לא מאד התעמקתי אבל ראיתי דיבורים על זה שזה מזויף.
5 5ifi New member 20/7/12 #40 תמיד טוב לדעת שיש עוד מישהו שמתעמק בדברים החשובים באמת בסדרה הזאת. כאילו. ג'י. כשהמליצו לי לראות את הסדרה לא רציתי בגלל שזכרתי מהפוסטרים של עונה 1 שאין בה חתיכים.
תמיד טוב לדעת שיש עוד מישהו שמתעמק בדברים החשובים באמת בסדרה הזאת. כאילו. ג'י. כשהמליצו לי לראות את הסדרה לא רציתי בגלל שזכרתי מהפוסטרים של עונה 1 שאין בה חתיכים.
N neurotica New member 20/7/12 #28 הו בוי. אולי הרייצ'ל החדשה רק תשתוק ותהיה יפה ברקע? אולי היא לא תשיר כ"כ הרבה? אגב, מאיפה זה? זה לא מופיע לי בדאש.
הו בוי. אולי הרייצ'ל החדשה רק תשתוק ותהיה יפה ברקע? אולי היא לא תשיר כ"כ הרבה? אגב, מאיפה זה? זה לא מופיע לי בדאש.
N neurotica New member 20/7/12 #30 נוור מיינד, מצאתי. מקור: http://tvline.com/2012/07/19/glee-season-4-premiere-spoilers/
5 5ifi New member 20/7/12 #29 חחחחחח |ספוילר?| תכלס שאני כן מתרגשת.... אבל אני מניחה שהם לא ימצאו אותה. אלא אם הם מתכננים להחזיר את לינדזי המושלמת.
חחחחחח |ספוילר?| תכלס שאני כן מתרגשת.... אבל אני מניחה שהם לא ימצאו אותה. אלא אם הם מתכננים להחזיר את לינדזי המושלמת.
A AccioMoon New member 20/7/12 #36 וואט? רק אני חושבת ש הכוונה היא לרייצ'ל-רייצ'ל, רק שעכשיו היא בניו יורק וכו' אז היא כאילו NEW ?
A aesu New member 20/7/12 #39 האמת שהרעיון של מיכל יותר הגיוני, כי מה כבר חדש ברייצ'ל? היא שינתה אישיות? זה שהיא בניו יורק לא משנה, כי זאת במילא הייתה השאיפה שלה.
האמת שהרעיון של מיכל יותר הגיוני, כי מה כבר חדש ברייצ'ל? היא שינתה אישיות? זה שהיא בניו יורק לא משנה, כי זאת במילא הייתה השאיפה שלה.
A AccioMoon New member 20/7/12 #42 כן אבל לפי הספוילרים של קומיקון יודעים שהולך להיות לה ממש ממש קשה והיא צריכה עזרה ולה-לה-לה-למי-אכפת, אז זה גם הגיוני שמדובר על רייצ'ל ברי. יכול להיות שזה פשוט דאבל מינינג, באמת.
כן אבל לפי הספוילרים של קומיקון יודעים שהולך להיות לה ממש ממש קשה והיא צריכה עזרה ולה-לה-לה-למי-אכפת, אז זה גם הגיוני שמדובר על רייצ'ל ברי. יכול להיות שזה פשוט דאבל מינינג, באמת.