חדשות גיימינג

V Has Come To

New member
העתקה בוטה כזאת כבר הרבה זמן לא ראיתי...

חברה בשם "No Matter"(בחיים לא שמעתי עליהם) הוציאה טריילר לפני יומיים של משחק בשם "Prey for the Gods"...
המשחק פשוט נראה כמו קלון של שאדו אוף קולסוס אולי עם קצת אלמנטים של הישרדות...
מאוד לא אהבתי את העיצוב של הענק\אל שהראו בטריילר...
שאדו אוף קולסוס הוא אחד מהמשחקים האהובים עלי בכל הזמנים לכן גם אם המשחק הזה יהיה העתקה גמורה של שאדו אבל עדיין יהיה מוצלח אני מוכן לסלוח להם...
אגב...בפרטים של הטריילר ביוטיוב כתוב שהמשחק יוצא רק לWindows/Mac.אבל מי יודע מה יהיה בעתיד ואם המשחק הזה יצא בכלל...
כרגע אין כמעט עוד פרטים...
http://www.destructoid.com/prey-for...8.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

יש משחקים שאני מת שיהיה להם חיקוים בוטים.

מרוב שאין שום דבר שדומה להם. זה המקרה גם עם "שאדו" שאין שום דבר שדומה לו, תמצא משחק אחד שלקח את הרעיון שלו של בוסים ענקיים בלבד.זה אחד הרעיונות
הכי טובים אי פעם, ואף אחד לא קפץ עליו.

מה שכן קצת מרגיש לי כאילו המפתחים של המשחק הזה, נתלים על אילן שגבוה מהם פי כמה.

במשחק כזה הבוסים חייבים להיות גדולים מהחיים, המנה העיקרית, ומסכים איתך שהעיצוב של האל הזה, לא מיוחד כלל וגנרי.

בכל זאת גם אני שם אותו על הרדאר שלי אבל מנמיך ציפיות.

עם ההצלחה הכבירה של הפס4 והOne במכירות, אני לא רואה מצב שהמשחק לא יגיע לקונסולות, זה כמעט וודאי שיגיע, אם יש להם כסף לפתח משהו כזה, בטח יש להם כסף לשלם על רישיון פיתוח לסוני ומייק.
:)

V Has Come To

New member
אף סטודיו לא קפץ על הרעיון הזה...

כי לחקות משחק אחר אחד לאחד זה דבר מאוד לא מכובד וגם שפל...זה לא שזה לא קרה אף פעם בסצינת המשחקים שחברות העתיקו משחקים אחת מהשניה אבל לרוב לא רואים את זה בעין יפה וגם כמעט כל המשחקים האלו נכשלו...ע"ע דנטה אינפרנו...
זה אולי נראה לך מגניב עכשיו שיהיה סוג של משחק המשך לשאדו רק פשוט של סטודיו אחר אבל אני מבטיח שאם המשחק הזה לא יביא שום רעיונות ואלמנטים חדשים אתה מהר מאוד תשתעמם ממנו וכל הזמן שתשחק אותו רק תשווה אותו לשאדו ותגיד לעצמך כמה עבודה גרועה הם עשו כאן...
גיימרים אולי פראיירים אבל לא כולם גם טיפשים..
אבל...אנחנו עוד לא יודעים בכלל אם המשחק הזה יכלול "בוסים ענקיים בלבד" רואים שם גם להקת זאבים ולדעתי הולך להיות שם גם אלמנטים של הישרדות...
אבל יש גם סיכוי גדול שאתה צודק והמשחק יתבסס רק\בעיקר על לחימה מול ענקים...
אגב בכלל לא דיברנו על זה שזה כנראה משחק אינדי ולא AAA ואז כמובן הציפיות נמוכות יותר והסלחנות גבוה יותר...

