חדשות עולם הלקים!

Name Of a User

New member
החלטה חכמה.. במובנים מסויימים!

אני התפרעתי לי עם אחד.. לא מתחרטת לרגע אבל בהחלט מכה לחשבון הבנק

yaelsn

New member
וגם הסגול דיופ של זויה

וואי, עכשיו אני מתחילה לחשוב על הזמנה מצ'רי...
מה יהיה על הארנק שלי?

MyRun

New member
China glaze בסינמה סיטי ראשל"צ

הייתי היום בדוכן הלקים בסינמה סיטי, והופתעתי לגלות שהם הביאו china glaze! מבירור קצר עלה שהלקים שם כבר 3 שבועות.
עם זאת, הגוונים הם כולם קרמיים "סטנדרטיים" פרט לגליטר techno שהיה שם גם... 39 שקל ללק. :)

MyRun

New member
OPI וColor club גם שם

אבל זה לא ממש חדש.. הקולור קלאב דווקא ממש משתלם- 1 ב30 או 2 ב25, אבל למשל את הקולקציה ההולוגרפית הם לא הביאו בכלל! לא את החלק הראשון ולא השני. ואני יודעת כי התקשרתי לשאול אותם כמה וכמה פעמים וגם ביקרתי ובדקתי בזמן הרלוונטי עד שהתייאשתי...
אבל כן יש שם גם לקים לא סטנדרטיים, גליטרים וכ'ו. ראיתי גם הולוגרפיים מזמן אבל לא של הקולקציה החדשה... זה תלוי באיזה יום את נופלת.

OPI ממש מעודכנים והקולקציות החדשות מגיעות ישר. להם באמת יש יחסית הרבה מבחר, וכל פעם שאני מגיעה אני רואה את הקולקציה הכי חדשה... אבל עולים 65 אז עדיף איביי.

yaelsn

New member
עוד דיופ מהמם שמצאתי בשיטוטיי בcherryculture!

האמת שזה לא בדיוק דיופ, זו בעצם גירסא יותר יפה לhoney ryder של OPI!!! אני ממש התבאסתי שלא יהיה לי אותו, כי תכננתי להזמין את רביעיית המיני של בנות בונד והוא לא נכלל במארז

אבל אז מצאתי את Sands Of Time של la girl והוא פשוט מהמם!!!!
יש רק סווץ' אחד שלו באינטרנט אבל הוא נראה ממש יפה
http://breezythenailpolishlover.blogspot.co.il/2013/04/la-girl-sand-blast-textured-nail-polish.html

מחזיקה ת'צמי חזק לא לקנות כלום עד שלא יגיעו המשלוחים הקודמים שהזמנתי....

אני מתכננת לעשות הזמנה בקרוב

כשיתחלף החודש ויהיה כ״א ״נקי״

אם את רוצה אני אוסיף אותו בשבילך (ברור שמתכננת גם מהקולקציה הזו...)
רק שאני גרה בצפון

yaelsn

New member
חחח תודה, אבל נראה לי שאני אעשה הזמנה בעצמי

כבר הרכבתי לי סל של 10 לקים
האמת שהמחיר פר לק יוצא ממש סבבה (סביבות 20 ש"ח) אבל אני מחכה כמוך שיהיה כרטיס נקי חחחח

yaelsn

New member
איך אנחנו מדביקות אחת את השנייה... נורא

יאללה בואו נמליץ אחת לשנייה על דברים שווים שמצאנו בצ'רי

כל מי שנסגרת על הרשימה שלה מוזמנת לשתף פה את החברות חחח

למעלה