עוד שרשור E3 כי ההוא כבר ענק

ריימיק אמיתי לפפ7 בלעדיות זמנית לפס4

חחחחחחח הייתי אומר שזה די שובר את הבלעדיות של טומב ריידר לרסיסים הא? אני לא אוהב את פפ7 אבל הקונסולה תמריא עכשיו ביפן לשחקים...ובכל מקום אחר בעולם זה ענק!

evilplate

New member
מעניין עד כמה הרימייק הזה נרחב

האם זה משהו ברמה כמו של REMAKE בזמנו שבנו הכל מאפס, הוסיפו המון דברים חדשים ויצא משחק שהוא פחות או יותר חדש לגמרי או שמדובר בפורט של המשחק המקורי למנוע של לומינוס.
&nbsp
שמע, גם פורט של המשחק ללומינוס יראה פסיכי, תחשוב איך המנוע הזה יראה בסביבה מצומצת ולניארית ולא כשהוא צריך לרנדרד עולם פתוח שלם.
אני מקווה שלפחות יעשו את זה במינימום.

עובד על זה מעצב הדמויות הראשי של הסדרה אז זה בטח פרויקט ענק.

הוא עובד במקביל גם על KH3 עכשיו זה מסביר למה הוא עזב את הפיתוח של פפ15.
פפ7 זה משחק כל כך אהוב שאם הוא לא יהיה ריימיק של 1:1 זה יעצבן הרבה מאוד אנשים, אבל אם היה מדובר רק בפורט ללומינוס מתקשה להאמין שסקוור
היתה נותנת לאחד המפתחים הבכירים שלה לפתח אותו.

אני בכל מקרה שמח בשביל מי שאוהב את המשחק המקורי או בשביל אלה שתמיד רצו לנסות את פפ7 והגרפיקה הפריעה להם, זו הכרזה פשוט אדירה
יש כל כך הרבה אנשים בעולם שרק בזכות ההכרזה הזו לבדה סוני קטלה את מייק.

CallMeCavanaugh

New member
אז תשמח בשבילי

התחלתי את פפ7 לפחות שלוש פעמים ונטשתי מהר מאוד. אני כל כך הולך לשחק בזה!

היי, שמחתי בשבילך אפילו שנהנהת מהאורדר!

זה בהחלט הולך להיות משחק ענק לאוהבי JRPG ואם כל מה שהפריע לך היתה הגרפיקה במקורי אז אין מקום יותר טוב להתחיל.תי
אותי הגרפיקה של המשחק המקורי הרתיעה ממש (ואני לא נרתע מגרפיקה) אבל גם הדמויות עצמן והאווירה לא עשו לי את זה כמו פפ אחרים.

CallMeCavanaugh

New member
הדמויות דווקא כן עניינו אותי

ומאוד נהניתי מהסרט.
אם המשחק יראה כמו הסרט מבחינת עיצוב דמויות זה יהיה כל כך אדיר!

evilplate

New member
שמע פורט ללומינוס זה כמעט פיתוח מאפס

אנחנו מדברים על משחק מכוער רצח מהפס1 שלאנשים יש פטישים במקום ידיים שצריך ליצור מחדש בטכנולוגיה הכי עדכנית היום, גם אם לא ייצרו תוכן חדש כמו עם REMAKE זה המון עבודה וברמה כמעט של רימייק בלי קשר מרוב שההפרשים גדולים.

evilplate

New member
מסתבר אגב ששנמו 3

הוא בלעדי לפס4 על הקונסולות, לא יודע איך סוני עשתה הסכם מוזר שכזה, למרות שהמשחק רץ בקיקסטארטר רשום שם שיוצא לפס4 ול PC בלבד, נשמע שסוני שמה כסף שם כדי שהוא יהיה לה בלעדי על הקונסולות, אני בטוח שיש לו כמה מקורות מימון ביניהם סוני, משחק עולם פתוח באנריל 4 צריך הרבה יותר כסף ממה שקיקסטארטר יכולה לספק.
&nbsp
הוא כבר הגיע למליון דולר אגב וצריך לשים 30$ כדי לקבל את המשחק דיגיטלית כשיצא.
&nbsp

אני מקווה שהPS4 יקבל פורט לשני הקודמים....

