נראה ונשמע מצוין. הכמות הסופית יוצאת
סבירה, אמנם זה לא יוצא זול, אבל זה גם לא יקר בצורה שלגמרי לא משתלמת.
מה שכן, במקום חומץ תפוחים, הייתי ממליצה להשתמש בלימון משומר או בחומץ רגיל - זה הרבה יותר זול. ללימון כמעט ואין טעם לוואי, לחומץ יש אבל זה כבר לא שונה בהרבה מחומץ התפוחים. פשוט הרבה יותר זול.
כמה הערות נוספות:
1. אני לא בטוחה שצריך להשרות את השקדים ליממה שלמה, לדעתי כמה שעות או לילה אחד יספיקו.
2. לא בטוח שצריך לילה שלם לסחיטת הנוזלים בבד הסינון, לדעתי כמה שעות עם סיר מעל (שיפעיל קצת לחץ) יעשה ת'עבודה ויחסוך הרבה המתנה.
כל הכבוד על הניסוי (והצלחה), אני מחכה לשמוע מה הטעם של הגבינה, ואם נשאר טעם של שקד או שעם קצת מלח זה נעלם, או שצריך תיבול יותר מאסיבי כדי להעלים את טעמי הלוואי.
אני גם תוהה כמה אחוזי שומן יש בגבינה הסופית לדעתך?