חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ועדכוני קאנטרי

כל מה שחדש ומענין בעולם הקאנטרי.
כמו תמיד, אתם מוזמנים להוסיף משלכם

LeAnnDylan

Well-known member
קייסי מאסגרייבס משחררת אלבום חדש

אז בטח חלקכם שואלים "מי?" אבל קייסי בשקט בשקט נכנסה עמוק לתוך המיינסטרים הקאנטרי, כל כך עמוק שהיא כבר מועמדת לזמרת השנה בטקס ה-ACM הקרוב.
היום יוצא אלבום הבכורה שלה (טוב, טכנית יש לה שלושה אלבומים עצמאיים שהיא שיחררה לפני אבל הם לא באמת נחשבים)
האלבום שנקרא Same Trailer Different Park סיפק לנו בנתיים שני להיטים. האחד - Merry Go Round שהגיע למקום ה-14 במצעד הקאנטרי ולמכירות של למעלה מ-500 אלף עותקים דיגיטליים.
הסינגל השני Blowin' Smoke שוחרר לפני כמה ימים לתחנות הרדיו.

אז למה בעצם היא אמורה לענין אתכם?
א. היא הופיעה ב"נאשוויל סטאר" ואנחנו אוהבים אנשים שיצאו מ'נאשוויל סטאר'

ב. היא כתבה למירנדה למברט את הלהיט הנוכחי שלה - Mama's Broken Heart
ג. היא כתבה את הלהיט Undermine מהתוכנית 'נאשוויל'
ד. על האלבום שלה עבדו לוק ליירד ושיין מקאנלי. אם השמות האלה לא אומרים לכם כלום אתם צריכים לעמוד בפינה. אבל לטובת הציבור אציין שהשנים האלה אחראים (בנפרד) על להיטים כמו Downtown של ליידי איי, Better Dig Two של הבנד פרי, Boys and Buses מ'נאשוויל', Come Over של קני צ'זני, Kiss Tomorrow Goodbye של לוק בריאן, Pontoon של ליטל ביג טאון, A Little Bit Stronger של שרה אוונס, Drink in My Hand של אריק צ'רץ', Hillbilly Bone של בלייק שלטון, So Small של קרי אנדרווד ועוד עשרות להיטים אחרים... אז, עשה לכם כבר חשק להאזין לו?

בהמשך אני אעשה סקירת אלבום מפורטת ונרחבת ונראה מה אומר האלבום ואם הוא באמת מצדיק את הציפיות הגבוהות ממנו...

היא מעולה!

לא יצא לי לשמוע עדין את כולו אבל שמעתי קטעים ממנו באייטונס והוא נשמע מבטיח. אשמע בהמשך השבוע את כולו

חוץ מזה שראיתי שבערך כל מי שמענין אותנו בעולם הקאנטרי, המליץ על האלבום... אז בהחלט שווה האזנה.

Guncrazy

New member
אחכה לביקורת אלבום שלך כדי להאזין לה

היא נשמעת מבטיחה אבל אני אצטרך קישורים כדי לא להתעצל ואז להחליט אם כדאי להוריד אותה.

LeAnnDylan

Well-known member
אפרסם את הביקורת שלנו בהמשך השבוע

סביר להניח שמחר או מחרתיים

LeAnnDylan

Well-known member
יש תאריך לאלבום החדש של ליידי אנטבלום

האלבום החדש והרביעי במספר של ליידי אנטבלום שיקרא GOLDEN ישוחרר ב-7 במאי.
אם התאריך מצלצל לכם מוכר (או רק לי
) זה בגלל שגם בנות הפיסטול אניז משחררות את האלבום השני שלהן באותו היום

אז, לאיזה אלבום אתם יותר מצפים?

אגב, אם כבר אלבומים באותם ימים אז, ב-9 לאפריל ליאן ריימס תשחרר את אלבומה - Spitfire וגם בראד פייזלי ישחרר את אלבומו החדש Wheelhouse.
ב-16 לאפריל, חברי הבנד פרי ישחרר את אלבומם השני - Pioneer וגם וילי נלסון בן ה-80 ישחרר את אלבומו Let’s Face the Music and Dance אלבום שכולל בתוכו את להיטיו הגדולים לצד כמה שירים חדשים.

