נחשפה תמונת הקאבר של Gears 4 וגם תאריך היציאה...

voguemaster

New member
זה באמת פיצ'ר שאני לא מבין

כלומר, אני מבין למה remote play יכול להיות אחלה פיצ'ר, במיוחד כשהטלוויזיה תפוסה ואתה רוצה לשחק. מצד שני, בד"כ אני מצפה שאם כבר יושבים לא ליד הטלוויזיה אז זה עם הטאבלט או הויטה במיטה או על איזו כורסה.
לשבת דווקא מול המחשב? מה עשינו בזה? כבר עדיף לשים את המחשב במקום נוח ולשחק ב-PC אם זה מה שאנחנו מוכנים לעשות...

מישהו 2

New member
הפיצ'ר למי שאין

מי שאין לו PC טוב לגיימינג, מי שאין ויטה או קונסולה ניידת. או שפשוט לא אוהב משחקים של טאבלטים ורוצה לשחק בפלייסטיישן 4.
&nbsp
אז כשיתפסו לו את הטלוויזיה תהיה לו אלטרנטיבה זמנית

PlayGirl3

New member
יותר מזה, אפשר להגדיר את המחשב הנייד ולשחק מכל מקום בעולם

לא יודעת כמה טוב זה יעבוד, אבל לפי סוני צריך לעשות רק את ההגדרה הראשונית של המחשב עם אותה רשת אליה מחובר ה-PS4 ואחר כך אפשר להשתמש באותו מחשב עם כל רשת אינטרנט אחרת. זה אומר שאפשר בעצם להגדיר remote play עם מחשב נייד, לנסוע לדודה בצפון (ע"ע שרוני) או לחופשה בניו יורק ולשחק משם בלי לסחוב איתך את הקונסולה אלא רק את השלט.

אין סיכוי לשחק בזה ממדינה למדינה.וגם בתוך המדינה תלוי

תלוי באיזה משחק מדובר, ומה התשתיות שלך. לרוב המש.חקים זה לא יהיה מעשי.

PlayGirl3

New member
קראתי רשמים שגם בתוך הבית זה לא עובד הכי חלק

זה עובד טוב יותר עם משחקי PS2 שכנראה דורשים הרבה פחות כוח עיבוד.

במשחקים רגילים של PS4 אנשים מדווחים על לאג בסאונד, שיבושים בגרפיקה וכו'. כנראה שסוני עוד תצטרף לעבוד ולתקן את הפיצ'ר הזה, אבל אני מאמינה שבעתיד זה כן יהיה אפשרי, כמובן עם רשת טובה.

אני מקווה מאוד, אני יכול לראות מדינה כמו יפן מרוויחה מזה.

הערים שם מרושתות ממש והתשתיות מתקדמות ולאנשעים יש רשת מעולה יפן תמיד בחזית הטכנולוגית. אז אני יכול לראות מצב שבן אדם מטייל לו ברחבי יפן ונהנה מזה.

אצלנו? אולי אינדים לדעתי ומשחקים לא תובענים אבל לכי תדעי אולי זה באמת ישתפר
בלי הכר.

אני יכול להעיד רק על הויטה שבתוך הבית היא עובדת מושלם. לא משנה מה אני זורק עליה אם זה GTA5 פפ15 דיג'ימון uncharted בלאדבורן
הכול עובד מושלם בתוך הבית. לא משנה כמה אני מתרחק מהPS4.

אני אוהב לשחק בערב במרפסת שהיא מרוחקת כהוגן מהPS4 כמובן והויטה שומרת על 60FPS לא משנה כמה עומס יש במסך.

אולי על המחשב זה לא עובד טוב בתוך הבית כי לא כל מי שניסה עומד בדרישות או קינפג את הראוטר שלו כמו שצריך לזה.קשה לי להאמין שאם הויטה עושה את זה בלי מאמץ אז שתהיה בעיה עם PC איכותי :)

לדעתי כל עוד אנחנו דואגים לעצמנו לתוסף R2 L2 אז הויטה פשוט מושלמת לזה.

amithas190

New member
נראה לי שתהיה בעיה עם מחשב כי המסך גדול בהרבה מהויטה

וצריך להעביר הרבה יותר מידע דרך אותו הראוטר.

