ות

מישהו 2

New member
הלוואי סוני הייתה מביאה חודש כזה מסריח

נקווה שהדיווח על עליית המחירים יגרום להם להרגיש אחריות להביא משחקים יותר נורמלים החודש

בוא נקווה רק שלא watch dogs :)

לא ברור לי מה עשה לך את זה בחודש של מייק. פורצה ב360?.

גם אם סוני תביא אינדיכס

עדיין נוכל לתקוף אותם בבלוג שלהם על זה שהם העלו מחירים בלי שזה ישתלם.

מישהו 2

New member
לתקוף תמיד אפשר, הבעיה שזה לא עוזר

ולמרות שאתה צודק,כי שום דבר לא עשה לי את זה במיוחד בחודש של מייק. ובכל זאת צריך לדעת לעשות את ההשוואה בין לקבל - אססינס קריד, פורזה ו- Mirror edge לבין לקבל Tricky towers - בהסתכלות אובייקטיבית לא עפ"י טעם אישי

שכחת שאנחנו קיבלנו me בחינם

בלי קשר לפלוס וגם עציצים נגד זומבים בפס4 בחינם.ואם אנחנו מסתכלים על מה שה360 קיבל אז אנחנו קיבלנו יאקוזה 5.הפלוב במגמת שיפור. פשוט לצערנו לסוני יש פאקינג 3 פלטפורמות לדאוג להן.

אני מניח שב2017 והלאה סוני תוכל להשקיע רק בפס4 כי היא מניחה שהרוב ישדרגו לפס4 עד סוף השנה.

הבטא של nioh זמינה עכשיו בPS4 עד ה.6.9

אם אתם זוכרים לפני כמה זמן היתה לנו גישה לאלפא של המשחק.אז עכשיו יש לנו את הבטא,המפתחים שיפרו לדבריהם את המשחק לפי הפיידבק ויש בבטא שלב חדש שלא היה בבטא נשקים חדשים ועוד

אני לא אהבתי את האלפא. מספיק שאיזה סמוראי רק מתעטש לכיוון שלך ואתה מת וחוזר לנקודת ההתחלה, וגם הנשקים נשחקים הרבה יותר מהר ממשחקי הסולס משחק מאוד מתיש וטרחני.בלאדבורן ומשחקי הסולס זה כלום לעומתו.

בכל זאת אני מתכוון לנסות את הבטא כי א' זה בחינם.
ב' אני מקווה שהם באמת שיפרו את המשחק לפי הפיידבק.

תכירו את המדבבים של פיינל פנטזי 15 לאנגלית.

אולי זה קצת מוזר לכתוב על זה בפורום שהרוב המוחלט שבו הולך לשמוע את המשחק ביפנית.
בכל זאת חשבתי שיש לסרטון הזה ערך כי.... המדבבים האלה גרועים ומצחיקים.
ואולי אנשים רוצים עוד סיבה למה לשחק ביפנית :)

מישהו 2

New member
האמת

אני לא מסכים איתך, הצוות הזה של הדיבוב מאוד הרשים אותי. אני יודע שזה מגניב לשמוע ביפנית, כי זה כאילו מקורי והעובדה שאתה לא מבין מה הם אומרים מתאימה את עצמה ללוק היפני - אנימה של הדמויות.

אבל לדעתי הח'ברה האלה עושים עבודה טובה 5:01 - הקול של נוקטיס בסרטון, פצצה.

דווקא הקול של נוקטיס מצא חן בעיניך?

נשמע כמו איזה ילד כאפות נוקטיס האמריקאי.

אני רוצה לשמוע ביפנית כי פיינל פנטזי זו סדרה מלודרמטית והיפנים הכי טובים בדרמה. הדיבוב האנגלי נשמע כמו איזה דיבוב מסריח של ניקולודאון. אחד הסיבות שהכי שנאתי את פפ10 היה הדיבוב האמריקאי שלו.

PlayGirl3

New member
מה שאותי הטריד במיוחד בסרטון

זה שיותר מדי סצנות שם נראות כאילו הן בגרפיקה של פפ8!
מה זה?!

הגרפיקה ממש מוזרה.

יש את הפעמים שרואים את הבחור המתולתל הזה עם הכובע מקרוב ואז הגרפיקה נראת ממש טוב ויש את הפעמים שרואים אותו מרחוק ואז השיער של כולם נראה יותר גרוע מהאישה ההיא בדאוס אקס.

יודעת מה שהכי שיגע אותי בדמואים? אפקט הבלום שגורם להכול להיראות בוהק ומסנוור.אני לא חושב שהיוטיוב מדגיש כמה האפקט הזה דומיננטי בפפ15.

יש משחקים בדור הקודם שחרשו על האפקט הזה למוות כמו היטמן 5 אבל זה לפחות התאים להיטמן. בפפ15 זה סתם מעיק.

מישהו 2

New member
לצערי, "המרחוק" זאת הגרפיקה האמיתית

מה שמראים בקטע אחר שעושים עליו קלוז אפ לפנים ושזה נראה מאוד חד ומרשים, זה מתוך סרטון CGI

כן, רציתי לתקן את התגובה שזה cgi.

זאת מסורת בסדרת פפ. עדיין הנקודה שלי היא שכבר ראיתי סצנות ברייל טיים גרפיקס שנראות כמעט cgi ופתאום לראות טקסטורות מסריחות כאלה.

למעלה