טריילר למשחק של מישון מהמתים המהלכים של TellTale

מישהו 2

New member
אם לא בהתחלה, דיאגו הפסיד על אמת בקרבות האחרונים לדעתי

זה לא אומר שהוא פחות טוב מהראפר, אי אפשר לדעת איך זה היה נראה במשחק רשמי. והמשחק רק יצא ואי אפשר לדעת כמה דיאגו התאמן לפני זה.
נראה לי הוא קצת חשף את ההגנה שלו בהתחלה שיהיה מעניין ושילם על זה בסוף

אבל ממה שראיתי יותר ויותר אפרו אמריקאים מגיעים למקומות הראשונים בתחרויות רשמיות שכאלה, אם זה Injustice, סטריט פייטר או מורטל קומבט

אתה לא באמת יודע מי זה דיאגו כנראה :) בוא תראה משהו.

אם היית מכיר את הרקורד של דיאגו וצופה בו במשך שנים, היית יודע, שבקרבת האלה הוא עשה דברים, שהנוב הכי אפס במשחקי מכות לא עושה.

ואתה רציני? אתה באמת חושב שזו פעם ראשונה שדיאגו משחק במשחק בSF5 ? חחחחח הוא משחק בו כבר מהE3 הקודמת או אפילו לפני.

דווקא אין כושים שהפכו לאגדה בסצינת משחקי המכות. אם אתה רוצה לדעת מי האגדות הן אלה.

1.דיאגו כמובן.(יפני)
2. Momochi יפני
3.SAKO יפני.
יש כמובן עוד תותחים אבל הם מדהימים.אםכבר אנחנו מדברים על מוצא. המשותף לכל השחקנים הגדולים הוא שהם אסייתים.יש גם שחקנים אמריקאים טובים כמו alex valle כמובן.

אני רוצה להראות לך כוכב עולה, קוריאני, שבאמת קרע לדיאגו את הצורה בכמה תחרויות ברציפות ואני רוצה שתראה מה דיאגו עשה לו "כנקמה"
(וכמובן שדיאגו עשה לו קמבאק ונקמה מושלמת)

קודם כל אני אשים לך קרב של דיאגו וMomochi בSF5.
הקרב השני זה נגד הקוראיני שקורע את דיאגו בSF4 והנןקמה של דיאגו.
בסרטון הארוך תעביר ל 11:19 דקות ותצפה משם, אתה תהיה בהלם.

דרייל וקוג'ימה נפגשו, יש תמונה :)

קוג'ימה טוען שנתן לדרייל, עדכונים לגבי מה שהולך בחברה שלו.
נראים כמו אחים בדם.
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/699461489015455744/photo/1

האם קוג'ימה מנסה לרמוז לנו שהוא מבשל משהו (לא אכיל) עם דרייל?
אולי החייאה למשחק שכל העולם וגיסתו רוצים?

דמט. רק לאחרונה שמענו את יוצר סדרת gears מדבר על זה שקוג'ימה הציע לו בזמנו לבוא לפתח ביחד איתו את המשחק בכיכובו של דרייל, הוא סירב להצעה של קוג'ימה בזמנו.

משהו בי מרגיש שמתישהו יהיה לנו משחק של קוג'ימה ודרייל.
גם דרייל וגם קוג'ימה יותר מדי רוצים שהמשחק הזה יקרה, במיוחד דרייל כל הזמן מדבר על זה ולא שוכח מהמשחק.

וקוג'ימה כל הזמן מסתובב בין חברות שונות של סוני מה מתבשל שם?
אולי סוני תפיל עלינו איזו פצצה?

מישהו 2

New member
Attack on Titan - PS4

המשחק כבר יצא ביפן וסרטוני גיימפלי מתחילים להציף את הרשת.
אין לי כל כך מושג מה לחשוב עליו, נראה שהשקיעו יחסית במצב סיפור כלשהו, יש אנימציה טובה, קטעי מעבר 3D חיים של המשחק וקולות המקוריים של הדמויות.
&nbsp
למי שמעריץ זה משחק חובה כמובן. אבל נראה לי ממה שראיתי בינתיים שכל המשחק אתה רק עף עם הסכינים האלה וחותך דברים, ומבחינת גיימפלי זה מהר מאוד ישעמם.
מה אתם חושבים?

PlayGirl3

New member
ומה אתה עושה במשחקים אחרים?

רץ ומרביץ/יורה. אם המשחק ישעמם זה לא יהיה בגלל זה.

מה שרואים בסרטון ששמת זה את ה-10 דקות הראשונות מהמשחק. אני די בטוחה שיהיה יותר גיוון ככל שהמשחק מתקדם. אם לא, אז חבל והמשחק לא שווה קנייה.

זה נראה משחק מסריח, גם אם הייתי רואה את האנימה

לא הייתי משחק בזה.אין ספק שבמשחקים שמבוססים על מנגה ואנימה משחקי הנארוטו הכי נורמלים.

