חדשות חדשות

PlayGirl3

New member
יאקוזה 6- טריילר ראשון נראה נהדר

אולי הגיע הזמן שאנסה את הסדרה הזו, יש לי את 4 שקיבלנו בפלוס.

אז את מתחילה עכשיו?

נגמר לך המנוי בינואר לא? שעון החול מתמלא.
אני מקווה מאוד שהם ישימו את יאקוזה 1 ו2 בפס4 כי זו סדרה שיש בה רצף עלילתי בדרך כלל ובגלל זה נמנעתי מלהתחיל אותה, תמיד חיכיתי להם.

אלה משחקי הפס2 הכמעט יחידים שלא איכפת לי לשלם עליהם 15 דולר.

הבנתי ש4 הוא סיפור חדש ויקאוזה 6 ממשיך אותו עלילתית אבל עדיין כדאי מאוד לשחק בשאר משחקי הסדרה.

בכל מקרה, אם את מתחילה עדכני, אני אתחיל גם.

PlayGirl3

New member
אולי בקרוב

המנוי האמריקאי נגמר בינואר אבל האירופאי במאי ונתנו אותו בשניהם.

אני צריכה קודם לסיים את tales of symphonia. לקחתי על עצמי פרויקט להשיג את הפלטינום שלו. כרגע באמצע ה-playthrough השלישי (מתוך כנראה 4).

PlayGirl3

New member
טעימה נוספת מהרימייק של פפ7, בערך

סקוור מוציאה משחק מובייל בשם Mobius Final Fantasy ובסרטון המצורף מהמשחק אפשר לראות את העיצוב החדש של קלאוד ומפלצות שיהיו ברימייק של פפ7.
כל השאר, כמו מערכת הקרב, לא קשורות לרימייק.

PlayGirl3

New member
המשחקים החדשים של sucker punch, santa monica ו-bend

עדיין לא בשלב שסוני הייתה רוצה להראות אותם אבל לפי המנכ"ל של סוני אמריקה הם מתקדמים יפה והוא מרוצה מהם. המשחק של סאקר פאנץ' כבר שחיק, אבל הם לא רוצים לחשוף אותו עדיין. לא ידוע אפילו אם זה infamous חדש או IP אחר.
הריאיון המלא בוידאו.

קצת מוזר לי שסוני bend עובדים על משחק אימה שיש TLOU

לפי האיינסידרים הכי אמינים ואנשים שראו את הפרויקט של סוני bend יש להם משחק אימה בעולם פתוח. קצת לא ברור לי למה סוני בחרו ללכת על הפרויקט הזה אם יש לנו את the last of us 2 בדרך.

כאילו אני אוהב אימה, אני באמת אוהב, ואני אוהב זומבים. (לפחות להרוג אותם)
ואני בטוח שהמשחק של סוני bend יעיף ראשים בגרפיקה שלו ובהכל.

פשוט קצת חבל שסוני לא מגוונת קצת את הליינאפ.
לפחות שתתן לנוטי דוג לעבוד על משחק שהוא לא TLOU 2, שיהיה לנו כמה שיותר
משחקים מגוונים.

PlayGirl3

New member
מעל 20 דקות גיימפליי של Star Ocean 5

בבקשה שזה יהיה משחק טוב! אני לא אעמוד בעוד נפילה כמו SO4.

אין ספק שזה יהיה משחק יותר טוב ממשחקי הטיילס האחרונים.

עלילתית זה בטח לא יהיה להיט, אבל יש מצב שהדמויות יהיו מגניבות ואם נשחק ביפנית זה אפילו לא יגרום נזק בלתי הפיך לשמיעה.

זה לא יהיה אחד מהJRPG הטובים בדור לדעתי, אבל זה עדיין יהיה משחק יותר טוב ממה ששיחקנו בדור הקודם.

PlayGirl3

New member
סרטון גיימפליי ראשון של Gravity Rush 2

בתור מישהי ששיחקה בראשון על הויטה, זה נראה הרבה יותר טוב!

חיבבתי את המשחק הראשון אבל לא יודעת אם אשחק בשני. העלילה הייתה נחמדה בצורה מפתיעה (לא ציפיתי שתהיה עלילה בכלל) אבל לא יודעת אם הגיימפליי זה משהו שאני ארצה לחזור אליו. המשחק הזה עשה לי סחרחורת, אבל אולי בגרפיקה טובה יותר זה יהיה נחמד.

