חדשות וטריילרים

PlayGirl3

New member
Fated: The Silent Oath

משחק השקה של ה-PlayStation VR שיצא באוקטובר.

זה המשחק הראשון של ה-VR שאני רואה שהייתי רוצה לשחק בו! הטריילר גרם לי לחשוב שגם משחקים של TellTale יכולים להיות מעולים ב-VR.

PlayGirl3

New member
Shadwen

משחק חדש מהיוצרים של Trine
המשחק מתנהל בהתגנבות כל הזמן וברגע שמגלים אותך game over.
המשחק אמור לצאת במאי.

נראה די רע בעיניי...

נראה דווקא חמוד סינמיטי כזה.

די יורד החשק לשחק בו אחרי ששומעים שאם מגלים אותך זה game over. אולי הוא יגיע לפלוס יום אחד. נראה משהו ברמת ההפקה של stynx שגם הוא הגיע לPS4 בפלוס בעבר.

PlayGirl3

New member
נראה לי הרבה פחות מושקע מסטיקס

עד כמה שדבר כזה יכול להיות...

הסטודיו הזה יודע לעשות גרפיקה יפה אבל משחקיות ברמת הרצפה. רואים שיש שם אלמנטים דומים לטריין.
טריין באמת הגיע לפלוס בכל גרסה אפשרית שלו, אז סביר שגם המשחק הזה יגיע בעתיד.

PlayGirl3

New member
Nier: Automata

סרטונים חדשים של Nier של פלטינום גיימס.
אני עדיין פסימית בנוגע למשחק הזה. הפלטת צבעים שלו עושה לי דיכאון.

אני די בטוח שיהיו אזורים ירוקים ויפים.משחק פוסט אפוקליפטי

מקווה שנראה הרבה צמחיה שמשתלטת על הבנינים כמו שהראו בקונספט ארט.
בגלל שהוא פוסט אפוקליפטי בטוח יהיה בו הרבה נוף מדכא זה בלתי נמנע :)
לדעתי יש למשחק הזה סיכוי להיות המשחק הכי טוב של פלטיניום מאז שהם הפכו לפלטיניום.

JRPG של דרגון בול ל3DS נראה כל כך טוב!

אני חייב לשחק בזה שזה מגיע למערב, איזה טוב זה נראה. אפשר רק לפנטז מה הם היו עושים עם JRPG כזה לPS4.

14 דקות גיימפלי של המולטי של gears 4. באדיבות גיימספוט

נראה מאוד נחמד, אבל קצת דור קודם לטעמי. וחברים, רק אני חושב שלמולטי של gears 4 אין ממש הצדקה לקיומו בעולם שהוא פוסט the division ? הרי עם כל הכבוד למולטי של gears 4 ויש כבוד, the division אוכל בלי מלח את כל המשחקים בסגנון, הוא העלה את הסטנדרט בצורה מטורפת (אני מדבר על המולטי בלבד)

הייתי מעדיף הרבה יותר שמייקרוסופט תשקיע בחווית הסינגל של המשחק הזה, ולפי מה שאני יודע גם המולטי וגם הסינגל מפותחים על ידי אותה חברה ככה שהיא מפצלת את הכוחות שלה בין שני המצבים.

בקיצור, לא אופטימי לגבי איכות הסינגל :(

outrigger

New member
אתה לא היחיד

תקרא שם את התגובות המשעשעות ותווכח בעצמך. משהו בסגנון: "זה נראה כמו משחק לנינטנדו 64" או : "הגרסא של הxbox360 נראית טוב יותר" או: "זהו, אני מוכר את האקסבון שלי". המשחק פשוט נראה כמו דור קודם. איפה זה ואיפה מה שראינו ב-e3:

https://www.youtube.com/watch?v=y7kJkNp6B8w

הסינגל יראה הרבה יותר גרפית מהמולטי.

אין לי ספק שהסינגל יראה יותר טוב גרפית כי הם יוכלו להתעסק בלדחוף את הגרפיקה קדימה ב30fps. זה יראה טוב הסינגל.

זה עדיין לא תירוץ שב2016 משחק מולטי מכוער ברמה הזו :) במיוחד כשיש לי הרגשה שהמולטי הוא המנה העיקרית בעיני המפתחים. יכלו להתאמץ בהתאם.

outrigger

New member
הוא יראה טוב יותר אבל עדיין לא בקפיצה משמעותית

בכל זאת, מדובר עדיין באותו מנוע ובאותו משחק. עדיין, אי אפשר בכלל להשוות לסרטון מ-e3. ממה שהבנתי חברת epic(המפתחת של המשחק המקורי) נטשה אותו באמצע הפיתוח ומייקרוסופט רכשה את זכויות המשחק ממנה והעבירה את הפיתוח לחברת coalition. מה שמרמז כי יתכן שהדמו של e3 פותח ע'י epic, והתוצאה בהתאם.

אתה רציני באמת התלהבת מהדגמת הE3 המזעזעת הזו??

