חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
השמעת בכורה: LeAnn Rimes - Borrowed

הסינגל החדש והשנוי במחלוקת של ליאן ריימס - Borrowed ישחורר ב-17 לדצמבר.
בשיר היא בעצם מתוודה על הרומן שניהלה עם אדי סיבריאן (בעלה הנוכחי) מאחורי גבו של בעלה לשעבר (דין שרמת') בזמן ששניהם (אדי וליאן) היו נשואים לפרטנרים אחרים.

I wanna hold out, but I hold on
Even though I know it’s wrong
Cause I don’t want to give you back
I don’t wanna give you back
You’re the best I'll ever have
So I don’t want to give you back
But you’re borrowed

השיר כנה בצורה ברוטלית וכזו שגורמת לעיתים לנוע בכיסא בחוסר נוחות, אבל אי אפשר להתעלם מהכישרון של ליאן.
את הבית השני מתחילה ליאן עם המילים:
Do you tell her that you love her
Like you do me
Do you make love to her
The way you make love to me

העיבוד של השיר נקי מאוד ומזכיר במבנה שלו את Stay של שוגרלנד. סביר להניח שהשיר לא יזכה לאותה הצלחה מהסיבה הפשוטה שכבר עכשיו הוא מעורר גלי שנאה רבים בקרב המאזינים.
חיה של ליאן מפורסמים מידי מכדי שיהיה אפשר להתעלם לגמרי מהקונטקט של השיר ולהנות ממנו בפשטות בה נהנים משיר חדש ברדיו.
השיר טוב מידי for its own good.
מה שכן עובד לטובתה של ליאן, היא העבודה שהשיר הינו שיר קאנטרי בעיבודו. במקום להתרחק מהסגנון והמקום בו מתנכרים אליה, היא בוחרת להישאר ולהילחם. חלפו הימים של Can't Fight the Moonlight.
ליאן עושה מעשה נועז לא רק בכך שהקליטה אותו אלא בכך שהחליטה לשחרר אותו כסינגל ראשון לאלבום הבא שלה - Spitfire שעתיד לצאת באביב. אם המהלך הזה ישתלם לה, ימים יגידו...

מה דעתכם על השיר?
חושבים שיש לו סיכוי?

Guncrazy

New member

זה שיר לא קל. לא קל לשיר, לא קל לכתוב, לא קל לדיון. ובכל זאת ליאן בוחרת לשחרר אותו. אני מניחה שיש בזה משהו משחרר עבורה. להיות מסוגלת לדבר על הדברים מנקודת המבט הארטיסטית שלה.
אני חושבת לצערי, שגורלו של הסינגל נחרץ מראש כבר.
אבל בעיני זה אחד השירים הטובים ביותר שליאן שיחררה.
הוא נקי, מחושב ויפייפה. הלוואי ושאר האלבום ישמע כך.

אני חושב שאת קצת משוחדת בדעתך לגבי השיר...

את כותבת ומתייחסת לשיר מנקודת המבט של מעריצים שרופים שגם עוקבים אחרי החיים הפרטיים של האמנים הנערצים עליהם.
המציאות שונה. מרבית הציבור לא באמת מתעניין עד כדי כך במה קורה בחיים הפרטיים של אמנים, ומרבית הציבור משפיע השפעה מועטה על מה קורה בתחנות הרדיו, בהופעות פומביות וכד'.
להערכתי, השיר ייתקבל בשמחה על ידי שדרי רדיו, שאולי יעירו על הקונטקסט שלו פה ושם, אבל ישדרו אותו בכיף רב כי בינינו הוא שיר טוב. אולי אחד מהטובים יותר של ריימס ששמעתי מזה זמן.
אם אנשים לא יצביעו לו במצעדים? זה לא באמת מהותי.
לריימס יש בסיס מעריצים רחב ואדוק וקהל רב שמעריך את היצירה שלה ולא מעורב בנעשה בחיי היום יום שלה. גם הם סביר להניח לא יחרימו את השיר או אותה. עובדה שהופעות שלה מוכרות כרטיסים טוב.

