חדשות חדשות

חייב להודות שאני לא מבין למה אנשים מודאגים מTLG.

ראינו אותו בE3. זה מבאס לדעתי שלא ראינו אותו בPSX אבל אני לא מבין למה צריכים לדאוג, זה לא שעברו שנתיים או אפילו שנה מאז שראינו אותו. עד לאחרונה כולם חשבו שהפרויקט מת :)

GOW4 זה באמת ביזיון מה שקורה איתו והם באמת חייבים לעדכן, אפילו טריילר ושיגידו שזה יגיע ממש מאוחר בדור ואני חושב שזה ירגיע את כולם.

כי בנתיים מה שהם עשו זה להזכיר את GOW4.

אני רוצה לראות את סוני נותנת משחקי PS2 בחינם בפלוס, זו תהיה התחלה בכיוון הנכון בעיני וזו גם הדרך הכי טובה שלהם בעיני להציע פייצ'ר דומה ככל האפשר לזה שיש לONE עם התאימות לאחור.

בנוגע לקוג'ימה השמועות האלה פורסמו בעיתון סופר אמין ביפן ככה שאני חושב שאנחנו יכולים להתייחס אליהם כאמת :) (או לפחות אמת ב99.9% )
קוג'ימה מתאים לסוני כמו כפפה ליד :) מחכה כבר לראות את הבלעדיים שהוא יביא לנו.

PlayGirl3

New member
אישית, המשחק הזה לא מעניין אותי בכלל

אבל אני יכולה להבין את האכזבה של מי שכן מחכה למשחק הזה. אחרי כל כך הרבה שנים שהמשחק הזה בפיתוח, הטריילר העלוב שהראו ב-E3 זה באמת כל מה שהם יכולים להראות? זה די מדאיג. מי יודע באיזה שלב בפיתוח הם בכלל? הכל כל כך חשאי סביב המשחק הזה.

לא יודעת לגבי המשחקי ps2. לא הייתי רוצה לקבל בפלוס איזה parapa the rapper או איך שלא קוראים לזה. מי מאיתנו לא חשב שעד עכשיו נקבל כבר לפחות את קנאק הכושל או AC4 שכבר יצאו לו שני המשכים? יש גבול לקמצנות...

אני שמחה דווקא שקוג'ימה יפתח סטודיו חדש עם סוני. אין לי רצון להיכנס לסדרת MGS כי המשחקים הישנים פשוט לא שחיקים וזה די מטומטם להוציא משחקים חדשים עשור וחצי לאחר מכן, כשאי אפשר להבין אותם אם לא שיחקת בקודמים.
השחקן של דריל אמר כמה פעמים שהוא רוצה לעבוד עם קוג'ימה על פרויקט אחר אחרי שביטלו את ה-Silent Hill שלהם. אולי עוד נראה איזה משחק בכיכובו.

הלוואי שהמשחק של קוג'ימה וסוני זה עם דרייל!!

נורמן ריידוס באמת כל הזמן אומר כמה הוא מבואס על הביטול ואיך שהפרויקט הזה צריך לקרות גם בלי קשר לסילנט הייל. נקווה שסוני חכמים והם ראו כמה אנשים צמאים למשחק כזה,

אצל סוני המשחק הזה גם ייצא ממש על רמה, כי היא תתן לקוג'ימה את כל החופש שהוא רוצה.
ם
הסטודיו של קוג'ימה לא בלעדי לסוני קצת מאכזב אותי.המשחק הראשון יהיה בלעדי לנו לפחות :)

ואם להסתמך על הדברים שקישרתי אליהם קודם. סוני מסוגלת לקנות את הסטודיו הזה במשך השנים. אני לא רואה אותה נותנת למייק לקחת לה משחקים של הסטודיו הזה, כמו שהיא נותנת למייק לגנוב לה משחקים של פלטיניום גיימס.

בנוגע לTLG. לדעתי יש מצב שהם בכוונה עושים הכול חשאי, הם יודעים שהמשחק
הזה ימכור כמו בורקסים חמים למי שחיכה לו שנים הם כנראה לא מרגישים שהם צריכים לייחצן אותו. כי אין במשחק הזה משהו שיגרום לך לרצות אותו אם אתה לא רוצה אותו מראש, הוא לא מיינסטרימי. משחק אינדי בהפקה גדולה פי כמה ממשחק אידני :)

הפלוס כמובן צריך להסתודר אבל נראה לי שזה אבוד לנו. ראית בעצמך כמה אנשים
נכנסים לאקסטזה ממשחקי האינדי, זה לא יפסק. אני חושב שהפלוס יחזור להיות מה שהתרגלנו רק בשנה שנתיים האחרונות של הדור וזה מבאס אבל אני מנסה להשלים עם זה.

