נחשפה תמונת הקאבר של Gears 4 וגם תאריך היציאה...

V Has Come To

New member
נחשפה תמונת הקאבר של Gears 4 וגם תאריך היציאה...

11 לאוקטובר 2016
אחרי טריילר גרוע אני רואה שהם המשיכו גם עם תמונת קאבר גרועה...
הדמויות כלכך באנליות...כבר ראיתי אותם בטריילר אבל קיוויתי שאולי יוסיפו איזה דמות מעניינת חדשה...
מייקרוסופט ואפיק גיימס בבקשה אל תהרסו את אחת מהסדרות האהובות עלי...

V Has Come To

New member
התמונה הראשונה כן...

השניה נראת מ Alan Wake...
בכל מקרה זה סתם נראה לי תמונות ברזולוציה נמוכה ובגלל זה הן נראות ככה...
המשחק אומנם קיבל ציונים מעורבים אבל אם יש תמימות דעים אחת של כל המבקרים זה שהמשחק נראה מדהים...אפילו פיטר בראון מגיימספוט שנתן למשחק את אחד מהציונים הנמוכים אמר שזה אחד מהמשחקים היפים שיצאו עד כה לדור הזה...אז אני לא חושב שיש מה לדאוג בנושא הגרפיקה...

אפיק לא מפתחים את המשחק הזה. בגלל זה הוא נראה ככה.

מייק קנתה את הסדרה מאפיק ופתחה סטודיו חדש משלה שיתחיל להפציץ אותנו במשחקי גירס.

בהחלט יש לנו סיבה לדאגה, מייק נותנת לנו תאריך יציאה אבל לא טריילר? זה לא מבשר טובות למשחק.

קשה לי להאמין שהוא ילהיב אותנו בE3 אבל אני מקווה להתבדות, כי אני כן רוצה שהמשחק ייצא משחק טוב ולשחק בו בשלב מסוים אבל אין לי ציפיות לזה.

נראה שמייק יותר מעוניינת להתחרות בליינאפ של סוני השנה ופחות מזיז לה
מה תהיה האיכות של גירס 4 כשיגיע לשוק וחבל מאוד.

מאוד מקווה שנופתע לטובה בE3/גיימסקום.

כן, הרי אם המשחק כזה טוב למה לא לשמור חשיפה לE3?

כרגע קוונטום ברייק וסקילבאונד נראים האקסקלוסיבים הכי טובים של הבוקס, וסקילבאונד משחק נישה שלא מדבר להרבה אנשים.

נקווה שהם ירביצו לפחות קמפיין סביר בגירס 4 אבל שוב, אין ציפיות גבוהות.

לפפ15 לא יהיו משחקי המשך, ועוד פרטים חדשים בפנים.

סקוור לא מתכוונים לעשות למשחק המשכים.אבל הם כן אומרים שסביר להניח שהם יעשו DLC עלילתים למשחק חלקם יהיו חינמים וחלקם בתשלום.הם מדגישים שהמשחק מספיק ארוך ושכולם ירגישו שהוא היה שווה את הכסף.

*לזימונים במשחק תהיה התנהגות לא צפויה הם ישתמשו במתקפות שונות כל פעם, לפעמים בכלל לא יהיה בא להם להילחם וגם לאזורים שבהם נזמן אותם תהיה השפעה על ההתנהגות הזו.

*הקסמים הם משאב שאתה אוסף כמו כל משאב אחר, ואתה יכול לחדש לך את המלאי שלהם ברחבי המפה, מערכת שקצת מזכירה את זו של פפ8.

*אפשר לעשות המון מודיפקציה לנשקים שלנו, עם חומרים ומשאבים שאנחנו מוצאים בעולם.

*יש מערכת סקיל מסורתית שלומדים בה יכולות חדשות ומשפרים סטטוסים ועולים ברמות, כמו שיש בכל פפ, והיא המערכת השיפורים העיקרית והחשובה במשחק.

*אתה יכול ליצור לעצמך קסמים חדשים דרך מיזוג של קסמים שונים. נגיד אתה יכול למזג קסמים שונים וחלשים יחד ליצירת קסמים עוצמתים וחזקים ויותר כמו Blizzara
*כמובן שיש שלנו שליטה לא רק על השיפורים והרמות של נוקטיס אלא אנחנו משפרים את כל הקבוצה כמו בכל משחק פפ.

