חדשות גיימינג

נכון הם לא, אבל עדיין חשבת לקנות WII U לילדים שלך :)

נינטנדו יודעים שגם במקרה הכי גרוע יש מספיק גיימרים שיתענינו בקונסולה שלהם כקונסולה שניה הבעיה היא שגם הם יודעים שהם מסוגלים להביא יותר אנשים.

בכישלון של הWII U יש כל כך הרבה כישלונות שחברו יחד לתוצאה איומה. בעיני אתה צודק שהיא נכשלה בזה שהיא לא שונה מהWII עובדה שאנשים עד היום חושבים שהיא תוסף לWII בסגנון הWII FIT.

אבל גם לכוח היה חלק עצום בכישלון, גיימרים תמיד רוצים עוד כוח.
ולבסוף עוד שתי סיבות לכישלון.

לכל קונסולה מצליחה היה איזה משחק שהדגים למה היא ייחודית ומה היא מביאה לשוק.

עם הגיימבוי זה היה פוקימון
עם הP2 זה היה GTA3
עם הDS זה היה המשחקים הקזואלים לפני עידן הסמארטפון
וכו' יש המון דוגמאות כאלה לכל פלטפורמה מצליחה.

לWII U בטח תסכים, לא היה כותר שיסביר למה לעזאזל נינטנדו בחרה בטאבלט הזה
ומה אפשר לעשות איתו.

ואם נינטנדו שהם המומחים בליצור גיימפלי חדשני לא יודעים מה לעשות עם טאבלט כזה. בטח שהגיימרים לא ידעו.

אלה הסיבות שבעיני הוא נכשל.

אולי אם הWII U היה יוצא ב2004 במציאות אלטרנטיבית שאין בה DS הוא היה הצלחה מטאורית.

CallMeCavanaugh

New member
אכן חשבתי לקנות לילדים

ומזל שלא הספקתי.
&nbsp
אני מאמין שבסופו של דבר ה-PS3 ו-4 יספיקו מהבחינה הזאת. הילדים מאוד נהנו מה-playroom בפעמים ששמתי להם את זה וכשהם יגדלו מספיק בשביל להתעסק במשחקים רציניים, יש לפלייסטיישן מספיק מה לתת להם בתחום. אני והגדול כבר סיימנו ביחד את לגו באטמן 2 לאחרונה. ניסינו גם את אחד הסקיילנדרז אבל זה עדיין גדול עליו.

40 דקות ראשונות של AC Syndicate.

המשחק רץ סבבה לגמרי, לא כמו שהאתר ההוא ניסה להציג את זה שהמשחק יהיה שבור. מי שאוהב את המשחקים זה נראה סולידי מאוד, טכנית.

כרגיל שפוגשים אויב זה נראה נורא בגלל האנימציות האלה (לדעתי) אבל היי אם סוני תתן לי את זה בפלוס, יש מצב שאעביר על זה סיבוב (כן אני יודע חח)

רק מה זה העיגול המזעזע הזה מסביב לדמות? כזה מוציא מהאווירה ומזכיר לך שאתה משחק משחק מחשב.
.

V Has Come To

New member
בעלי האקסבון כבר יכולים לקנות אותו בארץ...

באנג'ויסטיק ובטח בימים הקרובים בעוד מקומות...אבל אני ממליץ בחום לחכות לביקורות...
אבל עדיין זה מגניב שבארץ מגיעים לפעמים משחקים שבוע לפני ההשקה הרשמית...

עטלפוני

New member
זה לא שובר להם את החוזה הפצה ? מוזר.

למרות שזה משחק שכתוב עליו "חכה לסייל ב 20-25 דולר" באותיות קידוש לבנה, אז בכל מקרה נחכה כמה חודשים טובים.

V Has Come To

New member
כשהגיע גם MGS5:TPP לארץ כמעט שבוע לפני ההשקה...

בידיוק קראתי כתבה על זה באיזה אתר חדשות גיימינג שחנויות במזרח התיכון(שזה כולל גם אותנו כמובן)פשוט מצפצפות על החוק ומעלות את המשחק למדפים איך שכבר יש להם את העותק ולא בתאריך היציאה הרשמי...

כנראה שאין פיקוח מי יודע מה וגם זה לא ממש האינטרס של היובאן\החברה הרשמית לריב על זה עם החנויות..אם המשחק בסופו של דבר יקבל ביקורות גרועות(נדיר שביקורת עולה לאתרים לפני התאריך הרשמי למרות שזה גם יכול לקרות)זה רק משחק לטובתם שהמשחק כבר למכירה כמה ימים טובים לפני...

V Has Come To

New member
אני צופה כרגע בגיימסופט משחקים אותו לייב...

עד עכשיו זה נראה שאין בעיות רציניות בפריים רייט והמשחק רץ די חלק...
יש גם לציין לטובה שהרחובות של לונדון עשויים בצורה לא רעה...
יש סיכוי שהמשחק הזה יחסית לסדרה יהיה מוצלח אבל עדיין אני לא רואה כאן איזה חידוש מדהים...
מי שגם רוצה לראות: https://www.youtube.com/watch?v=dXnc3mELf20

מישהו 2

New member
אין חידוש יוצא דופן, ה-AI נראה טיפש מאוד

אבל זה רחוק מלהראות גרוע, המשחק יעשה את העבודה לחובבי הסדרה. מקווה לשחק בו יום אחד בעצמי במחיר חביב

CallMeCavanaugh

New member
עד כמה טיפש?

המשחק האחרון בסדרה בו שיחקתי היה Brotherhood ואני זוכר שה-AI הטיפש היה אחת התלונות העיקריות שלי, למרות שהיו לי עוד תלונות רבות.