מישהו 2

New member
זאת יכולה להיות הפתעה אדירה

זה ממש נראה לי כאילו בסוני עובדים על להביא את הכותרים הכי מפתיעים שיעשו הכי הרבה רעש... דוגמאות לכך אפשר לראות בהחלטה להחזיר את TLG, ולהציג את הרימייק של פיינל פנטזי 7, הפרויקט של shemune 3 וכו'...
&nbsp
להחזיר לפועל את הפרויקט של קוג'ימה שבוטל עם דריל ועוד להפוך אותו לאקסלוקסיבי זה בידיוק הפתעה מאותו הסוג.
&nbsp
אני רק מקווה שהמשחקים הבאים שלו יהיו מעניינים יותר מ- MGS5

גם אני חשבתי על זה. דריל אמר שבקושי נעשתה עבודת פיתוח

על סילנט היל. הם בעיקר זרקו כל מיני רעיונות מגניבים לאוויר בסיעור מוחות ועשו איתו כמה סריקות של תנועת גוף וכאלה.

ככה שסוני וקוג'ימה יכולים להתחיל את זה מההתחלה. זה לא שנזרקה ים עבודת פיתוח לפח. זוכר שהיו שמועות שמיקרוסופט שילמה מליארדי דולרים בשביל בלעדיות על סילנט הייל. יהיה כזה שולט אם אנחנו נקבל את המשחק הזה בסוף חחחח.

יש לי הרגשה שגם אם הם יחזירו את המשחק עם דריל זה יהיה עולם פתוח.
כי אני זוכר שקוג'ימה אמר שהוא מת לעשות IP חדש בעולם פתוח

אני כמובן מקווה למשחק לינארי כלשהו :) אבל יאללה עם קוג'ימה מצדי שיהיה עולם פתוח.

PlayGirl3

New member
הם לא יכולים להחיות את PT כי זה שייך לקונאמי

ואני לא חושבת שהם יעשו משהו דומה מדי כדי לא להסתבך בענייני זכויות.

אני מקווה ל-IP מקורי וחדש לגמרי כשנורמן רידוס יכול להפוך לדמות אייקונית כמו סנייק. אישית גם לא בא לי שזה יהיה משחק אימה. השחקן יותר מדי מזוהה עם הז'אנר וכולם יקראו לו דריל במקום שם הדמות שהוא יגלם שם.

איזה ז'אנר היית רוצה שהמשחק של דריל יהיה?

משחק סטייל uncharted כזה? אני לא הייתי דואג שכולם יקראו לריידוס דריל אם יחיו את המשחק. קוג'ימה יודע ליצור דמויות זכורות לא פחות ממה שיוצרי המתים המהלכים יודעים.

וקונאמי לא יכולה לתבוע אותם על כלום, בטח לא שסוני תומכת בהם ויש לה עורכי דין
חזקים.
אין פה שום הפרת זכויות, אין זכויות יוצרים על רעיון כללי. "משחק אימה עם הפנים של דריל" זה רעיון כללי.

אפשר לטעון להפרת זכויות רק שמשתמשים נטו במותג של קונאמי.

PlayGirl3

New member
jRPG

חחח סתם

לא משנה לי, כל עוד זה משהו מקורי ומעניין.

זכויות יוצרים זה לא רק על שם. בתור בעלת מספר פטנטים אני יכולה להגיד לך שבדרך כלל מגנים עליהם טוב טוב וגם אם "משחק אימה עם הפנים של נורמן רידוס" נשמע לך כללי ביותר, יש מצב שזאת הכותרת של הפטנט.
אני מאמינה גם שלסוני יש עורכי דין מעולים שאולי יצליחו למצוא דרכים לעקוף את הפטנט, אבל לדעתי זה לא כדאי לאף אחד מהצדדים להיכנס למלחמה הזו.

אבל את חוקרת/מיישמת רעיונות פרקטים.

את רושמת פטנטים על ההמצאה שלך/גילוי. זה לא שונה ממה שנינטנדו ומייק עושות שהן מפתחות פטנט חדש לשלט חדש לקונסולה שלהם או את הקונסולות שלהן עצמן.

