ות

PlayGirl3

New member
ה-PS4 Neo יוכרז רשמית ב-7 בספטמבר בארוע של סוני בניו יורק

מספר אתרי גיימינג שונים מספרים כי מקורות יודעי דבר דיווחו להם על הארוע הקרוב. כנראה שלצד הניאו יוכרז גם PS4 slim.

http://gematsu.com/2016/08/report-ps4-neo-revealed-september-7

בבקשה שיהיה שקט יותר מהרגיל. אין שקט אין קנייה.

אני ממש מת לראות את GOW 4 והוריזון על הניאו וכמובן גם משחקים חדשים שאנחנו לא מכירים, אבל אם הוא רועש באותה המידה או יותר מהדגם המקורי, הם יכולים לשכוח ממני.

ב2017.....

אם יהיה לנו מזל זה ייצא ןבפברואר 2017 ביחד עם הוריזון..כבר מדברים על זה שסוני מודאגים איך הניאו יראה בהשווה לסקורפיו והם עלולים לדחות אותו יותר בשביל לחזק אותו.

לא. סוני לא בלחץ כמוך שהניאו ייצא :) 2016 תהיה טעות אדירה.

אתה מדבר מנקודת המבט שלך ומה שאתה מקווה/רוצה שיקרה אבל לסוני כאירגון אין מה להרוויח מזה שהניאו ייצא ב2016.להפך היא רק תפסיד בענק.

הפס4 הרגיל עדיין מוכר כמו מטורף וסוני מצפים שרוב האנשים שלא שידרגו יעשו את זה עוד השנה, הגיוני וחכם יותר להוציא את הניאו ב2017 אחרי שהם מרגישים שהרוב שידרגו, ואז להוציא ב2017 ולגרום לאנשים כמוני וכמוך לשקול לשדרג.

זה יהיה מטורף להוציא את הניאו רק חודש אחרי שנחשף

אם סוני תוציא ב2016 את הניאו הסקורפיו יקח ממנה את כל תשומת הלב ב2017.
יותר משתלם להם לחכות ל2017 ואז כשהסקורפיו ייצא להגיד "הנה הניאו שלנו, אל תעברו למייקרוסופט"

בנוסף לזה, ככל שיציאת הניאו תידחה סוני יכולה לשפר אותו, לא בהכרח מבחינת חומרה. (למרות שגם זה שמענו שהם שוקלים לעשות) היא יכולה לשפר גם כל מיני פאקים מכנים/עיצובים שהיו בדגם הישן/שמחלקת הquality assurance מוצאת בניאו.

מבחינת סוני, הPS4 הרגיל הוא מוצר הדגל שלהם, הניאו זה יותר נשק יום הדין.
ונשק כזה אתה מוציא רק כשאתה ממש צריך אותו, סוני כרגע לא צריכה אותו.

meishar84

New member
סוני תעשה טעות ענקית אם היא לא תוציא את הניאו לפני החגים...

ולהפך, הPS4 חי על זמן שאול.
אנשים פחות רוצים לקנות את הPS4 כי הם מחכים לסלים או לניאו.
ובלי קשר , זאת תהיה טעות אדירה להוציא את הVR בלי קונסולה שתדחוף אותו כמו שצריך בלי קרטועים ונפילות פריימים.

מה?! חי על זמן שאול? הPS4 מרסק כל מה שזז במכירות.

אנשים לא מפסיקים לקנות אותו. תסתכל
כל בנתוני הNPD של החודש הקודם לראיה.
סוני יודעת שה"late adopter" שלא שידרגו עד עכשיו לPS4, יחכו עוד קצת ל2017 בשביל הניאו, כי זה דפוס כזה של לקוחות שתמיד משדרג מאוחר.

הרוב המוחלט (שבכלל לא מודע לניאו, אנחנו מיעוט) לא יוכל לעמוד בפיתוי השנה שכולל את פפ15, COD חדשים, טיטנאפול 2, uncharted 4, TLG סוני יודעת שהרוב ישברו עוד השנה והיא תרצה לסחוט מהPS4 שכבר קיימים בחנויות את כל פוטנציאל המכירות שלהם.

אם כבר סוני תוציא משהו השנה זה פס4 סלים. (לא ברור לי איך הם הצליחו להקטין אותו אבל אם המקורות אומרים שיש סלים.. אז אולי)

הסלים יעשה חייל ביפן. היפנים בקושי קונים את הפס4 זה האזור היחיד שהקונסולה מדשדשת בו והיפנים מתים על קונסולות קטנות וקומפקטיות, זה יתן פוש.

