חדשות וטריילרים

טריילר חדש לטיילס החדש.

איזו יפה הגיבורה הראשית, רק חסרים לה משקפיים והיא פרפקט.

PlayGirl3

New member
פתחתי את השרשור כדי לשים את זה ובסוף שכחתי

הגרפיקה נהדרת ואחד השירים הכי טובים של הסדרה.
חוץ מהילד הדמויות ממש מגניבות.

אני יודע שפתחת בשביל זה ושכחת :)

בגלל זה שמתי את זה :) כל פעם שרואים את המשחק הזה הוא נראה טוב.
יצא טוב שלא סיימתי את קסליה ושאר הטיילסים לPS3 שיש לי כי יש לי תיאבון למשחק טיילס עכשיו ועדיף להתאפק ולשמור את התיאבון למשחק הזה.

כמו דיג'ימון זה יהיה משחק שמושלם לשחק בריימוט פלי על הויטה ועל הPS4 לסירוגין.
הויטה בעיקר אם עושים איזה גרינד של 20 דקות בזמן שרואים מאסטר שף.

PlayGirl3

New member
הדלפה: מחר כנראה יוכרז אוסף Batman Arkham HD

ל-PS4 ו-XBONE

עובד של gamestop הדליף ליורוגיימר על יציאת האוסף בתאריך המיועד- 10 ליוני.
האוסף יכלול רק את asylum ו-city, ללא origins שכנראה רוקסטדי מתכחשים אליו בדומה לנוטי דוג ואנצ'רטד גולדן אביס. האוסף יגיע כמובן עם כל ה-DLC שיצאו לשני המשחקים.

האם תחזרו לארקהם עם האוסף?

http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-18-batman-arkham-hd-collection-revealed-via-leak

אני בהחלט אשחק באוסף כשהוא יהיה קרוב ל160 שקל

מכל מה שאומרים על באטמן ארקהם 1 הוא נראה לי יהיה הכי לטעמי כי הוא לינארי בסביבה סגורה שאלה משחקי הפעולה שאני הכי אוהב.

זה לא שארקהם סיטי לא היתה מדהימה בבאטמן ארקהם נייט, היא היתה עוצרת נשימה. האנשים שתמיד מפטפטים על באטמן הרגו אותי מצחוק לפעמים עם השטויות שהם קישקשו, אבל ארקהם 1 נשמע כמו חווית חובה, בטח שכן אם הוא יקבל שיפורים גרפים.

שינובי: סוני עובדת על משחק אימה עם אופנועים.

ליתר דיוק כנופיות של אופנוענים. אנחנו יודעים כבר זמן רב מאיינסידרים איכותים שסוני בנד עובדים על משחק אימה עולם פתוח מאז 2014. (כלומר הם עובדים עליו שנתיים)
למי שיש זיכרון חד, הוא בטח זוכר שהשמועות דיברו על משחק אימה עולם פתוח מגוף ראשון, וזה לא כל כך מסתדר עם משחק שיש בו דגש על אופנועים, כי הנהיגה מתאימה יותר לגוף שלישי.

האם יכול להיות שהמשחק הוא משחק מגוף שלישי? הדבר הראשון שעלה לי בראש, זה פחד שהמשחק הולך לקחת השראה כבדה ממקס הזועם והולך להיות משעמם כמו המשחק של מקס הזועם, ואז הלכתי לכמה פורומים ברשת וראיתי שאני לא היחיד שחושש.

מצד שני? תמיד אנחנו יכולים לקבל משהו טוב כמו התמונה שצירפתי...

תכירו את הPS4 NEO כל הפרטים- כאן.

לפי המקורות gaint bomb סוני קוראים לPS4K, פס4 ניאו בינם לבין עצמם.
זוכרים שאמרתי שהnew 3ds הוא מודל החיקוי? הדמיון בשם איננו מקרי.