ולגבי המילים עצמן, לא מהפכניות. לא חתרניות. לא יוצאות דופן במיוחד. זה העיבוד של השיר והנוכחות שלה כאמנית שמייצרים את ההבדל.
ו(עם קריצה) אני כבר מדמיין איך אחריו השיר הבא שיושמע יהיה ג'ו-לין של דולי פרטון...

LeAnnDylan

Well-known member
מובן שאני משוחדת בדעתי

אבל דווקא בגלל היותי מעריצה שלה אני מודעת לכל השנאה שהיא מקבלת. ז"א, הבחורה הייתה צריכה לאשפז את עצמה ל-30 יום כדי להתמודד עם כל השנאה שהיא מקבלת מאנשים רנדומלים ברחוב...
אם פעם הייתי נכנסת לאתרי מוזיקה כדי לקרוא ביקורות על אלבומים או שירים שלה הייתה נתקלת בהמון ביקורות אוהדות כשה'רעות' מבניהן היו משהו בסגנון של "היא זמרת טובה אבל היא משעממת" או "היא טובה אבל טיילור סוויפט/קרי אנדרווד יותר" [...]
היום אין מצב לראות את השם שלה כתוב איפשהו בלי להיתקל במיליוני תגובות נאצה שעל חלק מהתוכן שלהן אני בכלל לא אטרח לחזור כאן כי הוא כל כך רדוד ולא שווה התייחסות. כמעט על כל קליפ שלה ביוטיוב תמצא שלל תגובות שמבקרות אותה בתור אדם בלי שום התייחסות למוזיקה שלה. תגובות הקוראות להחרים אותה ואת המוזיקה שלה או כאלה שפשוט קוראות לה לשים קץ לחיה..
אז אולי אני לא גרה בארה"ב אבל אני עוקבת אחרי הקריירה שלה באדיקות כבר 15 שנים ואני בהחלט יכולה לראות את הנזק שההחלטות האישיות שלה גורמות לקריירה שלה.

חוץ מזה שמלבד השורה "השיר טוב מידי for its own good." את שאר הטקסט העתקתי מאתר קאנטרי שפירסם ביקורת לשיר, פשוט כי התעצלתי לכתוב משהו שונה אך דומה בעצמי. שיניתי פה ושם מילים ודילגתי על כמה שורות שנראו לי מיותרות אבל בגדול, אלו המילים של אתר קאנטרי גדול שלא בהכרח מעריץ "שרוף" כמוני. בכל זאת, הם בחרו לחלק לשיר 3 כוכבים...

אנשים בנאשוויל (או טנסי בכלל) - אולי...

וגם כן, בחודשיים אחרי שזה התפוצץ. אחרי חצי שנה - מי זוכר?
והאתר קאנטרי ואני כנראה מסכימים. שיר נחמד וטוב, אבל לא משהו שיינצר עד סוף הימים בהיסטוריה של הקאנטרי ככל הנראה.

LeAnnDylan

Well-known member
ממש לא

בשנה וחצי האחרונות השם שלה הופיע ביותר אתרי רכילות ממה שהוא הופיע כל חייה. ואפילו פעם אחת זה לא היה בהקשר של מוזיקה.
יש לי חשבון יוטיוב שהעליתי אליו המון שירים של ליאן מלפני המון זמן (גם מתקופה שהייתה בת 13) ועד לפני שבוע הייתי מקבלת כל יום לפחות 20 התראות (אם לא יותר) של אנשים שחייבים להסביר בפירוט רב למה היא חייבת למות ואיזה מכה היא לאנושות.
אנשים מסרבים לשכוח ועוד יותר מסרבים להתגבר, ובכלל להבין שהחיים הפרטיים שלה, הם בכלל לא עניינם. זה בסדר לחשוב שהיא בן אדם דוחה בגלל מה שעשתה. אבל זה לא נראה לאנשים אבסורד לשנוא בן אדם שהם לא מכירים בכזו אובססיה שגם שנה אחרי הם מרגישים צורך עז לגגל את השם שלה ולהגיע לוידאוים שהם לא בהכרח בעמוד הראשון ו-"in your face", כאלה שממש דורשים שתגיב עליהם- כדי להפיץ שנאה??
אז מסתבר שלא...