אם המחיר יהיה נמוך יותר הסלחנות שלי תהיה גבוהה יותר :)

אני מסכים איתך שבדרך כלל לחקות משחק אחד לאחד זה שפל ומגעיל, למעשה רק בסין זה מתרחש על ימין ועל שמאל כי אין שם כיבוד של זכויות יוצרים חחח.

עדיין הרעיון של שאדו כל כך גאוני שחייב להעתיק אותו כמו שאת GTA 3 היה חייב להעתיק, לפעמים משחק כל כך חדשני שזה רק יקדם לנו את המדיום אם אנשים יחקו אותו, וזה בעיני המקרה גם עם שאדו :)

הNX של נינטנדו, חזקה מהPS4 והיברידית?!?!?!?!

שמועה בלבד.
לוול סטריט ג'ורנל יש מקורות שטוענים, שהקונסולה החדשה של נינטנדו הNX משתמשת
בחומרה מובילה בשוק, מה שרומז שלכל הפחות היא שווה בכוח לאקסבוקס וואן, ודי סביר שהיא אפילו חזקה מהPS4. (אם השמועה נכונה)

מעבר לזה, המקורות טוענים שמדובר בקונסולה שהיא בעת ובעונה אחת גם ניידת וגם נייחת. תהיה לקונסולה יחידה ניידת שאפשר לקחת מחוץ לבית, ובבית לשחק איתה בדומה לויטה והPS4.

כמובן שיש היגיון בשמועות האלו. בעיקר בגלל שנינטנדו די קורסת תחת הנטל
לדאוג לשתי קונסולות שונות אחת נייחת ואחת ניידת.
קונסולה אחת תתן להם להשתמש ביתרון שלהם, יש להם את צוותי הפיתוח הכי מוכשרים בעולם ואין ספק שהאקסקלוסיבים שלהם משאירים אבק גם לסוני וגם למייק.

קונסולה כזו תתן להם להתמקד במה שהם טובים בו. המשחקים.

הדבר היחיד שלא הגיוני בשמועה הזו, זה שהPS4 והויטה כבר מציעות את הגיימיק
הזה, של משחקי "דור הבא" מחוץ לבית. מי שיש לו תשתית מתאימה יכול לשחק
לא רע בכלל משחקי PS4 על הויטה.

זה בלתי חכם בעליל מצד נינטנדו להסתמך על גימיק שכבר יש למתחרה שלה.

התאוריה האישית שלי היתה קונסולת NX ניידת בכוח של הWII U ואחר כך
קונסולת NX נייחת עם איזשהו גיימיק.

מה אתם חושבים על השמועות? נכונות? מופרכות? יש לכם דעה אחרת?
יש לכם עניין בקונסולה של נינטנדו, שהיא חזקה כמו הPS4 ואפילו יותר?

אם השמועות האלו נכונות אז אין לי ספק שהNX תהיה הקונסולה הבאה שלי במקום הONE. :)

http://www.shacknews.com/article/91...le-console-hybrid-with-industry-leading-chips

CallMeCavanaugh

New member
עם נינטנדו, פחות אכפת לי מכח העיבוד

אם ארצה לשחק במשחקים של נינטנדו, אני אקנה קונסולה של נינטנדו גם אם היא עובדת ברזולוציה של 100*200, כי פשוט אין ברירה אחרת. מה שאהבתי במשחקי נינטנדו בהם שיחקתי בעבר היה עיצוב השלבים יותר מאשר הגרפיקה.
אני בספק אם נינטנדו מסוגלים להתחרות בסוני ומיקרוסופט. גם אם הם יוציאו קונסולה חזקה יותר, אני לא חושב שהם יצליחו לספק את שירותי הרשת ששתי הענקיות מציעות. בקיצור - אני לא רואה אותם מנצחים בזמן הקרוב.

