עוד שרשור E3 כי ההוא כבר ענק

PlayGirl3

New member
כנראה

כל הזמן אמרתי שהיציאה של פפ15 כנראה תהיה הסימן בשבילי לשדרג.
עכשיו נראה שבאמת מתחילה להתהוות ספריה של מספיק משחקים טובים ומגוונים כדי להצדיק קנייה של קונסולה חדשה.

אז כנראה שיש לך פחות משנה לסיים את הבקלוג בPS3

ולהגיד לPS3 להתראות עם פרסונה 5 (אלא אם כן הוא נדחה ל2016 ואז מי יודע אולי תשחקי אותו כבר על הפס4)
נשארו לך בכלל משחקים גדולים על הPS3 חוץ מטיילס ופרסונה?

voguemaster

New member
ה-BACKLOG שלי גדול יותר משל כולכם

ואתם מכניסים אותי פה למילכוד
.

אתה יודע מה החלק הכי טוב בבקלוג נכון? :)

הוא הבקלוג שלך כל עוד אתה רוצה שהוא יהיה הבקלוג שלך.
כשאתה רוצה שהוא יהיה הבעיה של מישהו אחר פשוט תוריש אותו לילדך...

voguemaster

New member
יעבור הרבה זמן עד שהבן שלי יוכל לשחק FALLOUT 3, לדוגמא

חשבתי שתגיד שהחלק הכי טוב בבקלוג זה שהכל עוד לפניך....

evilplate

New member
עוד מגהטון ל 2015. היטמן יוצא השנה!

המשחק יהיה ריבוט והפס4 תקבל מספר משימות בלעדיות, אמור להיות המשחק הכי גדול בסדרה לדבריהם, יוצא בדצמבר 2015.
איזו שנה 2015 נהייתה עם ההכרזה של פולאאוט והיטמן!

holy shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לזה טריילר??????? וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היטמן השנה???? משימות בלעדיות לPS4??????????????.

נראה לי אני באיזשהו סוג של חלום צלול שלא התעוררתתי ממנו. טוב, הנה משחק השנה שלי ל2015 אם הוא ייצא טוב! משימות בלעדיות בגרסת הPS4
הופך אוטומטית את גרסת הONE לנחותה יותר. המשחק הזה כולו בנוי על משימות זה לא עולם פתוח :) ככל שיש לך יותר משימות יש לך הרבה יותר תוכן
והמשחק יותר ענקי.

ווווווווווווווווווווואו אני אני מכין עוד קפה כי אני לא עומד בזה.
היטמן חדש השנה פאק איט!!!!!
זהו אין לי חיים השנה כלום.

evilplate

New member
אין טריילר

כנראה סקוור שומרת אותו למסיבה שלה!
הוכרז תוכן בלעדי במסיבה של הפס4 ואחרי המסיבה האתר של היטמן התעדכן עם תאריך היציאה.
גם אני מרגיש כמוך, כמו חלום צלול, זה פשוט אחד הימים הכי הזויים בתולדות הגיימינג.

evilplate

New member
סליחה יש טריילר

אבל CGI, אין גיימפליי עדיין, כנראה שומרים אותו למסיבה של סקוור, כאילו חייבים לשים אותו במסיבה של סקוור, הוא כולה יוצא השנה! :p

Megalomaniac911

New member
יש אבל שמועות

שלאט הם מתבררות כנכונות אבל לא רשמי, זה שהיטמן ייצא בפרקים... או שזה יהיה Early Access כמו שיש במשחקים בסטים שכל חודש-חודשיים מוסיפים חלקים למשחק או סדרה לפרקים כמו Life Is Strange. מקווה ש-2 האופציות לא נכונות ושהוא ייצא כמשחק אחד שלהם.

זה רשמי... זה משחק אפיזודי אלעד.

60$ נותנים לך גישה לכל התוכן כשהוא נוחת... אתה תמיד יכול לחכות עד שהם ייסיומו לפתח את כל המשימות ואז לקנות :)
כפאנבוי ענק של היטמן אני דווקא חושב שהמודל הזה מאוד מתאים להיטמן. אלה משחקים של תחרותיות ... של להשיג דירוג AAA בכל משימה ולחרוש עליה
,לא של איזה סיפור סינמטי מצוץ מהאצבע כמו שעשו בהיטמן 5....

Uncharted 4 נראה מופלא בהדגמה הזו.