משחקים לפי מה שאני יודע נופלים על ההגדרה של Creative work ששם החוק
הוא שאין הגנה על רעיונות כללים. יש למישהו קייס רק אם גנבו את היצירה שלו מילה כמו שהוא יצר אותה.את יכולה לכתוב סיפור מחר או משחק ואני יכול לגנוב לך רעיונות מתוכם
כל עוד הבעתי אותם אחרת ממך.

אם החוק היה כל כך קפדני, כל ספרות הפנטזיה שלקחה השראה מטולקין לא היתה יכולה להיכתב כי היא היתה נחשבת הפרת זכויות יוצרים.

לפי מה שאני יודע לקונאמי יהיה קייס רק אם קוג'ימה ישתמש מילה במילה בתסריט שהוא כתב להם לסלינט הייל, ואין סיבה שהוא יעשה את זה, הוא יכול לשנות הכול בקלות.

אבל נראה לי שבכל מקרה אנחנו לא הולכים לקבל "יורש רוחני" למשחק האימה של דרייל לפי מה שסוני אמרו, אז זה אבוד.

אני אשמח למשחק שמשתמש בפנים של דרייל בלי קשר לאימה :) משהו סטייל קונטום ברייק ומשחקים בסגנון יהיה אידיאלי מבחינתי :)

PlayGirl3

New member
משחק חדש בסדרת Ys הוכרז ל-PS4 ולויטה

המשחק יקרא Ys VIII: Lacrimosa of Dana
המשחק הקודם (Celceta) היה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי על הויטה. כיף שמגיע עוד אחד!

http://www.falcom.com/ys8/

אם יש משהו שעושה לי טוב על הלב בדור הזה...

זה שכל הסדרות JRPG הכי טובות חוזרות הביתה לקונסולות. הקונסולות הניידות פשוט יצאו לי כבר מהאף אין לי כוח
להיות מוכרח לרכוש קונסולה ניידת בשביל משחקי JRPGS.משאיר את הויטה לריימוט פליי פה ושם, וזהו כל המשחקים על הPS4.

זו כזו הקלה שתהיה גרסת PS4.
המשחק עצמו נראה אגדי אבל אני זוכר שהוא הוכרז מזמן ממש מזמן :)

סוני תוציא את המשחק של קוג'ימה גם למחשב (אחרי הPS4 )

המשחק יגיע כאמור קודם כל לPS4 ואז בשלב מאוחר יותר סוני תוציא אותו גם למחשב, סוני לא רוצים להגיד כמה זמן הוא יהיה בלעדי לPS4,איםני חושב אישית שאפשר לצפות לחצי שנה עד שנה של בלעדיות, אבל זו השערה שלי.

סוני אומרים שהמשחק לא קשור לסילינט הייל ולא קשור גם למטאל גיר. סוני תפיץ את המשחק לשתי הפלטפורמות ותממן אותו לפי הצורך.

מן הסתם המשחק לא יגיע לONE והוא IP חדש לגמרי :)
קרדיט לNEOGAF על המציאה כמובן.
http://www.videogamer.com/ps4/metal...s_also_coming_to_pc_wont_be_silent_hills.html

סקוור רוצים לדעת אם תעדיפו את FF15 או פרסונה 5 ב2016.

כלומר סקוור מעונינים לדעת מה תעשו אם גם פרסונה 5 וגם פיינל פנטזי 15 יצאו בקיץ באותו זמן? את מי מהם תקנו?

סקוור, למרות מערכת היחסים הארוכה שלנו של שנים על גבי שנים ולמרות שאתם החברה הכי אהובה עלי.

מצטער להגיד לכם את זה בפנים... אני מעדיף את פרסונה 5 על פיינל פנטזי 15 בכל יום. פשוט כי הארט יותר מושך אותי, העלילה יותר מושכת אותי, השדים יותר מושכים אותי.

פיינל פנטזי 15 יהיה אחלה ואני כמובן אקנה אותו ביום הראשון שייצא, אבל לא במצב
שהוא יוצא באותו החודש שפרסונה יוצא, מצטער.

http://gematsu.com/2015/12/final-fantasy-xv-summer-2016-release-possibly-under-consideration

PlayGirl3

New member
גם אני באותה דעה

כמה שפיינל פנטזי הוא פרויקט הרבה יותר גדול ומושקע, הפרסונה החדש פשוט הרבה יותר מעניין ממנו ובכיף אשלם עליו מחיר מלא ביום ההשקה. שני המשחקים הקודמים בסדרה תפסו אותי הרבה יותר חזק מכל פיינל פנטזי שיצא בשני הדורות הקודמים.

