ות

מה אתם קונים באוגוסט 2016, חברים?

המשחקים החשובים שיוצאים.במקום לעמול ולטרוח אני אשתמש בסרטון שמישהו אחר הכין.

אבל למי שאין כוח לראות את הסרטון הנה כמה מהמשחקים הגדולים של החודש.

. ABZU - משחק שאנטי באנטי מהיוצר של ג'ורני, רק שבמקום מדבר הפעם משחקים במים,ג'ורני לא עשה לי כלום, אבל ABZU נראה הרבה יותר יפה בגלל העולם התת מימי, אולי אשחק יום אחד, אבל לא באוגוסט.

BOUND - משחק הפלטפורמה לPS4 שאנחנו משחקים בו בלרינה, עכשיו שיש לנו GOW 4 לא צריך לשנוא את המשחק הזה יותר, נראה די חמוד למשחק פלטפורמה, אקנה בהנחה או פלוס.

attack on the titan - נראה לי מעפן.

משחק הבאטמן של TT - נראה מדהים אחכה לסוף השנה.
deus ex - כנראה המשחק הכי גדול של החודש.

no mans sky-.ממש רוצה לשחק בו אבל אין מצב שאני קונה משחק כזה ב60$ בטח כשאין ביקורות בהשקה.

פורמולה 1 2016. - משחק הפורמולה החדש, אין כל כך מה להגיד.
קינג אוף פייטרס 2014- רציתי לקנות את משחק המכות הזה, אבל המשחק הרגיש זוועה ברמת הפקה של משחק PS2.

GOD eater 2 - אני וספיר מחפשים משחק סטייל מונסטר האנטר לפס4 לשחק ביחד, נראה לי שאני אקנה את זה!

המשחק שאני הכי רוצה לקנות החודש זה דאוס אקס, אבל יש לי בקלוג כל כך ענקי שאני יודע שזה לא יהיה חכם לקנות אותו בהשקה
.

 
קצת גיימפלי מסוניק מאניה גאד, זה נראה כל כך טוב!

זה פשוט פלילי. אני לא יודע מה קרה לסגה שהם התעוררו על עצמם אבל אני יודע עכשיו מה המשחק הכי מצופה שלי ל2017.
זה מרגיש טוב להתלהב שוב מסוניק מאז כיתה ב' :)

אני רוצה את זה עכשיו.

 
ראית שיש גם איפור?


לא מפריע לי לדבר עם השדים בשפה שלנו אם הם רוצים :) הרבה מהשדים צריכים לשלוט בעברית כשפת אם, בעל זבוב, ענת, ועוד המון אז זה גם הגיוני עלילתית.

בSMT SJ גם הרבה מהשדים רומזים לך שפעם הם נסגדו כאלים אבל יש מעליהם ישות עליונה יותר.

ואם אני זוכר נכון, הSMT הספציפי הזה עוסק במלחמות בין אלים שונים וצריך לקחת צד או משהו כזה. מפחד לבדוק בגלל ספוילרים אפשריים.

זה הולך להיות משחק כל כך טוב.
 
נינטנדו מכינה משחק פוקימון, ומשחק מריו להשקת הNX ?

הכוונה היא לחלון ההשקה כלומר, החל מהיום הראשון של ההשקה, עד חצי שנה ממנה.
בנוסף סגה, סקוור, אקטי, יוביסופט, והאחים וורנר כל אלה כבר עובדות עם נינטנדו על משחקים, כנראה חלקן יגיעו בחלון ההשקה.

מעניין מאוד איך יראה משחק הפוקימון של הNX, אני לא מצפה שתהיה גרפיקה יותר טובה משל ני נו קוני בשלב כל כך מוקדם, יותר כמו עוד שלוש שנים מהיום.

בטח נקבל רימאסטר של פוקימון שמש וירח ב1080P/60FPS לשניה, גרפיקה משופרת מאוד, פוקימונים חדשים, תוכן נוסף וכו', כל דור מקבל את הגירסה הדפינטיבית שלו.

בשבילי החדשות היותר גדולות זה מריו, כי למעשה הIP היחידים של נינטנדו שאני באמת אוהב, זה קודם כל מריו, אחר כך פוקימון ואחר כך פייר אמבלם ומריו חדש בתקופת ההשקה גורם לי לקנא בבעלי הNX.

אני עדיין לא אכנע ולא ארכוש את הNX רק בשביל מריו.

בשבילי כידוע המשחק הכי חשוב הוא DQ11 ולדעתי לא מן הנמנע שנינטנדו תנסה למנוע מגרסת הPS4 להגיע למערב כדי שהמשחק יהיה בלעדי לNX.

(לNX אמור להיות מספיק כוח כדי להגיע לרמה של גרסת הPS4 )

אני סקרן מאוד לראות מה יקרה בעניין הזה, המשחק אמור לצאת חודשיים אחרי יציאת הNX.

http://www.mcvuk.com/news/read/pok-mon-mario-and-zelda-headline-nx-dream-line-up/0170678
 

PlayGirl3

New member
זה בטח יהיה איזה משחק קרבות של פוקימון

כמו פוקימון קולוסיאום או פוקן או כל סוג של משחק צדדי אחר. קשה לי להאמין שהם יוציאו משחק פוקימון אמיתי ומושקע בסגנון המשחקים ל-3DS רק באנימציה טובה יותר.
 