הרי כל האינטרנט מודאג מהאיכות של gears 4 בגלל שההדגמה בE3 הקודם נראתה על הפנים וממש סוג ב'.

זה ממש לא בעיה להגיע לגרפיקה של הדמו או לעקוף אותה שאתה נועל את הסינגל ב3OFPS. הבעיה היא רק הגרפיקה של המולטי עצמו, שצריכה להיות שנות אור ממה שראינו.

outrigger

New member
כן, עד כמה שזה נשמע מוזר

אמנם המשחק היה חשוך, אבל דווקא בסרטונים שהוצגו ברזולוציה גבוהה היה ניתן להבחין במנוע הפיסיקלי של המשחק, שנראה מצוין. הבט על פיסיקת תנועת העצים והעלים שם ותבין למה אני מתכוון (נראה טוב בהרבה מכל פיסיקת עצים שראיתי במשחקים אחרים, ופיסיקת עצים זה לא משהו שניתן לזלזל בו, למי שזוכר את ימי עצי הקרטון הדו-מימדיים בדורות הקודמים). הבעיה לדעתי נעוצה דווקא בעובדה שחברה אחרת עברה לפיתוח הסדרה הזו. וכפי שזה נראה כרגע, העתיד אינו מזהיר.

חחח פיזיקה של עצים ועלים? ראית את הוריזון? לך תראה מה זה.

זה מצחיק שאתה מתרשם מהעלים והעצים מכל מה שראינו בהדגמה הזו ההדגמה הזו נראת פשוט רע.

outrigger

New member
גם הוריזון נראה טוב מאוד

אבל משום מה הגיימפליי נראה משעמם. לא יודע למה...

הדלפה על הNX? חזק ברמה של הPS4K ? מסך בשלט?

שמועות בלבד
לא הצלחתי להחליט אם אנחנו צריכים לסווג את השמועות האלה כהדלפה אמינה או שמועה אמינה, כך או אחרת זה מגיע מבחור אמין בNEOGAF ששמע את זה מהמקורות שלו.

הNX הניידת היא שוות ערך לPS4.K בכוח, קל מאוד לעשות לה פורטים מהPS4/ONE והגימיק המרכזי שלה הוא (לפי השמועה) משהו בסגנון הויטה/ווי יו.
יש מסך בשלט ואפשר לשחק בריימוט פלי בכל רחבי הבית.

לפי השמועה סקוור עובדת על גרסת NX לפפ15 וזה הגיוני כי המשחק רץ לא משהו בכלל על הPS4 הרגיל. (והוא כנראה יהיה אופטימלי על הNX והPS4K )
עוד משהו לפי השמועה נינטנדו הצליחה לגייס תמיכה רחבה לNX והרבה אנשים מפתחים לה פורטים/גרסאות למשחקי הדור הנוכחי.

הכל נשמע מעניין מאוד, אם זה נכון אז עושה רושם שנינטנדו קצת מוותרת על גימיקים ופשוט הולכת על WII U שיותר חזק מהPS4. אני בעד!
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1207224&page=96

הPS4 וThe Division כובשים את חודש מרץ בסערה.

The Division (PS4, Xbox One, PC)
Far Cry Primal (PS4, Xbox One, PC)
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U)
Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC)
EA Sports UFC 2 (PS4, Xbox One)
MLB The Show 16 (PS4, PS3)
Pokken Tournament (Wii U)
NBA 2K16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
Call of Duty: Black Ops 3 (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC)
Minecraft (Xbox 360, PS4, Xbox One, PS3)

אלה המשחקים הנמכרים ביותר לחודש מרץ. כמו שאפשר לראות כמעט כל המשחקים מוכרים הכי הרבה על הPS4 חוץ מCOD שמוכר יותר טוב על הONE.
קהל האקסבוקס ממש אוהב COD.
.

הPS4 ממשיך למכור בצורה מדהימה וריסק לחלוטין את הONE גם בחודש הזה.
זה מוכיח דבר אחד, כל אלה שניבאו שהPS4 יתחיל להיחלש במכירות בגלל שהPS4.K מתקרב, אמרו וחשבו בולשיט.

אנשים ממשיכים לקנות PS4 ולא קרה כלום :) וגם ימשיכו אחרי שהPS4.K תגיע.

עטלפוני

New member
אני לא חושב שאנשים מודעים ל פס4.5 כמו שאתה אולי חושב

אני בספק אם זה מהווה שיקול ליותר משבריר של אחוז, גם אלה שכן שמעו משהו על זה יודעים שזה בינתיים שמועה בלבד ואין שום דבר רשמי מלבד.
&nbsp
מעניין לגבי cod, חשבתי שזה שהוא עבר להיות תחת פס4 יגרום להעברת העיקר לשם.
&nbsp
דויז'ן.... אני לא מאמין שזה מקום ראשון, אנשים כ"כ אוהבים מולטי ?

למעלה