V Has Come To

New member
טיפש מספיק...

עם השנים הם שיפרו לא מעט דברים בסדרה אבל הAI לא היה אחד מהם...

CallMeCavanaugh

New member
עד כמה שאני יודע, הם כן שיפרו קצת מהראשון

במשחק הראשון היית יכול להגיע לשער עם שני שומרים, להתגנב מאחורי אחד, להרוג אותו, ואז השני היה מכריז בקול רם "היי, מה קרה כאן?" והולך לבדוק את הגופה, בינתיים היית הולך מסביבו ודוקר גם אותו בגב.
&nbsp
הקטע ששבר אותי ב-brotherhood היה כשברחתי משני שומרים. טיפסתי על קיר והם התחילו לזרוק עלי דברים, ואז בגלל השליטה השבורה של המשחק, כשניסיתי לקפוץ הרחק משם פשוט קפצתי לתוך ערימת קש שלידה הם עמדו. מכיוון שאף אחד מהם לא היה מהסוג שמסוגל לחטט בערימות קש, שניהם פשוט הסתכלו מסביב כמה שניות ואז הלכו.

עטלפוני

New member
נכון לבלאק פלאג, יש בעיות

אם השומרים לא במצב כוננות, אתה יכול להתגנב לשומר שנמצא מימין לגרם מדרגות, להרוג אותו והשומר השני לא ישים לב, ואז ללכת מאחורה לצד השני של גרם המדרגות, ולהרוג את השומר השני. זה לא משהו שהיה ריאלי לעשות במציאות, אין סיכוי שהשומר השני לא היה שם לב,בטח כשהשומר צועק. לדעתי יש לכל דמות שלא בכוננות מעגל מסביבה, וכל עוד אתה לא במעגל הזה היא לא שמה לב אליך.
&nbsp
כשהשומרים ערניים, הם כן שמים לב, וגם מחפשים אקטיבית במקומות מסתור כמו דשא/קש וכו'. גם אם זה על גג.
&nbsp
ברגע שזמן העירנות נגמר, הם חוזרים לעמוד במקום ההתחלתי ו/או ללכת במסלול פטרול הקבוע. לגבי זה לא החלטתי מה עמדתי.
&nbsp
ביוניטי הם היו קצת יותר מתוחכמים ואגרסיבים.

CallMeCavanaugh

New member
זה עדיין פחות גרוע ממה שהיה ב-1

שאחרי ששומר אחד מת השומר השני היה מגיע בהליכה רגועה לבדוק את הגופה ולא שם לב לסביבה.

V Has Come To

New member
כמובן שהתכוונתי מאז BH...

ולא מהמשחק הראשון לעד עכשיו...
האמת יש מצב שביונטי אולי הם שיפרו קצת את הAI אבל המשחק היה כלכך שבור וגרוע שזה הדבר האחרון שהפריע לי או לא שמתי לב אליו...

nier 2 יגיע לשבוע המשחקים בפריז, וגם היטמן ודאוס סקס.

סקוור תביא את NIER 2 לשבוע המשחקים בפריז וגם את היטמן וjust cause 3. לא ברור מה נראה מnier אולי גיימפלי של שעה, אולי רק טריילר.

באותו זמן פלטיניום מבהירים שהם מפתחים את Nier 2 כמעט לגמרי לבדם, העזרה מסקוור היא מנימלית בלבד.

מה שאומר שהמשחק הזה ירגיש הרבה יותר כמו משחק של פלטיניום מאשר משחק של הצוות של NIER 1. (שזה הצוות הכי חלש של סקוור)

לא ראיתי בחיים מישהו מתלהב ממשחק של הצוות של Nier חוץ מג'וש וגם אז נראה לי שהוא הגזים את ההתלהבות בשביל פרובוקציה.

אני אשתדל להימנע ממה שהם יראו על היטמן ודאוס כי אלה בערך המשחקים הכי מצופים שלי לשנה הבאה ולא רוצה להרוס לעצמי.

שבוע המשחקים יתרחש בפריז בסוף החודש.

http://www.technomauri.com/ps4-excl...most-exclusively-by-bayonetta-developer-52199

V Has Come To

New member
טריילר לסרט Ratchet & Clank

נדיר מאוד שאני רואה סרטי אנימציה אבל את הסרט הזה יש מצב שאני אראה...

AC Syndicate מקבל ביקורות נלהבות.

יתרונות שמצוינים לו.
*סיפור נהדר שטוב בהרבה ממה שאנחנו רגילים אליו בסדרה.
פסקול יוצא דופן באיכותו שממש מרים את החוויה לרמה אחרת.
עיצוב המשימות טוב ופתוח ומאפשר יצירתיות.
לונדון עשויה למופת.
המשחק רץ חלק בלי הבעיות שהיו לקודמו.
הסייד קווסטים, יותר איכותים מהרגיל כי עכשיו הם קשורים לדמויות ההיסטוריות כמו דרווין, דיקנס וכו' גם הפרסים על מילוי הסייד קווסטים יותר משמעותים מבעבר.

יורוגיימר הקשוחים נתנו אחלה ציון.
נראה שזה לא רק משחק שאוהבי הסדרה יכולים לקנות בשקט,זה גם נראה אחלה משחק לקנות לא משנה מה העמדה שלך כלפי הסדרה.
אי אפשר להישאר אדישים כלפי קבלת הפנים החמה הזו, ואתם יודעים זה כייף לטעות, אני שמח שהנבואות כלפי כמה שהוא יהיה גרוע היו לא נכונות. :)

למעלה