אם נומורה היה נשאר בפיינל פנטזי 15.

במקום לעשות לנו את KH3 ואת הרימיק של פפ7 והיה מביא לנו את החזון המקורי שלו מ2006 אז היה לי יותר קשה להחליט.

למרות שעדיין אני נוטה לסדרת SMT גם במצב כזה כי הם יותר מספקים לי את העומק הטקטי שבגללו אני אוהב JRPG. שימוש בבאפים, לדעת מתי לברוח מקרבות שהקרב אבוד, לתכנן אסטרטגיות לבוסים ספציפים ולמזג שדים/פרסונות ספציפיות לצרכים שלך.

כל אלה הם חובה בSMT בגלל זה אני נוטה אליהם יותר.

סקוור יכולים להיות מאניקים ולהוציא לי את דרגון קווסט 7 ל3DS בדיוק ביום שפרסונה 5 יוצא, הרי הם כבר הכריזו שדרגון קווסט זה בקיץ, ואז זהו אני לא אשחק לא בפיינל פנטזי ולא בפרסונה 5.

נקווה שיהיה מרווח נשימה בשנה המטורפת הזו.

|12 דקות גיימפלי ממאפיה 3 באדיבות IGN.

אין כרגע דרך אחרת לצפות ב12 הדקות גיימפלי האלו כי IGN הורידו את הסרטון מיוטיוב.
אז כנסו לאתר שלהם.

אני חייב להגיד שממש בא לי לשחק במשחק הזה. המון מפתחים ממאפיה 2 עובדים על המשחק הזה והם מנסים ללכת על עלילה מושקעת כמו שהם עשו במאפיה 2 נקווה שהפעם הביצוע יהיה ברמה של האמביציה שלהם.

כלי הרכב והנהיגה נראים מעפן קצת, אבל זה תמיד היה מעפן בסדרה הזו. עוד מהמשחק הראשון הרגשתי שאני נוהג בסוס ועגלה עם מודל של מכונית.

הירי נראה מצוין! תראו איזו חגיגת זיקוקים הוא עושה בסוף הסרטון שהוא מפוצץ מלא רכבים שונים.

אחד המשחקים המצופים שלי ל2016 בוודאות.
http://www.ign.com/videos/2015/12/17/mafia-3-12-minutes-of-developer-narrated-gameplay-ign-first

PlayGirl3

New member
נראה טוב

המשחק נשמע מעניין והעיר ממש יפה. גם במשחק הקודם האווירה של העיר הייתה הדבר הכי טוב במשחק וניו אורלינס הרבה יותר מעניינת ממה שהם עשו קודם שהיה מעין שילוב של ניו יורק/לוס אנג'לס/שיקאגו.
השלושה מהטריילר הקודם הם כנראה ה-lieutenants שצריך לגייס.
לקראת הסוף של הטריילר הבחור הראשי מדבר בטלפון והקריין מדבר על גבי זה, אבל אני כמעט בטוחה שהוא אמר Vito don't fuck this up...
אני מקווה ששמעתי סתם שם דומה ושלא יהיה קשר למשחק הקודם.

אורלי כבר ידוע זמן רב שויטו הוא אחד מהגנרלים :)

כנראה באמת פיספסת את זה. (ועוד אחרי שטרחתי לשים חדשות על זה פה בן השאר בשבילך, לא פחות!)

אני דווקא שמח שויטו חוזר כי כמו שאמרתי בעבר, יש לי משהו מוזר איתו, לא סבלתי את הדמות שלו במשחק הקודם אבל כן מעניין אותי מה נסגר איתו ואיך הוא חי עם מה שקרה לג'ו ואני שמח שתהיה לזה התייחסות במשחק החדש מה המוות של ג'ו עשה לו כבן אדם.

(ואלה שיצעקו עלי שאני עושה ספוילרים, אם לא שיחקתם במשחק בן 6 שנים אז זו לא הבעיה שלי)

העיר באמת נראת יפה. אני חושב שזה יהיה משחק מאוד טוב, פשוט שיעשו טובה, ולא ינסו לשחק לנו אותה כאילו זה משחק עולם פתוח, שיתנו לנו משימות לינאריות טובות.

זה שקוף שהם רוצים לעשות משחק לינארי כמו מקס פיין/קוונטום ברייק לא ברור לי למה הם תמיד מכריחים את עצמם ללכת על עולם פתוח, זה תמיד מרגיש מאולץ.

למעלה