ות

PlayGirl3

New member
איזה מבאסים הם

כבר לא בא לי לשחק בזה.
כל התקיעות, הנפילות פריימים והלאג בסאונד הרסו לי את החוויה גם בזאב וגם בבורדרלנדס. אם הם לא יוציאו לזה תיקון הם יכולים לשכוח ממני. את חוויית באטמן/ברוס אני אקבל במשחק VR של רוקסטדי.

מה הסיכוי שהם יתקנו את זה באמת?

לפי איך שהזאב רץ כששיחקתי בו\המתים. זה לא נראה שהם טורחים לתקן את המשחקים. אולי את גרסת המחשב הגיימרים יתקנו לבד, אבל זה מבאס כי הכי כייף לשחק את זה בקונסולות.

אני מאמין שאשחק בזה גם אם הם לא יתקנו. אבל רק אם זה יעלה לי 30 שקל או אקבל בפלוס. הם לגמרי הפסידו אותנו.

והפסד שלהם כי בטח שנינו היינו הולכים על זה בהשקה.

persona 5 מגיע לאירופה ב14 בפברואר, פיזית ודיגיטלית.

גם לפלייסטישן 3 וגם לפס4. למעשה מדובר בתאריך יציאה זהה לתאריך היציאה האמריקאי, ובשביל אנשים כמוני שאמזון לא מקבלים את הויזה הנטענת שלהם
(ואני לא מוכן עקרונית להשתמש בכרטיס האשראי שלי ברשת) זה חדשות גדולות!

ואני שמח שאני אוכל לשחק בפרסונה 5 כבר ביום ההשקה ולא להיות תלוי בפאקינג דואר ישראל.

רק חבל שאי אפשר לשחק עם דיבוב יפני.. אבל נתגבר על זה.

סגה עושים דברים כל כך נכונים לאחרונה.

עכשיו רק נשאר שהם יכריזו על SMT 5 לפס4 ואני אהיה ממש מרוצה.
(והם כבר רמזו שזה בדרך, וכנראה גם ל3DS ולויטה)
https://twitter.com/DeepSilverUK/status/762981779275866113
נ.ב השמועה היא שSMT 4-2 (אפוקליפס) יגיע לאירופה באוקטובר.
איזה זמן מדהים :) חבל לי רק על פפ15 שנדפק חחחח.

No mans sky נשמע מאוד רע..

שחקנים רבים מדברים על השיעמום שהם סובלים בו במשחק.הם מפרטים איך מה שאתה עושה זה בעיקר לאסוף כמות לא נגמרת של משאבים ואיך קרבות החלל בכלל לא טובים.כאילו פאק, אחת האטרקציות המרכזיות זה להאכיל מפלצות בברזל.

לאט לאט מתקבלת אצלי הרגשה שיש כאן פיל בחדר, (או בחלל אם תרצו) שאף אחד לא מדבר עליו,והפיל הזה, הוא שעבדו עלינו ומכרו לנו "מיינקראפט בחלל" בעטיפה יפה.

אני מצרף רשמים

לא אמרת שהוא יהיה משחק השנה אם אני לא טועה?

סתאם! אמרת שהוא יהיה קרטיב! אני מודה שאני היחיד פה שלא שם לב שהמלך עירום, כולם כאן ראו את זה לפני ואת היית הראשונה, אח'כ גם איוול התפכח.

איך נתתם לי לחיות בחושך כל כך הרבה זמן?

V Has Come To

New member
אני בעיקר זוכר שאמרת שהם קנו לעצמם כבר ביקורת טובה בIGN...

וIGN נתנו להם היום 6 בביקורת...
עוד מסמר בתאוריה שלך שכל האתרי ביקורות הגדולים משוחדים...

PlayGirl3

New member
כנראה לא נשאר להם כסף

אחרי כל הכתבות המהללות שהם קנו בשנתיים האחרונות כדי שאנשים יעשו הזמנה מוקדמת.

V Has Come To

New member
יש עוד אופציה...

שפשוט טעית וכל האשמות שלך נגד אתרי הביקורות הגדולים הם חסרי ביסוס...

אתרי הביקורות חכמים על אינדי חלשים.

הם תופסים תחת על 7 מפתחי אינדי חלשים שסוני די הכריחה אותם לעשות לnms הייפ מטורף ואתה מתרשם מזה?

כמה קל להרשים אותך פרסונה.

בוא נראה את המבקרים שלך מעיזים לתקוף מפתחת עם גב כלכלי ורקורד.

אני מבטיח לך שגם אם מבקר כלשהו ירצה לתת לנוטי דוג ציון 6 הוא לא יעז.

ברור שיש מבקרים טובים אבל הם מעטים בטירוף וign וגיימספוט מלאים בדוגאות עבר על זה שהם מכרו את עצמם בביקורות.

אם nms היה עולה את ה14.99 דולר שהוא היה צריך לעלות היו לו אחלה ביקורות וזה טוב מאוד שמענשים את סוני על הגזל שהם ניסו לעשות ועל זה שהם גררו אינדים לסיטואציה הזו

לא מאשים את מפתחי nms קשה להגיד לא לחברה גדולה כמו סוני.