*העלילה מתמקדת בחברות, גורל, והייעוד של האדם בחיים"

ברדיו של האוטו נוכל לשמוע רימקסים של משחקי פפ :) אבל גם נצטרך לשלם על דלק.

*יש ארבעה סוגים של קווסטים.
1. קווסטים עלילתים
2. צייד מפלצות.
3, קווסטים בשביל הכייף (דייג בישול וכו')
4. קווסטים שקשורים לאזורים מסוימים במפת המשחק.
יש כרגע מעל 200 קווסטים שונים במשחק והמפתחים מתכוונים להוסיף עוד עד שהמשחק ייצא.

הם אומרים שלמרות שזה הרבה קווסטים הם לא רוצים שזה יהיה כמו המכשף 3 ומשחקי WRPG שאתה פותח את הקווסט לוג שלך, ורואה ימבה
סייד קווסטים, הקווסטם יהיו מפוזרים בעולם בדרך כזו שהשחקן לא מרגיש מפוצץ
בסייד קווסטים בכל רגע נתון.

*סקוור מתייחסים למשחק הזה כמשחק מכריע בהיסטוריה של הסדרה, זה שיש לנו
את הסיכוי הכי גדול להחזיר את מעריצי הפפ הישנים ולהביא מעריצים חדשים, ולהחזיר את הסדרה לאור הזרקורים.
*מערכת הקרב שופרה מאז הדמו האחרון ששיחקנו ועכשיו היא אפילו יותר זורמת וכייפית.

*לכל דמות יש יכולת מיוחדת משלה שמשתפרת ככל שמשתמשים בה יותר
(מזכיר לי את GTA5 )

המידע מגיע מGame Informer.
נשמע פצצה של משחק וכל פעם ששיחקתי בו יצאתי עם ההרגשה הזו.

כל פרק של הריימיק של פפ7 יהיה JRPG באורך מלא

סקוור מדגישים שבעצם יהיה מדובר בסדרת "פפ7" בדיוק כמו שיש סדרת משחקי "פפ13" וכמו שכל משחק בסדרת "פפ13" הוא JRPG באורך מלא ככה יהיה גם הפעם. לא מדובר בפרקים שיוצאים כל כמה חודשים ומכילים רק מספר שעות של גיימפלי.

המפתחים מדגישים שבגלל שהם הצוות המקורי שעשה את פפ7 (זה נכון, זה באמת הצוות במלואו) הם הולכים לעשות עם עלילת המשחק מה שבא להם, ואם הם ירצו לשנות דברים בעלילה המקורית הם יעשו את זה.

אני קצת לא יודע איך להרגיש לגבי כל העניין הזה.אני לא בן אדם של המשכים, לא בספרים לא בסרטים ולא במשחקים, ואני חושב שסקוור עצמם הם אלה שהרגילו אותי למנטליות הזו עם המשחקים שלהם, שבעבר לא היו להם המשכים בכלל.

לא יודע אם יהיה לי כוח לשחק בתור קלאוד וחבורתו איזה 90-120 שעות במצטבר.
אני רוצה שהם יגיעו כבר לפפ16, ולמרות שאני בטוח שהם כבר עובדים עליו, זה עדיין מעצבן אותי שאת רוב הדור נבלה עם קלאוד.

דום 4 מקבל בטא פתוחה החודש, ל3 ימים.

בין ה15 לאפריל עד ה18 באפריל. אז לאנשים שלא היתה להם גישה לבטא, או לאנשים שהיתה גישה לבטא אבל שכחו לשחק (אני) זו ההזדמנות שלנו להשתעשע קצת במולטיפלייר ולהתרשם מהגרפיקה וההרגשה של המשחק.

מישהו ניסה אגב את הבטא? יש לכם רשמים?

הפורט של קוונטום ברייק לPC גרוע& היילו 5 לא יגיע לPC

שאני אומר גרוע אני מתכוון לגרוע בכל התחומים האפשרם. ירידות fps קטלניות גם על כרטיסי מסך שלא יהיו אפילו בPS5, המשחק פועל על 720P גם אם שמים אותו על 1080P, אין כפתור exit בתפריט וצריך לעשות ctrl alt del כדי לצאת ממנו.
(איזו נוסטלגיה חזרנו לדוס!)

