א-כ-ן
סיר סגור עם
נמוכה-
מה שנקרא
בישול איטי. מכבים
את האש הרבה לפני הזמן
ומכסים את סיר עם מגבת או 2
והתבשיל ממשיך להתבשל על האדים.
מאד כדאי לעשות זאת עם אורז למשל.
רק מביאים לרתיחה (בסיר מכיסה)
מכבים את האש ומכסים ב 2
מגבות מקופלות ל4 כ"א.
זה חוסך אנרגיה
והאורז יוצא
אחד אחד
ונהדר.
אפשר
לעשות זאת
גם עם אורז מלא,
אך יש להשרות את האורז
המלא קודם בכלי מכוסה עם מיים
רותחים לכ 1/2 שעה - שעה (מתאים
מ-א-ד לעשות זאת בכלי לפסטה של טאפרוואר)
ןרק אז לעשות את תהליך הבישול האיטי
ואפשר
כמובן גם במסננת אידוי, בסיר מכוסה ולכבות את ה
לפני הזמן ולכסות במגבת. כך אני נוהגת גם באידוי ירקות.
L&L
TALYA