מישהו 2

New member
חח, גם לא מספיק נורמלי. אבל הכי קרוב לנורמלי

סטורם 4 די אכזב במצב סיפור, אבל אין ספק שבקטעים שהם כן טרחו להשקיע זה מושקע מאוד ומתעלה על הקטעים המקבילים בסדרת האנימה עצמה.

הם גם הורידו כמה פיצ'רים ממש חשובים באונליין וזה ממש אכזב אותי.

המשחק מקבל מבחינתי 75/100 . עדיין המשחק שאני הכי אוהב לשחק, המערכת קרב באונליין נגד שחקנים אחרים ממכרת בטירוף.

סוני תתן סופשבוע מולטיפלייר חינם. יששששששששששששששששששש

החל ממחר עד יום ראשון סוני תתן גישה חופשית למולטייפליר ללא תשלום, כנראה כדי לחגוג את היציאה של SF5.

יששששששששששששששששששששש

בא לי לקנות דיג'ימון נראה איך זה יסתדר עם הסופש החינמי הזה חחחח

PlayGirl3

New member
רק באמריקאי

http://blog.us.playstation.com/2016/02/17/free-multiplayer-weekend-starting-this-friday-on-ps4/

באירופאי לא יצאה הכרזה דומה, אז אתה צריך לפתוח חשבון אמריקאי.

דיג'ימון משחק ממכר...מזמן משחק לא תפס אותי ככה. אני כל הזמן מחליפה את הקבוצה שלי ומנסה דיג'יגדלים שונים. לא מצליחה להחליט, כולם כאלה חמודים!

מחר אם ירצה השם, אני מצטרף אליך תלוי כמה כרטיסי PSN יש לבאג.

אני כידוע לא קונה באמזון באשראי והתרוקן לי הכסף בויזה הנטענת ככה שהאופציה
היחידה שנשארה זה הכרטיסי PSN האלה. המחיר דווקא סבבה בישראלית אז לא איכפת לי, רק 229 שקלים. נקווה שנשארו להם שלושה כרטיסים.
וביתרה נגרד איזה חודש נוסף בפלוס או משהו כזה.

הבנתי מהביקורות שהסיפור די אפל יחסית לדיג'מון ושהדיג'ימונים לא בהכרח נתפסים כטובים.

אפשר גם ליצור דיג'ימונים דרך מיזוג כמו בפרסונה?
נראה משחק שממש לוקח השראה מפרסונה גם זה שצייר אגב, אם אני לא טועה, כי זה ממש דומה לאמנות של משחקי הטקטיקה ל3DS.

איך הקושי? יש בוסים שהרגו אותך הרבה פעמים עד כה? כמובן בלי לפרט על האסטרטגיות או קושי ספציפי :) רק בכללי.

תאיטי את הקצב אל תגמרי אותו השבוע שנוכל לשחק בו במקביל הרבה זמן.
אבל למעשה הבנתי שהוא די ארוך, כאילו לא איזה קמפיין של 25 שעות כמו כרונו טריגר או משהו כמו פוקימון.
קמפיין יותר בשרני.

PlayGirl3

New member
אתה יכול לקנות ב-cdkeys או game.uk עם פייפאל

לא חבל לזרוק כסף בבאג?

לא יודעת כמה ראית מהסדרות של דיג'ימון, חלקן היו מאוד אפלות לסדרת ילדים. המשחקים הקודמים בסדרה גם רובם היו בוגרים עם דגש חזק על עלילה בניגוד לפוקימון שכל שנה זה צוות מרושע חדש שרוצה לתפוס איזה פוקימון אגדי כדי להשתלט על העולם. אני משחקת מאז המשחק הראשון, המשחק החדש זה לא משהו יוצא דופן.

המשחק מאוד מזכיר את פרסונה כמו שכתבתי גם בשרשור קודם, אבל אין את ה-social links כמובן.
העיצוב של הדמויות נעשה ע"י Suzuhito Yasuda שעשה גם את Shin Megami Tensei: Devil Survivor (אולי משם זה מוכר לך) ועוד אנימות שאני אוהבת. אחד המעצבים החביבים עליי.
דיג'ימונים גדלים בדיוק כמו בסדרה. הרוב ע"י עלייה ברמות, חלק בשילובים (הדיג'ימונים מעונה 2), חלק עם חפץ מסויים (שוב, עונה 2). עוד אין לי אף אחד מאלה.
הקרבות עצמם לא קשים, חוץ מהבוסים. הרגו אותי כמה פעמים, אבל לא שוב ושוב.
המשחק באמת ארוך. אני בסביבות ה-35 שעות ואני עדיין לא באמצע, אבל אני משקיעה בלנסות להשיג את כל הדיג'ימונים וסייד קווסטים וכו'.

פששש :) נראים מפותחים.

למרות שאם זה כמו בסדרה אז הדיג'יגדל מן הסתם לא קבוע והם חוזרים לצורה המקורית שלהם.
אני גם אצלם את שלי.

PlayGirl3

New member
אם אתה מחזיר אותם שלב אחורה אתה צריך לעלות רמות שוב

זה לא כמו בסדרה שאפשר לעבור חופשי בין שלבי גדילה.

