בלייק שלטון מעצבן אגדות קאנטרי
בלייק שלטון לא מפסיק לעשות כותרות ולעצבן אנשים, והפעם הוא מצליח לעצבן את ותיקי הז'אנר.
בראיון ל-GAC, אמר בלייק:
"אף אחד לא רוצה להאזין למוזיקה של סבא שלהם. ולא אכפת לי כמה מהנאדים הנפוחים האלה מסתובבים בנאשוויל ואומרים 'אלוהים, זה לא קאנטרי!' ובכן, זה בגלל שאתם לא קונים אלבומים יותר, אידיוטים! הצעירים קונים, והם לא רוצים לקנות את המוזיקה שאתם קניתם"
ריי פרייס (87), היה אחד מאותם 'מוזיקאים זקנים' שהתעצבנו מהערה של בלייק והוא השתמש בחשבון הפייסבוק שלו כדי להחזיר תגובה:
"זו בושה לחשוב שביליתי 63 שנים מחיי בעסק הזה, בניסיון להכיר מוזיקה לקהל רחב יותר של אנשים, כדי להקל על זמרים צעירים יותר שיבואו אחרי. מידי פעם יגיע זמר צעיר שיקליט שיר בסגנון הרוק נ' רול ויהיה לו להיט בפעם הראשונה בקרב הילדים בלבד. זו הסיבה שאתם רואים כוכבים חדשים מגיעים עם כמה להיטים ספורים ואז פשוט דוהים מן העולם תוך כדי אמונה שהם תשובותו של האל לעולם. הבחור הזה [שלטון] נשמע כאילו בראש שלו, הראש שלו כל כך גדול ששום כובע שנוצר לעולם לא יתאים לו. הטמטום שולט בפסגה!!!!
ריי פרייס (קפטן ה'נאדים נפוחים' וה'אידיוטים')
נ.ב, אתה צריך להיות בר מזל כמונו, הזקנים. תבדוק שוב עוד 63 שנים (בשנת 2075) ותאמר לנו איך השם והמוזיקה שלך ייזכרו."
בלייק בתגובה השתמש בחשבון הטוויטר שלו כדי ליישר הדורים. ובכן, בערך..
הוא כתב "וואה!!! שמעתי שהעלבתי את אחד האמנים האהובים עליי ביותר בכל הזמנים,
ריי פרייס עם ההערה שלי על זה שאף אחד לא רוצה לשמוע את השירים של סבא שלהם" אח"כ המשיך וכתב שהוא עומד מאחורי המילים שלו, שאומנם יכלו להיכתב בצורה קצת פחות פוגענית, לדבריו, ולדעתיו אמנים חייבים להמשיך להמציא את עצמם בעולם המוזיקה ונתן כדוגמה את השר
For the Good Times של פרייס עצמו כדוגמה לשיר מהפכני בעצמו. וטען שבזמנו, פרייס היה אמן מיינסטרימי בדיוק כמו האמנים כיום.
לאחר מכן הוסיף "אין לי שום ספק שיכולתי להתנסח בצורה טובה יותר (כמו תמיד. הא!) ואני מתנצל בפני מר פרייס וכל גיבור תרבות אחר שלי שאולי העלבתי. התכוונתי לכל מילה שאמרתי. מוזיקת קאנטרי היא החיים שלי. והעבר שלה, כמו העתיד- חשובים לי. אעמיד את אהבתי, כבודי והידע שלי למוזיקה הזו מול כל אחד בעולם. כל אחד!"
האם אתם מסכימים עם בלייק וחושבים שהצעירים היום לא מעוניינים לשמוע מוזיקה ישנה יותר, או שאתם מסכימים עם ריי וחושבים שבעוד כמה שנים, יעלמו כל האמנים העכשויים ויפנו מקום לילדים חדשים, עם שירים חדשים, שיעלמו במהרה אף הם?