אתה תהנה הרבה יותר ממריו וזלדה שרצים על קונסולה חזקה :)

ברור שהגיימפלי הכי חשוב אצל נינטנדו והם יכולים לאלץ אותנו לקנות את הקונסולה שלהם גם אם היא חלשה. עדיין זה לא רק גרפיקה הכוח עיבוד יאפשר לנינטנדו להכניס חידושים בגיימפלי שמייק וסוני לא יכניסו בחיים למשחקים שלהם.

עם כוח כמו של הPS4 או יותר חזק, נינטנדו יכולה ליצור מריו מדהים וחדשני עם עיצוב שלבים מטורף שלא מגביל את המפתחים כמו שהWII U והWII הגבילו לפניו.

זלדה גם כן תרוויח המון מהכוח, גם בגלל שזה יאפשר למפתחים ליצור חפצים חדשנים למבוכים, ומבוכים חדשנים עם פאזלים הרבה יותר שנונים ומתוחכמים, ומשחק
הרבה יותר אווירתי ששואב אותך לתוך העולם שלו.

הירול תוכל להיות באמת עולם ענקי עצום בגודל שלא נופל מהמשחקים של בטסדה.
או המכשף עם המון סייד קווסטים מושקעים וכו'

מסכים שבכל מקרה נינטנדו לא תוכל לנצח לא את סוני ואפילו לא את מייקרוסופט.
לגיימקיוב היתה בזמנה תמיכה טובה של חברות צד ג' והיא עדיין מכרה 22 מליון יחידות סה'כ.

בכל זאת, אם הNX תהיה הצלחה ברמה של הנינטנדו 64 שמכר 32 מליון יחידות אז עדיין מדובר בפלח שוק שיהיה מאוד שווה לנינטנדו להילחם עליו.

לא שאני מאמין שהם יכולים להתקרב ל32 מליון יחידות האלה של הN64 כי היום האקסבוקס וואן הוא יותר N64 מכל מה שנינטנדו תוציא ואליו נדדו לדעתי כל מעריצי הנינטנדו לשעבר.

עטלפוני

New member
אבל זה יקפיץ את המחיר...

נכון, יש קהל שיקנה גם וגם אבל הרבה מהמכירות שלהם נבעו מהמחיר הנמוך. זה לא יפגע בהם ? כמה אנשים יעדיפו לקנות רק נינטנדו ולוותר על פס4/x1 ?

החומרה של הPS4 היא די מיושנת, אפילו מאוד מיושנת.

ככה שלא אמור להיות קשה לנינטנדו להתעלות על החומרה של הPS4 ועדיין להציע מחיר טוב ותחרותי.האקסבוקס וואן אפילו יותר מיושן ומפגר אחרי הPS4 בחצי כוח.

הקונסולות האלו היו צריכות לצאת בסוף 2011. לא בסוף 2013.

בכל מקרה אני מסכים שלא הרבה אנשים יעדיפו את הNX על הONE והPS4.
רבים מהאנשים שהיו נינטנדופילים בעברם נמצאים היום בעיקר על הONE.

בעיקר אלה שאהבו שוטרים על הN64. שמייק די תפסה את המקום שלו בשוק עם האקסבוקס והיילוץ.

עוד בעיה חמורה שתהיה לנינטנדו זה שקשה מאוד להאמין להם שתהיה תמיכה רחבה של חברות צד ג' אחרי 2 קונסולות כושלות שבקושי קיבלו משחקים.

אז תהיה חשדנות גדולה כלפי הNX ולנינטנדו עדיין יהיה המון מה להוכיח גם אם תהיה להם חומרה חזקה.

בכל מקרה אכן יהיה שוק של אנשים שמעונינים בקונסולה הזו כקונסולה שניה בשביל הבלעדיים של נינטנדו, בשבילי הם יותר מפתים מהבלעדיים של הONE

V Has Come To

New member
אני לא הייתי אומר שהאקסבון מפגר אחרי הPS4 בחצי כוח...