לפי המקורות של בומב הPS4 NEO יכיל
*גרפיקה משופרת (ולא זו לא מילה נרדפת לרזוולוציה גבוהה יותר או אפסקייל)
המעבד עצמו גם יהיה מהיר יותר מהמעבד של הPS4
(אותו מעבד פשוט סוני עשו אוברקלוק)
כרטיס המסך הוא דגם משופר וחזק יותר שבאותה נשימה הוא גם מהיר במידה ניכרת.
שיפורים לפריים רייט ולגרפיקה (כשהמשחקים רצים על 1080P )

עכשיו מה יקרה הלכה למעשה? החל מאוקטובר כל משחק PS4 שייצא לחנויות יכיל שני מצבי הפעלה. neo mode - שזה המצב המשופר שפועל רק על הדגם החדש, גרפיקה משופרת- כל מה שהמפתחים בחרו להכניס אליו
base mode- מצב ההפעלה של הPS4 הרגיל.

לפי המקורות סוני לא תאשר למפתחים להוציא לPS4 NEO משחקים אקסקלוסיבים משלו, ולא תתאפשר הפרדה במשחקי האונליין בין הPS4 הרגיל לשחקני הPS4 NEO.

מן הסתם אנשים שישדרגו לPS4 NEO מהPS4 הרגיל ישמרו את כל המשחקים הדיגיטלים שלהם אצלם.

סוני לא מתכוונת ליצור מצב שהדגם החדש מחליף את הדגם הישן אלא מתקיים לצידו. ממש כשם שהnew 3ds לא מחליף את ה3DS.

אני חושב שבגדול, אני אצטרך לראות כמה השיפורים הגרפים ושיפורי הפריים רייט
משמעותים בשבילי לפני שאקפוץ על השידרוג.

כל עוד אני יכול לשחק DQ11 על הדגם הישן אני לא לחוץ.
http://www.giantbomb.com/articles/sources-the-upgraded-playstation-4-is-codenamed-ne/1100-5437/

מישהו 2

New member
זה באמת קורה אני לא מאמין

נראה לי לא סתם ספנסר דיבר על מה שהוא דיבר, הוא ידע מה התוכניות הקרובות של סוני.
כמו שזה נראה לי כרגע מיקרוסופט לא מתכננת שום קונסולה משודרגת ל- E3 הקרוב.
זאת ההזדמנות שלה להחזיר לסוני.
&nbsp
כל מה שהם צריכים לעשות זה בשנה הבאה, להוציא את הדור הבא של האקסבוקס אולטרה 12K שיאכל את ה- PS4.5 בלי מלח וזה יתקע את סוני כי להוציא PS5 בפער כל כך קטן אחרי 4.5 לא נראה לי הגיוני בכלל.
&nbsp

הPS5 יגיע ב2019. וסוני אמרה לך שזה יקרה.אתה ועטלפוני

ועטלפוני לא רציתם להקשיב לסוני. הנה השרשור שלנו הרבה לפני שנפנסר דיבר על זה.
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/194/179499147/מחשבים/קונסולות_משחק

לספנסר ומייק בטח יש תוכנית מגירה לאקסבוקס אולטרא, או שהיא בונה על זה שבסוף 2018 היא תסיים את הדור לפני שהPS5 יוצא. מה שמייק רצתה לעשות
היא רצתה להתחיל לדבר על זה כדי שסוני תחשוף את הקלפים שלה על הPS4 NEO והצליח לה, עכשיו מייק יודעת בוודאות שזה מגיע ויכולה לתכנן אסטרטגיה בהתאם.

כך או אחרת, PS5 ב2019 (כנראה לקראת סופה) זה התאריך שהיינו מקבלים את הPS5 בכל מקרה.

מישהו 2

New member
טובמה שבטוח אני גמרתי עם שדרוגים של מספרים שלמים

אם אני לא אעבור ל - PC מעכשיו אני תמיד אחכה לאותה גרסה משופרת של הדור, כשהקונסולה כבר צברה המון משחקים , והיא חזקה יותר כדי לקנות אותה.
אם זה יתפוס המון אנשים יעשו כמוני. וזה יגרום לחברות המשחקים לשחרר את הגרסה המשופרת אפילו מוקדם יותר או שאני לא יודע מה יקרה אבל זה דבר שגורר דבר

זה שיקול אפשרי אבל כמו שאני מכיר אותך אתה לא תצליח להתאפק.