במשחק עלילתי שכזה בלי להכיר את הקודמים. תמיד רציתי לשחק בשנמו תכננתי לעשות זאת שאביא דרימקאסט לחדר הרטרו גיימינג שאני בונה
(פשוט חדר, שאני אשים בו המון קונסולות עבר ) עכשיו בטח אשחק בזה לפני.

כן אין ספק שסוני הזרימה כספים אדירים בשביל המשחק הזה ואפילו התפשרה על יציאה לPC אני זוכר כבר לפני שנתיים שמועות על שנמו 3 בלעדי לסוני
אבל לא נראה לי שיש מישהו שחשב שה
סוני מוכיחה כל הזמן שהיא יודעת שהIP שלה זה לא הדבר היחיד שחשוב לגיימרים, אנשים גם אוהבים סדרות של חברות צד ג' וסוני דואגת שהמשחקים
האלה יפותחו, מגיעים להם כל השבחים שבעולם.

גם TLG כנראה באמת חזר לחיים בעזרתו של סרני שזה יכול להיות רק דבר טוב, זה בטח מסביר גם למה קנאק יצא כזה נוראי, לא היה לסרני זמן אליו בכלל
ככה זה שאתה צריך להחיות את אחד המשחקים הכי מצופים של הדור הקודם.

הוריזון RPG בלעדי לPS4 נראה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואו פשוט וואו!!! אם לא היה לי PS4 זה היה היום שהייתי הולך לחנות לקנות אחד. זה נראה מופלא הרבה יותר ממה שדמיינתי אותו בראש. הדינוזאורים הענקיים נראים נפלא,הגיבורה כוסית, המנגינה עשתה לי נמלים לכל אורך הגב,הגרפיקה? אורגזמית. מרגישים את הטאץ של מפתחי המכשף על המשחק הזה ובקטע טוב!

האיש הסינימטי שלהם הוא זה שעבד על המכשף 3. הגיימפלי עם החץ וקשת פשוט אדיר, איך שצריך לפגוע בדינוזאור הענקי בנקודת התורפה שלו, איך שהסביבות נהרסות בקרב, זה נראה מורט עצבים ומדהים. נראה שהדינוזאור הענקי יכול להרוג אותך ולאכול אותך בשתי מכות אם אתה לא זהיר. הסיפור נשמע מסקרן ביותר, נראה לי שיהיה איכפת לי מהדמויות במשחק הזה יותר מכל RPG
מערבי אחר שסיפרתי, זה שאנחנו משחקים גיבורה מוגדרת ולא איזו אחת שאנחנו מכינים מראש ושיש לה ולאנשים שלה היסטוריה ומאבק... זה עושה
הכול הרבה יותר רגשי ומעניין.

אני קונה DAY ONE!! מת לראות כבר את החרבות, גם נשק חם וגם חרבות במשחק אחד יהיה מופלא, מוכן לצלול 100 שעות לעולם של המשחק הזה.
אולי פפ7 לא בשבילי אבל זה כן!!! ואני הולך להתנזר מהפורום ומכל דבר אחר איזה חודש כשזה יוצא!

evilplate

New member
מסכים

גרילה הפתיעה אותי בטירוף.
וראית את הגראפיקה? לא נראה לי שיהיו הרבה שיאמרו אחרי המסיבה של סוני שהם לא רואים קפיצה גראפית מהדור הקודם, זה נראה מטורף ביחד עם אנצ'רטד 4 וסטאר וורס, סוף סוף קפיצות גראפיות מדהימות ולא בתוך מסדרון כמו האורדר, אני כל כך מבסוט! D:

מי שיגיד שהגרפיקה לא מדהימה צריך השתלת קרנית חדשה.