פולאאוט 4 מקבל שיפור מאסיבי בפאץ חדש על הPS4.

המשחק הרבה יותר יציב עכשיו ומצליח להחזיק רוב הזמן על 30FPS גם בקרבות שגרמו למשחק לזחול בעבר.

הפאץ עדיין לא מתקן את הירידות של המשחק ל0 פריימים על הONE ובאופן כללי המשחק יותר זוחל על הONE מאשר על הפס4, אם כי מדי פעם גם לפלייסטישן יש ירידות לכיוון ה20FPS.

בטסדה בכיוון הנכון אבל אני חושב שאחכה עוד קצת עד שאחזור למשחק.

ממה שהספקתי לשחק, יש דמויות טובות בקמפיין שזה לא משהו שחשבתי שאי פעם אגיד על משחק של ב'טסדה.

אני רוצה לחזור למשחק, אני באמת רוצה, אני פשוט רוצה את החוויה האופטימלית.
שבטח תגיע בפאץ הבא :)

שם סירטון שמשווה את גרסת הONE והפס4.

אורלי אני לא יודע מה איתך.

אני מצפה לזה עכשיו יותר מSO5 בגלל הטריילר הזה.
הגיבורה קודם כל פצצה. נראת כמו מילה רק יפה יותר.
דבר שני, מה זה השינוי צורה המגניב הזה שהיא עושה? אשת זאב אפלה כזו.
&nbsp
אם זה יהיה סוג של לימיט ברייק/אוברדרייב וכו' שהיא יכולה להפעיל ברגעים קריטים אז זה אדיר!.
&nbsp
אני הייתי מודאג מהגרפיקה אבל זה כבר נראה יותר יפה וצבעוני ומגוון מקסליה והמשחק החדש שיצא.
&nbsp
את מבינה קצת מה הולך מהטריילר?
מעניין מי זה הילד הזה שאיתה.
&nbsp
אני רוצה את זה בפלייסישן שלי עכשיו!
&nbsp

PlayGirl3

New member
אני מבינה קצת, אבל הם לא אומרים דברים חשובים

לפי מה שדיווחו באינטרנט velvet (אי אפשר לכתוב את השם הזה בעברית!) מייצגת את האפילה והילד הזה את האור.
למה בכל טיילס חייבים להיות ילד/ה קטנים? הם כמעט תמיד מעצבנים והדמויות השנואות עליי בכל משחק מלבד כמה בודדים. גם הילד הזה נראה לי הולך להיות מעפן. אני מקווה שהוא לא הדמות עם קסמי הריפוי, כי זה אומר שאני אצטרך אותו בקבוצה שלי...
velvet באמת נראית מגניבה ונראה שיש לה התקפות עם אש, קרח ואולי גם ברק ממה שהצלחתי לראות. אני מקווה שאולי לכל החברים בקבוצה יהיה חלק גוף demonic כזה כמו שלה.

לפחות אני לא רואה כאן דמויות סטייל שרוני.

לוק וכו' שאף פ עם לא יצאו מהבית ולא יודעים מה זה פרח וכו'י הבחורה נראת יותר מדי רצינית לזה.
&nbsp
הילדים באמת מעצבנים הם והדמויות השרוניות הרסו לי כמעט כל טיילס מאז דסטני.
גם אם הילד לא מרפא הוא נראה יותר מדי חשוב לסיפור ואנחנו בטח נראה אותו בכל סצינה עלילתית כי אפשר לראות כבר מעכשיו שהילד הזה הוא נקודת התורפה של הגיבורה.
&nbsp
כאילו שהוא היחיד שמוציא ממנה רגש אולי אני טועה אבל ככה זה נראה, מקווה מאוד שהיא לא אספרגרית כמו מילה. (לא שיש לי משהו נגד אספרגרים בחיי שלא, פשוט...אין לי איך לתאר את מילה חוץ מזה)
&nbsp
אני מקווה מאוד שאחרי הטיילס הזה נאמקו ינסו קצת להשתמש במנוע האנריל 4.
KH2 למשל נראה מדהים בגלל המנוע הזה וטיילס יהיה חגיגה איתו.
&nbsp
לפחות נקבל מהמשחק הזה קרבות נורמלים ב60FPS כמו שזה בקסיליה והאחרים, כי ה30FPS בחדש, זה פשוט מזעזע, אני לא אקנה אותו מתוך עיקרון, לא מוכן לסבול זלזול כזה.
&nbsp
&nbsp

לפחות אין כאן דמויות סטייל שרוני.