אגב, גם אני לא חושבת שהשיר יינצר עד סוף הימים בהיסטוריה של הקאנטרי. אבל אני כן חושבת שהוא טוב יותר מ-95% ממה שיש היום במצעדי הקאנטרי.

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ועדכוני קאנטרי

כל מה שחדש ומענין בעולם הקאנטרי.
כמובן שכמו תמיד אתם מוזמנים להוסיף דברים

LeAnnDylan

Well-known member
סינגל חדש להאנטר הייז!

האנטר הייז הממתק התורן של עולם הקאנטרי משחרר סינגל שלישי מאלבום הבכורה.
הסינגל Somebodys Heartbreak הוא שיר נחמד שמזכיר את Storm Warning הראשון והמוצלח שלו.

אני זוכרת שכששמעתי את האלבום שלו לראשונה לפני כמה חודשים, השיר הזה היה בין הראשונים שתפס לי את האוזן. שיר חמוד ושווה האזנה

אז... מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
עדכוני גראמי

טקס הגראמי השנתי ישודר ב-10 לפברואר 2013. אתמול בלילה (רביעי) שודר טקס הכרזת המועמדים בקטגוריות השונות אותו הנחו טיילור סוויפט והראפר LL קול ג'יי.
במהלך טקס הכרזת המועמדים היו כמה הופעות; אחת מהן שייכת לטיילור סוויפט שהחליטה לעשות ביטבוקסינג בזמן ש-LL שר את הפזמון של Mean

הופעה נוספת וקצת יותר רצינית שייכת לדיירקס בנטלי ודה בנד פרי שעשו מחווה לג'וני קאש.
גם לוק בריאן הופיע בטקס עם I Don't Want this Night to End.
היה גם קטע קצר של האנטר הייז שהחליט לזמר את שמות המתמודדים בקטגורית אלבום הפופ.

בכל אופן הנה הקטגוריות שרלוונטיות לנו:

2013 Grammy Awards Nominees (Country):

Record of the Year
The Black Keys, ‘Lonely Boy’
Kelly Clarkson, ‘Stronger’
Fun. (Feat. Janelle Monae), ‘We Are Young’
Gotye (Feat. Kimbra), ‘Somebody That I Used to Know’
Frank Ocean, ‘Thinking About You’
Taylor Swift, ‘We Are Never Ever Getting Back Together’

Best New Artist
Alabama Shakes
Fun.
Hunter Hayes
The Lumineers
Frank Ocean

Best Country Solo Performance
Dierks Bentley, ‘Home’
Eric Church, ‘Springsteen’
Ronnie Dunn, ‘Cost of Livin”
Hunter Hayes, ‘Wanted’
Blake Shelton, ‘Over’
Carrie Underwood, ‘Blown Away’

Best Country Duo/Group Performance
Eli Young Band, ‘Even If It Breaks Your Heart’
Little Big Town, ‘Pontoon’
Taylor Swift and the Civil Wars, ‘Safe & Sound’
The Time Jumpers, ‘On the Outskirts of Town’
Don Williams (Feat. Alison Krauss), ‘I Just Come Here For the Music

Best Country Song

Carrie Underwood, ‘Blown Away’
Ronnie Dunn, ‘Cost of Livin”
Eli Young Band, ‘Even If It Breaks Your Heart’
Alan Jackson, ‘So You Don’t Have to Love Me Anymore’
Eric Church, ‘Springsteen’

