חדשות ועדכוני קאנטרי

2DH

New member
היה שם ממש אדיר

כן אני כהרגלי לא קשורה ליקום אבל הייתי בהופעות של יום ראשון בלונדון והיה נהדר !
ההופעה של ליאן הפתיעה (אל תשאלו אותי למה) את כל האולם, ואותה היא הייתה מזה חמודה. ההופעה של קרי הייתה נהדרת לא פחות. אני ממש נהינתי :)
הם [מארגני הפסטיבל] יצרו משהו ממש נחמד מכל הO2.
יש לי מלא תמונות ואם לא הייתי ממש עצלנית הייתה מעלה אותם כרגע אבל אני אעשה את זה בהמשך.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, מותר לי להגיד לך שאני שונאת אותך?

סתם, אבל איזה כיף לך!
כמה זמן הייתה כל הופעה? ואיפה ישבת?

אז למה לא טסת לשם? כולה לונדון...

אפשר להשיג כרטיס לואו קוסט של הרגע האחרון בפחות מ-$400

LeAnnDylan

Well-known member
לא הטיסה הייתה הבעיה

לא השגנו כרטיסים נורמלים להופעה עצמה

חוץ מזה שאני רוצה הופעה מלאה של ליאן. לא צריכה עוד שני ליצנים כתוספת

מה זה נורמאליים?

במקרים כאלו, צריך לפעמים לעשות חשבון של זה עכשיו או אף פעם לא. אם להיות בהופעה שלה זה סעיף ברשימת הדברים שאת רוצה לעשות לפני ש... אז עדיף לדעתי לסמן וי כמה שיותר מהר ולשפר עמדות אח"כ. הרי זה לא מתחיל ונגמר בהופעה אחת לא מעט פעמים וזה לא שיהיו עוד הרבה הזדמנויות אירופאיות לזמרי קאנטרי אמריקאים. אולי לאנטבלום, וטיילור סוויפט שהם קצת יותר פופ מקאנטרי לפעמים. אבל הרבה מהמועדפים שלך לא יוצאים את גבולות צפון אמריקה. אפילו לקנדה לא כולם מגיעים...

LeAnnDylan

Well-known member
זה ממש לא עכשיו או אף פעם לא

אולי במקרה של קרי אנדרווד, שגם היא לא הכי מעניינת. אבל אין שום סיכוי בעולם שאני לא אראה את ליאן בהופעה.

2DH

New member
אז.

התכוונתי לעשות סדר בתמונות / וידאו אבל גם התכוונתי לכתוב את התזה בפסח - בין שאר הדברים שאמרתי שאני אעשה בחופש ולא עשיתי.
.
ישבנו בצד [כי המקומות בצד היו קרובים יותר מאלה באמצע] וזה היה ממש ממש בסדר כי זה היה בצד אבל קרוב יחסית לבמה [נגיד היום מקומות במרכז הרבה הרבה יותר רחוקים].

ההופעה הראשונה של דירקס בנטלי הייתה 45 דקות, והייתה שם איזו נעל אחת שצרחה לאורך כל ההופעה (זה היה היסטרי לחלוטין) ובסוף הוא החליט לעבור דרך הקהל והיא כמעט מתה במקום כשהוא הלך לצד השני ... זה נשמע פחות מצחיק ממה שזה היה ... אני אבל די בטוחה שהוא גם הגיע אליה בשלב מסוים.

ההופעה של ליאן הייתה שעה והתחלקה לשירים מהאלבום החדש ושירים ישנים וגם השלב בו היא סיפרה סיפורים ובכתבה על כמה שהקהל חמוד היא הייתה ממש חמודה והייתה הופעה מצוינת

ההופעה של דריוס ראקר הייתה שעה ורבע - היה צריך להיות לדעתי להחליף בין אורך ההופעה של ליאן ושלו (ורוב מי שהיה שם יסכים איתי] ... אבל גם מסתבר שיש לו מלא מעריצים באנגליה.

ההופעה האחרונה של קארי הייתה מצוינת, כל מה שחשבתי שזה יהיה ויותר

הם שלחו סקר אלו אומנים כדאי שהם יביאו למופעה שנה הבאה - יש לי מקום לעד עשרה אומנים - יש לי את אלה שאני רוצה לרשום - אבל יש מקום לעוד אמנים - הצעות ?|סדגש
ותמונה נבחרת מההופעה :)

LeAnnDylan

Well-known member
דיירקס בנטלי

התכוונת לברנטלי גילברט, לא?

אם דיירקס היה שם הייתי ממש שונאת אותך

איזה אמנים כתבת שאת רוצה?
אם אני הייתי צריכה לסדר לי שני ערבים כאלה עם 8 אמנים (שעדין קיימים
) שיופיעו הייתי בוחרת את: ליאן, מירנדה (אפשר גם עם הפיסטול אניז), שוגרלנד, ליטל ביג טאון
מרטינה/פיית', ליידי אנטבלום ואיזה גבר כדי שיהיה קצת אקשן- בלייק/בראד/קית'/לוק/איסטון/דיירקס/ג'וש/האנטר
גם הבנד פרי יכולם להיות נחמדים

בקיצור, שיביאו את כולם!! גם קייסי מאסגרייב שתבוא

וכדי שלא אנודה מהפורום אציין גם את קרי ושאניה
(שיבואו רק כדי שיהיה לי עם מי לטוס
)

Guncrazy

New member
נשמע כיף!

לי היו כרטיסים גם אבל בסוף לא הלכתי בגלל איזה משהו משפחתי. מבאס. אבל אני שמחה שנהנית

מקווה שהם יביאו אמנים שווים גם בשנה הבאה ואני אוכל ללכת.

Guncrazy

New member
איזה יופי שיצא לך להיות שם!!

אשמח לראות תמונות שצילמת משם

Guncrazy

New member
הביקורות פה על ההופעה היו מטורפות!

אני שמחה לראות שליאן מקבלת הרבה קרדיט. אם לא בארה"ב אז לפחות מחוץ לה.
היה הרב יותר באז על ההופעה שלה מאשר כל שאר ההופעות באותם ימים, וגם האחרות היו מוצלחות.
הביקורת שהבאת מאוד מחמיאה ואני שמחה לראות שיש אנשים ששמים את כל ענין האקס פקטור מאחוריהם.
מגיע לה

Guncrazy

New member
היה קשה לפספס

לא רק בראשי, אנ חושבת שזו גם הייתה הפעם הראשונה שהם לא כתבו משהו רע על ליאן

למעלה