למה לא? הnx היא היורשת של ה3ds

וב2017 ה3ds תהיה כל כך מתה ואין בnx תמיכה לאחור.

אני לא חושב שתהיה קפיצה קוונטית בגרפיקה זה יהיה כמו רימאסטר כדי שזה יראה סביל על הטלווזיה

כשהnx יקבל עוד 3/4 שנים משחק פוקימון משלו את תופתעי מכמה טוב זה יראה. הם יטאטאו עם ני נו קוני את הריצפה. הnx חזקה לאין שיעור מהדור הקודם, יהיה. קשה לפשל.
 
Torment Tides of Numenera מגיע לPS4/ONE


יאי חברים! משחק הPC שהכי חשקתי בו אושר לפס4/ONE ויש טריילר.

במשחק המיוחד הזה, אנחנו משחקים דמות של בן אל- מוות אך לא סתם בן אל-מוות
בן אדם, שרק הנשמה שלו, התודעה שלו היא נצחית, ובמשך כל השנים שהוא חי, הוא צריך לנטוש תמידית את הגופות שאירחו אותו בתוכם כדי להישאר בחיים.

למה הוא בן אל מוות? כמה גופות הוא את הספיק/יספיק לחיות בהם ומי הוא יהיה לפני שהוא קיבל חיי נצח? את זה אני מת לגלות שהמשחק ייצא.

מי שלא מכיר את torment הראשון למחשב, מדובר במשחק המערבי עם העלילה הכי טובה שיש לפי דעתי.

חופש הבחירה הוא עצום ותוכלו להימנע מכל קרב או עימות דרך דיאלוגים ושיחות אם תבחרו בכך.

המשחק הזה, הוא המשך רוחני ואין לו שום קשר עלילתי לקודם חוץ מהאווריה, הסגנון, והיוצרים. ככה שאתם לא צריכים בכלל להכיר את משחק המחשב הישן כדי להנות ממנו.

הקרבות הם מבוססי תור, כנראה יהיו כמו פייר אמבלם/משחקי טקטיקה.

אני לא יכול לחכות!!!!! יש טריילר.
אני הולך לחרוש למשחק הזה את הצורה על הויטה שלי.

 
PREY FOR THE GODS מגיע לPS4/ONE. פרסונה, בשבילך.

המפתחים של PFTG הודיעו רשמית שהוא יגיע לקונסולות (כן זה לא היה בטוח עד עכשיו)

מדובר במשחק שמאוד מושפע משאדו אוף קולוסוס, משחק הPS2 האגדי של צוות ICO.

צירפתי גיימפלי מהאלפא שלו ואני חייב להגיד שלא התרשמתי, זה נראה כמו איזה מוד לסקיירים, והגיבור נראה כאילו הוא יצא מהמשחק לוסט אודסי. (שזה רע)

אני עדיין מעוניין במשחק, קודם כל כי הקונספט של משחק שמאוכלס רק בבוסים ענקיים, הוא מרענן ומיוחד כיום, בדיוק כמו שהוא היה לפני 12 שנה. והמשחק עוד יכול להשתפר, אבל אני בספק.

זה משהו שמרגיז אותי עם משחקים מערביים, לרוב המשחקים המערביים אין את הנשמה והרגש שיש במשחקים יפנים, זה לא מפריע לי בדרך כלל, אבל כשהמערב מנסה בבירור לחקות את הנשמה והרגש היפנים זה יוצא צורם :(

 

V Has Come To

New member
מזל שTLG באמת יוצא בסופו של דבר...

כי ההמשך הרוחני הזה נראה פשוט זוועה...
בחשיפה שלו עוד הייתי סלחן אבל הגיימפליי הזה נראה רע מאוד אפילו שאני לוקח בחשבון שזה פרה אלפא...
 
ה3DS מקבל קפיצה של 234% במכירות בגלל פוקימון GO.

באנגליה. יש קפיצה מטורפת במכירות ה3DS בממלכה. אני יודע באופן אישי שזה נכון כי בbase uk למשל, הNEW 3DS אזל לחלוטין מהמלאי ונשארו רק 3DS רגילים.
(מזל שהספקתי לרכוש אחד לפני שהתחסל המלאי! עכשיו רק צריך להתפלל שדואר ישראל אשכרה יביא לי אותו, עברו כבר 3 שבועות! מאז שהזמנתי )

לא רק ה3DS ומשחקי הפוקימון מקבלים קפיצה מטורפת במכירות, גם כל הצעצועים והסחורה (מרצ'נדייז) של פוקימון מקבלים קפיצות פשוט מטורפות ואנשים רבים חוזרים לראות את האנימה או לפחות את העונות הישנות.
וכמובן הפרי אורדר של משחקי הפוקימון החדשים שובר שיאים היסטרים/היסטורים.

http://www.videogamer.com/3ds/pokem...s_up_by_more_than_200_per_cent_in_the_uk.html
 
למעלה