זאת קצת הגזמה...
ולהגיד שהוא מיושן לעומת הPS4 זה די טיפשי כשהמפרט הטכני של 2 הקונסולות די זהה...
לPS4 יש יתרון קל בGPU ובRAM ולאקסבון יש יתרון קל בCPU...
עובדה גם שרוב משחקי המולטי פלטפורמס רצים די זהה על 2 הקונסולות חוץ משלפעמים יש לPS4 יתרון קטן אבל ממש לא "בחצי כוח"...

שום הגזמה, הPS4 חזק ב50% מהOne זו עובדה בשטח, מופתע שאתה

לא יודע את זה :) אין פה שום הגזמה חבר, אם תרצה אגבה לך את זה במאמרים בהערות מפתחים בכל מה שתרצה.הן

אתה אומר של לPS4 יש יתרון קל בכרטיס המסך? לשתי הקונסולות יש מעבד ממש חרא אז היתרון המזערי של הOne הוא חסר חשיבות, שתי הקונסולות נשענות הרבה יותר על כרטיס המסך שלהן כשהמעבד, על סף מעבד דינוזאורי וכמעט שאינו חלק מהמשוואה.

גם לONE וגם לPS4 יש חומרה שהיא לא שווה כלום לעומת מחשב גיימינג סביר +
אבל אם אנחנו משווים רק את הPS4 לONE? לפס4 יש 50% יותר כוח בביצועים.

המשחקים נראים זהה על הPS4 והONE בגלל שלמפתחים ממש לא איכפת איזו קונסולה יותר חזקה, המפתחים רוצים להרוויח, וכמה שיותר נראה לך שהם יפתחו
משחק לONE שנחות משמעותית ממשחק לPS4 ויבאסו איזה 13 מליון לקוחות פוטנציאלים שלהם? למה מה קרה? הם עובדים של סוני?

אתה לא רואה הבדל כי זה לא משתלם כלכלית למפתחים לנצל את ההבדל והמפתחים מעדיפים להוציא משחקים שגם הPS4 וגם הONE יכולות להסתדר איתם

אין פה הבדל בין כמו בין הPS3 לPS4 לא בהבדל הזה מדובר, אבל גם לא מדובר בהבדל מינורי כמו שאתה עושה ממנו :)

המפתחים של sunset overdrive אמרו לאחרונה שאם הוא היה מפותח לPS4 הוא היה יכול להיות משחק טוב יותר טכנית.

מישהו 2

New member
מה אתה חושב לגבי Directx12?

אנשים מצפים שהוא יעשה ניסים ונפלאות עם האקסבוקס וואן בשיפורי ביצועים

יש בפורום את voguemaster שההבנה שלו בתוכנה מעמיקה משלי

פי עשרות מונים והוא בא מהתחום הזה, אז אולי הוא יכול להעיר/להאיר. ממה שאני יודע.
מיקרוסופט כמובן מוכשרת עד בלי די בתחום הזה של התוכנה.

הdirectx כידוע, זה רכיב תוכנה שנותן לחומרה הפיזית ולתוכנה לדבר זה אם זה, אז ככל שהוא מתקדם יותר, אפשר לנצל את החומרה טובה יותר.

מצד שני לא משנה כמה מייק תהיה טובה בתוכנה. היא לא יכולה להוציא מהחומרה
שלה יותר ממה שיש בה. והPS4 חזקה ב50% ככה שלא משנה מה מייק תעשה.

אתה לא יכול לגשר על פער כזה בתוכנה. וכמה שמייק תהפוך את ניצול החומרה של הOne לקל יותר, גם סוני תעשה את אותו דבר על לPS4.

זה לא שהמפתחים מקבלים ערכת פיתוח אחת עד סוף החיים של הקונסולות.
יוצאות ערכות פיתוח חדשות כל הזמן שמשפרות את הענינים האלה ומאפשרות ניצול טוב יותר של החומרה.

