ות

PlayGirl3

New member
מבט ראשוני על הדואלשוק 4 החדש

הדואלשוק הזה יגיע כנראה עם הסלים והניאו.
לא רואה הרבה הבדל, אבל אולי הוא עמיד יותר ויותר חסכוני.

PlayGirl3

New member
סוני מעלה את מחיר מנוי הפלוס

כרגע הודעה יצאה רק למנויים האמריקאים, אבל אני מאמינה שגם האירופאים יקבלו בשורה דומה בקרוב כיוון שהם מקבלים בדיוק אותם משחקים.
סוני טוענת שכדי להמשיך לשמור על הרמה של המשחקים שהם מחלקים (
) וכתוצאה מהשינויים בשוק מאז השקת השירות, הם חייבים לתמחר אותו מחדש.
מנוי שנתי חדש יעלה 60 דולר.

http://blog.us.playstation.com/2016/07/27/playstation-plus-free-games-for-august-2016/

meishar84

New member
השימוש היחידי שאני עושה בפלוס זה מולטי, מעבר לזה כלום

חבל שאין מסלולים לפלוס

PlayGirl3

New member
חכה קצת

סביר להניח שבקרוב נשמע על עליית המחיר של הפלוס האירופאי/ישראלי ב-10 ליש"ט

PlayGirl3

New member
Tomb Raider: Blood Ties

טריילר ל-DLC של הטומב ריידר האחרון.
זה טומב ריידר או דארק סולס?

PlayGirl3

New member
unboxing של ה-PS4 סלים

אני דווקא מחבבת את העיצוב שלו שהוא שחור ומט לגמרי בלי החלק המבריק המכוער מהדגם המקורי. הופך את המכשיר לכמעט בלתי מורגש על המזנון.
הכפתורים אבל באמת נראים זולים.

meishar84

New member
נראה נחמד, העיקר שמיקמו את כפתור הוצאת הדיסקים במקום נורמלי

מעניין איך הניאו שיוצא באוקטובר יראה

השמועות הן שהניאו ישקול 4 וחצי קילו

שזה כמעט רפול מהמשקל של המכשיר המקורי. אני ממש שמח כי זה בוודאות אומר שסוני חשבו הפעם איך לקרר את המכשיר כמו שצריך. אני נשבע שאם הניאו שקט אני אשדרג day one רק בשביל זה. אבל קודם אחכה חודש חודשיים לרשמים לוודא שזה אכן כך.

CallMeCavanaugh

New member
איזה שמועות מבוססות יש על הניאו?

בעיקר מעניין אותי אם ישימו לו שתי יציאות HDMI או רק אחת.
טכנית מעניין גם אם ישימו לו תמיכה בדולבי אטמוס כי זו התלונה העיקרית שאני שומע מאנשי קולנוע ביתי על ה XBOX 1S, אבל אותי אישית זה לא מעניין - מערכת קולנוע ביתי שתומכת בזה היא לא בדיוק בתכניות שלי לשנים הקרובות.

כמה יציאות HDMI יש על הסלים? נראה לי אחת לא?

לא זכורות לי שמועות שמתייחסות לכמות היציאות HDMI של הניאו, זה נראה הגיוני לשים 2 בגלל ההתמקדות בVR. אבל אם הם לא שמו בסליים 2 יציאות שהם כבר מראש לוקחים בחשבון את הקסדה, אז כנראה שגם בניאו יהיה אותו דבר.

בכל מקרה עוד מעט יהיו לנו את כל התשובות בספטמבר.

CallMeCavanaugh

New member
בנגנים מתקדמים נהוג לשים שתי יציאות

הרסיבר שלי למשל לא תומך ב HDR ו-4K. אם יש רק יציאה אחת אני צריך להחליט אם להשתמש במפצל או לוותר על פיענוח הסאונד של הרסיבר כשיש רק יציאה אחת. בגלל שלא רוצים לגרור אנשים להוצאות גדולות מדי נהוג כשמוציאים נגנים מתקדמים חדשים לשים יציאה אחת שהולכת ישירות לטלויזיה ויציאה נוספת שהולכת לרסיבר בשביל הסאונד. מיקרוסופט לא עשו את זה עם ה 1S, נראה אם סוני כן יעשו את זה.

PlayGirl3

New member
PS NOW מגיע אל המחשב הביתי

שירות סטרימינג המשחקים של סוני מגיע אל המחשב. השירות החדש יתחיל מחר במספר ארצות באירופה. הדרישות לא גבוהות בכלל:

Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port

ולמה צריך USB פורט? כי סוני הוציאה במיוחד גם מתאם USB שאיתו נוכל לשחק על המחשב עם הדואלשוק 4.

ברגע שהם יתחילו להזרים גם משחקי PS4 כמו שהכריזו בעבר שיגיעו עם הזמן, השירות הזה יהיה הפלוס (ז"ל) החדש

http://blog.us.playstation.com/2016/08/23/playstation-now-coming-to-pc-dualshock-4-usb-wireless-adaptor-unveiled/

מישהו 2

New member
אם זה עובד טוב ובאיכות טובה

וגם מתישהו יגיעו משחקי PS4, אפשר להגיד ז"ל לקונסולות

חחחח אל תדאג. משחקי ps4

יגיעו לpsnow במחשב/ps4 כשהם כבר לא יהיו רלוונטים לאף אחד בסוף 2019 או 2020. קשה לי להאמין שזה יזיז לפס5 במשהו.

אין סיכוי שמשחקי פס4 יגיעו לשירות הזה לפני זה.

מישהו 2

New member
לא באמת דואג

אני גם חושב שאין מה להשוות שירות סטרימינג, אפילו אם יש לך את האינטרנט הכי טוב בעולם ואתה גר ליד חוות השרתים של סוני. זה לא משתווה למשחק שמותקן פיזית על המחשב שלך ושמנצל את החומרה שלך לרזולוציה הכי טובה והגרפיקה.

jony8b

New member
Humble Capcom Playstation Bundle

רק ליוזרים צ.אמריקאים
https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle

למעלה