V Has Come To

New member
תעשה לי טובה...

מה זה חברה גדולה בשבילך? קאפקום מספיק גדולה? מה עם אקיטבויז'ון? היית אומר שיש להם "גב כלכלי ורקורד"?

RE6 חטף בראש בגיימספוט וטוני הוק האחרון של אקטיב קיבל ציוני רצפה בכל האתרים וכולנו זוכרים איזה מטעמים עשו מThe Order...
אין קשר לאינדי או לא...אם משחק הוא גרוע הוא יקבל ציונים גרועים ולא משנה מי החברה...
אל תגיד שקל להרשים אותי...זה אתם שצריכים לצאת מהסרט הפרנואידי שאתם חיים בו שחברות משלמות בישיר או עקיפין לאתרי ביקורות בשביל לקבל ציונים גבוהים..המציאות פשוט מוכיחה שאתם טועים...
יש לך כמו שאתה אומר מלא דוגמאות שסותרות את זה? בבקשה..תרשום אותן...

שכחת את מקרה ג'יף גרסטמן וקיין..?

זוכר שהוא קטל את קיין ובאותו יום/חודש של הקטילה איידוס פרסמו את המשחק בענק בגיימספוט במודעות בצדדים בכל מקום.

הם פרסמו הכי חזק את המשחק במקום שקטל אותם. הבחור פוטר ואתה חי בסרט אם אתה חושב שאיידוס לא קנו ביקורת טובה בגיימספוט. גף עבר על ההסכם ועף.

תן לי להזכיר לך שאיידוס היתה אז חברת משחקי aa בינונית בגודלה. הכוח שלה לא השתווה לכוח של סוני של היום\אקטי של היום או ea של פעם בפרט. אז אם חברה כזו יכלה לגרום לפיטורים בגלל קטילה לא קל לנחש מה חברות חזקות עושות.

אני מתפלא עליך שאתה לא יודע שככל שאתר הביקורת גדול ככה הוא מאבד מהאתיקה שלו, כי הוא חי על פרסומים ומודעות מחברות הפיתוח.

בשום תעשייה אין לך יחסים הדוקים כל כך בין המפתחים למבקרים.

בתעשייה הזו אתר ביקורת שקוטל בענק גם יאבד מודעות פרסום ומידע חדשות שהמפתחים מדליפים לו וגם לא יקבל עותקים לביקורת.

אתה מתרשם מהקטילה של האורדר וnms ? האורדר היה כל כך גרוע שזו לא חוכמה אף אתר לא יהיה כל כך שקוף ויחלק לו 9 אתה רציני או מה? בגלל שכל אתר ידע שהשני יקטול אותו גם היה לנם ביטחון לקטול אותו כנל במקרה של nms.

אני לא אומר שאין מבקרים טובים יש, אבל לא גיימספוט וign. שהם כל כך גדולים שהם שם בשביל הכסף.

אתה תקוע ב2002- 2006 שזו תקופת הזהב של גיימספוט וign. תתעורר עברו כמעט 11 שנים ואתה סוגד להם.

לא ברור לי למה כשיש היום כמה אתרים הרבה יותר אמינים\גיימרים כמונו שמעלים ביקורות ליוטיוב.

V Has Come To

New member
חחחחח אתה כזה ליצן...

אתה אומר שיש לך מלא דוגמאות ונותן דוגמא אחת בלבד שאתה תמיד משתמש בה בוויכוח הזה...עזוב שזה מקרה חד פעמי הוא גם לא כלכלך מחזיק מים כי הציון של המשחק והביקורת המקורית נשארו עד היום באתר...אם איידוס באמת היו קונים את הביקורת העורך הראשי בחיים לא היה מעלה את הביקורת של ג'ף לאתר והיו נותנים למבקר אחר לכתוב ביקורת חלופית מחמיאה..איידוס התלוננו על הצורה שג'ף הגיש את הביקורת בצורה מזלזלת ומאוד אנטי ובגלל זה הוא פוטר..זה בהחלט קטע מסריח אבל זאת לא הוכחה שגיימספוט מוכרת ביקורות...

אני לא סוגד לאף אתר תפסיק לזיין את השכל...כיום אני לא מסתמך בכל מקרה על אתר בודד או שני אתרים..אני מסתמך על metacritic אבל בהחלט חושב שגיימספוט וIGN הם אתרי ביקורת לגיטמים..במיוחד גיימספוט שהם מאוד קשוחים ואצלם משחקים מקבלים בממוצע ציון נמוך יותר משאר האתרים אז אתה יודע שאם אצלם משחק קיבל ציון גבוה הוא כנראה באמת הרוויח את זה...

טריילר גיימפלי לprey באיחור של 5 ימים.

(לא היה לנו שרשור) האינטרנט קוטל את המפתחת על זה שזה לא דומה לprey הראשון, אבל אני לא סבלתי את prey הראשון והוא עשה לי סחרחורת קשה, אני ממש אוהב את מה שאני רואה פה.