בקיצור, לי לא נראה שמייק תוכל לשפר את הביצועים ברמה שיגידו שהקונסולות שוות זו לזו.

בגלל זה מייק מקשקשת על הענן כל הזמן, או עוזרת בצורה פרטנית למפתחים שממש מעונינים להשיג כמה שיותר שווין בין גרסת הONE לPS4.

עטלפוני

New member
לא יעשה הבדל משמעותי

קודם כל צריך שמנועים יתמכו בו, אח"כ צריך שמשחקים ינצלו אותו. זה לא יעשה שום שיפור בלי עידכון למשחקים קימיים (ואף חברה לא תעדכן). זה כן יעזור, אבל ממש לא ישווה או יעבור את הפס4. משחקים אקסקלוסיבים ב2016 ידגימו למה זה מסוגל, אז נחכה ונראה.
&nbsp
מה שכן, נראה לי שהאינטרנט עזב את הקרב הזה, לא ? כן, פס4 חזק יותר. לא, זה לא כזה מוריד מהחוויה ביום-יום.

V Has Come To

New member
בדקתי לעומק את הנושא ויש צדק בדבריך...

קודם כל לא התווכחתי שהחומרה של 2 הקונסולות מיושנת אלא רק על ההשוואה בינהן...
בנתונים היבשים מבחינת GPU בלבד יש כמעט הבדל של 50% לטובת הPS4...
אבל עדיין לדעתי זה ניסוח לא נכון להגיד שהאקסבון הוא חצי מהPS4...
מדובר על 2 קונסולות שהן אותו דור בידיוק..לא כמו נגיד הWii לעומת הPS360 או הWii U לעומת הדור החדש...
אם אתה לא מוכן להסתמך על מולטיפלטפורמס נצטרך לחכות לDX12 ולבלעדים התותחים הכבדים של 2 החברות כמו UC4 לסוני וגירס4 וQB לאקסבון בשביל לראות אם יש באמת הבדל של 50% בביצוע הגרפי כמו שאתה טוען...

בכייף :) המשחקים של נוטי דוג וgod of war 4

ישאירו אבק לבלעדים של הONE מהבחינה הגרפית :). תסתכל אפילו על מולטיפלטפורום. העדכון האחרון של המכשף 3 על הפס4 הביא אותו כמעט ל30FPS יציב כל הזמן. כשעל האקסבוקס וואן, הוא לא זכה לאותה הטבה והוא עדיין סובל שם מנפילות נוראיות בפריימים.

כמובן שכואב הלב על בעלי הONE שמגיע להם שיפור ניכר כזה גם כן, אבל זה ברור שלמפתחים של הPS4 הרבה יותר קל ליישם שיפור שכזה.

outrigger

New member
50% זה לא הבדל גדול

והחומרה של שתיהן אינה כה מיושנת (גם חומרת גיימינג מ-2012 זו חומרה לא רעה). כמדומני ההבדל בדור הקודם היה אפילו גדול יותר. ובכל זאת לא ראינו הבדלים מהותיים בין הקונסולות. אגב, קל לזהות זאת כשבוחנים משחקים כמו ה-star wars החדש. על הפס4 הוא רץ ברזולוציה של 900 ב60 fps ובוואן 700 ב-60 fps. זה בערך הפער ביניהם שניתן לגישור ע'י הורדת הרזולוציה. אם באמת הפס4 היה חזק בהרבה מהוואן הוא היה רץ על 1080 ללא קושי.

CallMeCavanaugh

New member
זהו, שהם לא באמת יכולים להכריח

עובדה שהווי יו לא מוכרת טוב במיוחד (למרות שלדעתי הבעיה הכי גדולה של הווי יו היא שהיא לא מספיק שונה מהווי, לא זה שהיא חלשה).
נראה מה הם יעשו, כרגע יש מעט מדי פרטים מכדי שאפשר יהיה אפילו להנפיץ נבואות בצורה מכובדת.

למעלה