Best Country Album

Zac Brown Band, ‘Uncaged
Hunter Hayes, ‘Hunter Hayes’
Jamey Johnson, ‘Living For a Song: A Tribute to Hank Cochran’
Miranda Lambert, ‘Four the Record’
The Time Jumpers, ‘The Time Jumpers’

Best Americana Album

The Avett Brothers, ‘The Carpenter’
John Fullbright, ‘From the Ground Up’
The Lumineers, ‘The Lumineers’
Mumford & Sons, ‘Babel’
Bonnie Raitt, ‘Slipstream’

Best Bluegrass Album

Dailey & Vincent, ‘The Gospel Side Of’
The Grascals, ‘Life Finds a Way’
Noam Pikelny, ‘Beat the Devil and Carry a Rail’
Special Consensus, ‘Scratch Gravel Road’
Steep Canyon Rangers, ‘Nobody Knows You’

Best Song Written for Visual Media
Arcade Fire, ‘Abraham’s Daughter’ (From ‘The Hunger Games’)
Birdy and Mumford & Sons, ‘Learn Me Right’ (From ‘Brave’)
Katharine McPhee and Megan Hilty, ‘Let Me Be Your Star (From ‘Smash’)
Jason Segal and Walter, ‘Man or Muppet’ (From ‘The Muppets’)
Taylor Swift and the Civil Wars, ‘Safe & Sound’ (From ‘The Hunger Games’)

זה טקס כזה מעיק

אף פעם אין כוחות אליו עם כל הקטגוריות המעיקות שלו. מה שכן, תמיד יש בו הופעות טובות. אהבתי את האילתור של האנטר. זה היה ממש חמוד!

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא היה בדיוק אילתור

הוא קיבל את שמות השירים בקטגוריה מראש

בכל אופן זה בהחלט היה נחמד. גם הקטע הקצרצר של ליטל ביג טאון שרים יסטרדי היה חביב. היו נותנים להם לשיר קצת יותר במקום ארבע שירים של מארון 5. את מי הם מעניינים

LeAnnDylan

Well-known member
הבת של אמינם נגד טיילור סוויפט

בתו של אמינם- היילי סקוט מאת'רס יצאה ל"מלחמה" ציוצית מול טיילור סוויפט לאחר פירסומים שזו החלה לצאת עם הארי סטיילס מוואן דיירקשן.
היילי צייצה לטיילור: "אם טיילור סוויפט באמת יוצאת עם אהבת חיי הארי סטיילס אני לא אהיה מאושרת!" (“if @taylorswift13 is really dating the love of my life @harry_styles i will not be happy.!”) ואח"כ הוסיפה "טיילור סוויפט היקרה, בבקשה תפסיקי להשתרמט עם כל בחור שאת רואה. כולנו יודעים שהסיבה היחידה שאת עושה את זה היא כדי שתוכלי ליצור עוד אלבום" (“Dear @taylorswift13, please stop whoring around with every guy you see. We all know you’re only doing it so you can make another album.”)
ואם זה לא הספיק, היילי החליטה להשתמש במילותיה של סוויפט נגדה כשצייצה: "אני, לעולם, אף פעם, אף פעם, לא אאזין למוזיקה שלך. לייק אף פעם!" (“I, am never, ever, everrrrr, listening to your music againnnn @taylorswift13. LIKE EVER.”)

אחרי שמעריציה של סוויפט התעללו בהיילי וירטואלית היא מיד צייצה: "וואו, לא ציפיתי שאנשים יגיבו לציוצים שלי בצורה שכזו. זה היה רק לצרכי שעשוע. סליחה טיילור סוויפט על חוסר הבגרות שלי" (“Wow. I didnt mean for people to react to my tweet in the way that they have it was just a bit of fun! Sorry @taylorswift13 for my immaturity.”)

לאחר מכן הבהירה: "אני מאמינה שאני רשאית לדעה משלי, אבל זה יצא מכלל שליטה. אני לא מבינה למה ישנם מאמרי 'חדשות' כתובים על זה" (“I believe I’m entitled to my own opinion, but that got out of control. I don’t understand why there are ‘news’ articles written about it!”)