(לא שאני כן אצליח להתאפק, כן?) אתה תראה PS5 ויבוא לך עליו. חכה שתראה את הPS4 NEO אתה תראה שהשמים לא נפלו כמו שחשבת ושהPS4 שלנו הוא לא מגסון ואתה יכול להיושאר איתו ולהנות ממנו או לפחות להשאיר אותו בבית שלך כ"backup"

כך או אחרת, אני לא רואה את סוני מפסיקה את המחזורים של 5-6 שנים לדור.
והקונסולות המשופרות יכולות להגיע באמצע הדור או בסופו, לפי מצב השוק שזה דבר בלתי צפוי.כלומר אתה אף פעם לא יכול להיות בטוח מתי סוני תוציא דגם משופר
באמצע הדור או בסופו, ככה שאין טעם להתאפק.

amithas190

New member
על הפנים. אפילו הטריילרים שיצאו בקרוב יהיו רלבנטים לps neo

משנה הבאה במקום משחקים ייעודיים לפס4 נקבל פורטים משונמכים של ה neo.
&nbsp
הדרך היחידה בה מהלך כזה יכול להיות הוגן היא אם סוני היתה מציעה לנו לשדרג בעלות נמוכה את המכשיר הקיים או להזדכות עליו בקניה של החדש.
בא לי לחזור למייקרוסופט כאות מחאה.
&nbsp
&nbsp

באמת בא לך לחזור למייקרוסופט כמחאה?!

לקנות קונסולה שחלשה ב50% מקונסולה שכבר יש לך בבית רק כי סוני מוציאה דגם יותר חזק? זה הגיוני?

בואו נשים דברים על דיוקם, כל משחק מולטיפלטפורום שראינו טריילרים שלו עד היום
הטריילרים היו מגרסת הPC, אפילו סוני בעצמם שמו את ארקהם נייט למחשב בתערוכה שלהם! אף אחד אף פעם לא נתן לנו לראות גרסת PS4 בטריילרים גם ככה.

המשחקים היחידים שראינו גרסאות PS4 שלהם זה הבלעדיים של סוני וגם אז כי לסוני לא היתה דרך להציג אותם על פלטפורמה אחרת.

אני יכול להזדהות איתכם שזה מבאס אתכם, אבל אני לא יכול להזדהות עם ההרגשה שלכם שהPS4 שלנו לא שווה, או עם התחושה של אורלי שהיה שווה להמתין לדגם הזה לפני הרכישה של הPS4.

לפי ההרגשה האישית שלי שתי הגישות טועות, מי שממתין לדגם הזה לרכישה
(שאין וודאות שהוא יוצא באוקטובר זה יכול להיות בתחילת 2017) מונע מעצמו את המשחקים הכי טובים של 2016.

ובנוגע אלינו, הPS4 שלנו תמיד יהיה הPS4 הראשי והPS4 NEO תמיד יהיה המשני.

כן המשחקים יראו יותר טוב על הNEO אבל סוני לא תאפשר מצב שאנחנו נדפקים בגלל הדגם הזה, אנחנו הרוב.

ומי שכל כך ירגיש שהNEO הוא שמים וארץ שיירד לאילת ויקנה פה את הPS4 NEO שלו, במחיר "נורמלי"

אם אני אשדרג לNEO זה רק אחרי שיוכיחו לי שסוני הצליחה להעלים את הרעש המטורף של המאווררים של הPS4 המקורי, או שהוא לא זורק דיסקים, גרפיקה משופרת זה רק בונוס לשידרוג שרציתי לעשות מימלא.

מישהו 2

New member
אני בספק על היכולת של סוני לבקר ולשלוט בעניין

ככה שבעלי PS4 רגיל אף פעם לא ידפקו. זה רק עניין של זמן עד שנראה כתבות על כמה שהמשחקים רצים טוב בניאו וכמה הם 'just cause 3' על הסוני הרגיל.
וכשזה יגיע לשם אני מקווה שהם יחטפו כמו שצריך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

רגע, אתה יודע שסקוור לא מצליחים להחזיק את פפ15 על 30FPS ?

