חדשות קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
חחח מרטינה למברט

יש מרטינה מקברייד ויש מירנדה למברט. אין מרטינה למברט

בכל אופן, ראיתי אתמול בלוח שידורים של E שיש את הפרק עם ג'ייסון אלדין אבל זה לא מענין אותי אז לא טרחתי לצפות.
בקשר לטיילור, יש לה איזה 26 קליפים. שיכולים בכיף לתפוס הרבה שעות שידור עם כל הפרסומות המפגרות של MTV משאירות זמן לאיזה 4 קליפים בשעה

חוץ מזה שמה שעושים בדר"כ בספיישלים כאלה זה משתמשים גם בכל מיני קליפים מהופעות חיות בטקסים. וכאלה יש לה מיליונים. מבחינת מוזיקה, באמת שאין שום בעיה למלא כמה שעות שידור עם קליפים שלה וחוץ מזה שבאיזשהו שלב הקליפים שלה כן אמורים לחזור על עצמם. לא אמורים לשדר כל קליפ שלה פעם אחת וזהו.
תוכניות כמו מאחורי המוזיקה או סיפורי הוליווד וכאלה זה בסדר שדוחפים וגם יש כאלה (תמיד אני רואה בלוח שידורים של E שיש עליה) אבל מעבר לזה, שיהיה נטו מוזיקה מבחינתי. זמרים שאני אוהבת אני רוצה לשמוע. את מי מענין מה שיש להם להגיד? ועוד בייחוד בערוץ MTV.

X יו יו S

New member
אוי לא פלא שלא מצאתי עליה כלום

אבל לשמוע אותם את יכולה תמיד לא?

בכל אופן נראה לי בגלל זה אני לא אוהבת אנשים מתחום המוזיקה
כי אני "מכירה" אותם פחות וזה לא כיף לי

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה למברט מתחפשת להאני בו בו

מתוכנית הריאליטי "Here Comes Honey Boo Boo"
דומות?

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ניפר נטלס מתחפשת ל..דלעת!

ג'ניפר נטלס הצלע הנשית בשוגרלנד נמצאת כרגע בשלבי היריון מתקדמים לכן חשבה על תחפושת מדליקה ביותר שתשתלב טוב עם ההיריון.
מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ואדי מתחפשים לסנדי ודני מגריז

ליאן ריימס ובעלה אדי סיבריאן תמיד משקיעים בתחפושות שלהם. להאלווין השנה הם החליטו להתחפש לדני זוקו וסנדי אולסן מהסרט גריז. (והילדים של אדי נדחפו לתמונה
)
איך יצא להם?

ההוא באמצע שמחופש לאינדיאנה ג'ונס חמוד!

הגדול סתם קופיף

אדי באמת דומה לדני
ליאן יפה יותר מסנדרה די

LeAnnDylan

Well-known member
ליידי אנטבלום מתחפשים לריבה וברוקס&דאן

ליידי אי החליטו להתחפש למשמש מקנטייר (AKA ריבה), אבא של חן והבויפרינד שלו (AKA ברוקס אנד דאן)
איך יצא להם?

LeAnnDylan

Well-known member
קרי אנדרווד מכריזה על סינגל חדש

קרי הכריזה רשמית (אחרי כל השמועות) על Two Black Cadillacs כסינגל השלישי מתוך אלבומה Blown Away
את סינגל כתבה בין היתר אישתי הילרי לינדזי אז זה כבר חייב להיות סופר שווה וחסר לקרי אם היא לא שרה את זה הלילה ב-CMA!
אם בטעות עשיתם לוג אאוט מהעולם בחצי שנה האחרונה, הנה קישור לשיר עצמו - http://www.youtube.com/watch?v=7XWoqoA2sMk

מה דעתכם על השיר בתור סינגל, מוצלח? הייתם בוחרים סינגל אחר? אם כן, איזה?

West Doll

New member
יאק איזה תמונה מזעזעת.

האודם הזה מעביר בי חלחלה

אני מתה על השיר הזה

יאללה קליפפפפ

LeAnnDylan

Well-known member
בלייק שלטון מתחפש למירנדה...

לבלייק שלטון נגמרו הרעיונות המקוריים לתחפושות אז הוא פשוט החליט להתחפש לאישתו, מירנדה למברט...

למעלה