חששתי שלא יהיה גיוון בסביבות במשחק הזה אחרי היער, אז חששתי...
נראה מגוון בטירוף וכייפי בטירוף. קרבות הירי נראים מספקים בטירוף. אני ממש רוצה לשחק בזה.האויבים נראים אינטליגנטים פה וממש עוזרים זה לזה. יהיה כייף ומעניין והנהיגה גם נראת כייפית אש.https://www.youtube.com/watch?t=389&v=zL46dpNEPPA

מה אתם חשבתם על ההדגמה? שתפו וחפרו.

PlayGirl3

New member
מדהים

נראה כיפי, זורם ויותר חופשי מאי פעם עם כל הדרכים הצדדיות האלה שאפשר לקחת עם הרכב ועדיין מאוד סינמטי, כאילו לכל מקום שתבחר להגיע לדרייק וסאלי תהיה איזו הערה מיוחדת. גרפיקה מדהימה.
יכול בקלות לקטוף את משחק השנה.

אורלי מה חשבת על הוריזון וTLG?

מסכים עם כל מה שאמרת על uncharted 4 כולל עם זה שהוא יכול לקחת את משחק השנה, נראה מטריף.
כל החששות שלי שהוא יהיה משחק עיייף וחסר השראה עפו מהחלון :)

אנצ'רטד 4 נראה טוב

אין בשבילי הרבה מהתערוכה, רק אנצ'רטד ואולי מאד מקס.
חבל שאין איזה משחק רזידנט איוול חדש וטוב.

קאמי מגיעה לסטריט פייטר 5
אני מת!!! ב

(קאמי היא הלוחמת הראשית שלי בSF וחיכיתי כל כך לראות אותה) לא רק שהיא כל כך שווה ויפה בגרסה הזו של SF יותר מתמיד, נראה שגם הוסיפה לה תנועות חדשות.
קנ
סטריט פייטר 5 עושה שיפורים נפלאים לSF4 אולי זה לא כל כך שקוף למי שלא משחק, אבל השיפורים גדולים ועצומים.
למשל בSF4. היו לך שני סוגים של סופר קומבואים שיכולת להשתמש בהם, הsuper combo והאולטרא קומבו.

בSF5 החליטו להוריד את האולטרא קומבו ולהשאיר רק את הסופר קומבו. שזה לדעתי דבר חיובי מאוד. המד של האולטרא קומבו היה מתמלא ממש מהר
ושחקנים מסוימים פשוט היו מספימים אותו לניצחונות זולים. עכשיו השחקנים יהיו חייבים להשתמש רק בסופר קומבו, כ"קומבו העל שלהם"

The Last Guardian
פשוט עפתי!

תמיד ידעתי שהמשחק הזה חי וקיים, אבל אפילו אחד כמוני שתמיד האמין בעתיד של הPS4. לא תיאר לעצמו שנראה אותו בE3 אלא רק הרבה יותר מאוחר...
וזה היה מושלם. הקשר בין הילד לחיה כל כך יפה, , החיה נראת כל כך עוצמתית, וזה כל כך יפה איך שהילד נעזר בה לעבור כל מכשול, במיוחד שהוא משתמש בזנב הארוך שלה כחבל לטפס עליו. יש כל כך הרבה משחקים שאנחנו נלחמים ביצורים ענקיים כל הזמן, ושאדו מהPS2 היה אחד המשחקים שהתחילו את הסגנון הזה, שזה כל כך יפה ומרענן שסוף סוף אפשר לשתף פעולה עם היצורים הענקיים האלה במקום רק להרוג אותם.

ההרגשה שלי היא שמאז שיצאו משחקי צוות ICO המון משחקיא אינדי ניסו לשחזר את הקסם של המשחקים שלהם ב2.5D ובתקציב קטן, אבל האמת
היא שאף סטודיו לא הצליח באמת להשתוות לקסם שרואים כאן.

הגרפיקה עדיין ממש יפה לפי דעתי ואני לא יכול לחכות.
אני הולך לשחק בICO בPS3 לכבוד החשיפה.
(בזמנו קניתי את שני משחקי הICO לPS2 אבל שאדו היה לא שחיק בשבילי בגלל FPS נמוך מדי ולאיקו לא יצא לי להגיע, יש לי אותם מהפלוס, בPS3
אז זה הזמן)

מה אתם חשבתם על הדמו? ועל החשיפה הזאת? אתם מתלהבים? ספקנים? שתפו.
פרסונה אני יודע שכבר פרסמת את זה, אבל רציתי שיראו את זה כמה שיותר אנשים :)

Megalomaniac911

New member
נראה טוב, סוף סוף יש כיוון מתי הוא יוצא

רק שלא יגמור כמו דיוק ניוקם

למעלה