לפחות אני לא רואה כאן דמויות סטייל שרוני.
תוכן:
לוק וכו' שאף פ עם לא יצאו מהבית ולא יודעים מה זה פרח וכו'י הבחורה נראת יותר מדי רצינית לזה.

הילדים באמת מעצבנים הם והדמויות השרוניות הרסו לי כמעט כל טיילס מאז דסטני.
גם אם הילד לא מרפא הוא נראה יותר מדי חשוב לסיפור ואנחנו בטח נראה אותו בכל סצינה עלילתית כי אפשר לראות כבר מעכשיו שהילד הזה הוא נקודת התורפה של הגיבורה.

כאילו שהוא היחיד שמוציא ממנה רגש אולי אני טועה אבל ככה זה נראה, מקווה מאוד שהיא לא אספרגרית כמו מילה. (לא שיש לי משהו נגד אספרגרים בחיי שלא, פשוט...אין לי איך לתאר את מילה חוץ מזה)

אני מקווה מאוד שאחרי הטיילס הזה נאמקו ינסו קצת להשתמש במנוע האנריל 4.
KH3 למשל נראה מדהים בגלל המנוע הזה וטיילס יהיה חגיגה איתו.

לפחות נקבל מהמשחק הזה קרבות נורמלים ב60FPS כמו שזה בקסיליה והאחרים, כי ה30FPS בחדש, זה פשוט מזעזע, אני לא אקנה אותו מתוך עיקרון, לא מוכן לסבול זלזול כזה.

האקרים מאיימים להשבית את הPS2 והאקסבוקס לייב בקריסמס לשבוע.

ככה שאם אתם מתכננים קנייה בPSN כדי שתקנו עכשיו כדי שהאקרים האלה לא ישארו אתכם בלי אפשרות לשחק (לפחות תשחקו סינגל)
&nbsp
נקווה כמובן שסוני ומייק מוכנות לאתגר הזה ופשוט לא יתנו לזה לקרות.אני סומך על מייק שתצליח ... סוני... אין לי אמונה כל כך שתצליח.
&nbsp
נ.ב אם מישהו קורא את זה ולא מצליח להגיב בפורום, אני הצלחתי להגיב דרך "תגובה מהירה"
http://hackinformer.com/2015/12/14/...in-christmas-for-playstation-and-xbox-gamers/

סוני: אנחנו תמיד מעונינים לרכוש סטודיואים חדשים.

סוני אומרים שתמיד יש להם תיאבון להתרחב ולרכוש צוותי פיתוח חדשים.
הם נותנים כדוגמא את סאקר פאנץ שהם עבדו איתם עשור שלם לפני שהם רכשו אותם. מבחינת סוני אם הרכישה זה משהו שמתאים להם ולמפתחים הם ילכו על זה.

אני כמובן בעד כל צעד שיביא לנו עוד משחקים בלעדים. אפשר לראות ש.סוני לא עומדת בעומס בדור הזה, וצריכה כל הזמן את סנטה מוניקה בשביל איזה פרויקט.

אז הם חייבים להתרחב.

את מי הייתם רוצים שסוני תקנה?
בראיון אחר סוני אמרו שהם מודים ש2015 היתה שנה חלשה למדי הפיצוי יגיע לדברם בשנה הבאה.
http://www.dualshockers.com/2015/12...cquire-new-studios-theres-always-an-appetite/

אישית נראה לי ש2016 תהיה שנה מדהימה לסוני ואפילו לנינטנדו, בעיני זו מייקרוסופט שלא תדע מה לעשות עם עצמה ב2016.
מה יש להם חוץ מקוונטום ברייק?

PlayGirl3

New member
יש שמועות שקוג'ימה מקים סטודיו חדש עם עזרה מסוני

אם סוני רוצה לשלוט ב2016 היא צריכה להפסיק עם כל הרימאסטרים ולהתחיל להביא לנו את השמות הגדולים. אנשים מתחילים לאבד תקווה מכותרים כמו TLG, GOW4 וכו' שאין לנו מושג מה קורה איתם.
הם חייבים גם לשדרג את הפלוס. אין צורך להרחיב במילים על מה נהיה מהשירות הזה, ולעומת התאימות לאחור של הוואן הפיצ'רים של סוני די חיוורים.

למעלה