מין דד ספייס בגוף ראשון עם נגיעות קטנות של ביושוק (ההמשך, לא הראשון המעפן)

PlayGirl3

New member
בכנס הקרוב כנראה תחשף קונסולה נוספת- PS Vita trinity

זו לפחות השמועה שרצה עכשיו ברשת עקב משתמש Neogaf שמצא ספיציפיקציות של המכשיר החדש.
ראיתי את הידיעה עולה בכמה אתרים כמו dualshockers ויורדת אחרי כמה דקות. לא יודעת אם זה מעיד לכאן או לכאן על האמינות של הידיעה.

בכל מקרה ויטה חדשה יכולה להיות תוספת נחמדה אבל רק בתנאי שסוני תתחיל להשקיע שוב במשחקים. אחרת, בשביל מה?

יש טעם כי הויטה תקבל מבול של משחקים בגלל הNX והיא גם מקרטעת.

הויטה מקרטעת כרגע על המון משחקים, YS החדש הJRPG החדש של יוצר פרסונה.
גאד אפילו הרימאסטרים של JK וR&C מקרטעים רזי REV 2 וכו'.

אבל מעבר לזה כמו שכתבתי בכותרת הNX הולכת לקבל הרבה משחקים בתקציב גבוה. זה די ברור שהPS4 והויטה יקבלו פורטים להרבה מהמשחקים האלה. סוני בטח רוצה ויטה שיכולה להריץ את הפורטים שיצאו בלי לצנוח למספר חד ספרתי של פריים רייט.

אישית אותי זה לא ימשוך כי אני גם ככה הולך על הNX והויטה עושה בשבילי עבודה מצוינת בתור ריימוטפלי לפס4, משתמש בה כל יום.

אז אני לא רואה את עצמי משדרג, אבל הרבה אנשים בטח ישמחו לשדרג ולשחק בפורטים מושקעים יותר.

the evil within 2 בדרך, Rage 2? לא כל כך.

הנה מה שהיה לבטסדה להגיד בנושא.

Did The Evil Within sell well enough to warrant a sequel?
I do think both The Evil Within and Rage did well enough that we could make sequels.

אז למה אני חושב שRAGE 2 לא יקרה וTEW 2 ? שימו לב למה שבטסדה אמרו כאן.

Personally I loved Rage and had a tonne of fun playing it, but we have a lot of stuff in the pipeline right now so you will have to wait and see.

שימו לב איך הם כבר מתרצים שהם מתים על RAGE אבל....

תוסיפו את זה לעובדה ששמענו כבר המון הדלפות על TWE 2 ועל הטירה הנאצית 2.
וזה ברור שהם בדרך.

יאי!https://www.finder.com.au/bethesdas-pete-hines-talks-the-evil-within-2-and-rage-2

הסינגל פלייר של טיטאנפול 2 לוקח השראה מאנצרטד.

וטומב ריידר. הכוונה היא שבקמפיין של טיטאנפול יהיו המון רגעים שקטים שבהם צריך בעיקר לחשוב איך להגיע מנקודה X לנקודה Y ואיך להתנווט בעולם המשחק, דרך פארקור ופאזלים סביבתים.

בהחלט נשמע סינגל פלייר שונה מרוב הקמפיינים בז'אנר משחקי הפעולה בגוף ראשון.

עוד דבר פיקנטי ומעניין (שאפשר גם לראות בקטע שצירפתי) זה שלכל אורך המשחק
אנחנו מדברים עם הטיטאן שלנו ותהיה לנו אפשרות של בחירת דיאלוגים בשיחות איתו וזה מודגם. לפי המפתחים ההחלטות שלנו בשיחות עם הטיטאן לא יסיטו את העלילה מהמסלול וכאלה, אבל הם כן יוסיפו המון לחוויה שלנו.

אפשר לראות נגיעות מהקמפיין כולל הדיאלוגים בסרטון.

כמו שאמרתי תמיד, הסינגל יהיה פצצה לדעתי.

טריילר חדש לפוקימון. יש פה אנשים שהולכים לקנות?

את המשחק? הייתי שמח לעשות קרבות עם אנשים או שיהיה עם מי לדבר כאן על הקמפיין ולעשות כל מיני אתגרים משותפים שנמציא. אז אם יש כאן אנשים (אפילו סמוים)

שרוצים לשחק, דברו איתי ונפתח שרשור בהשקה יהיה מעניין לראות הרכבים של אנשים אחרים וכאלה.

הטריילר החדש בהחלט מראה שנינטנדו שיפרה מאוד את הגרפיקה וסוף סוף החקירה בעולם נראת נורמלי ויפה, אבל המראה החדש של כמה מהפוקימונים הישנים ממש מכוערים. מיאו נראה ממש מוזר, והם הצליחו לעשות את ראיצ'ו יותר מכוער ממה שהוא היה. שזה מפתיע שהם הצליחו לכער אותו עוד יותר.

למעלה