אתה יודע שסקוור לא מצליחים להחזיק את פפ15 יציב על 30FPS על האקסבוקס ועל הPS4? אתה חושב שהם עושים לנו את זה בכוונה או מתוך עצלנות, ואם הPS4 NEO
יהיה נעול על 30FPS זה כי הם זילזלו בנו?

זה בולשיט, החלום הרטוב של סקוור ושל חברות אחרות זה להצליח להגיע ל30FPS
בPS4/ONE הרגילים.

אבל אם זה יגיע למצב שהם יצטרכו לשנמך גרפיקה בשביל זה הם לא בהכרח יעשו את זה.

זה לא קשור לPS4 NEO זה פשוט לPS4 ולONE יש חומרה של עגלות מ2012.
אין הרבה דברים שסקוור וחברות אחרות יכולות לעשות בעניין.

מצב כמו just cause 3 קרה גם עכשיו לפני שהיה PS4 NEO אז איך הPS4 NEO
"אשם" בזה שקיבלנו משחק כזה? הוא לא.

צריך לזכור את כל מה שקרה עם חברות הפיתוח בשונים האחרונות. רוב חברות הפיתוח חשבו שזה הולך להיות דור של משחקי מולטיפלייר וfree to play.

ולכן לא נתנו אור ירוק למשחקי סינגל ובגלל זה אנחנו מוצפים ברימאסטרים של דור קודם.

כשהPS4 והONE התחילו להפגיז במכירות החברות פיתוח ראו שטעו אבל לא היה להן משחקים מוכנים לדור הזה.

אז מה שחברה נגיד כמו סקוור עשתה, היא לקחה את Just cause 3 שהיה אמור להיות משחק מולטי בלבד, הוסיפה לו סינגל בשניה האחרונתה והוציאה את זה בלי לעשות שום בדיקות איכות למשחק.

והדברים האלה שכתבתי בהודעה הזוהם לא תאוריה שלי, זה הכול מידע ישיר מהאיינסידרים הכי חזקים בתעשייה.

בקיצור, קיבלנו משחק כמו just cause בגלל נסיבות מסוימות, זה לא אומר שאם נקבל משחקים במצב שלו בעתיד אז שזו אשמת הPS4 NEO.

אגב, אני באמת צריך להזכיר לכם ששחקני PC לא יכלו לשחק באטמן

כשיצא ואנחנו כן? אתם שוכחים איזה קרנבל היה עליו? אתם שוכחים כמה אנשים לא יכולים לשחק עכשיו קוונטום ברייק כמו שצריך על המחשב? אז מה זה כל החרטה הזו שהמחשב עדיף? על מה אתם מדברים.

amithas190

New member
אף אחד לא מתלונן על המצב היום ,מתלוננים על מה שיהיה עוד שנה

אני חושב שיתיחסו לפס4 כמו שמתיחסים לפס3 היום-אהל נחיה ונראה.
&nbsp
וחוץ מזה התקדים הזה של להוציא את הניאו אחרי שנתיים יכול לבוא לנו בהפוכה ככה שנקבל מכשיר חדש כל שנתיים.

בוא נגיד שהNEO יוצא ב2017...נניח לרגע.

בוא נזרום עם זה שהוא יוצא ב2017 זה אומר שאחרי שנתיים בשוק אנחנו ב2019
בסוף 2019 הPS4 המקורי יהיה 6 שנים בשוק.
PS1 -1994- 2000 -6 שנים
PS2 -2000-2006 -שש שנים.

אני לא מתייחס לPS3 כי זה דור חריג שלא קשור לכלום ולא מעיד על כלום.
לפי זה גם במצב שהPS5 ייצא אחרי שנתיים לא מדובר פה בשום חריגה ממה שסוני עושה בדרך כלל וזה לא מעיד שמכשיר חדש יגיע כל שנתיים :)

למעלה