באיזה שעה? כשאתם אומרים חמישי בערב, לאיזה שעה אתם מתכוונים פחות או יותר?
M mixush New member 17/6/15 #15 באיזה שעה? כשאתם אומרים חמישי בערב, לאיזה שעה אתם מתכוונים פחות או יותר?
K k500 Active member מנהל 18/6/15 #19 כרגע יש שוויון בין הימים נוטה לקראת חמישי בערב. מי שטרם כתב מתי נוח לו/ה להגיע, זה הזמן והמקום.
P p019 New member 18/6/15 #20 עצה לשובר שיוויון כיוון שיש שיוויון אז אני חושבת שכדי להפריד בין רצוי למצוי. זאת אומרת - ליספור מי שממש לא יוכל להגיע באחד הימים. כי לי יותר נוח חמישי אבל אני אגיע גם עם זה יהיה שישי.    
עצה לשובר שיוויון כיוון שיש שיוויון אז אני חושבת שכדי להפריד בין רצוי למצוי. זאת אומרת - ליספור מי שממש לא יוכל להגיע באחד הימים. כי לי יותר נוח חמישי אבל אני אגיע גם עם זה יהיה שישי.    
K k500 Active member מנהל 18/6/15 #21 מצוין, אשמח אם תוכלי לספור ולחוות דיעה מספרית כמה לכאן וכמה לכאן
R RandomNick New member 23/6/15 #28 מניין הקולות עד כה לא משנה 4 מתוכם העדפה לחמישי 2 מתוכם אין העדפה 2 חמישי (לא יכוליםות בשישי) 2 שישי (לא יכוליםות בחמישי) 4 שבת (לא יכוליםות בשישי וחמישי) 1 חמישי (לא ידוע אם לא יכוליםות בשישי) 4 שישי (לא ידוע אם לא יכוליםות בחמישי) 3
מניין הקולות עד כה לא משנה 4 מתוכם העדפה לחמישי 2 מתוכם אין העדפה 2 חמישי (לא יכוליםות בשישי) 2 שישי (לא יכוליםות בחמישי) 4 שבת (לא יכוליםות בשישי וחמישי) 1 חמישי (לא ידוע אם לא יכוליםות בשישי) 4 שישי (לא ידוע אם לא יכוליםות בחמישי) 3
מ מסרק שולמית New member 24/6/15 #29 שישי. יכולה בצהריים. על איזה שעה מדובר בשישי? יכולה מסביבות 12:00.
K k500 Active member מנהל 24/6/15 #30 אם בשישי, מדובר על 10:00 בבוקר תוכלי להגיע גם ב 12:00, אנחנו עוד נהיה שם.
מ מסרק שולמית New member 25/6/15 #31 אז מחקו את העדפתי לשישי חוששת להגיע במיוחד מהצפון ולגלות שאחרי חצי שעה כבר נגמר... אם כך אעשה מאמץ דווקא ביום חמישי אפילו שיהיה קשה..
אז מחקו את העדפתי לשישי חוששת להגיע במיוחד מהצפון ולגלות שאחרי חצי שעה כבר נגמר... אם כך אעשה מאמץ דווקא ביום חמישי אפילו שיהיה קשה..