מאז חשבון הטוויטר הזה נמחק אך הודעה רשמית מטעמו של אמינם יצאה וטענה כי הדברים שנכתבו לא נכתבו ע"י היילי ושהחשבון הזה מזויף.

למי אתם מאמינים?

LeAnnDylan

Well-known member
קרי אנדרווד מוסיפה תאריכים לטור העולמי

כל מעריצותיה המקומיות של קרי אנדרווד, הנה בשורה משמחת. קרי אומנם לא מגיעה לישראל אבל היא עוזבת את גבולות ארה"ב לטובת שתי הופעות באירלנד ועוד הופעה בלונדון.
אז... מפגש פורום בלונדון ב-17 למרץ?

ורשימת התאריכים המלאה של הטור:
2/13 – Colorado Springs, Colo. | Colorado Springs World Arena
2/14 – Broomfield, Colo. | 1STBANK Center
2/17 – Boise, Idaho | Taco Bell Arena
2/19 – Billings, Mont. | MetraPark
2/21 – Spokane,Wash. | Spokane Veterans Memorial Arena
2/22 – Yakima, Wash. | Yakima Sundome
2/25 – Oakland, Calif. | Oracle Arena
2/26 – Stockton, Calif. | Stockton Arena
3/2 – Las Vegas, Nev. | Mandalay Bay Events Center
3/3 – Ontario, Calif. | Citizens Business Bank Arena
3/3 – Fresno, Calif. | SaveMart Center
3/8 – Rio Rancho, N.M. | Santa Ana Star Center
3/14 – Dublin, Ireland | Olympia Theater
3/15 – Belfast, Ireland | Belfast Waterfront Hotel
3/17 – London, United Kingdom | London O2 Arena

3/21 – Richmond, Va. | Richmond Coliseum
3/22 – Roanoke, Va. | Roanoke Civic Center
3/25 – Hershey, Pa. | Giant Center
3/26 – Buffalo, N.Y. | First Niagara Center
3/28 – Hamilton, Ontario, Canada | Copps Coliseum
3/30 – Kingston, Ontario, Canada | K-Rock Centre
4/2 – St. John, New Brunswick, Canada | Harbour Station
4/9 – Portland, Maine | Cumberland County Civic Center
4/11 – Youngstown, Ohio | Covelli Centre
4/13 – Lansing, Mich. | Breslin Student Events Center
4/14 – Ft.Wayne, Ind. | Allen County War Memorial Coliseum
4/16 – Greenville, S.C. | BiLo Center
4/17 – Columbia, S.C. | Colonial Life Arena
4/18 – Augusta, Ga. | James Brown Arena
4/20 – Jacksonville, Fla. | Jacksonville Veterans Memorial Arena
4/23 – Houston, Texas | Toyota Center
4/25 – San Antonio, Texas | Freeman Coliseum
4/27 – Cedar Park, Texas | Cedar Park Center
4/29 – Lafayette, La. | Cajundome
5/2 – Bloomington, Ill. | U.S. Cellular Coliseum
5/3 – Milwaukee, Wis. | BMO Harris Bradley Center
5/3 – Toledo, Ohio | Huntington Center
5/8 – Charleston, W.V. | Charleston Civic Center
5/10 – Rockford, Ill. | BMO Harris Bank Center
5/12 – Omaha, Neb. | CenturyLink Center
5/13 – Sioux City, Iowa | Tyson Events Center
5/15 – Winnipeg, Manitoba, Canada | MTS Centre
5/17 – Moose Jaw, Saskatchewan, Canada | Mosaic Place
5/18 – Edmonton, Alberta, Canada | Rexall Place
5/20 – Dawson Creek, British Columbia, Canada | EnCana Events Center
5/21 – Prince George, British Columbia, Canada | CN Centre
5/23 – Abbotsford, British Columbia, Canada | Abottsford Entertainment & Sports Centre

למעלה