אני מניח שבגלל זה המשחקים ננעלים על 720P כדי שזה לא יקרה.

אני רואה לא מעט אנשים ביוטיוב שמשחקים את משחקי הPS4 הכי אינטנסיבים שיש על המחשב בריימוט פלי, עם מחשבים שהם די עגלות :)

נוטי דוג סבבה עם זה שיהיה Uncharted 5

ליתר דיוק ניל דרוקמן במאי הסדרה. הוא אומר שהוא ישמח לשחק במשחק uncharted שלא הוא פיתח לשם שינוי, הכול תלוי בשאלה אם סוני תמצא חברת פיתוח שיכולה לעשות כבוד לסדרה ולמורשת של נוטי דוג. כמובן שנוטי דוג ישארו מאו מעורבים במשחק במקרה כזה לדברי דרוקמן.

באותה נשימה אין לנוטי דוג בעיה שזה ש4 יהיה המשחק האחרון אם לא תמצא חברה מתאימה לפיתוח של 5.

uncharted 5. http://www.gamezone.com/news/uncharted-5-could-happen-says-neil-druckmann-3435601

טוב נו ברור לכל ילד בן 5 שיהיה uncharted 5 השאלה רק מי תפתח אותו ויותר חשוב
באיזו תקופה הוא יהיה.

כמעט אין ספק שהוא יהיה על פרנסיס דרייק.אני אישית מקווה שלא כי התקופה שלו קצת משעממת אבל זה בלתי נמנע.

רק 23% ממנוי הפלוס מרוצים מהשירות.

כאילו שהידיעה הזו מחדשת משהו למישהו חחחח. יתכן שמספר האנשים שמרוצים מהפלוס אפילו נמוך מזה, תלוי איך אתם מפרשים את הנתונים.לדעתי הוא נמוך יותר.

כי לדעתי מי שעונה לשאלה "עד כמה אתה מסופק מהפלוס" "somewhat"
הוא לא נכנס בהגדרות שלי, לאדם מסופק.

אבל גם אם נלך לפי הפירוש היבש של הסקר זה מספר מאוד נמוך. מספר המשתתפים התקרב בערך ל4000 מנוי פלוס.

אם נשווה לסקר שנערך ב2012 בימי השיא של הפלוס עם כמות דומה נגלה שמעל ל95% היו מרוצים מהשירות.

באסה.
http://www.gamezone.com/news/playstation-plus-satisfaction-rate-plummeting-3435525

Ratchet & Clank מקבל ממוצע של 86!

המבקרים משבחים את הגרפיקה המדהימה הדמויות הטובות ובכלל את זה שזה משחק כייפי כמו שאנחנו זוכרים מפעם מהמשחק הראשון בPS2, אבל עם החידושים שהביאו ההמשכים שלום

האורך הוא בין 11 שעות 'ל15 שעות משחק תלוי כמה זמן לוקח לנו ואם אנחנו רצים על הפלטיניום. R&C בהחלט יהיה משחק שכייף לעשות בו פלטיניום בגלל כל שידרוג הנשקים ומה שיש למצוא.

מי קונה בהשקה (האירופית ) יחד איתי?

איך אני חם על המשחק הזה. יש לי המון מה לשחק אבל בא לי עליו

כזה קשה להעביר את הזמן עד ה20 לחודש.

haim9798

New member
ואני עוד הבטחתי לחבר לחכות ולהתחיל לשחק רק אחרי שנראה יחד את

הסרט בקולנוע.
&nbsp

טיזר לTitanfall 2 לPS4/X1/PC

כמובן הובטח לנו בעבר קמפיין סינגל פלייר אפי שיפיל אותנו מהכסא. חשיפה מלאה ביוני.

V Has Come To

New member
והנה הטריילר החדש של Gears 4...

אומנם קצר ו100% סינמטי ללא גיימפליי אבל עשוי טוב...

למעלה