זה כמובן יתוקן עם הזמן, אבל זה עדיין פוגע בשחקני הPC, ממש מתבאס בשבילם.
הם נאלצים עכשיו להסתכל על בעלי הONE משחקים להם בקוונטום ברייק כשהם
לא יכולים לשחק ושילמו על חומרה יקרה פי כמה.

פשוט זוועה לקנות משחקי AAA בהשקה אם אתה גיימר של PC.

אז כל אלה שאומרים שעדיף PC על PS4K/XBOX1.5 מה תגידו על זה? עדיין בטוחים בזה?

בחדשות אחרות ספנסר הודיע שהיילו 5 לא יגיע למחשב אבל ההמשכים שלו קרי היילו 6 ואחרים כן יש מצב שיגיעו.

קיבלתם כאב ראש מספנסר כי הוא מסתובב כמו שווארמה וכל יום סותר את עצמו?
ככה זה במייקרוסופט.

V Has Come To

New member
"When it rains, it pours"

כנראה שלא רוצים שאני אשחק במשחק הזה...
על הרעיון לקנות אקסבון ויתרתי כבר מזמן ואני לא מתכוון לשחק במשחק הזה על הPC עד שלא יתקנו את כל הבאגים...

V Has Come To

New member
יש סיבה למה אמרתי לך לצרף לינק למקור של החדשות שאתה מפרסם...

אני עכשיו קראתי 3 ביקורות על הפורט PC של QB ובכולם כתוב שהוא עובד בסדר גמור...
אז על מה אתה מדבר בידיוק?
1 - http://www.pcgamer.com/quantum-break-port-impressions/
2 - http://www.pcgamesn.com/quantum-break/quantum-break-pc-port-review
3 - http://www.pcworld.com/article/3051...e-running-fine-windows-store-flaws-aside.html

תקשיב.

כשאתה לוקח עשרות אנשים באינטרנט שיש להם את הפורט שמדווחים את מה שאמרתי,אין לך כל כך לאן לקשר כמקור כי מדובר באיזה 8-9 פורומים שונים.

אם אתה מאמין לאתר הזה ולא לעשרות גיימרים שמדווחים ההיפך בכייף.

בכל זאת גוגל מצא לי תוך דקה כתבה על כמה שהפורט גרוע.
http://wccftech.com/quantum-break-pc-disappointment-microsoft/

מישהו 2

New member
גם אם הפורט באמת גרוע

זאת עדיין לא ההשוואה הנכונה, זה בידיוק העניין, זה לא PC מול אקסבוקס 1.5, זה PC מול אקסבוקס. אנחנו עדיין במודל הסטנדרטי של יציאת קונסולות. וקשה לומר איך זה ישפיע על הפורטים של הקונסולות העתידיות או ישפר את הפורטים למחשב בשני המקרים עדיין מחשב יהיה עדיף ורק מבחינה כלכלית

מחשב שלשדרג אותו פעם בשנתיים עולה 2000 שקלים ומעל לזה, יותר משתלם כלכלית
מדגם PS4.5 שאתה קונה פעם אחת בדור? אחלה שיקול כלכלי יש לך :)

הremote play של הPS4 לPC ולMAC מגיע רשמית.

סוף סוף אפשר לשחק משחקי PS4 על המחשב למי שרוצה את זה.ככה שאם הPS4 שלכם בסלון והמחשב בחדר העבודה/שינה זה פיתרון נהדר, הדרישות ממש נמוכות וכמעט כל מחשב יכול לעמוד בהם. צירפתי סירטון.

המינוס היחיד של האפשרות הזו היא שאפשר לשחק במשחקים רק על 720P אבל לא נורא.

צירפתי סירטון.
עכשיו אפשר לשחק על הPS4 בכל דבר, על המחשב על הסמארטפונים על הויטה על הטאבלטים. מגניב.

איפה אמרתי שהוא תומך ווינדוס 7?

ווינדוס 10 זה שידרוג חינמי אז איפה האישו פה בכלל.

מישהו 2

New member
לא אמרתי שאמרת, רק מציין

יש אנשים שלא יכולים או מעדיפים שלא לשדרג, כמוני :(

למעלה