבדה, מפפ15 המקורי, או ליתר דיוק, פפ13 VS.

למי שזוכר, כל עוד נומורה המפתח המקורי של פפ15/KH עבד על פפ15, היתה לו מערכת קרב דמוית DMC, נראה שהמפתח האינדי הזה הולך להגשים את החזון הזה בעצמו.

לדברי המפתח הוא כל כך אהב את החשיפה של פפ15 שזה פשוט נתן לו דרייב מטורף ליצור משהו דומה בעצמו.

זה נראה פשוט פנטסטי חברים.

אחד המשחקים הכי מצופים שלי בדור הזה, וכנראה יגיע לPS4/ONE/

PlayGirl3

New member
מזכיר לי יותר את Nier הראשון

עבודה מדהימה בשביל בן אדם אחד, אבל קצת קשה לי להתלהב מהמשחק. העולם נראה ממש שומם והדמויות אוברדרמטיות. צריך לראות ממנו קצת יותר.

לא חושב שזה רע שהוא דרמטי :)

סדרת פפ בעצמה היא מאוד דרמטית. אני ממש אוהב את איך שהוא לכד את הרוח והנשמה של החזון המקורי.

אפילו בלחן הוא שמר על משהו שנשמע מאוד קינגדום הרטס/פפ15 מאוד דרמטי ועוצמתי.

מסכים שהעולם נראה די שומם אבל אם הוא יתמחר את זה ב20 עד 40 דולר הוא מקבל את הכסף שלי בהשקה.

אני מקווה אבל שהוא יצליח לאגד סביבו אנשים שיפתחו איתו כי זה משחק האינדי הכי מרשים שראיתי.

מקווה שסקוור ראו את זה ושזה הכיוון של פפ16

PlayGirl3

New member
NMS מתומחר ב-60$, לא הייתי מפתחת ציפיות לגבי טווח מחירים כזה

ויש דרמטי ויש טלנובלה סינית.

אני אישית מקווה שסקוור דווקא ימשיכו בכיוון של הטריילר של לומינוס שהם הראו לנו ב-2012 ואמרו שאם הקהל יאהב אותו הם יפתחו אותו למשחק מלא. נראה הרבה יותר טוב, מעניין וחי.

אם הם יעשו לזה מערכת קרב כמו ביונטה.

I will be all over it. אני גם ממש אהבתי את הדמו אבל לדעתי אין סיכוי שהוא פפ16 הלוואי שכן.

סוני פונה ליוצר המשחק, האם אנחנו רואים פה אקסקלוסיבי?

יוצר המשחק LSA אמר בימים האחרונים שאם הוא יצטרך להמשיך לפתח את המשחק לבד זה יקח לו 10 שנים, כי הוא לא רוצה להשתמש בקיקסטארטר לפני שהוא בטוח שהוא יצליח לסיים את המשחק.

מעבר לזה שהבחור הוצף באנשים שרוצים לעזור בפיתוח, גם סוני בעצמה פנתה אליו, ואפילו epic יוצרי המנוע של המשחק וסדרת גירס.

האם סוני תרים פה פרויקט סטייל קוג'ימה ובE3 הבאים נראה את המשחק הזה מוכרז בלעדית לPS4? אני הייתי סומך על זה.

PlayGirl3

New member
טריילר חדש של פרסונה 5 - קרבות עם הפרסונות של הקבוצה

מבחינת עיצוב אומנותי הוא הכי יפה

בדור אחרי uncharted 4. לא מבין את האנשים שאומרים שהוא מסנוור\בוהק\מעייף את העין. זה פשוט יפה בצורה לא נורמלית

אני עדיין מצפה לפרסונה 5 בטירוף אבל smt 4-2 יהיה משחק אפילו יותר טוב.
איזה זמן לחיות בו לאוהבי jrpg.

PlayGirl3

New member
בפוקימון שמש וירח גם פוקימונים מדור 1 הופכים למכוערים

צריך לפטר את מי שעיצב את הדור הזה.

וולפיקס מושלג זה כזה חמוד.

אני אוהב אותו דווקא. זה גם הופך אותו לפיקומון הרבה יותר מעניין בגלל מתקפות האדמה שהוא יכול ללמוד בשילוב עם התקפות קרח.

רק לא ברור לי למה הם עשו גם סנצרו מושלג, פה הם כבר גלשו למחוזות העצלנות. שהיו עושים סנצרו רוח ;) (רפאים)

הפוקימונים החדשים ממש מכוערים אבל עדיין בא לי על המשחק הזה. למרות מה שאנשים כאן בפורום אוהבים להגיד עלי לא שיחקתי במשחק פוקימון מאז הדור השני. מתלהב סוף סוף לחזור לסדרה קצת.

inside ההמשך של לימבו מגיע לPS4 החודש? כנראה.

הTrophies שלו דלפו לרשת. נראה שהאקסבוקס וואן, פשוט לא מצליח לשמור על האקסקלוסיבים שלו אף פעם.נזכיר שוב, שגם סיסטם שוק מגיע לPS4 לבסוף.

אני אישית שמח שאיינסיד מגיע לPS4 אבל אין מצב שאני קונה בהשקה כמו עם לימבו.

כמה שהייתי בהייפ מטורף על לימבו בזמנו,קשה לי להגיד שהוא הצדיק את ההייפ והייתי נורא מאוכזב ממנו, המשחק הזה נראה הרבה יותר טוב מלימבו ועם חידות יותר טובות, אבל אני אחכה שנתיים שיגיע לפלוס או משהו,זה משחק של 3 שעות.

מישהו 2

New member
עדיין לא

אני אקנה כנראה בקרוב, אבל גם המחשב שיש לי כרגע יכול להריץ משחק כמו inside. את לימבו גם שיחקתי על המחשב הנייח שיש לי כרג בבית

למעלה