וגם הרבה מהאנשים שישדרגו השנה יעדיפו לשדרג לסלים במקום לקנות את הדגם הרגיל.

בקיצור, עוד חודש נכריע את הויכוח הזה.

הדברים שאתה אומר הגיונים בנוגע לחגים ובמיוחד לגבי הצורך בVR אבל גם הפוש האדיר של החגים והפוש של הVR מחווירים לעומת ההיתרונות שיהיו לניאו אם ייצא בשנה הבאה.

מישהו 2

New member
אני גם חשבתי ככה

חשבתי שהשמועות וההכרזה על קונסולות הדור הבא סקורפיו וניאו יורידו את המכירות של הקונסולות הנוכחיות.
&nbsp
לתדהמתי סוני רשמה רווח של מעל 50% במכירות של ה- PS4 הרגיל וזה ממשיך לגדול. לא יודע איך ולמה

אחרי E3 באמת יש לך תהיות?

להגיד שסוני השיבה לעצמה את המלכות בדור הזה עם הפס4, זה אנדרסטייטמנט למה שקורה כאן.

הפס4 פשוט הקונסולה הכי טובה שהיתה בשוק מאז הפס2, היא כל מה שהפס3 היה צריך להיות.

אני מאוד שמח בשביל סוני.

מישהו 2

New member
מחכה ל- BF1

אני כבר מחכה הרבה זמן לתחליף ראוי לבלק אופס 3. נמאס לי ממשחקי צעצוע
&nbsp
דום, overwatch, בלאק אופס 3 הם כולם צעצועים צבעוניים של ילדודס. BF1 נראה כמו הדבר האמיתי.
מחכה לראות איך הוא יראה מבחינה גרפית על ה-PS4 הרגיל ואיך הניאו יריץ אותו

PlayGirl3

New member
סוני מאשרת את קיום הארוע

ישודר בסטרימינג ב-10 בלילה שעון ישראל, ככה שגם אנחנו נוכל לצפות בכיף

בדיוק עוד 4 שבועות מהיום.

יאי. צריך להביא המון חטיפים במבות וכל מיני מלוחים.

הולך להיות לילה מעניין (וטעים)
אמן שנראה הצצה מDQ11 לפני TGS אמן.

PlayGirl3

New member
לא חושבת שנראה שם משחקים

כל המקורות אומרים שזה ארוע בדגש על חומרה.
אולי נראה כמה משחקים מוכרים רצים בניאו-מוד, פלוס איזה אחד או שניים עתידיים כמו הורייזון.

:( אוף.

כמה אפשר כבר לראות את הוריזון. הtgs הזו לא מגיעה לוח השנה הזה פשוט לא זז.

אם dq11 לא מגיע לtgs אני מאבד שפיות.

8 דקות גיימפלי של גירס 4, נראה ממש טוב.

כל פעם שאנחנו רואים את המשחק הוא נראה יותר ויותר טוב מהדגמת הE3 המזעזעת שהיתה לו, אבל ה8 דקות גיימפלי האלה, קנו אותי במיוחד.

אהבתי את האויבים הרובוטים למרות שהרבה שונאים אותם,ונראה שיש המון אקשן טוב
ופחות רגעים מתים מאנצרטד 4 למשל.
הגרפיקה גם נראת ממש טוב.

אם אני אי פעם משאיל ממישהו אקסבון בשביל סקיילבאונד, אני משחק גם גירס 4.

משחק הבאטמן של TT זוחל על הPS4/ONE ובאקסבון הוא מתחת לHD.

הנה הניתוח של יורוגיימר אם מישהו רוצה לצפות בזה.
https://www.youtube.com/watch?v=W6Kg0gUrW8c
יש סצנות מהמשחק אז אם בא לכם להימנע לחלוטין מספוילרים אל תצפו כמובן.

כמו שיורוגיימר אומרים בסיכום שלהם, צניחות FPS משפיעות על משחק כזה, בדיוק כמו משחק רגיל, כי מי רוצה לראות סצנות בהילוך איטי שנקטעות כל הזמן? אם TT חושבים שזה מצב קביל בגלל שהמשחקים האלה הם יותר סרט ממשחק, הם טועים בגדול!

לפי יורוגיימר הFPS פחות עקבי על הפס4 מה שהופך אותה לגרסה היותר גרועה מהשתיים, אבל שתיהן לא להיט.

והכי דפוק? שזה המנוע החדש של TT, מבאס לדעת שצפוים לנו עוד ועוד משחקים זוחלים מTT לאורך כל הדור.

למעלה