חדשות ועדכוני קאנטרי

אני יכול להמליץ בחום על ה O2 - מקום מעולה!

ראיתי הופעות במגוון אולמות ואצטדיונים באירופה ואני יכול להעיד שה-O2 הוא ללא ספק המוצלח ביותר מביניהם. מקום שנבנה במיוחד להופעות רוק, עם אקוסטיקה מעולה, זוויות תצוגה נוחות כלפי הבמה גם מלמעלה וגם מלמטה, מערכת תחבורה ציבורית זולה ונוחה וערמה שלמה של פינוקים קטנים כמו מוזיאון הרוק הבריטי שבד"כ מקבלים אליו כניסה מוזלת, ערמת מסעדות טובות יותר וטובות פחות במחירים סבירים ביחס ללונדון ואפשרות להכניס אלכוהול לאולם ללא הגבלה.
גם האצטדיון האולימפי בברלין מקום טוב להופעות, אבל ליותר מדי ישראלים יש בעיות ריגשיות איתו משום מה. כאילו שהבניין אשם במה שעשו היזמים שבנו אותו...

LeAnnDylan

Well-known member
לאב&ט'פט ופלורידה ג'ורג'יה ליין בתחתונים

צמד הבנים לאב אנד ט'פט' חברו לצמד בנים נוסף- פלורידה ג'ורג'יה ליין כדי לעשות 'שמח' בהופעה של ג'ק אואן איתו הם נמצאים בטור.
במהלך אחר משיריו של ג'ק קפצו ארבעת הבנים לבמה לבושים בתחתונים בלבד.
כמה הייתם רוצים להיות בהופעה הזו?

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ריימס VS ברנדי גלנוויל

בזמן האחרון לברנדי גלנוויל, כוכבת הריאלטי טראש "עקרות הבית האמיתיות של בוורלי הילס" ואשתו לשעבר של אדי סיבריאן (בעלה הנוכחי של ליאן ריימס), ממש משעמם. וכשמשעמם לה והיא לא מקבלת מספיק כותרות מה היא עושה כדי למשוך קצת תשומת לב? נכון, מלכלכת על אישתו החדשה של האקס שלה.
אחרי שליאן צייצה לפני כשבוע את המשפט הבא: "Flying out with my boys in a few hours. Love that it’s a family tour weekend, It’s always more fun when they are with me"
כשכתבה "הבנים שלי" כמובן שהתכוונה לאדי, בעלה ולשני הבנים שלו מנישואיו לברנדי- מייסון (9) וג'ייק (5).
ברנדי מצידה קיבלה עצבים והחליטה לצייץ (מבלי לנקוב בשמות): "Someone is trying 2 get under my skin by calling MY children “her boys” Sooo transparent! They R MY boys, Eddie Boys and ur step-sons… 4 now"

לאחר כמה ימים החליטה לנטוש את ה'פורמאליות' והחליטה ללכלך על ליאן בלי עכבות. בראיון ל-USA MAGAZINE סיפרה ברנדי על כישורי האמהות הלוקים של ליאן וטענה שיש לה בעיות אכילה חמורות. היא סיפרה על תקרית בה לכאורה בנה מייסון מצא בבית כדור משלשל ששייך לליאן וחשב שזו סוכרייה, אכל אותו ואח"כ נהיה ממש חולה.
לדבריה, לליאן יש כדורים משלשלים בכל תיק ויום אחד מצא מייסון כדור על הרצפה וכיוון שליאן ואדי לא מחזיקים סוכר בבית, הוא חשב שסוף סוף מצא ממתק, אכל אותו ונהיה ממש ממש חולה. זה הטריף את דעתה.

כמו כן כשנשאלה למה היא משתמשת בטוויטר כדי לכבס את הכביסה המלוכלכת שלה היא סיפרה שגם ליאן וגם אדי מסננים אותה כשהיא מתקשרת אליהם ובטוויטר זו הדרך היחידה שלה להגיד להם מה שהיא רוצה (זה נשמע לי כמו בוּ-הוּ)
היא גם הוסיפה שלדעתה זה עובד כי אחרי שרטנה בפני כל העולם בטוויטר קיבלה אימייל עצבני מאדי בו הוא כתב לה שהיא צריכה להפסיק להשמיץ את אשתו כדי להפוך את עצמה לרלוונטית...

ליאן טרם הגיבה לשטויות התורניות של ברנדי.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב, נכון שבתמונה היא דומה לקת'רין הייגל

כאילו, קת'רין הייגל קצת מכוערת אבל היא ממש מזכירה לי אותה בתמונה הזו

tzlil21

New member
שאלה (לא ידעתי לאן לשרשר..)

איפה אני יכולה לקנות את הדיסק החדש של טיילור סוויפט - RED? לא מצאתי בסטימצקי...=/

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי

קודם כל למיטב ידיעתי תמיד אפשר לבקש בצליל או בטוואר רקורדס (אף פעם לא זוכרת איזה מהם שייך לסטימצקי) להזמין אותו.
אני באופן אישי נתקלתי בו בדיסק סנטר בתל אביב. אבל מעבר לזה שלא רציתי לרכוש אותו, המחיר שלו לא הצדיק את האלבום. יכולתי להזמין אותו באיביי בחצי מחיר.
אם יש לך אפשרות להזמנה באינטרנט, אל תהססי. בארץ לא שווה לרכוש דיסקים. כדאי להזמין דרך האינטרנט. גם זמן משלוח יחסית קצר על דיסקים וגם הדיסק כולל המשלוח יעלה פחות מבחנויות בארץ. במיוחד כשזה דיסק חדש.

וגם עכשיו כשהאייטונס פתוח גם בארץ. ניתן לרכוש את האלבום דרך אייטונס במחיר של 29.90 ש"ח. שווה

blah blah story

New member
חדשות שאניה

שאניה התחילה את ההופעה שלה בווגאס - כמובן שהיא מקבלת המון שבחים

מס' ימים לפני תחילת ההופעות היא עשתה את הכניסה שלה לווגאס על סוסים וסגרו לכבודה את הרחוב הראשי של ווגאס.

בגלל שאני לא רוצה להרוס את ההופעה אז אני משתדלת להימנע מספויילרים (אני רק יודעת שהיא עולה עם סוס על הבמה |דיו| ) אז אני לא יכולה לתת קישורים (אני אפילו לא יודעת אם יש)

בנוסף, היא מקדמת לאחרונה את העמותה של למען ילדים והעלתה סרטון מאוד נחמד (היא פשוט מהממת בו!)

תהנו

אני מכורה לשיר הזה. הוא טוב כמו כל דבר אחר של ליאן. לגבי האם יצליח או לא, ת'אמת. ממש לא אכפת לי. רק שתוציא את האלבום שלה כבר. התגעגעתי ממש!

למעלה