אני הייתי בטוח שהפעם הבאה שנראה הפקה כזו מרשימה של משחק WRPG, היא במשחק הבא של היוצרים של המכשף.. אני כל כך אוהב להילחם במפלצות ענקיות שאני רואה את עצמי
עושה fetch quest שבהם אני הורג את היצורים האלה איזה 3 שעות :)

אני מקווה שאנשים יהיו פתוחים למשחק הזה ולא יפסלו אותו אוטומטית רק בגלל שהוא WRPG כי הוא נראה לי מאוד נגיש לקהל רחב.
עוד לא ראיתי את uncharted 4 אני עכשיו הולך לראות אותו, אתה עושה לי הייפ מטורף.

פאק, אולי יגידו שאני מגזים, אבל ביחד עם TLG ההוריזון הזה הפך למשחק הכי מצופה שלי ב2016. איזו שנה שתזכר לדורות בחיי!

evilplate

New member
זה ממש מוזר עד כמה שהוא נראה טוב

לא מבין מאיפה הקפיצה הזו באה פתאום עם הפס4, אני מת על הוויטצ'ר אתה יודע את זה וגם מאוד התלהבתי מהגראפיקה שלו אבל פה זו רמה אחרת מבחינה ויזואלית.
&nbsp
גרילה זה אחד הסטודיואים הכי מטורפים בעולם מבחינה טכנית, בסוני הם מקום שני אולי רק ל ND, מדהים מה שהם עשו פה.

הם כנראה עובדים גם עם ערכת פיתוח מתקדמת יותר...

ממה שיש לחלק מהמפתחות לרגע זה. אני חושב שחייבים להדגיש, הצוות שמפתח את הוריזון זה לא הצוות שפיתח את קילזון, הם רק משתמשים ומפתחים יחד את אותה הטכנולוגיה, הצוות של הוריזון מורכב מאנשים מצוות חדש בתוך גרילה שכמו שאמרתי בעבר מורכב מאנשי מפתח שעבדו על סדרת המכשף
בינהם גם על המכשף 3 רוב זמן הפיתוח שלו.

ככה שאם יש חששות שהמשחק הזה יהיה רק תאווה לעינים בסגנון קילזון, אפשר להיות בטוחים שנקבל את הדבר האמיתי פה, עם כל היופי שאנחנו רגילים ממשחק של גרילה.

CallMeCavanaugh

New member
אני אפילו לא בטוח שהם שניים לND

יש קטע מקילזון 2 שלא אשכח לעולם, למרות שהוא נמשך חלקיק שניה.
ממש בהתחלה יש גשר שצריך לפוצץ ואז מגיעה נחתת ועוברת דרך העשן של הפיצוץ והעשן מתערבל לפי זרמי האוויר שיוצאים מהטורבינה של הנחתת, וזה לגמרי בזמן אמת. לא סצינה מרונדרת מראש, לא סצינת מעבר In Engine - פשוט אובייקטים שזזים תוך כדי המשחק, וזה נראה פשוט טוב.

voguemaster

New member
הסצינה של הנחיתה מעולה

כשראיתי אותה לראשונה ואת הקרב הייתי בשוק טוטאלי שלשם הגענו...

PlayGirl3

New member
באמת נראה מהמם

אהבתי מאוד את העולם והאויבים וגם את הדמות הראשית.
מסקרן מאוד, אשמח ללמוד עוד על המשחק הזה אבל ההדגמה הזו מספיקה כדי לגרום לי לקנות אותו.

אז האם אפשר להגיד שב2016 את תצטרפי למשפחת הPS4? :)

(בהנחה ופפ 15 יגיע בשנה הבאה והוא 99.9% יגיע? :)
יאי!!
גם אני ממש רוצה ללמוד עוד על המשחק הזה אבל רק בגלל שהוא היה כל כך מדהים, רק תחשבי כמה מפלצות ענקיות יהיו פה, זה יהיה אפי.

למעלה