ואם זה מענין מישהו אז אלבום הבכורה של נטליי מיינס (דיקסי צ'יקס) בתור אמנית סולו ישוחרר ב-7 למאי.

לאיזה אלבומים אתם הולכים להאזין?

איזה כיף! מלא אלבומים חדשים

מחכה כמובן לשל ליאן והפיסטול אניז.
גם ליידי איי והבנד פרי יכנסו מהר מאוד לפלייליסט.
ואני עוד צריכה לשמוע את החדש של לוק בריאן ואת של אשלי מונרו.
וכפרות על נטלי מיינס

אנטבלום לא מעניינים אותי בכלל

פייזלי ומיינס כן.
בטח ישמיעו ברדיו קצת את בנד פרי וריימס. אם יהיה מוצלח, אולי אשקול לקנות בודדים ברשת.

Guncrazy

New member
נהדר

בדיוק קראתי שחברי שלך, לינדזי כתבה שם כמה שירים, בטח את מחכה בקוצר רוח

מחכה גם לאלבומים של ליאן, פייזלי והבנד פרי.

Guncrazy

New member
אגב, קראתי שהאלבום של ליאן נדחה, יכול להיות?

??
אני ממש מאוכזבת

עד שהגיע הזמן שלו סוף סוף היא דוחה שוב?
למה?

LeAnnDylan

Well-known member
לא ברור כרגע

נכון לעכשיו הדחיה היא רק מחוץ לארה"ב שם התאריך יציאה פך להיות לא זמין. בארה"ב התאריך נשאר אותו הדבר. (באנגליה האלבום היה אמור לצאת כבר...)
ליאן כתבה בפורום שלה שלא עדכנו אותה בנושא והיא לא יודעת לתת תשובה לגבי זה אבל מבטיחה שברגע שהיא תדע יותר היא תעדכן.

Guncrazy

New member
בחנות הבריטית האלבום רשום שיצא ב-15

וניתן גם לשמוע דקה וחצי מכל שיר!!
**(בחנות אייטונס הבריטית)

LeAnnDylan

Well-known member
כן, שמעתי היום!!!

מרגש ביותר

אומנם קשה לי לבחור פייבוריטים מדקה וחצי אבל זה בהחלט נשמע מבטיח!!

LeAnnDylan

Well-known member
ויינונה וקלי פיקלר ב-DWTS

קלי פיקלר ו-ויינונה (המשמש המכני) מופיעות בעונה החדשה של רוקדים עם כוכבים. ויינונה לא באמת מעניינת אותנו. האמת היא, שגם פיקלר לא ממש, אבל היא נרוקדת עם דרק האף (אח של ג'וליאן
) אז זה כבר הופך אותם למעניינים יותר...
השבוע שודר פרק הבכורה של העונה החדשה.
והנה שתי בנות הקאנטרי בריקודים שלהן, לשיפוט שלכן.
ויינונה וטוני
קלי ודרק

LeAnnDylan

Well-known member
ביקורת למופעי ה-C2C בלונדון

בימים שבת וראשון נערכו בלונדון מספר הופעות קאנטרי במסגרת פסטיבל C2C (Country 2 Country)
ביום שבת הופיעו ליטל ביג טאון, טים מקגרואו, וינס גיל וקריסטיאן בוש.
וביום ראשון הופיעו קרי אנדרווד, ליאן ריימס, דריוס ראקר וברנטלי גילברט.

הנה ביקורת נחמדה מאוד מה- Mirror על המופע של יום ראשון. וכן, מסתבר שהכתב אוהב מאוד את ליאן
אבל גם על קרי כתובים דברים נחמדים מאוד

אגב, מסתבר שבגלל שהמופעים היו כל כך מוצלחים, המארגנים של המופע החליטו להחזיר את הפסטיבל ללונדון גם בשנה הבאה. כרגע אין עדין ליינאפ אבל זה לא מפריע להם להעמיד כרטיסים למכירה כבר מיום שישי הקרוב. אז מה אתם אומרים? נפגשים שנה הבאה בלונדון...?

symptoms

New member
בואו נקנה מעכשיו!

שלא יגמר.

אני לא מאמינה שלא היינו

רעות

למעלה