מה שכן אתה יכול לחזור שלב אחורה, לעלות רמות ואז לבחור לגדול לדיג'ימון אחר.

השלישייה בתמונה כולם בשלב ultimate שזה אחד לפני מגה שזה הכי גבוה. עדיין אין לי אף מגה כי אני רוצה שהם יעלו רמות ככל שניתן לפני שאני אתן להם לגדול בשביל ה-stats. הם חוזרים לרמה 1 כל פעם שהם גדלים או קטנים.

אגב, אני ממליצה לך איזה דיג'ימון שלא תבחר להתחיל איתו, כשיש לך את האופציה להחזיר אותו לשלב הכי בסיסי ולגדל אותו משם כי רק ככה אפשר לפתוח לו את האופציות לגדילה הטובות יותר. זה לא לוקח הרבה זמן להחזיר אותו לשלב שבו קיבלת אותו. אני סתם בזבזתי זמן עם הדיג'ימון שבחרתי ואז גיליתי שהוא לא יכול לגדול לאותו דיג'ימון שהוא גדל אליו בסדרה בגלל זה.

נשמע הגיוני. כי אז הוא בטח מקבל חיזוק לסטטוסים שלו.

נגיד אם אני משנמשך אותו והוא 10+ בכוח שלו, אז על כל רמה שאני מחזיר אותו, הכוח שלו נשאר 10+ וגודל עם כל רמה.

בקיצור אחלה דרך לעשות בוסט לסטטוסים. בגלל זה גם בפייר אמבלם אף פעם
לא פיתחתי את הדמויות שלי מהר כי רציתי שהם קודם כל יקבלו את הboost לסטטוסים שלהם ואז לפתח אותם. כאילו הבאתי אותם לlevel cap שלהם ואז פיתחתי אותם.

ככה אני עושה בדרך כלל עם מערכות כאלה.

ראיתי את העונה הראשונה, ואת העונה השניה עם קן.

ודניס. ממש אהבתי את העונה השניה.עם קן שהיה משעבד דיג'ימונים ואחר כך השתנה והפך לחלק מהטובים. אני זוכר שהם הציגו את כל העניין בדרך באמת די אפלה יחסית
לסדרת ילדים ובגלל זה ממש אהבתי אותה. בפוקימון כבר לא צפיתי בזמן שראיתי את העונה השניה של דיג'ימון.

אני פשוט לא ראיתי את העונות שבאו אחר כך ולכן מאז לא היה לי שמץ מה קרה עם הסדרה ואם היא שמרה על האופי האפל הזה.טוב לשמוע שזה ככה.

אורלי, את חייבת להודות אבל שאף פעם לא היה משחק דיג'ימון עם ערכי הפקה כאלה. הם הלכו אפילו יותר רחוק מהפויקמון החדשיברמת ההשקעה הגרפית וזה מדהים.

הבנתי שהמשחק מכר בצורה פנטסטית באירופה, כל כך שמתחיל להיות מחסור באזור הזה בעותקים פיזים של המשחק.
יו
יש לי הרגשה שנקבל גם את משחק ההמשך :) שהוא בטח אפילו יותר טוב!

אני אקנה לPS4 ואשחק מהמיטה בויטה מדי פעם. לא יכול להתנגד לשחק את על מסך טלווזיה ענק, זה יותר מדי חלום שמתגשם.

האם אלה משחקי הגולד לחודש מרץ? (יש סיכוי לדעתי)

הבחור שהדליף את הרשמה הזו טוען שקיבל אותה ממדליף אחר שהיתה לו הדלפה מדויקת של חודשי ספטמבר ונובמר של 2015.

אז לפי מה שהוא טוען.
משחקי הONE.
March 1 - March 31 - Crimes and Punishments: Sherlock Holmes
March 16 - April 15 - Lords of the Fallen
משחקי ה360.
Xbox 360
March 1 - March 15 - Supreme Commander 2
March 16 - March 31 - Borderlands

גם אם הרשימה הזו נכונה זה לא חודש להיט, אבל הגולד, נראה גולד זבת חלב ודבש, לעומת הפלוס.

נ.ב לזכר GT שלעולם לא נשכח אותם אני מצרף ביקורת.
http://www.videogamer.com/xboxone/l...lude_lords_of_the_fallen_and_borderlands.html

10 המשחקים הכי נמכרים ביפן בPS4 ב2015 (תצליחו לנחש?)

10. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes: 155,598 units
9. Dragon Quest Builders: 170,168 units
8. Star Wars Battlefront: 187,434 units
7. Grand Theft Auto V: 196,795 units
6. Fallout 4: 206,712 units
5. Bloodborne: 209,985 units
4. Call of Duty: Black Ops III: 310,238 units
3. Dragon Quest Heroes: 327,019 units
2. שחקKnack: 400,888
1. Metal gear solid 5

מי שתוהה איפה המכשף 3. הוא הגיע למקום 11. מפתיע לראות משחקים מער ביים בצמרת כמו call of duty וGTA. ואיך לעזאזל קנאק הגיע כל כך גבוה!!!?
בטח קיבלו אותו בחינם או משהו.

למעלה